eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi NysaArtykuły spożywcze

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-07-29

Nysa: Artykuły spożywcze
Numer ogłoszenia: 222502 - 2011; data zamieszczenia: 29.07.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie , ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Artykuły spożywcze.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych Lp, przedmiot zamówienia, ilość,jm Część 1 Tłuszcze roślinne 1. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 3 l,1.200 l 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 1 l, 300 l 3. Margaryna do smarowania pieczywa/masło roślinne - o minimalnej zawartości tłuszczu roślinnego od 60 do 80%, kostka 250g , 3.400 l Część 2 Mąka - kasze 1.Maka pszenna - typ 500- gramatura jednostkowa od 1do50 kg, 1.300 kg 2.Kasza jęczmienna średnia- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, 1.200 kg 3.Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg,400 kg 4.Ryż biały długoziarnisty- gramatura jednostkowa od 1do 50 kg, 1.200 kg 5.Płatki owsiane- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, 330 kg 6.Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10 kg, 25 kg 7.Suchary bezcukrowe - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 12 kg 8.Wafle ryżowe bezcukrowe- niesłodzone bez konserwantów- gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 6 kg 9.Kisiel - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1 do 5 kg, 50 kg Część 3 Makarony 1. Makaron bezjajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do 15 kg, 350 kg 2.Makaron bezjajeczny świder - gramatura jednostkowa min. od 5do 15 kg,2.200 kg Część 4 Zupy, sosy 1.Rosół wołowy - koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 230 kg 2.Rosół drobiowy -koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 230 kg 3.Żurek w proszku - koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzenia żurku, wydajność min.16,50l z 1 kg - gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 200 kg 4.Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, kg 25 kg 5.Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 6.Zupa bieszczadzka - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 25 kg 7.Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 8.Zupa ogonowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 9.Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 11.Sos cygański - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 12.Sos myśliwski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 13.Sos grzybowy- koncentrat,baza,wydajność min.10l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg Cześć 5 Różne artykuły spożywcze 1.Pieprz czarny prawdziwy, mielony - gramatura jednostkowa od 0,50do do 2 kg, 42 kg 2.Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 17 kg 3.Ziele angielskie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 6 kg 4.Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 6 kg 5.Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,16 kg 6.Papryka czerwona, słodka, przyprawa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 5 kg 7.Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 4 kg 8.Przyprawa do drobiu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 5 kg 9.Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,50 do 1 kg, 4 kg 10.Przyprawa do gulaszu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 7 kg 11.Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 7 kg 12.Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 4 kg 13.Przyprawa do flaczków - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 4 kg 14.Przyprawa do zup w płynie- gramatura jednostkowa 1 kg, 800 kg 15.Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku/sypka/ - gramatura jednostkowa od 3 do 5 kg, 320 kg 16.Sól spożywcza jodowana, warzona- gramatura jednostkowa 1 kg, 500 kg 17.Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 do 1 l, 140 l 18.Herbata czarna granulowana - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, opakowanie papierowe, 460 kg 19.Syrop/truskawkowy,wiśniowy, aroniowy/zagęszczony, niskosłodzony lub wysokosłodzony - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 25 kg 20.Musztarda - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 320 kg 21.Ketchup - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg, 320 kg Część 6 Cukier biały 1. Cukier biały - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, 7.000 kg Część 7 Koncentrat pomidorowy 1. Koncentrat pomidorowy 30% - gramatura jednostkowa 0,90 - 1 kg, 100 kg 2. Koncentrat pomidorowy 30%, - gramatura jednostkowa 0,90 do 5 kg, 900 kg Część 8 Warzywa przetworzone - soja 1.Granulat sojowy - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, 200 kg 2.Kostka sojowa - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, 200 kg 3.Krajanka sojowa - paski - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, 100 kg Część 9 Warzywa strączkowe suszone 1.Fasola suszona - Jaś średni - gramatura jednostkowa do 25 kg, 1.300 kg 2.Groch suchy łuskany - połówki - gramatura jednostkowa od 25 do 50 kg, 600 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.20.00.00-3, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.60.00.00-4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oceny spełnienia przez wykonawców tego warunku zamawiający dokona na podstawie złożonego oświadczenia wymienionego w punkcie 6.1SIWZ będącego załącznikiem Nr 2; z formułą spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oceny spełnienia przez wykonawców tego warunku zamawiający dokona na podstawie złożonego oświadczenia wymienionego w punkcie 6.1SIWZ będącego załącznikiem Nr 2; z formułą spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oceny spełnienia przez wykonawców tego warunku zamawiający dokona na podstawie złożonego oświadczenia wymienionego w punkcie 6.1SIWZ będącego załącznikiem Nr 2; z formułą spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oceny spełnienia przez wykonawców tego warunku zamawiający dokona na podstawie złożonego oświadczenia wymienionego w punkcie 6.1SIWZ będącego załącznikiem Nr 2; z formułą spełnia/nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oceny spełnienia przez wykonawców tego warunku zamawiający dokona na podstawie złożonego oświadczenia wymienionego w punkcie 6.1SIWZ będącego załącznikiem Nr 2; z formułą spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

