To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-06-27
Józefów: Przygotowanie i dostawa obiadów do Gimnazjum Nr 1 im. Łączniczek Armii Krajowej w Józefowie
Numer ogłoszenia: 215710 - 2014; data zamieszczenia: 27.06.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 194472 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gimnazjum nr 1, ul. Leśna 39, 05-420 Józefów, woj. mazowieckie, tel. 022 789 69 31, faks 022 789 69 44.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i dostawa obiadów do Gimnazjum Nr 1 im. Łączniczek Armii Krajowej w Józefowie.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są obiady dwudaniowe (zupa, drugie danie + kompot), przy czym ilość każdego z dań może być różna. Przewiduje się, że w okresie realizacji umowy zostanie zakupionych około 9 130 porcji zupy i około 22 150 porcji drugiego dania. Zamawiający zastrzega możliwość zmniejszenia ilości dostarczonych posiłków o 30%w stosunku do ilości zakładanej w całym okresie realizacji umowy. Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówień uzupełniających. Średnio dziennie przewiduje się dostawę około 50 porcji zupy i 120 porcji drugiego dania. Ilość zamawianych zup i drugiego dania, każdego dnia może ulegać zmianie. Posiłki muszą być przygotowywane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, urozmaicone, o wysokiej wartości odżywczej oraz w ciągu jednej dekady nie powinny się powtarzać. Posiłki winny być przygotowywane zgodnie z normami żywieniowymi dla uczniów w wieku gimnazjalnym na podstawie jadłospisu przygotowywanego przez technologa żywienia Termin realizacji:od 8 września 2014 r. do 30 czerwca 2015 r. w dni nauki szkolnej.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.42.10 - Posiłki szkolne 55.52.40.00 - Usługi dostarczania posiłków do szkół .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.06.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Catering OK Maciej Sałek, ul. B.Chrobrego 39, 26-600 Radom, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 120512,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 90907,20
Oferta z najniższą ceną: 90907,20 / Oferta z najwyższą ceną: 215986,50
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z JÓZEFOWA
- "Dostawa szczepionek na rzecz Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Przychodni Miejskiej w Józefowie w 2025 roku (II)"
- Budowa oświetlenia ulicznego
więcej: przetargi w Józefowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowywanie, dostarczanie i wydawanie (od pon. do piątku) śniadań, obiadów dwudaniowych, podwieczorków dla oddziałów przedszkolnych oraz obiadów szkolnych w Szkole podstawowej nr 8 w Gliwicach.(2)
- Usługa polegająca na zbiorowym żywieniu dzieci i młodzieży w Szkole Podstawowej nr 4 im. Adama Mickiewicza w Kwidzynie
- Dostawa obiadów do stołówki szkolnej w roku szkolnym 2025 - 2026
więcej: Posiłki szkolne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.