To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-10-17
Rawicz: Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych
Numer ogłoszenia: 220741 - 2012; data zamieszczenia: 17.10.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 207787 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rawiczu, ul. 17 Stycznia 28, 63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie, tel. 065 5468500, 5468551,53,56, faks 065 5454266.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Więziennictwa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy ryb i przetworów rybnych: 1) FILET ŚLEDZIOWY LEKKO SOLONY MATIAS - filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty, o delikatnej teksturze i łagodnym smaku. Cechy dyskwalifikujące: -filety o luźnej konsystencji (rozpadające się), -przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów. Opakowanie: wiaderko plastikowe (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) od 3 do 8 kg. Okres przydatności do spożycia: winien wynosić nie mniej niż 1 miesiąc od daty dostawy. 2) FILET ŚLEDZIOWY MROŻONY - filety mrożone w bryle, bez skóry, bez ości i obcych zanieczyszczeń. Cechy dyskwalifikujące: -filety częściowo lub w całości rozmrożone, -niewłaściwy smak i zapach oraz tekstura po przyrządzeniu; -zanieczyszczenia mechaniczne lub organiczne, Opakowanie: zbiorcze o wadze do 20 kg. Okres przydatności do spożycia: winien wynosić nie mniej niż 3 miesiące od daty dostawy. 3) MAKRELA WĘDZONA - ryba (tusza) wypatroszona, poddana obróbce termicznej, produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia. Opakowanie: zbiorcze o wadze do 20 kg., winno zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, musi być czyste, bez obcych zapachów; Okres przydatności do spożycia: winien wynosić nie mniej niż 14 dni od daty dostawy. 4) PASTA RYBNA MAKRELÓWKA - produkt rozdrobniony, przeznaczony do bezpośredniego spożycia, zawartość ryby minimum 20 %. Opakowanie: zbiorcze do 20 kg., winno zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, musi być czyste, bez obcych zapachów; Okres przydatności do spożycia: winien wynosić nie mniej niż 1miesiąc od daty dostawy. 5) KONSERWA PAPRYKARZ SZCZECIŃSKI - produkt przygotowany z rozdrobnionego mięsa ryb, ryżu, cebuli, oleju roślinnego, koncentratu pomidorowego, przypraw i innych dodatków, minimalna zawartość ryby - 30 %. Opakowanie: Opakowanie jednostkowe stanowi puszka metalowa z samootwieraczem. Opakowania jednostkowe muszą zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, muszą być czyste, bez obcych zapachów, śladów rdzy i uszkodzeń mechanicznych. Zawartość netto puszki do 310 g; opis puszki z dokładnością do 2 miejsc po przecinku. Okres przydatności do spożycia: winien wynosić nie mniej niż 3 miesiące od daty dostawy. 6) KONSERWA SZPROT W POMIDORACH - produkt przygotowany z ryb, sosu pomidorowego na bazie warzyw, przyprawiony, z dodatkami, minimalna zawartość ryby 50 %. Opakowanie: Opakowanie jednostkowe puszka metalowa z samootwieraczem. Opakowania jednostkowe muszą zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, muszą być czyste, bez obcych zapachów, śladów rdzy i uszkodzeń mechanicznych. Zawartość netto puszki do 310 g ; opis puszki z dokładnością do 2 miejsc po przecinku. Okres przydatności do spożycia: winien wynosić nie mniej niż 3 miesiące od daty dostawy. 7) SAŁATKA ŚLEDZIOWA - produkt przygotowany z ryb, warzyw, przyprawiony, z dodatkami, minimalna zawartość ryby 13 %. Opakowanie: Opakowanie jednostkowe puszka metalowa z samootwieraczem lub wiaderko plastikowe dopuszczone do kontaktu z żywnością. Opakowania jednostkowe muszą zabezpieczać produkt przed zniszczeniem i zanieczyszczeniem, muszą być czyste, bez obcych zapachów, śladów rdzy i uszkodzeń mechanicznych. Opakowanie do 15 kg. Okres przydatności do spożycia: winien wynosić nie mniej niż 1 miesiąc od daty dostawy. 8) DORSZ TUSZA MROŻONA - ryba (tusza) mrożona w całości, wypatroszona, bez obcych zanieczyszczeń. Cechy dyskwalifikujące: -tusza częściowo lub w całości rozmrożona, -niewłaściwy smak i zapach oraz tekstura po przyrządzeniu; -zanieczyszczenia mechaniczne lub organiczne. Opakowanie: zbiorcze o wadze do 30 kg. Okres przydatności do spożycia: winien wynosić nie mniej niż 3 miesiące od daty dostawy. 