Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2008-09-03
Wierzchowo: Bie¿±ce dostawy art. nabia³owych
Numer og³oszenia: 210882 - 2008; data zamieszczenia: 03.09.2008
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny Wierzchowo , ul. Szkolna 8, 78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3618569 w. 245, fax. 094 3618589.
- Ogólny adres internetowy zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja rz±dowa centralna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Bie¿±ce dostawy art. nabia³owych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: mleko w proszku pe³ne -5800kg, ser topiony -2600kg,twaróg-4000 kg, serek homogenizowany-3600kg,serek wiejski-300 kg, jogurt owocowy-200 kg, deser ry¿owy- 200 kg, serek fromage -300 kg..
II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.51.17.00 - Mleko w proszku Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.51.17.00 - Mleko w proszku Oryginalny kod CPV: 15.54.22.00 - Ser miêkki Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.54.22.00 - Ser miêkki .
II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Nie.
II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesi±cach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: Nie dotyczyIII.2) WARUNKI UDZIA£U
- Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: W przetargu mog± wzi±æ udzia³ Wykonawcy spe³niaj±cy warunki zawarte w art. 22 ust.1 i nie podlegaj±cy wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1i 2 Ustawy Prawo Zamówieñ Publicznych (Dz. U. z 2004 r. Nr 19 poz. 177) oraz spe³niaj±cy wymagania zawarte w SIWZ. Ocena spe³nienia warunków dokonywana bêdzie wg.formu³y (spe³nia -nie spe³nia).
- Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: Nie dotyczy.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: SIWZ znajduje siê w siedzibie Zamawiaj±cego i jest do odebrania bezp³atnie w dni robocze w godzinach od 8:00 do 15:00 lub poczt± za zaliczeniem pocztowym.
IV.3.2) Opis potrzeb i wymagañ zamawiaj±cego okre¶lonych w sposób umo¿liwiaj±cy przygotowanie siê wykonawców do udzia³u w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: Nie dotyczy.
IV.3.3) Informacja o wysoko¶ci nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwi±zania stanowi±ce podstawê do sk³adania ofert, je¿eli zamawiaj±cy przewiduje nagrody: Nie dotyczy.
IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 24.09.2008 godzina 12:00, miejsce: Oferty nale¿y sk³adaæ w siedzibie Zamawiaj±cego- sekretariat.
IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotycz±ce finansowania projektu/programu ze ¶rodków Unii Europejskiej: Nie dotyczy.
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.