To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2015-01-07
Olsztyn: usługa cateringowa z surowców/produktów naturalnych, tradycyjnych, lokalnych i regionalnych na prelekcję dla uczestników Warmińsko - Mazurskiej Nagrody Jakości.
Numer ogłoszenia: 2264 - 2015; data zamieszczenia: 07.01.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 403074 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Województwo Warmińsko-Mazurskie reprezentowane przez Zarząd Województwa, ul. Emilii Plater 1, 10-562 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5219100, faks 089 5219109, 5219849.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: usługa cateringowa z surowców/produktów naturalnych, tradycyjnych, lokalnych i regionalnych na prelekcję dla uczestników Warmińsko - Mazurskiej Nagrody Jakości..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa z surowców/produktów naturalnych, tradycyjnych, lokalnych i regionalnych na prelekcję dla uczestników Warmińsko - Mazurskiej Nagrody Jakości. 2.Catering powinien obejmować: a)Przerwę kawową - kawa, śmietanka w płynie lub mleko, herbata, cytryna w plasterkach, cukier w saszetkach lub w cukiernicy, mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej trzy rodzaje). b)Lunch - trzy dania na ciepło do wyboru (danie główne), ziemniaki lub kasza gryczana, dwa rodzaje surówek do wyboru, woda, soki. 3.Wyżywienie powinno bazować na surowcach naturalnych, tradycyjnych, regionalnych i lokalnych. 4.Usługa będzie świadczona dla: a)50 osób - dnia 8 stycznia 2015 r. b)45 osób - dnia 9 stycznia 2015 r. 5.Usługa powinna mieć formę stołu szwedzkiego, Wykonawca musi zapewnić stalowe sztućce, naczynia (nie mogą to być naczynia jednorazowe), kosze na śmieci, serwetki. Po zakończeniu usługi Wykonawca musi pozostawić pomieszczenie w stanie jakie zastał przed rozpoczęciem usługi. 6.Kategoria przedmiotu zamówienia zgodnie ze Wspólnym Słownikiem Zamówień (CPV): 55520000-1 usługi dostarczania posiłków. 7.Zamawiający wymaga aby Wykonawca złożył wraz z ofertą :Propozycję menu dań głównych. Dokument ten musi być podpisany przez osoby upoważnione do reprezentowania Wykonawcy (zgodnie z reprezentacją wynikającą z właściwego rejestru lub na podstawie udzielonego pełnomocnictwa) i będzie podlegał ocenie w kryterium oceny ofert - Menu..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie współfinansowane w 85 % ze środków Unii Europejskiej w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Warmia i Mazury 2007-2013. Nazwa projektu: Produkt regionalny Województwa Warmińsko-Mazurskiego -cykl konkursów. Nazwa działania: Zorganizowanie konkursów.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.12.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Firma Gastronomiczna KRYS-STAN s.c. Krystyna Dziodko, Stanisław Dziodko, ul. Kolejowa 11A, 10-284 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3759,15 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 4218,00
Oferta z najniższą ceną: 4218,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8455,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z OLSZTYNA
- Opracowanie kompletnej dokumentacji projektowej dla zadania pn.: "Przebudowa drogi powiatowej nr 1370N na odcinku od km około 0+900 do msc. Unieszewo."
- Opracowanie kompletnej dokumentacji projektowej dla zadania pn.: "Przebudowa drogi powiatowej nr 1370N na odcinku około 1 km w msc. Siła."
- Modernizacja budynku Obwodu Drogowego w Pieniężnie (w formule zaprojektuj i wybuduj)
- dostawa artykułów spożywczych, pieczywa, warzyw i owoców, mrożonek, nabiału, mięsa, wędlin, drobiu oraz produktów garmażeryjnych do Szkoły Podstawowej nr 18 im. Orła Białego w Olsztynie
- Remont pomieszczenia nr 104 w budynku Wydziału Sztuki przy ul. Szrajbera 11 w Olsztynie.
- Zmiana lokalizacji szkoły rolniczej w Smolajnach w wyniku utraty nieruchomości wskutek państwowych przekształceń własnościowych - Etap I budowa bursy szkolnej
więcej: przetargi w Olsztynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zorganizowanie oraz przeprowadzenie szkoleń w zakresie specjalizacji w zawodzie pracownik socjalny dla pracowników socjalnych z terenu Województwa Małopolskiego
- Usługa cateringu - przygotowanie i dowóz gorącego posiłku w postaci dwudaniowego obiadu z napojem do Szkoły Podstawowej w Lubawie w roku szkolnym 2024/2025
- Świadczenie usług cateringowych dla OR AMW we Wrocławiu
- "Świadczenie usług gastronomicznych w Przedszkolu Samorządowym w Pucku"
- Świadczenie usług cateringowych do przedszkola
- Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowywaniu i dostarczaniu posiłków dla dzieci z oddziałów przedszkolnych oraz uczniów szkół znajdujących się na terenie Gminy Kobylnica 2024/2025
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.