eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PniewyDostawa artykułów spożywczych dla stołówki Szkoły Podstawowej w Pniewach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-20

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Szkoły Podstawowej w Pniewach
Numer ogłoszenia: 226573 - 2007; data zamieszczenia: 20.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa, ul. Strzelecka 11a, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2910177, fax 061 2910177.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sppniewy.szkolnastrona.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów: www.sppniewy.szkolnastrona.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Szkoła Podstawowa w Pniewach.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla stołówki Szkoły Podstawowej w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Tabela A - MIĘSO, WĘDLINY Nazwa towaru Jednostka Ilość Mięso drobne Kg 322 Karkówka b/k Kg 192 Boczek świeży Kg 40 Kiełbasa zwyczajna Kg 46 Filet drobiowy Kg 273 Boczek wędzony Kg 138 Schab b/k Kg 460 Żeberka Kg 246 Udka z kurczaka Kg 483 Mięso gulaszowe Kg 240 Kaszanka gruba Kg 50 Łopatka b/k Kg 120 Kurczak świeży Kg 184 Wątróbka drobiowa Kg 184 Parówka gruba Kg 60 Kiełbasa typu śląska Kg 60 Tabela B - WARZYWA ŚWIEŻE Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Buraki czerwone Kg 260 Cebula biała Kg 140 Czosnek (pakowany w siatce po 1kg) Paczka 3 Kapusta biała Kg 420 Kapusta włoska Szt. 25 Kapusta czerwona Kg 140 Kapusta kwaszona Kg 400 Koperek zielony Pęczek 60 Marchew Kg 400 Natka pietruszki Pęczek 120 Ogórek kwaszony Kg 180 Pietruszka korzeń Kg 110 Por korzeń Szt. 200 Pomidor szklarniowy Kg 15 Pieczarki świeże Kg 90 Papryka czerwona Kg 10 Seler korzeń Kg 140 Ziemniaki Kg 4200 Tabela C - OWOCE Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Banany Kg 130 Jabłka Kg 200 Mandarynki klementynki Kg 80 Pomarańcze Kg 120 Tabela D - PIECZYWO Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Bułka firmowa 0,06 Szt. 1800 Bułka tarta Kg 120 Pączki Szt. 460 Tabela E - JAJKA Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Jajka kurze świeże Szt. 5500 Tabela F - NABIAŁ Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Jogurt owocowy 150g Szt. 1380 Mleko 2% op. 1l Litr 280 Maślanka (karton) op. 1l Litr 70 Twaróg półtłusty Kg 170 Śmietana zakwaszana 12% 180g Szt. 580 Śmietana UHT 12% 0,5l Szt. 280 Ser typu salami luz Kg 12 Deser mleczny 150g Szt. 230 Tabela G - TŁUSZCZE Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Margaryna zwykła 250g Szt. 550 Olej roślinny 1l Litr 215 Smalec wieprzowy 200g Szt. 300 Tabela H - PRZETWORY MĄCZNE, INNE Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Budyń 40g Szt. 280 Cukier kryształ paczkowany 1 kg Kg 140 Kisiel 40g Szt. 280 Kasza jęczmienna drobna Kg 14 Fasola sucha drobna Kg 200 Groch połówki łuskany Kg 140 Mąka pszenna typ 500 Kg 450 Mączka ziemniaczana 1kg Kg 8 Makaron świderki nitki op. 500g (skład: mąka pszenna typ 450, woda, przyprawa kurkuma) Szt. 450 Koncentrat pomidorowy 30% op. 1l Szt. 100 Musztarda słoik 0,9kg Szt. 20 Ketchup wiaderko 3kg Szt. 12 Majonez dekoracyjny słoik 0,7kg (skład: olej roślinny, żółtko jaja 6,0%, musztarda, woda, gorczyca, ocet, sól, cukier przyprawy, przeciwutleniacz E385, regulator kwasowości, kwas cytrynowy) Szt. 42 Sok wieloowocowy karton opakowanie 2l Szt. 660 Syrop wysokosłodzony owocowy butelka 1l (skład: cukier, woda, naturalne koncentraty owocowe, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, aromaty identyczne z naturalnymi) Szt. 100 Napój owocowy kartonik 0,2l Szt. 1380 Ocet spirytusowy 10% butelka 0,5l Szt. 50 Przecier ogórkowy słoik 300g Szt. 110 Ogórek konserwowy słoik 0,9kg Szt. 270 Koncentrat buraczany słoik 210g Szt. 24 Ryż długoziarnisty 1kg Kg 180 Fasola czerwona puszka 400g Szt. 40 Kukurydza konserwowa puszka 400g Szt. 40 Papryka konserwowa słoik 0,9kg Szt. 12 Tabela I - PRZYPRAWY, SŁODYCZE Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Czosnek granulowany - opakowanie 20g Szt. 80 Przyprawa do mięs - opakowanie 0,5kg (skład: papryka, mączka z gorczycy, oregano, chili, kukurydza, lubczyk, majeranek, rozmaryn, mąka