formularze ofertowe - wypełnione, projekt umowy - podpisany

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany ceny artykułów na wniosek jednej ze stron złożony nie później niż 14 dni przed wprowadzeniem zmian. Możliwość zmiany ceny wymienionej w § 1 pkt. 4 umowy może nastąpić, nie wcześniej jednak niż po 3 miesiącach licząc od dnia podpisania umowy, nie częściej niż raz na kwartał i nie więcej niż o wartość wskaźnika cen towarów i usług konsumpcyjnych ustalonego przez Prezesa GUS za poprzedni kwartał. Zamawiający dopuszcza również możliwość zmiany cen artykułów w przypadku zmiany stawki podatku od towarów i usług (VAT) na skutek zmiany jej wysokości dokonanych ustawą o podatku od towarów i usług.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny 48 -300 Nysa ul. Kościuszki 4a, Dział Kwatermistrzowski.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.08.2011 godzina 12:00, miejsce: Sekretariat lub Brama Główna Zakładu Karnego 48 - 300 Nysa ul. Kościuszki 4a.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Tłuszcze roślinne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 3 l, 1.200 l 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 1 l, 300 l 3. Margaryna do smarowania pieczywa/masło roślinne - o minimalnej zawartości tłuszczu roślinnego od 60 do 80%, kostka 250g , 3.400 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.22.00-1, 15.41.11.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Maka - kasze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Maka pszenna - typ 500- gramatura jednostkowa od 1do50 kg, 1.300 kg 2.Kasza jęczmienna średnia- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, 1.200 kg 3.Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, 400 kg 4.Ryż biały długoziarnisty- gramatura jednostkowa od 1do 50 kg, 1.200 kg 5.Płatki owsiane- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, 330 kg 6.Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10 kg, 25 kg 7.Suchary bezcukrowe - gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg,12 kg 8.Wafle ryżowe bezcukrowe- niesłodzone bez konserwantów- gramatura jednostkowa od 0,1 do 1 kg, 6 kg 9.Kisiel - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1 do 5 kg, 50 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.21.00-1, 15.61.30.00-8, 15.61.41.00-6, 15.61.33.80-5, 15.61.33.11-1, 15.82.11.50-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Makarony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Makaron bezjajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do 15 kg,350 kg 2.Makaron bezjajeczny świder - gramatura jednostkowa min. od 5do 15 kg,2.200 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zupy, sosy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Rosół wołowy - koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 230 kg 2.Rosół drobiowy -koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg, 230 kg 3.Żurek w proszku - koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzenia żurku, wydajność min.16,50l z 1 kg - gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 200 kg 4.Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 5.Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 6.Zupa bieszczadzka - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg, 25 kg 7.Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 8.Zupa ogonowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 9.Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 25 kg 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 11.Sos cygański - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 12.Sos myśliwski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg 13.Sos grzybowy- koncentrat,baza,wydajność min.10l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, 35 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.15.00-5, 15.89.10.00-0, 15.87.12.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Różne artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Pieprz czarny prawdziwy, mielony - gramatura jednostkowa od 0,50do do 2 kg,42 kg 2.Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,17 kg 3.Ziele angielskie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 6 kg 4.Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 6 kg 5.Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 16 kg 6.Papryka czerwona, słodka, przyprawa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 5 kg 7.Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 4 kg 8.Przyprawa do drobiu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 5 kg 9.Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,50 do 1 kg, 4 kg 10.Przyprawa do gulaszu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 7 kg 11.Przyprawa do mięsa mielonego - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 7 kg 12.Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 4 kg 13.Przyprawa do flaczków - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, 4 kg 14.Przyprawa do zup w płynie- gramatura jednostkowa 1 kg, 800 kg 15.Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku/sypka/ - gramatura jednostkowa od 3 do 5 kg, 320 kg 16.Sól spożywcza jodowana, warzona- gramatura jednostkowa 1 kg, 500 kg 17.Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 do 1 l, 140 l 18.Herbata czarna granulowana - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, opakowanie papierowe, 460 kg 19.Syrop/truskawkowy,wiśniowy, aroniowy/zagęszczony, niskosłodzony lub wysokosłodzony - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 25 kg 20.Musztarda - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, 320 kg 21.Ketchup - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg, 320 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-2, 15.87.20.00-1, 15.87.00.00-7, 15.87.12.70-7, 15.87.24.00-5, 15.87.11.10-8, 15.86.32.00-7, 15.83.15.00-7, 15.87.12.50-1, 15.87.12.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Cukier biały.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier biały - gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, 7.000 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.12.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Koncentrat pomidorowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Koncentrat pomidorowy 30% - gramatura jednostkowa 0,90 - 1 kg, 100 kg 2. Koncentrat pomidorowy 30%, - gramatura jednostkowa 0,90 do 5 kg, 900 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.27-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Warzywa przetworzone - soja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Granulat sojowy - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, 200 kg 2.Kostka sojowa - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, 200 kg 3.Krajanka sojowa - paski - gramatura jednostkowa od 5 do 20 kg, 100 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.37-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Warzywa strączkowe suszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Fasola suszona - Jaś średni - gramatura jednostkowa do 25 kg, 1.300 kg 2.Groch suchy łuskany - połówki - gramatura jednostkowa od 25 do 50 kg, 600 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.22.10-5, 03.21.22.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.