eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grądy Woniecko › Dostawa mięsa, wędlin i podrobów

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-01-29

Grądy Woniecko: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów
Numer ogłoszenia: 21435 - 2010; data zamieszczenia: 29.01.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 428228 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, Grądy Woniecko 34, 18-312 Grądy Woniecko, woj. podlaskie, tel. 0-86 475 26 60, faks 0-86 475 26 64.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawa mięsa, wędlin i podrobów. Część I : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15131134-3 kaszanka w ilości 1200 kg, 2.15131130-5 kiełbasa biała parzona w ilości 900 kg, 3.15131130-5 kiełbasa parówkowa w ilości 700 kg, 4.15131130-5 kiełbasa targowa w ilości 1200 kg, 5.15131130-5 kiełbasa zwyczajna w ilości 1000 kg, 6.15131130-5 kiełbasa kanapkowa w ilości 1300 kg, 7.15131130-5 kiełbasa krakowska parzona w ilości 150 kg, 8.15131130-5 kiełbasa szynkowa w ilości 150 kg, 9.15131130-5 kiełbasa żywiecka w ilości 150 kg, 10.15131130-5 mielonka tyrolska w ilości 1000 kg, 11.15131130-5 mielonka wieprzowa w ilości 1000 kg, 12.15131130-5 szynka konserwowa - blok w ilości 200 kg, 13.15131130-5 pieczeń rzymska w ilości 1000 kg, 14.15131130-5 mortadela w ilości 1100 kg, 15.15131130-5 mortadela z papryką w ilości 400 kg, 16.15131130-5 ogonówka wędzona w ilości 100 kg, 17.15131120-2 pachwina wieprzowa wędzona w ilości 200 kg, 18.15131130-5 parówki cienkie śląskie w ilości 700 kg, 19.15131310-1 pasztet wieprzowy zapiekany w ilości 600 kg, 20.15131400-9 pasztetowa wieprzowa w ilości 800 kg, 21.15131400-9 salceson biały w ilości 600 kg, 22.15131134-3 salceson czarny w ilości 600 kg, 23.15113000-3 mięso wieprzowe drobne kl. II w ilości 200 kg, 24.15111000-9 mięso wołowe z łopatki b/k w ilości 100 kg, 25.15113000-3 karkówka b/k w ilości 100 kg, 26.15131400-9 kości wieprzowe schabowe lub karkowe w ilości 500 kg, 27.15114000-0 wątroba wieprzowa w ilości 800 kg, 28.15119000-5 mięso mielone wieprzowo - wołowe świeże w ilości 900 kg, 29.15113000-3 schab wieprzowy b/k w ilości 100 kg, 30.15113000-3 żeberka wieprzowe paski w ilości 150 kg. Część II : Lp ; Kod CPV ; Nazwa artykułu ; ilość. 1.15131135-0 mielonka drobiowa w ilości 800 kg, 2.15131135-0 parówki cienkie drobiowe w ilości 700 kg, 3.15131500-0 pasztetowa drobiowa w ilości 600 kg, 4.15131310-1 pasztet drobiowy zapiekany w ilości 600 kg, 5.15131135-0 pieczeń drobiowa w ilości 700 kg, 6.15131135-0 polędwica drobiowa w ilości 200 kg, 7.15131135-0 polędwica kanadyjska w ilości 200 kg, 8.15131135-0 polędwica miodowa w ilości 150 kg, 9.15112100-7 porcje rosołowe z kurczaka w ilości 350 kg, 10.15114000-0 serca drobiowe w ilości 400 kg, 11.15112100-7 ćwiartki tylne z kurczaka (surowe) w ilości 1100 kg, 12.15112100-7 udziec z indyka z kością (surowy) w ilości 100 kg, 13.15112100-7 filet z piersi kurczaka (surowy) w ilości 100 kg, 14.15112300-9 wątroba drobiowa w ilości 300 kg, 15.15114000-0 żołądki drobiowe w ilości 500 kg, 16.15119000-5 mięso mielone z drobiu (świeże) w ilości 500 kg, 17.15112100-7 skrzydełka z kurczaka (surowe) w ilości 1100 kg..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: dostawa mięsa, wędlin i podrobów wieprzowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.01.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PEK U PIOTRA MAMROWICZ PIOTR, ul. Dolna 25, 05-092 Łomianki, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 128100,21 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 108135

  • Oferta z najniższą ceną: 108135 / Oferta z najwyższą ceną: 143230,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: dostawa mięsa, wędlin i podrobów drobiowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.01.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • GENERALNY DYSTRYBUTOR Wędlin, Mięsa i Drobiu Świeżego DANTEX Tadeusz Rafałowski, ul. Browarna 2 a, 18-400 Łomża, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 602163,39 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 50215

  • Oferta z najniższą ceną: 50215 / Oferta z najwyższą ceną: 58120

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.