eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KatowiceŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ ORAZ RESTAURACYJNEJ

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-10-01

Katowice: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ ORAZ RESTAURACYJNEJ
Numer ogłoszenia: 208521 - 2012; data zamieszczenia: 01.10.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 187673 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu województwa nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ ORAZ RESTAURACYJNEJ.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: CZĘŚĆ I Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców ( 200 osób) podczas Europejskich Targów Przedsiębiorczości, Pracy i Edukacji w KATOWICACH w dniu 11.10.2012 r. Na usługę składać się będą: 1. Napoje: - gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, - dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń. - woda mineralna niegazowana (80 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna gazowana (80 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - soki - pomarańczowy (100 porcji x 200 ml), jabłkowy (100 porcji x 200 ml), z czarnej porzeczki (100 porcji x 200 ml), podawane w szklanych dzbankach. 2. Kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 400 sztuk): - z szynką i pomidorkiem (80 szt. x 40 g), - z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (80 szt. x 40 g), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (80 szt. x 40 g), - z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (80 szt. x 40 g); - z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (80 szt. x 40 g); 3. Świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 2 kg - banany - 1,5 kg - winogrona (zielone, czarne) - łącznie 3 kg - mandarynki - 2 kg. 4. Wyroby cukiernicze: - mini ciastka francuskie z jabłkiem brzoskwinią (150 porcji x 65 g), - babeczki wypełnione kremem waniliowym lub budyniem, przybrane owocami (150 porcji x 65 g), - mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju. 5. Przekąski koktajlowe: - mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (50 szt.) - babeczki z musem śmietankowym ze świeżymi ziołami (50 szt.) - mini szaszłyki z grillowanym kurczakiem i ananasem (50 szt.) - roladki naleśnikowe z nadzieniem z łososia i szpinakiem (50 szt.) - koreczki bankietowe - min. 3 rodzaje (łącznie 100 szt.) 6. Sałatki - 2 rodzaje: - sałatka nicejska z tuńczykiem (120 porcji x 100 g) - sałatka Cezar z kurczakiem grillowanym, parmezanem i grzankami (120 porcji x 100 g), 7. Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach: - bogracz lub strogonow lub gulasz (120 porcji x 200 ml), - pierogi mieszane - ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem (razem 120 porcji x 200 g) - pieczywo mieszane - białe, ciemne (120 porcji x 50 g). 8. Zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp). 9. Zabezpieczenie i dekoracja stołów (podkłady zabezpieczające i wyciszające pod obrusy, obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe). 10. Obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 16:00). 11. Transport. Catering powinien zostać dostarczony przez Wykonawcę do miejsca odbywania Targów - budynku Śląskiego Urzędu Wojewódzkiego mieszczącego się przy ul. Jagiellońskiej 25 w Katowicach (Sala Beskidzka). Napoje (poz. 1), kanapki bankietowe (poz. 2), świeże owoce (poz. 3), wyroby cukiernicze (poz. 4) powinny zostać dostarczone do godz. 9:00. Przekąski koktajlowe (poz. 5), sałatki (poz. 6) i ciepły posiłek podawany w podgrzewaczach (poz. 7) powinny zostać dostarczone na godz. 13:30. Ponadto Wykonawca powinien dostarczyć produkty do rozłożenia na stoiskach targowych: - 100 butelek (500 ml) wody mineralnej gazowanej, - 150 butelek (500 ml) wody mineralnej niegazowanej, - 200 kubeczków jednorazowych, - słone paluszki (80 opakowań po min. 70g). Produkty do rozłożenia na stoiskach targowych należy dostarczyć do godz. 8:00. CZĘŚĆ II Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców ( 80 osób) podczas Europejskich Targów Przedsiębiorczości, Pracy i Edukacji w CZĘSTOCHOWIE w dniu 11.10.2012 r. Na usługę składać się będą: 1. Napoje: - gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, - dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń. - woda mineralna niegazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna gazowana (40 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - soki - pomarańczowy (40 porcji x 200 ml), jabłkowy (40 porcji x 200 ml), z czarnej porzeczki (40 porcji x 200 ml), podawane w szklanych dzbankach. 2. Kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 200 sztuk): - z szynką i pomidorkiem (40 szt. x 40 g), - z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (40 szt. x 40 g), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (40 szt. x 40 g), - z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (40 szt. x 40 g); - z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (40 szt. x 40 g). 3. Świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 1 kg - banany - 1 kg - winogrona (zielone, czarne) - łącznie 1,5 kg - mandarynki - 1 kg. 4. Wyroby cukiernicze: - mini ciastka francuskie z jabłkiem brzoskwinią (60 porcji x 65 g), - babeczki wypełnione kremem waniliowym lub budyniem, przybrane owocami (60 porcji x 65 g), - mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju. 5. Przekąski koktajlowe: - mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (40 szt.) - babeczki z musem śmietankowym ze świeżymi ziołami (40 szt.) - mini szaszłyki z grillowanym kurczakiem i ananasem (40 szt.) - roladki naleśnikowe z nadzieniem z łososia i szpinakiem (40 szt.) - koreczki bankietowe - min. 3 rodzaje (łącznie 80 szt.) 6. Sałatki - 2 rodzaje: - sałatka nicejska z tuńczykiem (60 porcji x 100 g) - sałatka Cezar z kurczakiem grillowanym, parmezanem i grzankami (60 porcji x 100 g), 7. Zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp). 8. Zabezpieczenie i dekoracja stołów (podkłady zabezpieczające i wyciszające pod obrusy, obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe). 9. Obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 16:00). 10. Transport. Catering powinien zostać dostarczony przez Wykonawcę do miejsca odbywania Targów - budynku Częstochowskiego Parku Przemysłowo - Technologicznego mieszczącego się przy ul. Wały Dwernickiego 117lok.121. Napoje (poz. 1), kanapki bankietowe (poz. 2), świeże owoce (poz. 3), wyroby cukiernicze (poz. 4) powinny zostać dostarczone do godz. 9:00. Przekąski koktajlowe (poz. 5) i sałatki (poz. 6) powinny zostać dostarczone na godz. 13:30. Ponadto Wykonawca powinien dostarczyć produkty do rozłożenia na stoiskach targowych: - 40 butelek (500 ml) wody mineralnej gazowanej, - 40 butelek (500 ml) wody mineralnej niegazowanej, - 80 kubeczków jednorazowych, - słone paluszki (40 opakowań po min. 70g). Produkty do rozłożenia na stoiskach targowych należy dostarczyć do godz. 8:00. CZĘŚĆ III Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla gości i wystawców (80 osób) podczas Europejskich Targów Przedsiębiorczości, Pracy i Edukacji w BIELSKU - BIAŁEJ w dniu 11.10.2012 r. Na usługę składać się będą: 1. Napoje: - gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, - dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń. - woda mineralna niegazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna gazowana (40 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - soki - pomarańczowy (40 porcji x 200 ml), jabłkowy (40 porcji x 200 ml), z czarnej porzeczki (40 porcji x 200 ml), podawane w szklanych dzbankach. 2. Kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 200 sztuk): - z szynką i pomidorkiem (40 szt. x 40 g), - z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (40 szt. x 40 g), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (40 szt. x 40 g), - z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (40 szt. x 40 g); - z ementalerem, ogórkiem konserwowym i papryką konserwową (40 szt. x 40 g). 3. Świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 1 kg - banany - 1 kg - winogrona (zielone, czarne) - łącznie 1,5 kg - mandarynki - 1 kg. 4. Wyroby cukiernicze: - mini ciastka francuskie z jabłkiem brzoskwinią (60 porcji x 65 g), - babeczki wypełnione kremem waniliowym lub budyniem, przybrane owocami (60 porcji x 65 g), - mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju. 5. Przekąski koktajlowe: - mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (40 szt.) - babeczki z musem śmietankowym ze świeżymi ziołami (40 szt.) - mini szaszłyki z grillowanym kurczakiem i ananasem (40 szt.) - roladki naleśnikowe z nadzieniem z łososia i szpinakiem (40 szt.) - koreczki bankietowe - min. 3 rodzaje (łącznie 80 szt.) 6. Sałatki - 2 rodzaje: - sałatka nicejska z tuńczykiem (60 porcji x 100 g) - sałatka Cezar z kurczakiem grillowanym, parmezanem i grzankami (60 porcji x 100 g), 7. Zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp). 8. Zabezpieczenie i dekoracja stołów (podkłady zabezpieczające i wyciszające pod obrusy, obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe). 9. Obsługa kelnerska przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 9:00 - 16:00). 10. Transport. Catering powinien zostać dostarczony przez Wykonawcę do miejsca odbywania Targów -budynku Bielskiego Centrum Kształcenia Ustawicznego i Praktycznego mieszczącego się przy ul. Piastowskiej 21. Napoje (poz. 1), kanapki bankietowe (poz. 2), świeże owoce (poz. 3), wyroby cukiernicze (poz. 4) powinny zostać dostarczone do godz. 9:00. Przekąski koktajlowe (poz. 5) i sałatki (poz. 6) powinny zostać dostarczone na godz. 13:30. Ponadto Wykonawca powinien dostarczyć produkty do rozłożenia na stoiskach targowych: - 40 butelek (500 ml) wody mineralnej gazowanej, - 40 butelek (500 ml) wody mineralnej niegazowanej, - 80 kubeczków jednorazowych, - słone paluszki (40 opakowań po min. 70g). Produkty do rozłożenia na stoiskach targowych należy dostarczyć do godz. 8:00. CZĘŚĆ IV Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi restauracyjnej (kolacja) w formie bufetu szwedzkiego wydana w lokalu, który zapewni Wykonawca, w dniu 10.10.2012 r. od godz. 18:00. dla 20 gości zagranicznych i wystawców biorących udział w Europejskich Targach Przedsiębiorczości, Pracy i Edukacji w Katowicach oraz przedstawicieli organizatora. Restauracja , w której świadczona będzie usługa