Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2007-10-30
Biała Podlaska: Dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 208902 - 2007; data zamieszczenia: 30.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 083 3447509, fax 083 3432198.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 2 560kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 284 kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 472kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1280kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131133-6 - 1280 kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 408kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1543kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 692kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15114000-0 - 1 280kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 408kg 13.Boczek wędzony b/k - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 600kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1280kg 15.Kaszanka gryczana- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 536kg 16.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 472kg 17.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 192kg 18.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 256kg 19.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 20. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 21.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15111000-9 - 1 030kg 22.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 1 500kg 23.Żeberka wieprzowe paski- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 1 600kg 24.Wieprzowina II kl. II b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 4 900kg 25.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 120kg 26.Antrykot- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV CPV 15111000-9 - 500kg 27.Wątroba wołowa- zgodnie z PN-88/A-82002 gat.I CPV 15111190-7 - 900kg 28.Płuca wołowe- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15111190- -900kg Część 2: 1.Tusz drobiowa będąca całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wewnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18ºC. Gat. I CPV 15112000-6 - 3 300kg Część 3: 1.Pasztet drobiowy od 290g do 330g gat. I CPV 15131500-0 - 1280kg 2.Pasztet drobiowy po 50g +/- 10% gat. I CPV CPV 15131500-0-200kg 3.Konserw wieprzowa od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 -1280kg 4.Konserw wieprzowa po 200g +/- 10% gat. I CPV CPV 15131000-5 - 150kg
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.03.2009.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą brać udział wszyscy wykonawcy, którzy spełniają warunki zawarte w art. 22 ust. 1 oraz art. 24 ust 1, 2.- Ustawy
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonania zamówienia określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, wykonawca składa następujące dokumenty: Ţ Oświadczenia zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 2 do SIWZ. Ţ Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 3 do SIWZ. Ţ Formularz ofertowy, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 4 do SIWZ. 2. Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych przez Wykonawcę (za zgodnością z oryginałem). 3. Brak któregokolwiek dokumentu wymienionego w pkt. 1 spowoduje odrzucenie oferty.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać nieodpłatnie: osobiście w siedzibie zamawiającego ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, w pokoju nr 17, w godzinach 7.30-15.30, pocztą na pisem.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.11.2007 godzina 14:00, miejsce: Otwarcie ofert nastąpi w dniu 9 listopada 2007r. o godzinie 14.10 w pok. nr 5 Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej, ul. Prosta 33, 21- 500 Biała Podlaska.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zakład Karny w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33 21-500 Biała Podlaska.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 2 560kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 284 kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 472kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1280kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131133-6 - 1280 kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 408kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1543kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 692kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15114000-0 - 1 280kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 408kg 13.Boczek wędzony b/k - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 600kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1280kg 15.Kaszanka gryczana- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 536kg 16.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 472kg 17.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 192kg 18.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 256kg 19.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 20. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 21.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15111000-9 - 1 030kg 22.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 1 500kg 23.Żeberka wieprzowe paski- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 1 600kg 24.Wieprzowina II kl. II b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 4 900kg 25.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 120kg 26.Antrykot- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV CPV 15111000-9 - 500kg 27.Wątroba wołowa- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15111190-7 - 900kg 28.Płuca wołowe- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15111190-7 - 900kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zakład karny w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33 21-500 Biała Podlaska.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Tusz drobiowa będąca całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wewnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18ºC. Gat. I CPV 15112000-6 - 3 300kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zakład Karny w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33 21-500 Biała Podlaska.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pasztet drobiowy od 290g do 330g gat. I CPV 15131500-0 - 1 280kg 2. Pasztet drobiowy po 50g +/- 10% gat. I CPV CPV 15131500-0 - 200 kg 3. Konserw wieprzowa od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 280kg 4. Konserw wieprzowa po 200g +/- 10% gat. I CPV CPV 15131000-5 - 150kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2009.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z BIAŁEJ PODLASKIEJ
- Dostawa gazów medycznych wraz z najmem butli, środków antybakteryjnych do użytku ogólnoustrojowego, kortykosterydów do użytku ogólnoustrojowego, (.....) w podziale na 41 części
- Dostawa sprzętu komputerowego, elektrycznego, elektronicznego oraz oprogramowania
- Opracowanie dokumentacji projektowej wraz z kosztorysem inwestorskim na przebudowę ul. Stefana Okrzei i ul. Karola Szymanowskiego w Białej Podlaskiej
- Rozbudowa tomografu komputerowego Revolution Ascend
- Dostawa wyposażenie do Żłobka Samorządowego w Ciciborze Dużym
- Dostawa średniego samochodu ratowniczo - gaśniczego na rzecz OSP w Hrudzie
więcej: przetargi w Białej Podlaskiej »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy różnych produktów spożywczych do stołówki szkolnej Zespołu Szkół Inżynierii Środowiska w Toruniu
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 44 im. Stanisława Moniuszki w Białymstoku
- Dostawa artykułów żywnościowych do Centrum Kultury w Gnojniku
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO ŻŁOBKA GMINNEGO W PSZENNIE (POWTÓRZONY)
- Dostawy artykułów żywnościowych II
- Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych od 04.09.2024 do 31.12.2024
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.