Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2007-11-16
Warszawa: DOSTAWA PRODUKTÓW DELIKATESOWYCH DO OG JW 1560 W 2008 ROKU
Numer ogłoszenia: 223574 - 2007; data zamieszczenia: 16.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 1560, ul. Radiowa 2, 00-908 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6855036, 6855297, fax 022 6855101.
- Adres strony internetowej zamawiającego: http.//www.jw1560.wp.mil.pl / www.jw1560.m.win.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: WOJSKOWA JEDNOSKA BUDŻETOWA.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA PRODUKTÓW DELIKATESOWYCH DO OG JW 1560 W 2008 ROKU.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: ZAKRES NR 1 - TŁUSZCZE ROŚLINNE; ZAKRES NR 2 - PRODUKTY SKROBIOWE I GALARETKI; ZAKRES NR 3 - PRZYPRAWY; ZAKRES NR 4 - OWOCE SUSZONE; ZAKRES NR 5 - WYROBY CUKIERNICZE I UŻYWKI; ZAKRES NR 6 - SOSY I DRESINGI; ZAKRES NR 7 - PRODUKTY PRZEMIAŁU ZBÓŻ; ZAKRES NR 8 - MIÓD
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.41.22.00 - Tłuszcze roślinne Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.22.00 - Tłuszcze roślinne 01.11.20.00 - 01.11.20.00 01.11.32.00 - 01.11.32.00 01.12.12.60 - 01.12.12.60 01.13.00.00 - 01.13.00.00 Oryginalny kod CPV: 15.33.15.00 - Warzywa konserwowane w occie Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.15.00 - Warzywa konserwowane w occie Oryginalny kod CPV: 15.33.22.40 - Galaretki owocowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.22.40 - Galaretki owocowe Oryginalny kod CPV: 15.33.24.10 - Owoce suszone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.24.10 - Owoce suszone Oryginalny kod CPV: 15.41.11.00 - Olej roślinny Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.11.00 - Olej roślinny Oryginalny kod CPV: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Oryginalny kod CPV: 15.61.23.00 - Mąka i mączka warzywna Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.23.00 - Mąka i mączka warzywna Oryginalny kod CPV: 15.61.31.00 - Kasze Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.31.00 - Produkty przemiału owsa Oryginalny kod CPV: 15.61.33.11 - Płatki kukurydziane Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.33.11 - Płatki kukurydziane Oryginalny kod CPV: 15.61.33.13 - Musli Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.33.13 - Muesli lub produkty równoważne Oryginalny kod CPV: 15.61.33.80 - Płatki owsiane Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.33.80 - Płatki owsiane Oryginalny kod CPV: 15.82.10.00 - Pieczywo tostowe i wyroby piekarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.82.10.00 - Pieczywo tostowe i wyroby piekarskie Oryginalny kod CPV: 15.83.16.00 - Miód Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.16.00 - Miód Oryginalny kod CPV: 15.84.10.00 - Kakao Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.10.00 - Kakao Oryginalny kod CPV: 15.84.21.00 - Czekolada Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.21.00 - Czekolada Oryginalny kod CPV: 15.84.22.20 - Batony czekoladowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.22.20 - Batony czekoladowe Oryginalny kod CPV: 15.84.23.00 - Wyroby cukiernicze Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.23.00 - Wyroby cukiernicze .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 8.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: 1.Warunkiem udziału w postępowaniu jest wniesienie wadium w wysokości : ZAKRES NR 1 550,00 zł (słownie: pięćset pięćdziesiąt złotych ) ZAKRES NR 2 340,00 zł (słownie: trzysta czterdzieści złotych) ZAKRES NR 3 480,00 zł (słownie: czterysta osiemdziesiąt złotych) ZAKRES NR 4 70,00 zł (słownie: siedemdziesiąt złotych) ZAKRES NR 5 1 150,00 zł (słownie: jeden tysiąc sto pięćdziesiąt złotych) ZAKRES NR 6 300,00 zł (słownie: trzysta złotych) ZAKRES NR 7 200,00 zł (słownie: dwieście złotych) ZAKRES NR 8 300,00 zł (słownie: trzysta złotych) 2.Wadium wnosi się przed upływem terminu składania ofert. 3.Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: 1) pieniądzu; 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym; 3) gwarancjach bankowych (bezwarunkowa i nieodwołalna); 4) gwarancjach ubezpieczeniowych (bezwarunkowa i nieodwołalna); 5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz.U. Nr 109, poz. 1158 z późn. zm.).; 4.Wadium wnoszone w pieniądzu: 1)musi obciążyć konto bankowe JW 1560: NBP O Warszawa 85 1010 1010 0020 0413 9130 0000 do dnia 30.11.2007r. do godz. 09.00. 2)przelew pieniężny musi być wykonany z konta firmowego wykonawcy na konto zamawiającego. 3)przelew musi posiadać nazwę: Wadium do oferty na dostawę produktów delikatesowych do OG JW 1560 w 2008 roku Zakres nr ....... - sprawa numer 77-A-RZP-07. 5. Zamawiający informuje, iż nie będą przyjmowane wpłaty od wykonawców, wadium w postaci gotówki do kasy zamawiającego..