powinna: - być zlokalizowana w sąsiedztwie siedziby Zamawiającego i miejsca odbywania Targów, rozumianym jako obszar ograniczony następującymi ulicami: -od północy, ulicą Andrzeja od skrzyżowania z ulica Mikołowską, następnie ulicą T. Kościuszki przechodzącą w ulicę M. Konopnickiej i ulicą Wojewódzką do skrzyżowania z ulicą J. Lompy, -od wschodu, ulicą J. Lompy od skrzyżowania z ulicą Wojewódzką do wjazdu na Aleję Górnośląską, - od południa, Aleją Górnośląską od wjazdu od strony ulicy Lompy do skrzyżowania z ulicą Mikołowską, -od zachodu, ulicą Mikołowską od skrzyżowania z Aleją Górnośląską do skrzyżowania z ulicą Andrzeja, - dysponować wyodrębnioną salą zdolną pomieścić ok. 20 gości (przy stołach ustawionych w kształcie litery U lub w kształcie prostokąta), która będzie udostępniona do wyłącznej dyspozycji Zamawiającego od godz. 18:00 do ok. godz. 23:00. Na usługę składać się będą: - 3 rodzaje przystawek (pieczarki faszerowane z szynką lub ziołami, carpaccio z polędwicy wołowej lub łososia, paluszki serowe panierowane z sosem musztardowo-miodowym), - 3 rodzaje zup (cebulowa z grzankami i serem, krem z borowików, żurek z białą kiełbasą i jajkiem), - 3 dania główne (kieszonka z kurczaka nadziewana serem, makaron penne ze szpinakiem i suszonymi pomidorami, dorsz w koszulce z masłem koperkowym) - dodatki: grillowane warzywa (bakłażan, cukinia, marchew, cebula, papryka), zestaw surówek, ryż, zapiekane ziemniaki, - deser: ciasto domowe z owocami, świeże owoce, - napoje: woda mineralna, soki (jabłkowy, z czarnej porzeczki), kawa, herbata, 1 lampka wina - zimna płyta: wędliny, drobne przekąski typu tymbaliki, koreczki, kanapki bankietowe, 2 rodzaje sałatek, świeże i marynowane warzywa, pieczywo, masło. - obsługa kelnerska przez cały czas trwania kolacji, przy czym przynajmniej jedna osoba z obsługi kelnerskiej powinno posługiwać się językiem angielskim w stopniu minimum komunikatywnym. Ponadto Wykonawca powinien zapewnić odpowiedni wystrój sali (dekoracje stołów, obrusy materiałowe, dopasowane serwetki papierowe). Wykonawca zobowiązany jest podać w ofercie nazwę oraz adres restauracji, w której świadczona będzie usługa restauracyjna. Ostateczna liczba uczestników zostanie przekazana Wykonawcy na 2 dni robocze przed wykonaniem usługi, przy czym z usługi restauracyjnej korzystać będzie nie mniej niż 15 osób. CZĘŚĆ V Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla uczestników szkolenia dla pracowników powiatowych urzędów pracy z województwa śląskiego z zakresu koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego (40 osób) w KATOWICACH w dniu 18.10.2012 r. Na usługę składać się będą: 1. Napoje: - gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, - dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń. - woda mineralna niegazowana (25 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - soki - pomarańczowy i jabłkowy lub z czarnej porzeczki (po 2 litry z każdego rodzaju), podawane w szklanych dzbankach. 2. Kanapki bankietowe na białym i ciemnym pieczywie (łącznie 120 sztuk): - z szynką i pomidorkiem (30 szt. x 40 g), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (30 szt. x 40 g), - z pastą z tuńczyka, ogórkiem konserwowym, oliwką i natką (30 szt. x 40 g); - z rostbefem pieczonym i sosem tatarskim (30 szt. x 40 g). 3. Wyroby cukiernicze: - mini ciastka francuskie z jabłkiem brzoskwinią (30 porcji x 65 g), - babeczki wypełnione kremem waniliowym lub budyniem, przybrane owocami (30 porcji x 65 g), 4. Przekąski słone: - mix przekąsek: paluszki, krakersy, precelki - 50g różnych przekąsek osoba 5. Zastawa biała porcelanowa lub ceramiczna, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości (nie dopuszcza się stosowania plastikowych lub papierowych kubeczków, sztućców itp). 6. Dekoracja stołów (obrusy materiałowe jednokolorowe, dopasowane serwetki papierowe). 7. Transport. Catering powinien być dostarczony do siedziby Zamawiającego do godz. 9:00 (II piętro, sala nr 221)..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.20.00.00 - Pola kempingowe i inne miejsca noclegowe, inne niż hotelowe 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: cz.II oraz III - Grant Eures.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 2   

Nazwa: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ ORAZ RESTAURACYJNEJ

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • F.H.U. MAMA S.C., ul. Józefa Jainty 10, 41-902 Bytom, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2400,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1949,60

  • Oferta z najniższą ceną: 1900,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6400,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: ŚWIADCZENIE USŁUGI CATERINGOWEJ ORAZ RESTAURACYJNEJ

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.10.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • F.H.U. MAMA S.C., ul. Józefa Jainty 10, 41-902 Bytom, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2400,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2120,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1900,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6800,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.