To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-08-17
Piaski: WYKONYWANIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH W UYCZONYCH POMIESZCZENIACH KUCHNI Z ZAPLECZEM DLA WYCHOWANKÓW PRZEBYWAJACYCH W INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH IM. GEN. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRABONOGU
Numer ogłoszenia: 222955 - 2010; data zamieszczenia: 17.08.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 193833 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Rolniczych im. gen. Józefa Wybickiego, Grabonóg 63, 63-820 Piaski, woj. wielkopolskie, tel. 65 5739146, faks 65 5739153.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: WYKONYWANIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH W UYCZONYCH POMIESZCZENIACH KUCHNI Z ZAPLECZEM DLA WYCHOWANKÓW PRZEBYWAJACYCH W INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH IM. GEN. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRABONOGU.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: WYKONYWANIE USŁUG GASTRONOMICZNYCH W UYCZONYCH POMIESZCZENIACH KUCHNI Z ZAPLECZEM DLA WYCHOWANKÓW PRZEBYWAJACYCH W INTERNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ ROLNICZYCH IM. GEN. JÓZEFA WYBICKIEGO W GRABONOGU CPV 55 32 20 00-3 Przedmiot zamówienia obejmuje wykonanie usług gastronomicznych w uyczonych pomieszczeniach kuchni z zapleczem dla wychowanków (WIEK 16-19 LAT) przebywajacych w internacie Zespołu Szkół Rolniczych im. gen. Józefa Wybickiego w Grabonogu w okresie od 01 wrzesnia 2010 r. do 30 czerwca 2013 r. w kadym roku szkolnym 9 miesiecy ywienia uwzgledniajac przerwy swiateczne, ferie zimowe, przerwe wakacyjna i inne dni wolne od nauki szkolnej zgodnie z kalendarzem roku szkolnego. Zakres przedmiotu zamówienia: 1. Zadaniem Wykonawcy jest zapewnienie kompleksowego całodziennego ywienia ( sniadania pierwsze i drugie, obiady, kolacje) dla wychowanków (wiek 16-19 lat) Zespołu Szkół Rolniczych im. gen. Józefa Wybickiego w Grabonogu mieszkajacych w internacie. 2. Wykonawca przygotowywac bedzie posiłki z własnych surowców i materiałów z wykorzystaniem uyczonych pomieszczen Zamawiajacego (istnieje moliwosc dokonania wizji lokalnej w/w pomieszczen). 3. ywienie w szczególnosci obejmuje: a) sporzadzanie posiłków w ilosciach wynikajacych z bieacych potrzeb Zamawiajacego z uwzglednieniem zalecen dietetycznych, uwarunkowanych okresem rozwoju młodziey zgodnie z Rozporzadzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady Europy Nr 852 z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny srodków spoywczych Dz. U. UEL 139 z 30 kwietnia 2004 r. str.1 z pózn. zmianami. Dz. U UE polskie wydanie urzedowe specjalne rozdział 13 tom 34 str.319 , z zastosowaniem przepisów HACCP; b) wydawanie posiłków w systemie zapewniajacym własciwa ochrone oraz odpowiednia temperature, c) odbiór naczyn po zakonczeniu posiłku, d) mycie, dezynfekcje oraz sterylizacje naczyn kuchennych zgodnie z przepisami sanitarno epidemiologicznymi obowiazujacymi w tym zakresie, e) utylizacje odpadów pokonsumpcyjnych zgodnie z zastosowaniem przepisów bezpieczenstwa ywnosciowego i sanitarnych. 4. Wykonawca zapewni niezbedne naczynia stołowe i sztucce do spoywania posiłków oraz na własny koszt bedzie je uzupełniał. 5. Wykonawca moe przygotowac w kuchni zamawiajacego posiłki zamawiane przez pracowników zamawiajacego. 6. Zamawiajacy przewiduje moliwosc wgladu do pomieszczen: kuchni, stołówki, magazynów po uprzedniej konsultacji i uzgodnieniu terminu z wykonawca. 7. Zamawiajacy zastrzega sobie moliwosc korzystania z pomieszczenia stołówki w celu prowadzenia zajec lekcyjnych i organizowania imprez okolicznosciowych. 8. Wykonawca przygotowane posiłki dostarczy w scisle ustalonych porach dnia: I sniadanie 7.00 - 7.30 II sniadanie 10.30 - 10.50 ( długa przerwa ) obiad 14.00- 15.30 kolacja 18.30- 19.00 9. Koszt surowca potrzebnego do sporzadzania posiłków w ramach jednego dnia nie moe przekraczac srednio w miesiacu 10,00 zł na dzien na 1 osobe. 10. Jadłospisy oceniane beda METODA PUNKTOWA OCENY JADŁOSPISU, która jest załacznikiem do niniejszej specyfikacji (załacznik nr 15); ocenie bedzie podlegac równie zgodnosc dziennej racji pokarmowej z normami ywieniowymi. 11.Zamawiajacy wymaga , aby wykonawca ubiegajacy sie o zamówienie udzielił 14 dniowego terminu płatnosci liczac od dnia dostarczenia zamawiajacemu faktury za wykonanie zadania..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.08.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA MEDIJ DANUTA ŁAPAWA, UL. GÓRNA 61, 63-800 GOSTYŃ, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 177632,24 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 17,70
Oferta z najniższą ceną: 17,70 / Oferta z najwyższą ceną: 17,70
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI PIASKI
więcej: przetargi PIASKI »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Wytwarzanie i dostawa posiłków dla pacjentów (dzieci w wieku od 1 do 18 lat) Wojewódzkiego Szpitala Rehabilitacyjnego dla Dzieci w Jastrzębiu Zdroju
- Usługa przygotowywania posiłków dla pacjentów Oddziału Rehabilitacji SPZOZ
- Świadczenie usług cateringowych
- Przygotowanie, dostawa oraz wydawanie gorącego posiłku dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Koninie
- Przygotowanie i dostawa posiłków do Dziennego Domu Seniora w Lubięcinie.
- USŁUGA GASTRONOMICZNA W ZAKRESIE PRZYGOTOWANIA I DYSTRYBUCJI POSIŁKÓW CAŁODZIENNYCH DLA PACJENTÓW SZPITALA, Z WYKORZYSTANIEM DZIERŻAWY KUCHNI SZPITALNEJ WRAZ Z WYPOSAŻENIEM.
więcej: Usługi gotowania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.