To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2007-11-20
Kalisz: 6/ż/07
Numer ogłoszenia: 227228 - 2007; data zamieszczenia: 20.11.2007
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 204442 - 2007.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kaliszu, ul. Wrocławska 193-195, 62-800 Kalisz, woj. wielkopolskie, tel. 062 7669507.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: 6/ż/07.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część I Ryby mrożone i wędzone 1 Dorsz mrożony filet kl. I 15222000-0 PN-91/A-86755; filety całe, luzem (nie dopuszcza się bloków i kostek), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 20%, barwa mięsa- tkanka mięsa jasna. Opakowania: pudła kartonowe od 5-12kg - kg 1000 2 Morszczuk mrożony filet bez skóry kl. I 15222000-0 PN-91/A-86755; filety całe, luzem (nie dopuszcza się bloków i kostek), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 20%, barwa mięsa- tkanka mięsa jasna. Opakowania: pudła kartonowe od 5-12kg - kg 100 3 Mintaj mrożony b/s kl. I 15222000-0 PN-91/A-86755; filety całe, luzem (nie dopuszcza się bloków i kostek), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 20%, barwa mięsa- tkanka mięsa jasna. Opakowania: pudła kartonowe od 5-12kg - kg 100 4 Łosoś mrożony filet b/s kl. I 15222000-0 PN-91/A-86755; filety całe, luzem (nie dopuszcza się bloków i kostek), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 20%, barwa mięsa- tkanka mięsa jasna. Opakowania: pudła kartonowe od 5-12kg - kg 400 5 Miruna mrożony filet z/s kl. I 15222000-0 PN-91/A-86755; filety całe, luzem (nie dopuszcza się bloków i kostek), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 20%, barwa mięsa- tkanka mięsa jasna. Opakowania: pudła kartonowe od 5-12kg - kg 200 6 Okoń nilowy mrożony b/s kl. I 15222000-0 PN-91/A-86755; filety całe, luzem (nie dopuszcza się bloków i kostek), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 20%, barwa mięsa- tkanka mięsa jasna. Opakowania: pudła kartonowe od 5-12kg - kg 500 7 Flądra mrożona filet b/s kl. I 15222000-0 PN-91/A-86755; filety całe, luzem (nie dopuszcza się bloków i kostek), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 20%, barwa mięsa- tkanka mięsa jasna. Opakowania: pudła kartonowe od 5-12kg - kg 300 8 Panga mrożona filet b/s kl. I 15222000-0 PN-91/A-86755; filety całe, luzem (nie dopuszcza się bloków i kostek), bez obcych zanieczyszczeń, po rozmrożeniu maksymalny ubytek masy nie więcej niż 20%, barwa mięsa- tkanka mięsa jasna. Opakowania: pudła kartonowe od 5-12kg - kg 800 9 Makrela wędzona tusza b/gł kl. I 15234000-7 PN-85/A-86772; makrela wędzona na zimno, tusze o wadze 250-300g ułożone w kartonie równolegle; cechy dyskwalifikujące: zapleśnienia na powierzchni, uszkodzenia mechaniczne, zanieczyszczenia lub uszkodzenia przez szkodniki, smak i zapach jełki, gorzki, pleśni, gnilny, tekstura tkanki mięsnej mazista. Opakowanie: pudło kartonowe od 5 do 10 kg - kg 200 10 Pstrąg wędzony tusza b/gł kl. I 15234300-0 PN-85/A-86772; pstrąg wędzona na zimno, tusze o wadze 250-300g ułożone w kartonie równolegle; cechy dyskwalifikujące: zapleśnienia na powierzchni, uszkodzenia mechaniczne, zanieczyszczenia lub uszkodzenia przez szkodniki, smak i zapach jełki, gorzki, pleśni, gnilny, tekstura tkanki mięsnej mazista. Opakowanie: pudło kartonowe od 5 do 10 kg - kg 100 11 Halibut wędzony kl. I 15234300-0 PN-85/A-86772; halibut wędzona na zimno, kawałki o wadze 200-250g ułożone w kartonie równolegle; cechy dyskwalifikujące: zapleśnienia na powierzchni, uszkodzenia mechaniczne, zanieczyszczenia lub uszkodzenia przez szkodniki, smak i zapach jełki, gorzki, pleśni, gnilny, tekstura tkanki mięsnej mazista. Opakowanie: pudło kartonowe od 5 do 10 kg - kg 200 12 Łosoś wędzony filet kl. I 15234100-8 PN-85/A-86722; łosoś wędzony na zimno, plastry w opakowaniu z folii hermetycznie zamkniętej o wadze 100g. Cechy dyskwalifikujące: zapleśnienia na powierzchni, uszkodzenia mechaniczne, zanieczyszczenia lub uszkodzenia przez szkodniki; smak i zapach jełki, gorzki, gnilny, obcy, tekstura tkanki mięsnej mazista - kg 100 13 Śledzie solone matiesy kl I 15232000-3 PN-84/A-86766; filety całe bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty, o delikatnej teksturze i łagodnym smaku, barwa tkanki mięsnej- jasna, biała do lekko kremowej. Opakowanie: wiaderko plastikowe od 5 do 10 kg ; cechy dyskwalifikujące: filety rozpadające się, filety o luźnej konsystencji, przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów - kg 300 14 Śledzie po kaszubsku 15242000-6 PN-A-86780; zawartość filetów w produkcie min 50%, przypraw 10% w zalewie aromatyczno-korzennej (pomidorowej), o konsystencji zawiesistej, filety