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1)Warunek nr 1 - Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień - na podstawie informacji z: -aktualnego odpisu z właściwego rejestru; -albo zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej; -aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 oraz ust. 1 pkt 9 ustawy; wystawionych z datą nie wcześniej niż na 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert -aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu; wystawionych z datą nie wcześniej niż na 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert Warunek nr 1 zostanie spełniony: przez Wykonawców, którzy przedstawią ww. dokumenty opatrzone odpowiednimi datami wydania lub poświadczenia aktualności, wydane przez uprawnione do tego celu organy administracji publicznej, będą wydane lub wystawione podmiotowi/om składającemu/ym ofertę do niniejszego postępowania, poświadczone za zgodność z oryginałem, podpisane przez osoby do tego uprawnione; 2) Warunek nr 2 - Wykonawca posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia - na podstawie: -oświadczenia; Warunek nr 2 zostanie spełniony: przez Wykonawców, którzy dołączą do oferty potwierdzony podpisem druk Oświadczeń - stanowiący załącznik nr 3 do niniejszej specyfikacji. 3) Warunek nr 3 - Wykonawca znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia - na podstawie: -polisy, a w przypadku jej braku innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności; Warunek nr 3 zostanie spełniony: przez Wykonawców, którzy załączą do oferty ww. dokument opatrzony odpowiednimi datami wydania lub poświadczenia aktualności, wydane przez uprawnione do tego celu instytucje, będą wydane podmiotowi-om składającemu-ym ofertę do niniejszego przetargu, poświadczone za zgodność z oryginałem, podpisany przez osoby do tego uprawnione. Dokument musi być ważny co najmniej w okresie związania ofertą. 4) Warunek nr 4 - Wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych - na podstawie: -oświadczenia; Warunek nr 4 zostanie spełniony: przez Wykonawców, którzy dołączą do oferty potwierdzony podpisem druk Oświadczeń - stanowiący załącznik nr 3 do niniejszej specyfikacji. 5) Warunek nr 5 - Wykonawca zabezpieczy ofertę wadium - na podstawie: -dowodu wniesienia wadium w odpowiednim: czasie, formie i wysokości określonej przez zamawiającego w niniejszej specyfikacji; Warunek nr 5 zostanie spełniony: przez Wykonawców, którzy wylegitymują się w ofercie dokumentem wniesienia wadium, w formie poświadczonej kserokopii oraz potwierdzonej przez komisję przetargową informacji z finansów Jednostki Wojskowej 1560 o wpływie odpowiednio wniesionego wadium na konto zamawiającego. W przypadku wniesienia wadium w formie innej niż pieniężna, beneficjentem musi być zamawiający, termin zabezpieczenia wadium musi być równy terminem związania ofertą.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej -wystawiony z datą nie wcześniej niż na 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem - w 1 egzemplarzu; 2) Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego - osobowa -albo równoważnego zaświadczenia właściwego organu sądowego lub administracyjnego kraju pochodzenia osoby w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawionych nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem - w 1 egzemplarzu dla wszystkich osób wymienionych w Rejestrze Sądowym w pozycji organ uprawniony do - reprezentacji lub w zaświadczeniu o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej w oznaczeniu podmiotu i pełnomocników -1 arkusz w 1 egzemplarzu; 3) Aktualna informacja z Krajowego Rejestru Karnego - podmiotowa -w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem - w 1 egzemplarzu (dokument fakultatywny- wymagany wyłącznie od podmiotów którym ww. informacja przysługuje); 4) Aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego -potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem, wystawione z datą nie wcześniejszą niż na 3 miesiące od daty wyznaczonej na dzień składania ofert - w 1 egzemplarzu; 5) Aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych -potwierdzającego, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert- kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem - w 1 egzemplarzu; 6) Oświadczenia - druk -opracowany wg druku dołączonego do niniejszej specyfikacji - załącznik nr 3 - 1 egzemplarz; 7) Dowód wniesienia wadium -Kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem - 1 egzemplarz; 8) Polisa, a w przypadku jej braku innego dokumentu potwierdzającego, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności. -Kserokopia potwierdzona za zgodność z oryginałem - 1 egzemplarz; Zaświadczenie wydane przez SANEPID lub Certyfikat Jednostek Certyfikujących lub Certyfikat międzynarodowych Jednostek Certyfikujących potwierdzające, że u Wykonawcy stosowany jest HACCP lub rozpoczęte jest wdrażanie systemu HACCP dla zaoferowanych produktów, usług transportu i magazynowania: -kserokopie, poświadczone za zgodność z oryginałem- 1 egzemplarz;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http.