pszenna, czosnek, cebula, pomidory, seler, nać pietruszki, aromaty) Szt. 8 Przyprawa do kurczaka -opakowanie 0,5kg (skład: sól, papryka, czosnek, curry, wzmacniacz smaku, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, majeranek, cebula, chili, kolendra, imbir, kurkuma, ziele angielskie) Szt. 5 Przyprawa do ryb - opakowanie 0,5kg Szt. 1 Rosół drobiowy (z kury) opakowanie 1kg (skład: maltodekstryna, wzmacniacz smaku E621, aromaty, marchew, ekstrat drożdżowy, tłuszcz roślinny, cebula, liść selera, antyzbrylacz E551, nać pietruszki, kurkuma) Szt. 26 Papryka mielona słodka - opakowanie 20g Szt. 26 Papryka mielona ostra - opakowanie 20g Szt. 40 Majeranek - opakowanie 300g Szt. 12 Pieprz czarny mielony - opakowanie 20g Szt. 100 Liść laurowy - opakowanie 10g Szt. 40 Ziele angielskie - opakowanie 20g Szt. 40 Przyprawa do zup i sosów - opakowanie 1kg (skład: sól, cukier, suszone warzywa, wzmacniacz smaku - glutaminian sodu, pieprz czarny, hydrolizat białka sojowego, ryboflawina) Szt. 28 Przyprawa do zup w płynie 1,1l (skład: woda, ocet, sól, glutaminian sodu, cukier, karmel, aromaty, konserwanty sorbinian potasu, benzoesan sodu) Szt. 32 Sos grzybowy 33g (skład: mąka pszenna, skrobia, sól, tłuszcz roślinny, pieczarki suszone, substancje wzmacniające smak i zapach, glutaminian sodu, ekstrat drożdżowy, laktoza, cebula suszona, białka mleka, borowiki suszone mielone, pieprz, aromat) Szt. 80 Sos pieczeniowy 38g (skład: mąka pszenna, skrobia, sól, substancje wzmacniające smak i zapach, tłuszcz roślinny, cebula suszona, karmel, papryka, cukier, czosnek, pieprz, liść laurowy) Szt. 120 Sos boloński 43g (skład: mąka pszenna, pomidory suszone, sól, cukier, cebula suszona, tłuszcz roślinny, czosnek, glutaminian sodu, papryka, natka pietruszki, pieprz, oregano) Szt. 60 Cukier waniliowy - opakowanie 32g Szt. 720 Sól jodowana warzona 1kg Kg 260 Kwasek cytrynowy - opakowanie 20g Szt. 20 Baton oblany karmelem i mleczną czekoladą - op. 30 szt. Opak. 35 Czekolada z orzechami 100g Szt. 1150 Wafle w czekoladzie przekładane kremem kakaowym -op. 30 szt. Opak. 35 Tabela J - MROŻONKI Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Marchew z groszkiem Kg 150 Marchew kostka Kg 160 Fasolka szparagowa Kg 200 Kalafior Kg 100 Zupa wiosenna (7-składnikowa) Kg 105 Wiśnia drylowana Kg 96 Pierogi z serem Kg 200 Pierogi z truskawkami Kg 132 Pyzy drożdżowe (paczka - 9 szt.) Paczek 620 Tabela K - RYBY Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Filet z pangi Kg 180 Kostka panierowana z mintaja Kg 80 Śledź solony wiaderko 3kg Szt. 14

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.31.00.00 - Ziemniaki i produkty z ziemniaków Oryginalny kod CPV: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.21.00 - Mąka pszenna .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 11.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data rozpoczęcia: 01.01.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający przyzna maksymalną ilość punktów (100 pkt.) ofercie, która zaoferuje najniższą cenę brutto za realizację zamówienia w wybranych częściach z osobna.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - formularz ofertowy - Załącznik nr 1 - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert lub poświadczona za zgodność z oryginałem kopia - oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków art..22 ust.1 i art. 24 ust.1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych - Załącznik nr 2 - oświadczenie o nie zaleganiu z opłacaniem podatków wobec właściwego Urzędu Skarbowego oraz o nie zaleganiu z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne - oświadczenie o zapoznaniu się ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia i przyjęciu jej bez zastrzeżeń (zapis w formularzu ofertowym) - zaakceptowany projekt umowy - Załącznik

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sppniewy.szkolnastrona.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: www.sppniewy.szkolnastrona.pl.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.11.2007 godzina 09:00, miejsce: Szkoła Podstawowa, ul. Strzelecka 11a; 62-045 Pniewy I piętro , sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 29.12.2007.

