eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Grodków › Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Grodkowie w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-08

Grodków: Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Grodkowie w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV
Numer ogłoszenia: 216034 - 2007; data zamieszczenia: 08.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Sienkiewicza 23, 49-200 Grodków, woj. opolskie, tel. 077 4155221, 4155222, fax 077 4155777.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Grodkowie w artykuły spożywcze z gr. 151 wg CPV.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest:: Część 1 1.mięso wołowe gulaszowe / 15111000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 450,00 kg 2.mięso wołowe rosołowe / 15111000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg 3.mięso wołowe b/k / 15111000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 4.boczek surowy / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 5.łopatka b/k / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 700,00 kg 6.wątroba wieprzowa / 15114000-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 7.schab b/k / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 80,00 kg 8.kurczak świeży / 15112000-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg Część 2 1.kiełbasa litewska / 15131133-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 2.blok drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 3.kiełbasa śniadaniowa drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 4.polędwica drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 5.salceson włoski / 15131133-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 6.baleron drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 7.parówka drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 8.szynka drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 9.mortadela drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 700,00 kg 10.salceson drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 11.kiełbasa biała parzona / 15131133-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 12.kiełbasa parówkowa / 15131133-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 13 kaszanka / 15131134-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg Część 3 1.pasztet drobiowy / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 2.konserwa wołowa / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 3.konserwa turystyczna wieprzowa / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.13.00.00 - Produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.00.00 - Produkty mięsne .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 02.12.2008.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają postanowienia: art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. Nr 19 poz. 117 z dnia 9 lutego 2004 r.) oraz nie zostali wykluczeni z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art.24 ust.1 w/w ustawy.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oferenci biorący udział w przetargu zobowiązani są do złożenia n/w dokumentów dla uznania ważności oferty: a)wypełniony i podpisany przez wykonawcę formularz ofertowy (załącznik 1 do SIWZ), b)oświadczenie, że wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych i spełniania warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (załącznik 2 do SIWZ).

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul. Sienkiewicza 23 49-200 Grodków.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.11.2007 godzina 12:15, miejsce: Zakład Karny ul. Sienkiewicza 23 49-200 Grodków Sekretariat Dyrektora Zakładu Karnego.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso wołowe, wieprzowe i drobiowe.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.mięso wołowe gulaszowe / 15111000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 450,00 kg 2.mięso wołowe rosołowe / 15111000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 150,00 kg 3.mięso wołowe b/k / 15111000-9 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg 4.boczek surowy / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 5.łopatka b/k / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 700,00 kg 6.wątroba wieprzowa / 15114000-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 7.schab b/k / 15113000-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 80,00 kg 8.kurczak świeży / 15112000-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1000,00 kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.11.40.00-0, 15.11.20.00-6.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 02.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: wędliny wieprzowe, wędliny drobiowe, kaszanka.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.kiełbasa litewska / 15131133-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 2.blok drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 3.kiełbasa śniadaniowa drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 4.polędwica drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 600,00 kg 5.salceson włoski / 15131134-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 6.baleron drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 200,00 kg 7.parówka drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 400,00 kg 8.szynka drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg 9.mortadela drobiowa / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 700,00 kg 10.salceson drobiowy / 15131135-0 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 11.kiełbasa biała parzona / 15131133-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 12.kiełbasa parówkowa / 15131133-6 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 13.kaszanka / 15131134-3 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 500,00 kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8, 15.13.11.33-6, 15.13.11.35-0, 15.13.11.34-3.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 02.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: konserwy mięsne.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.konserwa pasztet drobiowy / 15131310-1 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 2.konserwa wołowa / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300,00 kg 3.konserwa turystyczna wieprzowa / 15131000-5 dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 250,00 kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.00.00-8, 15.13.13.10-1, 15.13.10.00-5.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 02.12.2008.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.