eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Biała Podlaska › Dostawy artykułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-10-30

Biała Podlaska: Dostawy artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 209128 - 2007; data zamieszczenia: 30.10.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, woj. lubelskie, tel. 083 3447509, fax 083 3432198.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część:1 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 2 560kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 284 kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 472kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1280kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131133-6 - 1280 kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 408kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1543kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 692kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15114000-0 - 1 280kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 408kg 13.Boczek wędzony b/k - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 600kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1280kg 15.Kaszanka gryczana- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 536kg 16.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 472kg 17.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 192kg 18.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 256kg 19.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 20. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 21.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15111000-9 - 1 030kg 22.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 1 500kg 23.Żeberka wieprzowe paski- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 1 600kg 24.Wieprzowina II kl. II b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 4 900kg 25.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 120kg 26.Antrykot- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV CPV 15111000-9 - 500kg 27.Wątroba wołowa- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15111190-7 - 900kg 28.Płuca wołowe- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15111190-7 - 900kg Część 2: 1. Tusz drobiowa będąca całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wewnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18ºC. Gat. I CPV 15112000-6 - 3 300kg Część 3: 1. Pasztet drobiowy od 290g do 330g gat. I CPV 15131500-0 - 1 280kg 2. Pasztet drobiowy po 50g +/- 10% gat. I CPV CPV 15131500-0 - 200 kg 3. Konserw wieprzowa od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 280kg 4. Konserw wieprzowa po 200g +/- 10% gat. I CPV CPV 15131000-5 - 150kg

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.03.2009.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wadium.

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: udzielenie zamówienia mogą się ubiegać oferenci, którzy spełniają warunki zawarte w art.22 ust. 1 oraz nie są wykluczeni na podstawie art. 24 ust . 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 Prawo zamówień publicznych, (tekst jednolity Dz.U. 2006 Nr 164 poz. 1163 z późniejszymi zmianami): Potwierdzeniem spełnienia tych warunków jest złożenie przez dostawcę: Oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu ( art. 22 ust. 1 i art. 24 ust 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych), złożenie prawidłowo wypełnionego formularza ofertowego.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienia do wykonania zamówienia określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, wykonawca składa następujące dokumenty: Ţ Oświadczenia zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 2 do SIWZ. Ţ Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków określonych w Ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r o bezpieczeństwie żywności i żywienia, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 3 do SIWZ. Ţ Formularz ofertowy, zgodnie ze wzorem określonym w załączniku nr 4 do SIWZ. 2. Wyżej wymienione dokumenty mogą być złożone w formie oryginałów lub kserokopii potwierdzonych przez Wykonawcę (za zgodnością z oryginałem). 3. Brak któregokolwiek dokumentu wymienionego w pkt. 1 spowoduje odrzucenie oferty.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać nieodpłatnie: osobiście w siedzibie zamawiającego ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska, w pokoju nr 17, w godzinach 7.30-15.30, pocztą na pisem.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.11.2007 godzina 14:00, miejsce: Oferty należy składać w sekretariacie ( pok. Nr.6) Zakładu Karnego w Białej Podlaskiej ul. Prosta 33, 21-500 Biała Podlaska do dnia 9 listopada 2007r.do godziny 14.00.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zakład Karny Biała Podlaska ul. Prosta 33 21-500 Biała Podlaska.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Kiełbasa zwyczajna - zgodnie z normą PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 2 560kg 2.Kiełbasa krakowska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 284 kg 3.Kiełbasa śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 472kg 4.Kiełbasa mortadela -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1280kg 5.Parówka śląska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. CPV 15131133-6 - 1280 kg 6.Kiełbasa parówkowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 7.Kiełbasa tyrolska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 8.Lunchen prasowany -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 408kg 9.Kiełbasa domowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1543kg 10. Kiełbasa wiejska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 692kg 11.Pieczeń wiedeńska -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15114000-0 - 1 280kg 12.Mielonka śniadaniowa -zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 408kg 13.Boczek wędzony b/k - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 600kg 14.Salceson włoski - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1280kg 15.Kaszanka gryczana- zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 536kg 16.Mortadela drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 472kg 17.Parówki drobiowe - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 192kg 18.Polędwica drobiowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 256kg 19.Pasztetowa wieprzowa - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 20. Pasztet domowy - zgodnie z PN- 96/A-82007 gat. I CPV 15131133-6 - 1 280kg 21.Wołowina kl. II b/k - zgodnie z PN-88/A-82003 gat. I CPV 15111000-9 - 1 030kg 22.Łopatka wieprzowa b/k - zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 1 500kg 23.Żeberka wieprzowe paski- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 1 600kg 24.Wieprzowina II kl. II b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 4 900kg 25.Schab wieprzowy b/k- zgodnie z PN-86/A-82002 gat. I CPV 15113000-3 - 120kg 26.Antrykot- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV CPV 15111000-9 - 500kg 27.Wątroba wołowa- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15111190-7 - 900kg 28.Płuca wołowe- zgodnie z PN-88/A-82002 gat. I CPV 15111190-7 - 900kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2009.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zakład Karny Biała Podlaska ul. Prosta 33 21-500 Biała Podlaska.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Tusz drobiowa będąca całą tuszą drobiu po wypatroszeniu i bez wewnętrzności, głęboko zmrożona do temperatury nie wyższej niż - 18ºC. Gat. I CPV 15112000-6 - 3 300kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2009.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zakład Karny Biała Podlaska ul. Prosta 33 21-500 Biała Podlaska.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pasztet drobiowy od 290g do 330g gat. I CPV 15131500-0 - 1 280kg 2. Pasztet drobiowy po 50g +/- 10% gat. I CPV CPV 15131500-0 - 200 kg 3. Konserw wieprzowa od 290g do 330g gat. I CPV 15131000-5 - 1 280kg 4. Konserw wieprzowa po 200g +/- 10% gat. I CPV CPV 15131000-5 - 150kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2009.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.