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Mięso drobne Kg 322 Karkówka b/k Kg 192 Boczek świeży Kg 40 Kiełbasa zwyczajna Kg 46 Filet drobiowy Kg 273 Boczek wędzony Kg 138 Schab b/k Kg 460 Żeberka Kg 246 Udka z kurczaka Kg 483 Mięso gulaszowe Kg 240 Kaszanka gruba Kg 50 Łopatka b/k Kg 120 Kurczak świeży Kg 184 Wątróbka drobiowa Kg 184 Parówka gruba Kg 60 Kiełbasa typu śląska Kg 60.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.11.34-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Warzywa świeże.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Buraki czerwone Kg 260 Cebula biała Kg 140 Czosnek (pakowany w siatce po 1kg) Paczka 3 Kapusta biała Kg 420 Kapusta włoska Szt. 25 Kapusta czerwona Kg 140 Kapusta kwaszona Kg 400 Koperek zielony Pęczek 60 Marchew Kg 400 Natka pietruszki Pęczek 120 Ogórek kwaszony Kg 180 Pietruszka korzeń Kg 110 Por korzeń Szt. 200 Pomidor szklarniowy Kg 15 Pieczarki świeże Kg 90 Papryka czerwona Kg 10 Seler korzeń Kg 140 Ziemniaki Kg 4200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1, 01.12.11.12-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Banany Kg 130 Jabłka Kg 200 Mandarynki klementynki Kg 80 Pomarańcze Kg 120.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.13.00.00-7, 01.13.11.11-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka firmowa 0,06 Szt. 1800 Bułka tarta Kg 120 Pączki Szt. 460.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6, 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Jajka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jajka kurze świeże Szt. 5500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurt owocowy 150g Szt. 1380 Mleko 2% op. 1l Litr 280 Maślanka (karton) op. 1l Litr 70 Twaróg półtłusty Kg 170 Śmietana zakwaszana 12% 180g Szt. 580 Śmietana UHT 12% 0,5l Szt. 280 Ser typu salami luz Kg 12 Deser mleczny 150g Szt. 230.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.55.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.08.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Tłuszcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Margaryna zwykła 250g Szt. 550 Olej roślinny 1l Litr 215 Smalec wieprzowy 200g Szt. 300.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2, 15.43.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Przetwory mączne, inne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Budyń 40g Szt. 280 Cukier kryształ paczkowany 1 kg Kg 140 Kisiel 40g Szt. 280 Kasza jęczmienna drobna Kg 14 Fasola sucha drobna Kg 200 Groch połówki łuskany Kg 140 Mąka pszenna typ 500 Kg 450 Mączka ziemniaczana 1kg Kg 8 Makaron świderki nitki op. 500g (skład: mąka pszenna typ 450, woda, przyprawa kurkuma) Szt. 450 Koncentrat pomidorowy 30% op. 1l Szt. 100 Musztarda słoik 0,9kg Szt. 20 Ketchup wiaderko 3kg Szt. 12 Majonez dekoracyjny słoik 0,7kg (skład: olej roślinny, żółtko jaja 6,0%, musztarda, woda, gorczyca, ocet, sól, cukier przyprawy, przeciwutleniacz E385, regulator kwasowości, kwas cytrynowy) Szt. 42 Sok wieloowocowy karton opakowanie 2l Szt. 660 Syrop wysokosłodzony owocowy butelka 1l (skład: cukier, woda, naturalne koncentraty owocowe, regulator kwasowości, kwas cytrynowy, aromaty identyczne z naturalnymi) Szt. 100 Napój owocowy kartonik 0,2l Szt. 1380 Ocet spirytusowy 10% butelka 0,5l Szt. 50 Przecier ogórkowy słoik 300g Szt. 110 Ogórek konserwowy słoik 0,9kg Szt. 270 Koncentrat buraczany słoik 210g Szt. 24 Ryż długoziarnisty 1kg Kg 180 Fasola czerwona puszka 400g Szt. 40 Kukurydza konserwowa puszka 400g Szt. 40 Papryka konserwowa słoik 0,9kg Szt. 12.