9. MIRUNA TUSZA MROŻONA - ryba (tusza) mrożona w całości, wypatroszona, bez obcych zanieczyszczeń. Cechy dyskwalifikujące: -tusza częściowo lub w całości rozmrożona, -niewłaściwy smak i zapach oraz tekstura po przyrządzeniu; -zanieczyszczenia mechaniczne lub organiczn,. Opakowanie: zbiorcze o wadze do 30 kg. Okres przydatności do spożycia: winien wynosić nie mniej niż 3 miesiące od daty dostawy. 10. PŁAT - FILET Z MAKRELI MROŻONY - filety mrożone, całe, bez skóry, bez ości i obcych zanieczyszczeń. Cechy dyskwalifikujące: -filety częściowo lub w całości rozmrożone, -niewłaściwy smak i zapach oraz tekstura po przyrządzeniu; -zanieczyszczenia mechaniczne lub organiczne. Opakowanie: do 20 kg. Okres przydatności do spożycia: winien wynosić nie mniej niż 3 miesiące od daty dostawy. 11) FILET Z MINTAJA MROŻONY ( SHP) - filety mrożone pojedynczo, całe bez skóry, bez ości i obcych zanieczyszczeń. Cechy dyskwalifikujące: -filety częściowo lub w całości rozmrożone, -niewłaściwy smak i zapach oraz tekstura po przyrządzeniu; -zanieczyszczenia mechaniczne lub organiczne, Opakowanie: zbiorcze o wadze do 20 kg. Okres przydatności do spożycia: winien wynosić nie mniej niż 3 miesiące od daty dostawy. Szacunkowe ilości przedmiotu zamówienia przedstawiają się następująco: 1. Filet śledziowy lekko solony typu Matias - 2.000 kg 2. Filet śledziowy mrożony - 2.000 kg 3. Makrela wędzona - 200 kg 4. Pasta rybna makrelówka - 1.500 kg 5. Konserwa paprykarz szczeciński - 2.100 kg 6. Konserwa szprot w pomidorach - 1.200 kg 7. Sałatka śledziowa - 1.400 kg 8. Dorsz tusza mrożona - 1.200 kg 9. Miruna tusza mrożona - 2.200 kg 10. Płat - filet z makreli mrożony - 200 kg 11. Filet z Mintaja mrożony ( SHP) - 200 kg..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.21.10.00 - Filety rybne 15.22.10.00 - Ryby mrożone 15.23.40.00 - Ryby wędzone 15.23.50.00 - Ryby konserwowane .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.10.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Paweł Niziołek Zakład Przetwórstwa Rybnego "PANIX"
jakie przetargi wygrała firma
Paweł Niziołek Zakład Przetwórstwa Rybnego "PANIX"
- Paweł Niziołek, Zakład Przetwórstwa Rybnego PANIX, Śląskowo 49a, 63-930 Jutrosin, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 131172,80 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 118362,30
Oferta z najniższą ceną: 118362,30 / Oferta z najwyższą ceną: 151050,90
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RAWICZA
- Przygotowanie i dostawa posiłków dla Centrum Usług Społecznych w Rawiczu na rok 2025
- Budowa budynku mieszkalnego wielorodzinnego wraz z niezbędną infrastrukturą techniczną oraz zagospodarowaniem terenu w miejscowości Człopa
- Sukcesywne dostawy żywności dla Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej "Mały Dworek" w Łaszczynie w okresie od 01.01.2025 r. do 30.04.2025 r.
- Sukcesywne dostawy żywności dla Domu Pomocy Społecznej w Pakówce w okresie od 01.01.2025 r. do 30.04.2025 r.
- Rozbudowa systemu łączności radiowej dla Komendy Powiatowej Państwowej Straży Pożarnej w Rawiczu
- "Roboty stanowiące bieżącą konserwację i naprawę pięciu łazienek w budynku "Nowy Blok" w Domu Pomocy Społecznej w Osieku"
więcej: przetargi w Rawiczu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ ZESPOŁU SZKOLNO - PRZEDSZKOLNEGO NR 12 WE WROCŁAWIU
- Sukcesywne dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb Domu Pomocy Społecznej w Młodzieszynie przy ulicy Wyszogrodzkiej 101 - od dnia 1 stycznia do dnia 31 grudnia 2025 roku
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Dolnośląskiego Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego Nr 13 dla Uczniów Niewidomych i Słabowidzących oraz z innymi niepełnosprawnościami we Wrocławiu.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do stołówki szkolnej mieszczącej się w Zespole Szkół Publicznych w Borowie w 2025r
- Sukcesywne zakupy i dostawy żywności do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Józefa Piłsudskiego w Chybiu w okresie styczeń - grudzień 2025
- Zakup oraz sukcesywna dostawa produktów spożywczych do stołówki szkolnej w 2025 roku w podziale na części
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.