eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi RzeszówSukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-08-24

Rzeszów: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie.
Numer ogłoszenia: 218034 - 2015; data zamieszczenia: 24.08.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 188880 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rzeszowie, ul. Załęska 76, 35-322 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 017 8580700, faks 0-17 8535420.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny w Rzeszowie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do Zakładu Karnego w Rzeszowie. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych (mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin oraz mięsa i wędlin drobiowych) do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Rzeszowie w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1 i nr 2 do SIWZ - formularze cenowe. Określona w ogłoszeniu i formularzach cenowych ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Sprzedający dostarczy wszystkie artykuły o wysokim standardzie pod względem jakości, a także wolne od wad materiałowych i prawnych. Gwarantuje także, że artykuły te są dopuszczone do stosowania w Polsce. Dostarczony produkt musi być oznaczony w sposób umożliwiający jego identyfikację bez konieczności naruszania opakowania. Wszystkie dostarczane wyroby zawarte w niniejszym postępowaniu muszą posiadać czytelne metki zawierające: nazwę dostarczanego wyrobu, nazwę producenta, masę towaru, datę przydatności do spożycia. Ponadto dostarczany towar musi spełniać wymogi określone w PN. Powyższe dotyczy towaru paczkowanego oraz dostarczanego - luzem np. w odpowiednim pojemniku. Każda dostawa towaru powinna być zaopatrzona w świadectwo kontroli jakości HDI - (Handlowy Dokument Identyfikacyjny). Zamówiony towar musi być świeży spełniający wymogi norm sanitarnych, technologicznych i jakościowych. Szczegółowe zapisy związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera załącznik nr 8 (projekt umowy) do SIWZ. Pakiet I, Lp., Asortyment, Kod CPV, Jednostka miary, Ilość, 1. Mięso wołowe gulaszowe II, 15111000-9, kg 3 000; 2. Mięso wieprzowe gulaszowe II a (80% mięsa, 20% tłuszczu), 15113000-3 kg 8 000; 3.Schab bez kości, 15113000-3, kg 1 800; 4.Polędwica sopocka ,15131100-6, kg 800; 5.Salceson włoski, 15131120-2, kg 1 600; 6.Pasztetowa wieprzowa, 15131310-1, kg 2 500; 7.Pieczeń rzymska, 15131120-2, kg 3 100; 8.Parówki wieprzowe cienkie, 15131100-6, kg 3 000; 9.Kiełbasa toruńska, 15131120-2, kg 2 500; 10.Kiełbasa parówkowa, 15131100-6, kg 5 500; 11.Kiełbasa krakowska parzona, 15131120-2, kg 800; 12.Kaszanka, 15131134-3, kg 4 000; 13.Kiełbasa zwyczajna, 15131130-5, kg 5 300; 14.Kiełbasa szynkowa, 15131130-5, kg 600; 15.Luncheon meat prasowany (wędlina), 15131130-5, kg 3 100; 16.Mortadela, 15131130-5, kg 2 200; 17.Szynka gotowana wieprzowa, 15131410-2, kg 700; 18.Mielonka wieprzowa prasowana, 15131130-5, kg 3 100; 19.Golonka konserwowa prasowana, 15131130-5, kg 2 000. Pakiet II, Lp., Asortyment, KOD CPV, Jednostka miary, Ilość, 1.Wątroba z kurczaka, 15112300-9, kg 2 500; 2.Żołądki z kurczaka, 15114000-0, kg 2 100; 3.Ćwiartka z kurczaka (nogi), 15112000-6, kg 10 000; 4.Filet z kurczaka, 15112000-6, kg 4 000; 5.Parówki drobiowe cienkie, 15131135-0, kg 4 500; 6.Szynka drobiowa, 15131135-0, kg 800; 7.Polędwica drobiowa, 15131135-0, kg 800. Określona w tabelach ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający informuje, że rzeczywista ilość pobranych artykułów może odbiegać od ilości planowanej. Dopuszczono możliwość składania ofert częściowych. Zamówienie składa się z dwóch części stanowiących załącznik nr 1 i 2 (formularze cenowe) do SIWZ. Zamawiający dopuścił możliwość złożenia jednego lub dwóch załączników przez jednego Wykonawcę..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 15.13.13.10 - Pasztety 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.14.10 - Szynka 15.11.23.00 - Wątróbki drobiowe 15.11.40.00 - Podroby 15.11.20.00 - Drób 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawy mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 13.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁADY MIĘSNE Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20 a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 373537,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 354732,00

  • Oferta z najniższą ceną: 354732,00 / Oferta z najwyższą ceną: 570418,80

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawy mięsa i wędlin drobiowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.08.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • BIESZCZADY Sp. z o.o., ul. Lwowska 12, 38-200 Jasło, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 171717,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 155032,50

  • Oferta z najniższą ceną: 155032,50 / Oferta z najwyższą ceną: 234150,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.