eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WrocławDostawa przypraw, sosów, zup

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-11-26

Wrocław: Dostawa przypraw, sosów, zup
Numer ogłoszenia: 222907 - 2009; data zamieszczenia: 26.11.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny nr 1 , ul. Kleczkowska 35, 50-211 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. 071 3272600.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa przypraw, sosów, zup.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Liść laurowy w ilości 40 kg 2.Majeranek w ilości 130 kg 3.Papryka słodka mielona w ilości 250 kg 4.Papryka ostra mielona w ilości 100 kg 5.Pieprz ziołowy w ilości 400 kg 6.Koperek zielony suszony w ilości 200 kg 7.Cynamon mielony w ilości 40 kg 8.Czosnek suszony mielony w ilości 45 kg 9.Natka pietruszki suszona w ilości 60 kg 10.Jarzynka w ilości 1 200 kg 11.Przyprawa do zup w ilości 3 000 l 12.Sos biały w ilości 250 kg 13.Sos boloński w ilości 250 kg 14.Sos cygański w ilości 300 kg 15.Sos do gulaszu w ilości 500 kg 16.Sos myśliwski w ilości 300 kg 17.Sos pieczarkowy w ilości 250 kg 18.Sos pieczeniowy w ilości 300 kg 19.Sos węgierski w ilości 400 kg 20.Sos z zielonym pieprzem w ilości 300 kg 21.Zupa kalafiorowa w ilości 400 kg 22.Zupa ogonowa w ilości 300 kg 23.Zupa pieczarkowa w ilości 400 kg 24.Zupa selerowa w ilości 300 kg 25.Zupa szparagowa w ilości 300 kg 26.Zupa porowa w ilości 250 kg 27.Żurek w ilości 500 kg 28.Kawa zbożowa w ilości 2 700 kg 29.Herbata w ilości 120 kg 30.Ketchup pikantny w ilości 3 400 kg 31.Musztarda w ilości 2 800 kg 32.Majonez w ilości 200 kg 33.Ocet spirytusowy 10 % w ilości 1 300 l 34.Żelatyna w ilości 90 kg 35.Kluski śląskie w ilości 9 800 kg 36.Knedle z truskawkami w ilości 1 000 kg 37.Makaron wyborowy w ilości 13 000 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiajacy nie wymaga wnoszenia wadium

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: wg SIWZ.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: wg SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny nr 1 ul. Kleczkowska 35 50-211 Wrocław DKW.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.12.2009 godzina 10:00, miejsce: Zakład Karny nr 1 ul. Kleczkowska 35 50-211 Wrocław Sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przyprawy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Liść laurowy w ilości 40 kg 2.Majeranek w ilości 130 kg 3.Papryka słodka mielona w ilości 250 kg 4.Papryka ostra mielona w ilości 100 kg 5.Pieprz ziołowy w ilości 400 kg 6.Koperek zielony suszony w ilości 200 kg 7.Cynamon mielony w ilości 40 kg 8.Czosnek suszony mielony w ilości 45 kg 9.Natka pietruszki suszona w ilości 60 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zupy, sosy, buliony.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Jarzynka w ilości 1 200 kg 2.Przyprawa do zup w ilości 3 000 l 3.Sos biały w ilości 250 kg 4.Sos boloński w ilości 250 kg 5.Sos cygański w ilości 300 kg 6.Sos do gulaszu w ilości 500 kg 7.Sos myśliwski w ilości 300 kg 8.Sos pieczarkowy w ilości 250 kg 9.Sos pieczeniowy w ilości 300 kg 10.Sos węgierski w ilości 400 kg 11.Sos z zielonym pieprzem w ilości 300 kg 12.Zupa kalafiorowa w ilości 400 kg 13.Zupa ogonowa w ilości 300 kg 14.Zupa pieczarkowa w ilości 400 kg 15.Zupa selerowa w ilości 300 kg 16.Zupa szparagowa w ilości 300 kg 17.Zupa porowa w ilości 250 kg 18.Żurek w ilości 500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.14.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Kawa zbożowa w ilości 2 700 kg 2.Herbata w ilości 120 kg 3.Ketchup pikantny w ilości 3 400 kg 4.Musztarda w ilości 2 800 kg 5.Majonez w ilości 200 kg 6.Ocet spirytusowy 10 % w ilości 1 300 l 7.Żelatyna w ilości 90 k.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.73-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Kluski śląskie w ilości 9 800 kg 2.Knedle z truskawkami w ilości 1 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Makaron.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Makaron wyborowy w ilości 13 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.