To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2011-07-29
Dobrcz: Gmina Dobrcz
Numer ogłoszenia: 222274 - 2011; data zamieszczenia: 29.07.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 190554 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Dobrcz, ul. Długa 50, 86-022 Dobrcz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 3648010, faks 052 3648032.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Gmina Dobrcz.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 2.1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sal z wyposażeniem w dniach 28 września 2011 r. - 06 grudnia 2011 na terenie powiatu aleksandrowskiego lub inowrocławskiego, województwo kujawsko-pomorskie dla 45 uczestników szkoleń w ramach projektu Partnerstwo gmin dla wzrostu kompetencji kadr i sprawności urzędu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Zamówienie opisane we Wspólnym Słowniku Zamówień (CPV): 55.10.00.00-1, 55.12.00.00-7, 55.30.00.00-3. 2.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Świadczenie usługi hotelarskiej, gastronomicznej i wynajmu sal z wyposażeniem w dniach 28września 2011 r. - 06 grudnia 2011 w powiecie aleksandrowskim lub inowrocławskim, województwo kujawsko-pomorskie dla 45 uczestników projektu Partnerstwo gmin dla wzrostu kompetencji kadr i sprawności urzędu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, w obiekcie, w którym pokoje spełniają wymogi hotelu, co najmniej 3 gwiazdkowego, w rozumieniu przepisów § 2 ust. 2 pkt. 1 Rozporządzenia Ministra Gospodarki i Pracy z dnia 19 sierpnia 2004 r. w sprawie obiektów hotelarskich i innych obiektów, w których są świadczone usługi hotelarskie (Dz. U. Nr 188, poz. 1945) oraz który ma możliwość, w ramach prowadzonej działalności: serwować gościom całodzienne wyżywienie, udostępnić sale konferencyjne (wszystko zlokalizowane na terenie tego samego obiektu) z pełnym wyposażeniem: projektor multimedialny, ekran, laptop, dostęp do Internetu, nagłośnienie, tablica typu flipchart. 2.2.1. Warunki zakwaterowania (baza noclegowa): tylko pokoje jednoosobowe z łazienką ( wyposażoną w prysznic), w pokojach TV,dostęp do Internetu, wyłączenie łóżek piętrowych, w takim samym standardzie dla wszystkich uczestników szkolenia; nie dopuszcza się zakwaterowania w domkach; doba hotelowa 28-29 września 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 03-04 października 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 05-06 października 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 10-11 października 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 24-25 października 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 07-08 listopada 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 14-15 listopada 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 16-17 listopada 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 21-22 listopada 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 23-24 listopada 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 28-29 listopada 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych, doba hotelowa 05-06 grudnia 2011 r. - 15 pokoi jednoosobowych. 2.2.2. Zapewnienie wyżywienia: uczestnikowi szkolenia przysługuje wyżywienie : w pierwszym dniu szkolenia : 2 przerwy kawowe (kawa, herbata z dodatkami typu śmietanka lub mleko pasteryzowane do kawy oraz cytryna bez ograniczeń, woda mineralna gazowana i niegazowana, owoce -4 rodzaje, soki owocowe pasteryzowane -2 rodzaje, ciasto -3 rodzaje); obiad (menu - szwedzki stół : 2 rodzaje zup, danie główne na ciepło 2 rodzaje dań mięsnych i jedno danie bezmięsne, sałatki lub/i surówki- 3 rodzaje, dodatki typu ryż, warzywa gotowane, deser min. 2 rodzaje oraz napoje bezalkoholowe - soki owocowe pasteryzowane min. 2 rodzaje); kolacja (szwedzki stół - 4 rodzaje dań typu mięsnego i bezmięsnego na ciepło, sałatki- 4 rodzaje, pieczywa-min. 2 rodzaje, deser oraz kawy i herbaty, soki owocowe pasteryzowane 2 rodzaje), w drugim dniu spotkania 2 przerwy kawowe, obiad (menu - szwedzki stół) jak pierwszego dnia. Dokładne menu zostanie ustalone z Wykonawcą, który złoży najkorzystniejszą ofertę. 2.2.3. Wynajem sali konferencyjnej (sal) w dniach wskazanych w 2.2.1. dla 15 osób ( 2 grupy szkoleniowe) od godziny 9:00 dnia pierwszego do godziny 17:00 dnia drugiego (pełne dwa dni): - krzesła i stoły ustawione dla około 16 osób w każdym terminie jednostkowego szkolenia; - sala (sale) musi posiadać zaplecze sanitarne, - osobny stół dla trenera, - w sali musi znajdować się projektor multimedialny, ekran, laptop, dostęp do Internetu, tablica typu flipchart; - sala (sale ) wyposażona w klimatyzację. 2.2.4. W zakresie realizacji przedmiotu zamówienia Wykonawca zobowiązany jest również do: 1) zapewnienia pełnego serwisu gastronomicznego związanego z wyżywieniem (przygotowanie, obsługa kelnerska, nakrycie stołów, sztućce, porcelana i szkło oraz sprzątanie i inne niezbędne czynności), 2) posiadania ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej obejmującego przedmiot niniejszego zamówienia. 2.2.5. Parking dla 10 pojazdów przez 2 doby. 2.2.6. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca w miejscu świadczenia usług stanowiących przedmiot zamówienia, dysponował zapleczem rekreacyjno-sportowym co najmniej składającym się z sauny lub kompleksu spa, siłowni, z możliwością korzystania z tego zaplecza przez uczestników szkolenia w ich czasie wolnym. 2.2.7. W przypadku wszystkich edycji szkoleń miejsce zakwaterowania, miejsce wydawania posiłków, sala wykładowa oraz baza rekreacyjno-sportowa powinny być zlokalizowane w obrębie jednego kompleksu hotelowego...
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00-1, 55.12.00.00-7, 55.30.00.00-3.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: projekt Partnerstwo gmin dla wzrostu kompetencji kadr i sprawności urzędu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.07.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Rutkowski LTD sp. zo.o., ul Warszawska 4/9, 87-100 Toruń, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 74400,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 71500,00
Oferta z najniższą ceną: 71500,00 / Oferta z najwyższą ceną: 139900,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI DOBRCZ
więcej: przetargi DOBRCZ »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Kompleksowa organizację uroczystej Gali wręczenia nagród laureatom konkursu pn.: "Pracodawca - Ambasador Rozwoju" w ramach realizowanego Projektu pn.: ....
- Organizacja wycieczki dla 44 pracowników i emerytów Powiatowego Urzędu Pracy w Opolu dofinansowanej ze środków Zakładowego Funduszu Świadczeń Socjalnych wraz z 17 osobami towarzyszącymi.
- Usługa organizacji staży dla nauczycieli zawodu
- Przygotowanie i wydanie gorącego posiłku dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej w Raciborzu.
- Przygotowanie oraz dowóz ciepłych posiłków dla klientów Centrum Pomocy Dziecku Niepełnosprawnemu i Jego Rodzinie
- Przygotowanie, wydawanie oraz dowóz gorących posiłków dla klientów Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Częstochowie
więcej: Usługi hotelarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.