eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Trzebinia › Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-08-06

Trzebinia: Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini.
Numer ogłoszenia: 212083 - 2010; data zamieszczenia: 06.08.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. Słowackiego 70, 32-540 Trzebinia, woj. małopolskie, tel. 032 6121374 w. 45, faks 032 6121551.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje: parówki wieprzowe cieńkie kod CPV 15131400-9 ilość 830 kg parówki drobiowe cieńkie kod CPV 15131500-0 ilość 830 kg pasztetowa wieprzowa kod CPV 15131400-9 ilość 700 kg pasztetowa drobiowa kod CPV 15131500-0 ilość 700 kg salceson wieprzowy włoski kod CPV 15131400-9 ilość 700 kg salceson wieprzowy brunszwicki kod CPV 15131400-9 ilość 700 kg kiełbasa kanapkowa kod CPV 15131400-9 ilość 700 kg kiełbasa lunszmit kod CPV 15131400-9 ilość 700 kg kiełbasa biała kod CPV 15131400-9 ilość 830 kg kiełbasa parówkowa kod CPV 15131400-9 ilość 830 kg mielonka wieprzowa kod CPV 15131400-9 ilość 700 kg mielonka drobiowa kod CPV 15131500-0 ilość 700 kg kiełbasa wieprzowa węgierska kod CPV 15131400-9 ilość 700 kg kiełbasa wieprzowa regionalna kod CPV 15131400-9 ilość 700 kg parówki cielęce kod CPV 15111100-0 ilość 160 kg pasztet cielęcy kod CPV 15111100-0 ilość 130 kg baleron gotowany kod CPV 15131400-9 ilość 130 kg szynka drobiowa kod CPV 15131500-0 ilość 130 kg kabanos drobiowy kod CPV 15131500-0 ilość 130 kg kiełbasa drobiowa kod CPV 15131500-0 ilość 130 kg polędwica drobiowa kod CPV 15131500-0 ilość 130 kg boczek wędzony kod CPV 15131400-9 ilość 600 kg podgardle wędzone kod CPV 15131400-9 ilość 600 kg kości wędzone kod CPV 15131400-9 ilość 600 kg słonina wędzona kod CPV 15131400-9 ilość 600 kg ćwiartka tylna świeża z kurczaka kod CPV 15112000-6 ilość 1300 kg udziec z indyka z kością kod CPV 15112000-6 ilość 1300 kg kiełbasa wieprzowa mortadela kod CPV 15131400-9 ilość 1000 kg kiełbasa wieprzowa zwyczajna kod CPV 15131400-9 ilość 1000 kg serca wieprzowe kod CPV 15114000-0 ilość 1300 kg ozory wieprzowe kod CPV 15114000-0 ilość 1300 kg kaszanka wieprzowa kod CPV 15114000-0 ilość 1300 kg wątroba wieprzowa kod CPV 15114000-0 ilość 1300 kg mięso mielone wieprzowe kod CPV 15113000-3 ilość 1000 kg mięso mielone drobiowe kod CPV 15112000-6 ilość 1000 kg mięso wieprzowe gulaszowe kod CPV 15113000-3 ilość 1300 kg mięso wołowe gulaszowe kod CPV 15111100-0 ilość 1300 kg łopatka wieprzowa z kością kod CPV 15113000-3 ilość 1300 kg schab wieprzowy bez kości kod CPV 15113000-3 ilość 1300 kg karczek wieprzowy z kością kod CPV 15113000-3 ilość 1300 kg flaki wołowe gotowane kod CPV 15111100-0 ilość 1300 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.00 - Produkty wieprzowe 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 15.11.11.00 - Wołowina 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.20.00 - Drób .

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 10.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku - Prawo zamówień publicznych (Dz.U.10.113.759 j.t.).

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku - Prawo zamówień publicznych (Dz.U.10.113.759 j.t.).

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku - Prawo zamówień publicznych (Dz.U.10.113.759 j.t.).

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku - Prawo zamówień publicznych (Dz.U.10.113.759 j.t.).

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 roku - Prawo zamówień publicznych (Dz.U.10.113.759 j.t.).

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1) Wypełniony przez Wykonawcę druk Formularz ofertowy, który należy sporządzić wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego. 2) Podpisany przez Wykonawcę wzór umowy na dostawę mięsa i produktów mięsnych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http:/www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Trzebini ul. Słowackiego 70 32-540 Trzebinia.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.08.2010 godzina 09:30, miejsce: Oferty należy składać lub przesłać w zamkniętej kopercie w sekretariacie Zakładu Karnego w Trzebini przy ul. Słowackiego 70 w terminie do dnia 16.08.2010 r. do godz. 09:30..

IV.4.5) Termin związania ofertą: do 31.08.2010.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.