// www.jw1560.m.win.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: JEDNOSTKA WOJSKOWA 1560 00-908 Warszawa, ul. Radiowa 2 bUDYNEK 86 POK. 10.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.11.2007 godzina 09:00, miejsce: w Kancelarii Jawnej Jednostki Wojskowej 1560, 00-908 Warszawa ul. Radiowa 2 bud. 86, II piętro, pok. 207.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: DOSTAWA TŁUSZCZY ROŚLINNYCH.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Przedmiot zamówieniaNazwa z CPV i faktyczna NomenklaturaCPV Ilość W tym ilość w prawie opcji J.m. Szczegółowe wymagania dostawy POLSKA NORMA 1 OLEJ ROŚLINNY - Olej roślinny 15411100-3 1520 456 litr Olej roślinny Klasa prod. I, opakowania od 1 do 3 litrów, Z terminem do spożycia nie mniejszym niż 6 m-cy od daty dostawyoznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-86908:2000 2 TŁUSZCZE ROŚLINNE - Masło roślinne 15412200-1 2180 654 kg Masło roślinne Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 200 do 250g, z terminem do spożycia nie mniejszym niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-86901:1997 Zmiana Az1:2001.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.22.00-1, 15.41.11.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: DOSTAWA PRODUKTÓW SKROBIOWYCH I GALARETKI.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Przedmiot zamówieniaNazwa z CPV i faktyczna NomenklaturaCPV Ilość W tym ilość w prawie opcji J.m. Szczegółowe wymagania dostawy POLSKA NORMA 1 OWOCE,ORZECHY,NAPOJE I PRZYPR.- Kwasek cytrynowy 01130000-7 18 5,40 kg Kwasek cytrynowy Klasa prod. I, opakowania od 30 do 100g oraz od 1 do 2kg,z terminem do spożycia nie mniejszym niż 12 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-81/A-79734 2 GALARETKI OWOC. - Galaretka 15332240-8 480 144 kg Galaretka Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 60g oraz od 1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-94/A-75104 3 PRODUKTY SKROBIOWE - Budyń 15851000-8 360 108 kg Budyń Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 40 do 70 g oraz od 1 do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-93/A-74710 4 PRODUKTY SKROBIOWE - Kisiel 15851000-8 370 111 kg Kisiel Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 60g oraz od 1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-93/A-74710 5 ŻELATYNY- Żelatyna 24621000-3 9 2,70 kg Żelatyna Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 60g oraz od 1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-93/A-82245.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8, 01.13.00.00-7, 15.33.22.40-8, 24.62.10.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: DOSTAWA PRZYPRAW.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Przedmiot zamówieniaNazwa z CPV i faktyczna NomenklaturaCPV Ilość W tym ilość w prawie opcji J.m. Szczegółowe wymagania dostawy POLSKA NORMA 1 ZIEMNIAKI I WARZYWA SUSZ.- Koper suszony 01112000-5 40 12 kg Koper suszony Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 60g oraz od 1 kg do 2kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-72/A-77603 2 MIESZANKI PRZYPRAW - Przyprawa jarzynka 15871270-7 45 5,40 kg Przyprawa jarzynka Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 250 do 1000g oraz od 1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-86967:1998 ZMIANA Az1:2002r 3 MIESZANKI PRZYPRAW - Przyprawa do mięs 15871270-7 28 8,40 kg Przyprawa do mięs Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 150g oraz od 1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-86967:1998 ZMIANA Az1:2002r 4 MIESZANKI PRZYPRAW - Przyprawa do ryb 15871270-7 22 6,60 kg Przyprawa do ryb Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 150g oraz od 1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-86967:1998 ZMIANA Az1:2002r 5 MIESZANKI PRZYPRAW -Panierka 15871270-7 22 6,60 kg Panierka Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 150g oraz od 1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Brak PN 6 ZIOŁA I PRZYPR.KORZENNE - Czosnek granulowany 15872000-1 17 5,10 kg Czosnek granulowany Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 150g oraz od 1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-72/A-77603 7 MIESZANKI ZUP - Barszcz biały w proszku 15891410-7 310 93 kg Barszcz biały w proszku Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 150g oraz od 1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-9450:1996 8 BULIONY - Bulion jarzynowy 15891500-5 200 60 kg Bulion jarzynowy Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 150g oraz od1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-94052:1996.