Ogłoszenie z dnia 2009-07-06
Suwałki: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tj:
Część 1 - wędliny drobiowe,
Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe,
Część 3 - wędliny wieprzowe,
Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe.
Numer ogłoszenia: 224374 - 2009; data zamieszczenia: 06.07.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 82971 - 2009r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Suwałkach, ul. Wojska Polskiego 29, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 087 5651207, faks 087 5650328.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy mięsa i podrobów wieprzowych, wędlin wieprzowych, mięsa i podrobów drobiowych, wędlin drobiowych do Aresztu Śledczego w Suwałkach, tj: Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część 1 - wędliny drobiowe 1. Mortadela z papryką CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1000 kg 2. parówki drobiowe CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 3200 kg 3. mielonka śniadaniowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1900 kg 4. pieczeń drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1900 kg 5. blok z indyka CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1900 kg 6. kiełbasa kanapkowa drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1200 kg 7. mielonka drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 -1900 kg 8. mortadela drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 -1100 kg 9. przysmak konserwowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1900 kg 10. pasztet drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1900 kg 11. przysmak szynkowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 210 kg 12. polędwica drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 240 kg 13. indyk faszerowany CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 210 kg 14. baleron drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 210 kg Część 2 -podroby drobiowe, mięso drobiowe 1. ćwiartka z kurczaka (schłodzona) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 - 5400 kg 2. serca drobiowe (schłodzone) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 - 1200 kg 3. żołądki drobiowe (schłodzone) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 - 940 kg 4. filet z piersi kurczaka (schłodzony) CPV 15112210-1 Zgodnie z PN-A-86522 - 1200 kg 5. mięso indycze ze skrzydeł (schłodzone) CPV 15112100-7 Zgodnie z PN-A-86522 -320 kg Część 3 -wędliny wieprzowe 1. kiełbasa bigosowa CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 2000 kg 2. mortadela CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007- 2800 kg 3. kiełbasa kanapkowa 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg 4. wątrobiana CPV 15131131-2 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg 5. kiełbasa piwna CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg 6. salceson włoski CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg 7. kiełbasa biała parzona CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1400 kg 8. kaszanka CPV 15131134-3 Zgodnie z PN - A-82007 - 2600 kg 9. pachwina wędzona CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 500,00 kg 10. kiełbasa zwyczajna CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg 11. kiełbasa parówkowa CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg 12. lanszmit CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg 13. pieczeń z papryką w foremce CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg 14. pasztet wieprzowy - CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg 15. Żeberka prasowane CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1.000 kg 16. Szynka mielona CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg 17. Pieczeń wieprzowa w foremce CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg 18. Mielonka wieprzowa CPV 15131130-5 Zgodnie z PN - A-82007 - 1900 kg Część 4 -podroby wieprzowe, mięso wieprzowe 1. mięso mielone wieprzowe (schłodzone) CPV 15113000-3 Zgodnie z PN-A-82009 -7500 kg 2. wątroba wieprzowa (świeża, nie mrożona)-CPV 15114000-0 Zgodnie z PN-A-82009 - 1.400 kg 3. łopatka b/k, b/s (świeża, nie mrożona) CPV 15113000-3 Zgodnie z PN-A-82009 - 1.400 kg 4. kości schabowe wieprzowe CPV 15114000-0 -2600 kg.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 489148.69 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Część 1 - wędliny drobiowe
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Agencja Wydawniczo - Reklamowo - Handlowa GREGOR G. Poświatowski, I. Poświatowska, ul. 23 Października 105, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 125279.29
- Oferta z najniższą ceną: 125279.29 oferta z najwyższą ceną: 156999
- Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe,
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Agencja Wydawniczo - Reklamowo - Handlowa GREGOR G. Poświatowski, I. Poświatowska, ul. 23 Października 105, 16-400 Suwaki, kraj/woj. podlaskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 71459.40
- Oferta z najniższą ceną: 67352 oferta z najwyższą ceną: 71459.40
- Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Część 3 - wędliny wieprzowe,
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Masarniczy Stanisław i Wanda Kwiatkowscy,, ul. 1 Maja 35B, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 213870
- Oferta z najniższą ceną: 213870 oferta z najwyższą ceną: 221484
- Waluta: PLN.
Część NR: 4
Nazwa: Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.07.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zakład Masarniczy Stanisław i Wanda Kwiatkowscy,, ul. 1 Maja 35B, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 78540
- Oferta z najniższą ceną: 78540 oferta z najwyższą ceną: 78540
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z SUWAŁK
- Świadczenie usługi pełnienia nadzoru autorskiego w ramach realizacji zadania pod nazwą "Budowa budynku dla Sądu Rejonowego w Suwałkach przy ul. Utrata "
- Dostawa i montaż wiat przystankowych w ramach zrównoważonej mobilności miejskiej w Miejskim Obszarze Funkcjonalnym Suwałk (etap I)
- Wykonanie robót budowlanych w zasobach stanowiących własność Gminy Miasta Suwałki
- Rozbudowa myjni autobusowej oraz budowa automatycznej portalowej myjni szczotkowej dla autobusów o długości do 18 m
- "Dokumentacja projektowa dot. budowy i rozbudowy dróg gminnych wraz z niezbędną infrastrukturą w msc. Płociczno-Osiedle".
- Wykonanie kompleksowych usług w zakresie bieżącego utrzymania i remontów gminnych oraz wewnętrznych dróg na terenie gminy Suwałki - część 2.
więcej: przetargi w Suwałkach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- MZŻ.262.7.2025.Ż SUKCESYWNA DOSTAWA ŚWIEŻEGO MIĘSA I PRODUKTÓW MIĘSNYCH DO 32 ŻŁOBKÓW NA TERENIE ŁODZI
- Dostawa artykułów żywnościowych w okresie V.2025-X.2025
- Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin 2025
- Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Placówek Oświatowych w Lubieniu Kujawskim w 2025 roku z podziałem na 4 części.
- Sukcesywna dostawa żywności 2025
- Sukcesywna dostawa mięsa i jego przetworów
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.