eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WarszawaDOSTAWA PRZETWORÓW WARZYWNYCH I OWOCOWYCH DO OG JW. 1560 W 2008 ROKU

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-13

Warszawa: DOSTAWA PRZETWORÓW WARZYWNYCH I OWOCOWYCH DO OG JW. 1560 W 2008 ROKU
Numer ogłoszenia: 219701 - 2007; data zamieszczenia: 13.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 1560, ul. Radiowa 2, 00-908 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6855036, 6855297, fax 022 6855101.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http.//www.jw1560.wp.mil.pl / www.jw1560.m.win.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Wojskowa Jednostka Budźetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA PRZETWORÓW WARZYWNYCH I OWOCOWYCH DO OG JW. 1560 W 2008 ROKU.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: ZAKRES NR 1 - PRZETWORY OWOCOWE; ZAKRES NR 2 - PRZETWORY WARZYWNE; ZAKRES NR 3 - KISZONKI

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.33.14.60 - Warzywa puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.60 - Warzywa puszkowane Oryginalny kod CPV: 15.32.10.00 - Soki owocoweSoki owocowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.32.10.00 - Soki owocowe Oryginalny kod CPV: 15.32.18.00 - Soki skoncentrowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.32.18.00 - Soki skoncentrowane Oryginalny kod CPV: 15.33.22.90 - Dżemy Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.22.90 - Dżemy Oryginalny kod CPV: 15.84.24.00 - Owoce, orzechy lub skórki owocowe zakonserwowane w cukrze Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.24.00 - Owoce, orzechy lub skórki owocowe zakonserwowane w cukrze Oryginalny kod CPV: 15.33.14.70 - Kukurydza słodka Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.70 - Kukurydza słodka Oryginalny kod CPV: 15.33.14.61 - Kapusta kiszona puszkowana Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.61 - Kapusta kiszona puszkowana Oryginalny kod CPV: 15.33.14.80 - Warzywa tymczasowo zakonserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.80 - Warzywa tymczasowo zakonserwowane .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: 1.Warunkiem udziału w postępowaniu jest wniesienie wadium w wysokości: ZAKRES NR 1 1.000,00 zł (słownie: tysiąc złotych ) ZAKRES NR 2 1.100,00 zł (słownie: tysiąc sto złotych) ZAKRES NR 3 390,00 zł (słownie: trzysta dziewięćdziesiąt złotych) 2.Wadium wnosi się przed upływem terminu składania ofert. 3.Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: 1) pieniądzu; 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; 3) gwarancjach bankowych (bezwarunkowa i nieodwołalna); 4) gwarancjach ubezpieczeniowych (bezwarunkowa i nieodwołalna); 5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz.U. Nr 109, poz. 1158 z późn. zm.).; 4.Wadium wnoszone w pieniądzu: 1)musi obciążyć konto bankowe JW 1560: NBP O - Warszawa 85 1010 1010 0020 0413 9130 0000 do dnia 26.11.2007r. 2) przelew pieniężny musi być wykonany z konta firmowego wykonawcy na konto zamawiającego. 3)przelew musi posiadać nazwę: Wadium do oferty na dostawę przetworów warzywnych i owocowych do OG JW. 1560 w 2008r - Zakres nr ....... - sprawa numer 76-A-RZP-07. 5. Zamawiający informuje, iż nie będą przyjmowane wpłaty od wykonawców, wadium w postaci gotówki do kasy zamawiającego..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1)Warunek nr 1 - Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień - na podstawie informacji z: -aktualnego odpisu z właściwego rejestru; -albo zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej; -aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 oraz ust. 1 pkt 9 ustawy; wystawionych z datą nie wcześniej niż na 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert -aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu; wystawionych z datą nie wcześniej niż na 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert Warunek nr 1 zostanie spełniony: przez Wykonawców, którzy przedstawią ww. dokumenty opatrzone odpowiednimi datami wydania lub poświadczenia aktualności, wydane przez uprawnione do tego celu organy administracji publicznej, będą wydane lub wystawione podmiotowi/om składającemu/ym ofertę do niniejszego postępowania, poświadczone za zgodność z oryginałem, podpisane przez osoby do tego uprawnione; 2) Warunek nr 2 - Wykonawca posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia - na podstawie: -oświadczenia; Warunek nr 2 zostanie spełniony: przez Wykonawców, którzy dołączą do oferty potwierdzony podpisem druk Oświadczeń - stanowiący załącznik nr 3 do niniejszej specyfikacji. 3) Warunek nr 3 - Wykonawca znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia - na podstawie: -polisy, a w przypadku jej braku innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności; Warunek nr 3 zostanie spełniony: przez Wykonawców, którzy załączą do oferty ww. dokument opatrzony odpowiednimi datami wydania lub poświadczenia aktualności, wydane przez uprawnione do tego celu instytucje, będą wydane podmiotowi-om składającemu-ym ofertę do niniejszego przetargu, poświadczone za zgodność z oryginałem, podpisany przez osoby do tego uprawnione. Dokument musi być ważny w okresie co najmniej w okresie związania ofertą. 