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.14.10-7, 01.11.20.00-5, 15.87.12.70-7, 15.87.20.00-1, 15.89.15.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: DOSTAWA OWOCÓW SUSZONYCH.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Przedmiot zamówieniaNazwa z CPV i faktyczna NomenklaturaCPV Ilość W tym ilość w prawie opcji J.m. Szczegółowe wymagania dostawy POLSKA NORMA 1 ORZESZKI ZIEMNE-Orzeszki solone 01113200-4 30 9 kg Orzeszki solone Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 100 do 1000g,z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Brak PN 2 GRZYBY- Grzyby suszone 01121260-1 6 1,80 kg Grzyby suszone Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 100 do 1000g,z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-89/A-78510 3 OWOCE SUSZ.- Śliwki suszone 15332410-1 8 2,40 kg Śliwki suszone Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 100 do 1000g, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-75201:1997 4 OWOCE SUSZONE- Rodzynki 15332410-1 8 2,40 kg Rodzynki Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 150g oraz od 1 kg do 2 kg , z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Brak PN.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.12.60-1, 01.11.32.00-4, 15.33.24.10-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: DOSTAWA WYROBÓW CUKIERNICZYCH I UŻYWEK.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Przedmiot zamówieniaNazwa z CPV i faktyczna NomenklaturaCPV Ilość W tym ilość w prawie opcji J.m. Szczegółowe wymagania dostawy POLSKA NORMA 1 PIECZYWO TOSTOWE ORAZ WYR.CIASTKARSKIE - Paluszki 15821000-9 75 22,50 kg Paluszki Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 100 do 200g oraz od1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-93/A-74106 ZMIANA Az1:1996 2 CZEKOLADA - Czekolada 15842100-3 300 90 kg Czekolada Klasa prod. I opakowanie jednostkowe 100g, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. 3 BATONY CZEKOLADOWE- Batony czekoladowe 15842220-0 180 54 kg Batony czekoladowe Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 100g, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-88111:1998 4 WYROBY CUKIERNICZE - Wafel w czekoladzie 15842300-5 290 87 kg Wafel w czekoladzie (delikatny wafelek w czekoladzie przekładany kremem ) Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 30 do 50g, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-88111:1998 5 WYROBY CUKIERNICZE - Delicje 15842300-5 140 42 kg Delicje Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 100 do 200g, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-88111:1998 6 KAKAO - Kakao 15841000-5 100 30 kg Kakao naturalne Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 100 do 150g oraz od 1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. BN-87/8094-02 7 KAKAO - Kakao rozpuszczalne 15841000-5 80 24 kg Kakao rozpuszczalne Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 300 do 1000g oraz od 1 kg do 5 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. Brak PN 8 KAWA PALONA - Kawa naturalna mielona 15861100-2 230 69 kg Kawa naturalna mielona Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 250 do 1000g oraz od 1 kg do 2 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-93/A-76100 9 KAWA ZAWIERAJĄCA KOFEINĘ - Kawa naturalna rozpuszczalna 15861300-4 85 25,50 kg Kawa naturalna rozpuszczalna 100% kawy naturalnej Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 200 do 1000g, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-ISO 8460:1999.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.23.00-5, 15.82.10.00-9, 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.84.10.00-5, 15.86.11.00-2, 15.86.13.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: DOSTAWA SOSÓW I DRESINGÓW.