Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2007-11-15
Tarnów: Dostawy mięsa i przetworów mięsnych
Numer ogłoszenia: 223367 - 2007; data zamieszczenia: 15.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Tarnowie-Mościcach, ul. Chemiczna 1, 33-101 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 014 6319300, fax 014 6319305.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i przetworów mięsnych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: część I - mięso i przetwory drobiowe 1 udko z kurczaka 1000 kg 2 skrzydełka z kurczaka 400 kg 3 mięso gulaszowe z indyka 600 kg 4 wątroba drobiowa 300 kg 5 porcja rosołowa 2300 kg 6 salceson drobiowy 1000 kg 7 kiełbasa drobiowa zwyczajna 250 kg 8 mielonka drobiowa 2600 kg 9 kiełbasa szynkowa drobiowa 3100 kg 10 pieczeń drobiowa 2600 kg część II - mięso i przetwory inne 1 mięso wołowe gulaszowe 900 kg 2 mięso pieczeniowe wołowe 400 kg 3 łopatka wieprzowa bez kości 2700 kg 4 karkówka wieprzowa bez kości 300 kg 5 schab bez kości 20 kg 6 szynka wieprzowa gotowana 20 kg 7 szynka pieczona 20 kg 8 baleron wieprzowy 20 kg 9 kiełbasa wiejska 20 kg 10 szynka tyrolska 2200 kg 11 kiełbasa krakowska parzona 3000 kg 12 kiełbasa zwyczajna 4000 kg 13 salceson wieprzowy 1000 kg 14 parówki cienkie 2200 kg 15 kiełbasa parówkowa 500 kg 16 kiełbasa mortadela 1500 kg 17 kiełbasa toruńska 1000 kg 18 pasztetowa wieprzowa 2700 kg 19 kaszanka gryczana 1200 kg 20 wątroba wieprzowa 400 kg 21 słonina 1000 kg część III - stek drobiowy lub wyrób podobny 1600 kg
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Nie dotyczy.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawcy powinni spełniać warunki, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Spełnianie tych warunków oceniane będzie na podstawie złożonych przez wykonawców oświadczeń oraz dokumentu, o którym mowa w §1 ust. 1 pkt. 2 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy, oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. Nr 87 poz. 605).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1 oświadczenie, w którym Wykonawca potwierdza, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o udzielenie Zamówienia; 2 oświadczenie, w którym Wykonawca potwierdza, że jest związany ofertą do dnia 24 grudnia 2007; 3 oświadczenie, w którym Wykonawca wskazuje część zamówienia, której wykonanie powierzy podwykonawcom; 4 oświadczenie, w którym Wykonawca wyraża gotowość zawarcia umowy o treści zgodnej z wzorem umowy; 5 dokument, o którym mowa w §1 ust. 1 pkt. 2 rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawcy, oraz form, w jakich te dokumenty mogą być składane (Dz. U. Nr 87 poz. 605)
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Tarnowie-Moscicach ul. Chemiczna 1 33-101 Tarnów-Mościce.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.11.2007 godzina 10:00, miejsce: siedziba Zmawiającego.
IV.3.5) Termin związania ofertą: 24.12.2007.
IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso i przetwory drobiowe.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 udko z kurczaka 1000 kg 2 skrzydełka z kurczaka 400 kg 3 mięso gulaszowe z indyka 600 kg 4 wątroba drobiowa 300 kg 5 porcja rosołowa 2300 kg 6 salceson drobiowy 1000 kg 7 kiełbasa drobiowa zwyczajna 250 kg 8 mielonka drobiowa 2600 kg 9 kiełbasa szynkowa drobiowa 3100 kg 10 pieczeń drobiowa 2600 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mięso i przetwory inne.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 mięso wołowe gulaszowe 900 kg 2 mięso pieczeniowe wołowe 400 kg 3 łopatka wieprzowa bez kości 2700 kg 4 karkówka wieprzowa bez kości 300 kg 5 schab bez kości 20 kg 6 szynka wieprzowa gotowana 20 kg 7 szynka pieczona 20 kg 8 baleron wieprzowy 20 kg 9 kiełbasa wiejska 20 kg 10 szynka tyrolska 2200 kg 11 kiełbasa krakowska parzona 3000 kg 12 kiełbasa zwyczajna 4000 kg 13 salceson wieprzowy 1000 kg 14 parówki cienkie 2200 kg 15 kiełbasa parówkowa 500 kg 16 kiełbasa mortadela 1500 kg 17 kiełbasa toruńska 1000 kg 18 pasztetowa wieprzowa 2700 kg 19 kaszanka gryczana 1200 kg 20 wątroba wieprzowa 400 kg 21 słonina 1000 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: stek drobiowy lub wyrób podobny.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: stek drobiowy lub wyrób podobny 1600 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z TARNOWA
- Świadczenie usługi cateringowej - dostawa całodziennego wyżywienia dla podopiecznych Subregionalnego Centrum Wsparcia Opiekunów Nieformalnych Osób Niesamodzielnych Bezpieczna Przystań
- Dostawa obuwia roboczego dla pracowników Miejskiego Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. w Tarnowie.
- Świadczenie usługi pielęgniarskiej w 2025 roku na podstawie umowy zlecenia dla podopiecznych Subregionalnego Centrum Wsparcia Opiekunów Nieformalnych Osób Niesamodzielnych Bezpieczna Przystań
- Dostawa, montaż oraz utrzymanie oznakowania pionowego i urządzeń bezpieczeństwa ruchu drogowego na drogach pozostających w zarządzie Zarządu Dróg i Komunikacji w Tarnowie w 2025 r.
- "Przebudowa drogi gminnej - ul. Piotra Skargi w Tarnowie w zakresie budowy chodnika, przejścia dla pieszych wraz z oświetleniem oraz niezbędną infrastrukturą"
- "Budowa przejścia dla pieszych na skrzyżowaniu al. Piaskowej z ul. Przybyłkiewicza" w ramach zadania inwestycyjnego "Przebudowa przejść dla pieszych na drogach powiatowych w mieście Tarnowie"
więcej: przetargi w Tarnowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Siemianowicach Śląskich w 2025 r. Część warzywa i owoce , pieczywo, drób i wędliny
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Żytkowicach
- DOSTAWA MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH, MIĘSA DROBIOWEGO I WYROBÓW DROBIOWYCH, KONSERW MIĘSNYCH, RYB PRZETWORZONYCH I KONSERWOWYCH
- Dostawa art. spożywczych do Domu Pomocy Społecznej w Łomży od 01-01-2025 do 30-04-2025
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Sycowie
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Publicznych Nr 1 w Terespolu w podziale na części w 2025r.
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.