eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk-WrzeszczŚwiadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-10-24

Gdańsk-Wrzeszcz: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme
Numer ogłoszenia: 226175 - 2012; data zamieszczenia: 24.10.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 383540 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Gdańska Wydział Inżynierii Lądowej i Środowiska, ul. G. Narutowicza 11/12, 80-233 Gdańsk-Wrzeszcz, woj. pomorskie, tel. 058 3472419, faks 058 3472413.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu DredgDikes w ramach South Baltic Programme. Przedmiot zamówienia obejmuje poczęstunek dla 30 gości podczas oficjalnego otwarcia stanowiska badawczego wału przeciwpowodziowego znajdującego się na działce nr 389 w miejscowości Wiślinka/Trzcińsko, gmina Pruszcz Gdański, zlokalizowanej bezpośrednio przy ujściu Kanału Wielkiego do Martwej Wisły. Przedmiot zamówienia obejmuje: 1) Przygotowanie i dostarczenie posiłków oraz napojów dla 30 osób (na 30 min. przed planowaną godziną rozpoczęcia uroczystości) na bazie produktów najwyższej jakości: kawy w termosach - 250ml/os. (łącznie 7,5l), herbaty w termosach - 250ml/os. (łącznie 7,5l), soku pomarańczowego - 300ml/os (łącznie 9l), ciasta (pączki, rogaliki, itp.) - 100g/os. (łącznie 3kg), kruchych ciastek - 70g/os. (łącznie 2,1 kg), gorącej zupy w kociołku (żurku) - 250ml/os. (łącznie 7,5l), mini kanapek koktajlowych, tartinek - 150 szt., dodatków typu: cukier, mleko, cytryna, pieczywo, masło - w ilościach proporcjonalnych do liczby osób 2) Podanie posiłków powinno nastąpić bezpośrednio po oficjalnym otwarciu uroczystości,3)Dostarczenie zastawy stołowej i sztućców tradycyjnych (nie jednorazowych), 4) Zapewnienie obrusów i serwetek, 5)Zapewnienie zadaszenia, tj. namiotu z plandeki zabezpieczającego przed deszczem 6) Transport żywności i sprzętu własnym środkiem transportu na miejsce wykonywania usługi 7)Uprzątnięcie i przywrócenie miejsca wykonania usługi po jej zakończeniu do stanu poprzedniego 8) Zapewnienie opakowań umożliwiających Zamawiającemu zebranie pozostałego poczęstunku..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.20.00.00 - Pola kempingowe i inne miejsca noclegowe, inne niż hotelowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt jest współfinansowany z Europejskiego Funduszu Rozowju Regionalnego w ramach programu Współpracy Transgranicznej Południowy Bałtyk 2007-2013. Tytuł Projektu DredgDikes-Dredged Materials in Dike Construction in the SBR using Geosynthetics and Soil Improvement. Nr umowy WTPB.02.01.00-56-012/10..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej na potrzeby projektu DredgDikes realizowanego w ramach South Baltic Programme

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.10.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Restauracje u Józefa Józef Kalkowski, ul. Bażyńskiego 4, 80-952 Gdańsk, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2113,82 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2800,00

  • Oferta z najniższą ceną: 1720,97 / Oferta z najwyższą ceną: 2800,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.