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Przedmiot zamówieniaNazwa z CPV i faktyczna NomenklaturaCPV Ilość W tym ilość w prawie opcji J.m. Szczegółowe wymagania dostawy POLSKA NORMA 1 WARZYWA ZAKONSERWOWANE W OCCIE- Ćwikła z chrzanem 15331500-2 345 103,50 kg Ćwikła z chrzanem Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 200 do 500g oraz od 0,9 l do 2 l, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-77806:1997 2 WARZYWA ZAKONSERWOWANE W OCCIE - Chrzan tarty w occie 15331500-2 380 114 kg Chrzan tarty w occie Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 200 do 500g oraz od 0,9 l do 2 l, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-77806:1997 3 OCET - Ocet 15871110-8 240 72 litr Ocet Klasa prod. I opakowanie jednostkowe 0,5 l, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-EN 13188:2002 Ac:2003 4 KETCHUP - Ketchup 15871230-5 500 150 kg Ketchup Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 200 do 1000g oraz od 1 kg do 5 kg,z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-86951:1997 5 MUSZTARDA - Musztarda 15871250-1 420 126 kg Musztarda Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 200 do 1000g oraz od 1 kg do 5 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-86964:2002 6 MAJONEZ - Majonez 15871273-8 260 78 kg Majonez Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 200 do 1000g oraz od 1 kg do 5 kg, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-86950:1995 poprawka Ap1:2000.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.15.00-2, 15.87.11.10-8, 15.87.12.30-5, 15.87.12.50-1, 15.87.12.73-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: DOSTAWA PRODUKTÓW PRZEMIAŁU ZBÓŻ.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Przedmiot zamówieniaNazwa z CPV i faktyczna NomenklaturaCPV Ilość W tym ilość w prawie opcji J.m. Szczegółowe wymagania dostawy POLSKA NORMA 1 MĄKA PSZENNA - Mąka pszenna 15612100-2 800 240 kg Mąka pszenna Klasa prod. I opakowanie jednostkowe 1000g,z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-A-74022:2003 2 MĄKA I MĄCZKA WARZYWNA - Mąka ziemniaczana 15612300-4 40 12 kg Mąka ziemniaczana Klasa prod. I opakowanie jednostkowe 1000g,z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-93/A-74710 3 KASZE - Kasza manna 15613100-9 450 135 kg Kasza manna Klasa prod. I opakowanie jednostkowe 1000g, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-88/A-74036 4 PŁATKI KUKURYDZIANE - Płatki kukurydziane 15613311-1 420 126 kg Płatki kukurydziane Klasa prod. I ,op. od 1 kg termin do spożycia wydrukowany na opakowaniu i nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy PN-A-74205:1997 5 MUSLI - Musli 15613313-5 400 120 kg Musli Klasa prod. I , op. dowolne, termin do spożycia wydrukowany na opakowaniu 6 m-cy od daty dostawy PN-V-74031:2006 6 PŁATKI OWSIANE -Płatki owsiane 15613380-5 360 108 kg Płatki owsiane Klasa prod. I opakowanie jednostkowe 1000g, z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-82/A-74037.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.13-5, 15.61.21.00-2, 15.61.23.00-4, 15.61.31.00-9, 15.61.33.11-1, 15.61.33.80-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: DOSTAWA MIODU.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Przedmiot zamówieniaNazwa z CPV i faktyczna NomenklaturaCPV Ilość W tym ilość w prawie opcji J.m. Szczegółowe wymagania dostawy POLSKA NORMA 1 MIÓD - Miód naturalny 15831600-8 420 126 kg Miód naturalny Klasa prod. I opakowanie jednostkowe od 20 do 40g,z termin do spożycia nie mniejszy niż 6 m-cy od daty dostawy,oznakowanie powinno zawierać:a.) nazwę dostawcy - producenta, adres, b.) nazwę produktu, c.) pojemność opakowania, d.) datę - termin produkcji i przydatności do spożycia (należy spożyć do ... miesiąc, rok), e.) warunki przechowywania, f.) datę załadowania do transportu. PN-88/A-77626.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.16.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla dzieci uczęszczających do Przedszkola nr 348 wchodzącego w skład Zespołu Szkolno - Przedszkolnego nr 9 w Warszawie w okresie od 03.02.2025r do 31.12.2025 r
- Sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych dla jednostek Centrum Usług Logistycznych z podziałem na 2 części
- Sukcesywna dostawa środków czystości i artykułów gospodarczych na okres 18 miesięcy.
- Usługa utrzymania w sprawności systemów telekomunikacyjnych w obiektach Sądu Okręgowego w Warszawie.
- Usługa konferencyjna na potrzeby organizacji konferencji naukowej Instytutu Kolejnictwa
- Bieżąca konserwacja i roboty naprawcze w budynku biurowym Green House przy ul. Hankiewicza 2 w Warszawie
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do Żłobka w Centrum Małego Dziecka i Rodziny w Sępólnie Krajeńskim w roku 2025 cz. 1-8
- "Zakup żywności na 2025 rok"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej Nr 2 w Dąbrowie Tarnowskiej w 2025 roku - w pakietach
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 2 W MILANÓWKU
- Sukcesywne dostawy oleju, produktu do smarowania pieczywa, nabiału oraz chleba.
- Dostawy artykułów mleczarskich i tłuszczy roślinnych do Aresztu Śledczego w Suwałkach
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.