To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2009-06-26
Bedlno: Sukcesywne dostawy produktów mleczarskich.
Numer ogłoszenia: 209508 - 2009; data zamieszczenia: 26.06.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 177708 - 2009r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Wojszycach, Wojszyce 47, 99-311 Bedlno, woj. łódzkie, tel. 024 2821468, faks 024 2821468 w. 30.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Samorządu Terytorialnego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy produktów mleczarskich..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy produktów mleczarskich do siedziby Zamawiającego. W skład przedmiotu zamówienia wchodzą następujące towary: - Jogurt owocowy 125g - 3700 szt; - Jogurt naturalny 135g - 960 szt; - Jogurt naturalny 450g - 60 szt; - Mleko 2% UHT karton - 600 l; - Mleko w proszku odtłuszczone granulowane 250g - 1875 szt; - Śmietana 12% 400g - 1100 szt; - Ser topiony 100g - 2000 szt; - Ser topiony z przyprawami 100g - 500 szt; - Ser topiony w krążkach 200g (8x25g) - 300 szt; - Ser żółty twardy - 450 kg; - Twaróg półtłusty - 1200 kg; - Serek homogenizowany 180g - 100 szt; - Masło roślinne 250g - 80 szt; - Margaryna zwykła 250g - 80 szt; - Tłuszczowa substancja do smarowania pieczywa 500g - 4000 szt; - Mieszana substancja do smarowania pieczywa 500g - 800 szt; - Olej roślinny (op. 1l) - 400 litrów; - Olej roślinny (op. 0,9 l) - 200 szt; - Kefir 400g - 200 szt; - Maślanka naturalna (op. 1l) - 100 szt..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.51.00.00 - Mleko i śmietana 15.53.00.00 - Masło 15.54.00.00 - Produkty serowarskie 15.55.00.00 - Klasyfikowane produkty mleczarskie 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 42478.50 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.06.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA W OZORKOWIE W UPADŁOŚCI
jakie przetargi wygrała firma
OKRĘGOWA SPÓŁDZIELNIA MLECZARSKA W OZORKOWIE W UPADŁOŚCI
- Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Ozorkowie, ul. Cegielniana 27, 95-035 Ozorków, kraj/woj. łódzkie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 42478.50
- Oferta z najniższą ceną: 42478.50 oferta z najwyższą ceną: 44422.00
- Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa nabiału
- Sukcesywna Dostawa Żywności 2025
- Sukcesywna Dostawa Żywności
- Sukcesywne dostawy nabiału oraz jaj kurzych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
- Dostawa produktów żywnościowych dla Zespołu Szkół Samorządowych w Zagórniku
- Dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 5 w Andrychowie
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.