To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-06-28
Zaręba: DOSTAWA ŚWIEŻEGO (NIEMROŻONEGO) MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO
DO ZAKŁADU KARNEGO W ZARĘBIE.
Numer ogłoszenia: 224690 - 2012; data zamieszczenia: 28.06.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 194054 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Zarębie, ul. Leśna 4, 59-800 Zaręba, woj. dolnośląskie, tel. 075 7229370, faks 075 7229398.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka sektora finansów publicznych -Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ŚWIEŻEGO (NIEMROŻONEGO) MIĘSA WIEPRZOWEGO I WOŁOWEGO DO ZAKŁADU KARNEGO W ZARĘBIE..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa świeżego (niemrożonego) mięsa wieprzowego i wołowego w następujących ilościach: 1.mięso wieprzowe mielone 2820 kg, (CPV-15113000-3) 2. mięso wołowe bez kości 36 kg, (CPV-15111000-9) 3. schab bez kości 180 kg, (CPV-15113000-3) 4. karkówka bez kości 180 kg, (CPV-15113000-3) 5. łopatka bez kości 240 kg, (CPV-15113000-3) 6. mięso wieprzowe gulaszowe 1356 kg, (CPV-15113000-3) 7.mięso wołowe gulaszowe 540 kg, (CPV-15111000-9) 8.szynka wieprzowa bez kości 156 kg (CPV-15113000-3) 9.Wątroba wołowa 1020 kg (CPV- 15111000-9) 10.Flaki wołowe 180 kg (CPV- 15111000-9) 11.Płuca wołowe 156 kg (CPV- 15111000-9).
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.11.10.00 - Mięso wołowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.06.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
jakie przetargi wygrała firma
ZAKŁADY MIĘSNE NIEBIESZCZAŃSCY SPÓŁKA KOMANDYTOWA
- Zakłady Mięsne Niebieszczańscy Sp.J., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 80039,40 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 60422,64
Oferta z najniższą ceną: 60422,64 / Oferta z najwyższą ceną: 66176,40
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI ZARĘBA
więcej: przetargi ZARĘBA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych w Olsztynie przy ul. Bałtyckiej 37 a
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych, drobiu i wędlin na potrzeby stołówki Zespołu Szkół, CKU w Gronowie
- Sukcesywna dostawa mięsa świeżego, mięsa mrożonego i wyrobów mięsnych na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu
- Sukcesywna dostawa nabiału i mięsa na potrzeby Powiatowego Zakładu Aktywności Zawodowej w Suchowoli
- Dostawa mięsa i wędlin dla potrzeb Kuchni Centralnej działającej przy Zakładzie Komunalnym w Pokoju
- Dostawa mięsa, podrobów i wędlin na potrzeby Zakładów Karnych w Raciborzu oraz Głubczycach z podziałem na 3 części
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.