całe, bez obcych zanieczyszczeń, produkt o wysokich walorach smakowych, soczysty o delikatnej teksturze i łagodnym smaku, barwa tkanki mięsnej- jasna, biała do lekko kremowej. Cechy dyskwalifikujące: filety rozpadające się, przebarwienia świadczące o nieświeżości filetów, niedopuszczalny zapach zjełczały, gnilny, chemiczny, stęchły lub inny obcy, niedopuszczalna mazista lub twarda tekstura mięsna. Opakowanie: wiaderko plastikowe od 3 do 10kg - kg 400 Część II Konserwy rybne 1 Filet śledziowy w pomidorach 15241200-1 konserwa rybna sterylizowana: filety śledziowe (50%), sos pomidorowy (woda, koncentrat pomidorowy, cukier, mąka pszenna, olej roślinny, ziemniak, przyprawy, mąka ziemniaczana, substancja wzmacniająca smak i zapach- glutaminian sodu, ocet, marchew, seler, cebula, sól, kwas octowy. Opakowanie jednostkowe: puszka łatwootwieralna, waga 125g - kg 200 2 Filet z makreli w pomidorach 15241500-4 konserwa rybna sterylizowana: filety z makreli (50%), sos pomidorowy (woda, koncentrat pomidorowy, cukier, mąka pszenna, olej roślinny, ziemniak, przyprawy, mąka ziemniaczana, substancja wzmacniająca smak i zapach- glutaminian sodu, ocet, marchew, seler, cebula, sól, kwas octowy. Opakowanie jednostkowe: puszka łatwootwieralna, waga 175g - kg 100 3 Karp po grecku 15241000-3 konserwa rybna; skład: karp, koncentrat pomidorowy, marchew, pietruszka, seler, cebula, groszek, olej, cukier, ocet spirytusowy, sól, mąka, pszenna, błonnik jabłkowy, przyprawy. Opakowanie jednostkowe: puszka łatwootwieralna, waga 175g - kg 300 4 Tuńczyk w oleju 15241400-3 konserwa rybna; skład: duże kawałki tuńczyka, olej słonecznikowy, woda, sól. Opakowanie jednostkowe: puszka hermetycznie zamknięta, waga 185g - kg 200 5 Sardynka w oleju 15241000-9 konserwa rybna; skład: sardynka (50%), olej roślinny, sól, glutaminian sodu, ocet, seler, cebula. Opakowanie jednostkowe: puszka - lekkie otwieranie, waga 170g - kg 100 6 Byczki w sosie pomidorowym 15241000-9 konserwa; skład: ryba słodkowodna, koncentrat pomidorowy, warzywa, przyprawy, olej, masa ryby netto 156g Opakowanie jednostkowe - puszka 240g - kg 300 7 Paprykarz szczeciński 152443000-3 konserwa; skład: ryba, ryż, cebula, koncentrat pomidorowy, olej roślinny, sól, błonnik, przyprawy - kg 300
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Kod CPV wg słownika 2008: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 107478,4 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Ryby mrozone i wędzone.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.11.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PPHU LARUS KRZYSZTOF ADAMKIEWICZ
jakie przetargi wygrała firma
PPHU LARUS KRZYSZTOF ADAMKIEWICZ
- Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe LARUS Krzysztof Adamkiewicz, Rynek 7, 63-810 Borek Wielkopolski, kraj/woj. wielkopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 61885.00
- Oferta z najniższą ceną: 61885.00 / oferta z najwyższą ceną: 63980,00
- Waluta: PLN.
CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Konserwy rybne.
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.11.2007.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
PPHU LARUS KRZYSZTOF ADAMKIEWICZ
jakie przetargi wygrała firma
PPHU LARUS KRZYSZTOF ADAMKIEWICZ
- Przedsiębiorstwo Produkcyjno - Handlowo - Usługowe LARUS Krzeysztof Adamkiewicz, Rynek 7, 63-810 Borek Wielkopolski, kraj/woj. wielkopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 18202.00
- Oferta z najniższą ceną: 18202.00 / oferta z najwyższą ceną: 21300.00
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KALISZA
- Budowa oświetlenia zewnętrznego w m. Marcinki, Gm. Kobyla Góra - ETAP I
- Opracowanie Uproszczonych Planów Urządzenia Lasu dla lasów niestanowiących własności Skarbu Państwa należących do osób fizycznych i wspólnot gruntowych
- Dostawa odzieży i obuwia roboczego oraz środków ochrony indywidualnej dla pracowników Związku Komunalnego Gmin "Czyste Miasto, Czysta Gmina"
- Zakup ambulansu typu C na potrzeby ZRM oraz samochodu do transportu osób dializowanych
- Wykonanie otworu poszukiwawczo - rozpoznawczego wód termalnych Kalisz GT-1 w miejscowości Kalisz
- Usługi szkoleniowe dla nauczycieli akademickich z zakresu kompetencji cyfrowych oraz zielonej transformacji
więcej: przetargi w Kaliszu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych w okresie V.2025-X.2025
- dostawa: aparatura medyczna, meble medyczne, sprzęt medyczny jednorazowego użytku i wielorazowy, materiały szewne, materiały stomatologiczne, narzędzia, osprzęt do aparatów okulistycznych, sprzęt angiograficzny, sprzęt medyczny ogólnego zastosowania, spr
więcej: Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.