eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Poznań › dostawa czekolady w ilości 1.200.00 szt. (pakowanej po 8 szt.)



Ogłoszenie z dnia 2006-04-24

POZYCJA 21066

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Poznań: dostawa czekolady w ilości 1.200.00 szt. (pakowanej po 8 szt.)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa, do kontaktów: Łukasz Guliński, Jakub Bernacki, ul. Marcelińska 44, 60-354 Poznań, woj. wielkopolskie, tel. 61 8674031 w. 177; 601 568072, fax 061 8672521, e-mail: skalisz@rckik-poznan.com.pl, rckik-poznan.com.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa czekolady w ilości 1.200.00 szt. (pakowanej po 8 szt.). 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: 300.000szt. czekolady mlecznej, 300.000szt. czekolady mlecznej z bakaliami, 150.000szt. czekolady mlecznej z orzechami, 150.000szt. czekolady gorzkiej, 150.000szt. czekolady nadziewanej wiśniowej, 150.000szt. czekolady nadziewanej kokosowej. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Siedziba RCKiK w Poznaniu. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.84.21.00 - Czekolada Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.21.00 - Czekolada 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: 1.200.000 sztuk - całość. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 01.07.2006; data zakończenia: 31.12.2008;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: 20.000 PLN. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Informacje o warunkach, jakie muszą spełniać oferenci:1.posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień;2.posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia;3.znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia;4.nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. (art. 24 ust. 1 i 2 ustawy);5.Posiadaja jako producenci i dystrybutorzy na dzień otwarcia ofert wdrożony system HACCP;6.Dołączyli do oferty próbki przedmiotu zamówienia. Zamawiający wymaga następujących dokumentów: a)Aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej; b)Aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4 - 8 ustawy, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; c)Aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy; d)Aktualnych zaświadczeń o niezaleganiu z Urzędu Skarbowego i ZUS; e) Potwierdzenie wniesienia wadium. f) Specyfikacji jakościowej produktu określającej kaloryczność i wartości odżywcze. Dokument winien zawierać między innymi informacje określone w Formularzu nr 2 niniejszej SIWZ. g) Aktualnego świadectwa wdrożenia systemu HACCP przez wykonawcę producenta lub 2 świadectwa wdrożenia systemu HACCP: przez wykonawcę dystrybutora oraz producenta, którego czekolada jest oferowana przez niniejszego Wykonawcę dystrybutora.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: Oferta najbardziej korzystna ekonomicznie pod względem: cena - 70% jakość - 30% 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 05.06.2006, cena - 30.00. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 06.06.2006 godzina 10:30. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 06.06.2006, godzina 11:00, Siedziba RCKiK w Poznaniu ul. Marcelińska 44 pokój nr 109.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 14.04.2006.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.