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.21.00-2, 15.61.31.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Przyprawy, słodycze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Czosnek granulowany - opakowanie 20g Szt. 80 Przyprawa do mięs - opakowanie 0,5kg (skład: papryka, mączka z gorczycy, oregano, chili, kukurydza, lubczyk, majeranek, rozmaryn, mąka pszenna, czosnek, cebula, pomidory, seler, nać pietruszki, aromaty) Szt. 8 Przyprawa do kurczaka -opakowanie 0,5kg (skład: sól, papryka, czosnek, curry, wzmacniacz smaku, mąka pszenna, skrobia ziemniaczana, majeranek, cebula, chili, kolendra, imbir, kurkuma, ziele angielskie) Szt. 5 Przyprawa do ryb - opakowanie 0,5kg Szt. 1 Rosół drobiowy (z kury) opakowanie 1kg (skład: maltodekstryna, wzmacniacz smaku E621, aromaty, marchew, ekstrat drożdżowy, tłuszcz roślinny, cebula, liść selera, antyzbrylacz E551, nać pietruszki, kurkuma) Szt. 26 Papryka mielona słodka - opakowanie 20g Szt. 26 Papryka mielona ostra - opakowanie 20g Szt. 40 Majeranek - opakowanie 300g Szt. 12 Pieprz czarny mielony - opakowanie 20g Szt. 100 Liść laurowy - opakowanie 10g Szt. 40 Ziele angielskie - opakowanie 20g Szt. 40 Przyprawa do zup i sosów - opakowanie 1kg (skład: sól, cukier, suszone warzywa, wzmacniacz smaku - glutaminian sodu, pieprz czarny, hydrolizat białka sojowego, ryboflawina) Szt. 28 Przyprawa do zup w płynie 1,1l (skład: woda, ocet, sól, glutaminian sodu, cukier, karmel, aromaty, konserwanty sorbinian potasu, benzoesan sodu) Szt. 32 Sos grzybowy 33g (skład: mąka pszenna, skrobia, sól, tłuszcz roślinny, pieczarki suszone, substancje wzmacniające smak i zapach, glutaminian sodu, ekstrat drożdżowy, laktoza, cebula suszona, białka mleka, borowiki suszone mielone, pieprz, aromat) Szt. 80 Sos pieczeniowy 38g (skład: mąka pszenna, skrobia, sól, substancje wzmacniające smak i zapach, tłuszcz roślinny, cebula suszona, karmel, papryka, cukier, czosnek, pieprz, liść laurowy) Szt. 120 Sos boloński 43g (skład: mąka pszenna, pomidory suszone, sól, cukier, cebula suszona, tłuszcz roślinny, czosnek, glutaminian sodu, papryka, natka pietruszki, pieprz, oregano) Szt. 60 Cukier waniliowy - opakowanie 32g Szt. 720 Sól jodowana warzona 1kg Kg 260 Kwasek cytrynowy - opakowanie 20g Szt. 20 Baton oblany karmelem i mleczną czekoladą - opakowanie 30 szt. Opak. 35 Czekolada z orzechami 100g Szt. 1150 Wafle w czekoladzie przekładane kremem kakaowym -opakowanie 30 szt. Opak. 35.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0, 15.87.21.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Marchew z groszkiem Kg 150 Marchew kostka Kg 160 Fasolka szparagowa Kg 200 Kalafior Kg 100 Zupa wiosenna (7-składnikowa) Kg 105 Wiśnia drylowana Kg 96 Pierogi z serem Kg 200 Pierogi z truskawkami Kg 132 Pyzy drożdżowe (paczka - 9 szt.) Paczek 620.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.10.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z pangi Kg 180 Kostka panierowana z mintaja Kg 80 Śledź solony wiaderko 3kg Szt. 14.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.