4) Warunek nr 4 - Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych - na podstawie: -oświadczenia; Warunek nr 4 zostanie spełniony: przez Wykonawców, którzy dołączą do oferty potwierdzony podpisem druk Oświadczeń - stanowiący załącznik nr 3 do niniejszej specyfikacji. 5) Warunek nr 5 - Wykonawca zabezpieczy ofertę wadium - na podstawie: -dowodu wniesienia wadium w odpowiednim: czasie, formie i wysokości określonej przez zamawiającego w niniejszej specyfikacji; Warunek nr 5 zostanie spełniony: przez Wykonawców, którzy wylegitymują się w ofercie dokumentem wniesienia wadium, w formie poświadczonej kserokopii oraz potwierdzonej przez komisję przetargową informacji z finansów Jednostki Wojskowej 1560 o wpływie odpowiednio wniesionego wadium na konto zamawiającego. W przypadku wniesienia wadium w formie innej niż pieniężna, beneficjentem musi być zamawiający, termin zabezpieczenia wadium musi być równy terminem związania ofertą. 6)Zamawiający oceni spełnianie warunków udziału w postępowaniu na podstawie oświadczeń i dokumentów załączonych do oferty. 7)Ocena spełniania warunków wymaganych od wykonawców wg formuły: spełnia - nie spełnia. 8)Nie spełnianie chociażby jednego warunku skutkuje wykluczeniem wykonawcy z postępowania. 9)Ofertę wykonawcy wykluczonego uznaje się za odrzuconą.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej -wystawiony z datą nie wcześniej niż na 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem -1 arkusz w 1 egzemplarzu; 2) Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego - osobowa -albo równoważnego zaświadczenia właściwego organu sądowego lub administracyjnego kraju pochodzenia osoby w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawionych nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem - w 1 egzemplarzu dla wszystkich osób wymienionych w Rejestrze Sądowym w pozycji organ uprawniony do - reprezentacji lub w zaświadczeniu o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej w oznaczeniu podmiotu i pełnomocników -1 arkusz w 1 egzemplarzu; 3) Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego - podmiotowa -w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem - w 1 egzemplarzu (dokument fakultatywny- wymagany wyłącznie od podmiotów którym ww. informacja przysługuje); 4) Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego -potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem, wystawione z datą nie wcześniejszą niż na 3 miesiące od daty wyznaczonej na dzień składania ofert - 1 arkusz w 1 egzemplarzu; 5) Aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych -potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert- kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem - 1 arkusz w 1 egzemplarzu; 6) Oświadczenia - druk -opracowany wg druku dołączonego do niniejszej specyfikacji - załącznik nr 3 - 1 egzemplarz; 7) Dowód wniesienia wadium -Kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem - 1 egzemplarz; 8) Polisa, a w przypadku jej braku innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności. -Kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem - 1 egzemplarz; Zaświadczenie wydane przez SANEPID lub Certyfikat Jednostek Certyfikujących lub Certyfikat międzynarodowych Jednostek Certyfikujących potwierdzające, że u Wykonawcy stosowany jest HACCP lub rozpoczęte jest wdrażanie systemu HACCP dla zaoferowanych produktów, usług transportu i magazynowania: -kserokopie, poświadczone za zgodność z oryginałem- 1 egzemplarz;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http.//www.jw1560.m.win.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: JEDNOSTKA WOJSKOWA 1560 00-908 Warszawa, ul. Radiowa 2 BUDYNEK 86 POK.10.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.11.2007 godzina 09:00, miejsce: w Kancelarii Jawnej Jednostki Wojskowej 1560, 00-908 Warszawa ul. Radiowa 2 bud. 86, II piętro, pok. 207.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: DOSTAWA PRZETWORÓW OWOCOWYCH.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa z CPV i faktyczna Nomenklatura CPV Ilość W tym ilość w prawie opcji J.m. Szczegółowe wymagania dostawy POLSKA NORMA 1 SOKI OWOCOWE - Soki owocowe pitne 0,2L 15321000-4 1000 300 litr Soki owocowe pitne 0,2L klasa I z terminem do spożycia nie mniejszym niż 6 m-cy od daty dostawy oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-A-75955:1998 Zmiana Az1:2001r 2 SOKI OWOCOWE - Soki owocowe pitne różne 1 L 15321000-4 3680 1104 litr Soki owocowe pitne różne 1 L Klasa prod. I , z wydrukowanym na op. terminem do spożycia nie mniejszym niż 6 m-cy od daty dostawy PN-A-75955:1998 Zmiana Az1:2001r 3 SOKI SKONCENTROWANE -Syropy zagęszczone 15321800-2 2050 615 kg Syropy zagęszczone Klasa prod. I , op. od 400g ,termin do spożycia wydrukowany na opakowaniu 10 m-cy od daty dostawy Brak PN 4 DŻEM - Dżem 25g 15332290-3 250 75 kg Dżem 25g Klasa prod. I ,termin do spożycia nie mniejszy niż 10 m-cy od daty dostawy oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-93/A-75103 5 DŻEM - Dżem 3,5 kg 15332290-3 520 156 kg Dżem 3,5 kg Klasa prod. I ,termin do spożycia nie mniejszy niż 10 m-cy od daty dostawy oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-93/A-75103 6 OWOCE,ORZECHY LUB SKÓRKI OWOCOWE ZAKONS.W CUKRZE - Brzoskwinie w puszce 15842400-6 90 27 kg Brzoskwinie w Klasa prod. I ,op. od 500 g z terminem do spożycia nie mniejszy niż 8 m-cy od daty dostawy oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-A-77610:1998 7 OWOCE,ORZECHY LUB SKÓRKI OWOCOWE ZAKONS.W CUKRZE - Ananas w puszce 15842400-6 150 45 kg Ananas w puszce Klasa prod. I ,op. od 500 g z terminem do spożycia nie mniejszy niż 8 m-cy od daty dostawy oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-A-77610:1998.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.32.10.00-4, 15.32.18.00-2, 15.33.22.90-3, 15.84.24.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: DOSTAWA PRZETWORÓW WARZYWNYCH.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa z CPV i faktyczna Nomenklatura CPV Ilość W tym ilość w prawie opcji J.m. Szczegółowe wymagania dostawy POLSKA NORMA 1 WARZYWA KONSERWOWE- Szczaw konserwowy 15331460-9 350 105 kg Szczaw konserwowy Opakowanie i oznakowanie dostawy opakowanie jednostkowe - słoiki szklane o poj. min. 0,9 l do 3 l, opakowanie zbiorcze - zgrzewy termokurczliwe, kompletowane na europalecie, każda warstwa oddzielana przekładką tekturową, termin przydatności do spożycia nie mniejszy niż 6 miesięcy od dnia dostawy oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-A-77807:1997 2 WARZYWA KONSERWOWE - Papryka konserwowa 15331460-9 1170 351 kg Papryka konserwowa Opakowanie i oznakowanie dostawy opakowanie jednostkowe - słoiki szklane o poj. min. 0,9 l do 3 l, opakowanie zbiorcze - zgrzewy termokurczliwe, kompletowane na europalecie, każda warstwa oddzielana przekładką tekturową, termin przydatności do spożycia nie mniejszy niż 6 miesięcy od dnia dostawy oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-A-77806:1997 3 WARZYWA KONSERWOWE - Ogórki konserwowe 15331460-9 1300 390 kg Ogórki konserwowe Opakowanie i oznakowanie dostawy opakowanie jednostkowe - słoiki szklane o poj. min. 0,9 l do 3 l, opakowanie zbiorcze - zgrzewy termokurczliwe, kompletowane na europalecie, każda warstwa oddzielana przekładką tekturową, termin przydatności do spożycia nie mniejszy niż 6 miesięcy od dnia dostawy oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-A-77801:1997 4 WARZYWA KONSERWOWE - Sałatka warzywna 15331460-9 980 294 kg Sałatka warzywna Opakowanie i oznakowanie dostawy opakowanie jednostkowe - słoiki szklane o poj. min. 0,9 l do 3 l, opakowanie zbiorcze - zgrzewy termokurczliwe, kompletowane na europalecie, każda warstwa oddzielana przekładką tekturową, termin przydatności do spożycia nie mniejszy niż 6 miesięcy od dnia dostawy oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-A-77750:1997 5 WARZYWA KONSERWOWE - Pieczarki konserwowe 15331460-9 660 198 kg Pieczarki konserwowe Opakowanie i oznakowanie dostawy opakowanie jednostkowe - słoiki szklane o poj. min. 0,9 l do 3 l, opakowanie zbiorcze - zgrzewy termokurczliwe, kompletowane na europalecie, każda warstwa oddzielana przekładką tekturową, termin przydatności do spożycia nie mniejszy niż 6 miesięcy od dnia dostawy oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-A-78503:1997 6 KUKURYDZA SŁODKA - Kukurydza konserwowa 15331470-2 185 55,50 kg Kukurydza konserwowa wg obowiązujących norm dla klasy pierwszej , opak. od 200 do 2000g termin ważności do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy, oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-A-77807:1997.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.60-9, 15.33.14.70-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2007.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: DOSTAWA KISZONEK.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Przedmiot zamówienia Nazwa z CPV i faktyczna Nomenklatura CPV Ilość W tym ilość w prawie opcji J.m. Szczegółowe wymagania dostawy POLSKA NORMA 1 KAPUSTA KWASZONA ZAKONS. - Kapusta kiszona 15331461-6 3000 900 kg Kapusta kiszona wg obowiązujących norm dla klasy pierwszej , opak. od 20 kg termin ważności do spożycia oznaczony na opakowaniu i nie mniejszy niż 30 dni oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-72/A-77700:2006 2 WARZYWA TYMCZ.ZAKONSERW. Ogórki kiszone 15331480-5 2000 600 kg Ogórki kiszone wg obowiązujących norm dla klasy pierwszej , opak. od 10 kg termin ważności do spoż. oznaczony na opak. i nie mniejszy niż 30 dni oznakowanie powinno zawierać: a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Cena dotyczy 1 kg wsadu PN-A-77701:1997.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.61-6, 15.33.14.80-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.