Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2012-06-29
Oleśnica: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, podrobów i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj i ryb mrożonych dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy.
Numer ogłoszenia: 227444 - 2012; data zamieszczenia: 29.06.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowy Zespół Szpitali w Oleśnicy , ul. Armii Krajowej 1, 56-400 Oleśnica, woj. dolnośląskie, tel. 071 3143747, faks 071 3143747.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.pzsolesnica.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, podrobów i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj i ryb mrożonych dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa, podrobów i wędlin, artykułów spożywczych, nabiału, warzyw i owoców, ziemniaków, pieczywa, jaj i ryb mrożonych dla potrzeb kuchni Powiatowego Zespołu Szpitali w Oleśnicy. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają załączniki nr 2-10 do SIWZ. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na poszczególne pakiety: Pakiet nr 1 - Mięso, podroby i wędliny drobiowe Pakiet nr 2 - Mięso wieprzowe i wołowe oraz wędliny wieprzowe Pakiet nr 3 - Artykuły spożywcze Pakiet nr 4 - Nabiał Pakiet nr 5 - Warzywa i owoce Pakiet nr 6 - Ziemniaki Pakiet nr 7 - Pieczywo Pakiet nr 8 - Jajka Pakiet nr 9 - Ryby mrożone.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.51.20.00-0, 15.50.00.00-3, 15.51.11.00-4, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9, 15.54.21.00-0, 15.55.13.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.23.21-9, 03.22.23.22-6, 03.22.21.11-4, 03.22.22.20-1, 15.81.11.00-7, 15.81.10.00-6, 15.81.00.00-9, 03.14.25.00-3, 15.22.00.00-6, 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.20.00-6.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Wykonawca ubiegający się o przedmiotowe zamówienie nie może podlegać wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz musi spełniać wszystkie warunki określone a art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych. Na potwierdzenie spełniania tego warunku Wykonawca musi złożyć oświadczenia według wzorów stanowiących załączniki nr 11 i 12 do SIWZ oraz dokumenty wymienione w punkcie 10 a), b). Spełnienie warunków udziału w postępowaniu oceniane będzie wg kryterium spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w SIWZ. Z treści załączonych dokumentów musi jednoznacznie wynikać, że Wykonawca w/w warunki spełnił. Niespełnienie któregoś z w/w warunków skutkować będzie wykluczeniem Wykonawcy z postępowania, z zastrzeżeniem postanowień art. 26 ust. 3 i 4 ustawy Prawo zamówień publicznych.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
-
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Oferta musi również zawierać następujące dokumenty i oświadczenia: a) wypełniony formularz asortymentowo-cenowy (odpowiednio załączniki nr 2-10 do SIWZ) b) w przypadku reprezentowania Wykonawcy przez pełnomocnika, do oferty musi być załączony oryginał pełnomocnictwa lub jego kopia poświadczona notarialnie c) jeżeli odrębne przepisy nie wymagają wpisu do rejestru, do oferty należy dołączyć dokument, z którego będzie wynikało, że osoba, która podpisała ofertę jest upoważniona do reprezentowania firmy d) oświadczenie, iż Wykonawca dysponuje środkiem transportu, spełniającym wymagania określone w Rozporządzeniu Ministra Zdrowia z dnia 19 grudnia 2002 r, w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności substancji pomagających w przetwarzaniu, dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności (Dz. U. z 2003 r. nr 21 poz. 179) - (załącznik nr 14 do SIWZ) e) oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w ustawie z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia ( DZ.U. Nr 63 poz.634 ze zmianami), w szczególności podleganiu stałemu nadzorowi właściwego miejscowo organu Inspekcji Sanitarnej lub Weterynaryjnej (załącznik nr 15 do SIWZ) f) oświadczenie, iż zaoferowane artykuły są wyprodukowane zgodnie z Polską Normą (załącznik nr 16 do SIWZ)
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
dopuszczalna zmiana warunków umowy może dotyczyć ceny w części dotyczącej zmiany stawki podatku VAT
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pzsolesnica.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Powiatowy zespół Szpitali
ul. Armii Krajowej 1
56-400 Oleśnica.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 09.07.2012 godzina 09:00, miejsce: Powiatowy zespół Szpitali ul. Armii Krajowej 1 56-400 Oleśnica piętro IV, pokój 9.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 - Mięso, podroby i wędliny drobiowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Parówkowa Ilość na 12 m-cy: 600 kg Opis: Folia hermetycznie pakowana 2. Polędwica z pieczarkami lub produkt równoważny Ilość na 12 m-cy: 130 kg Opis: Osłonka foliowa 3. Polędwica drobiowa z kurczaka Ilość na 12 m-cy: 200 kg Opis: Osłonka foliowa 4. Polędwica z udźcem lub produkt równoważny Ilość na 12 m-cy: 150 kg opis: Osłonka foliowa 5. Polędwica drobiowa z indyka Ilość na 12 m-cy: 200 kg Opis: Osłonka foliowa 6. Żołądki drobiowe Ilość na 12 m-cy: 200 kg Opis: Opakowanie hermetyczne 1 kg 7. Wątroba drobiowa z indyka Ilość na 12 m-cy: 350 kg Opis: Opakowanie hermetyczne 1 kg 8. Kurczak świeży Ilość na 12 m-cy: 500kg Opis: Pojemnik 9. Filet z indyka Ilość na 12 m-cy: 300 kg Opis: Pojemnik 10. Filet z kurczaka Ilość na 12 m-cy: 300 kg Opis: Pojemnik 11. Mięso gulaszowe drobiowe z kurczaka, klasa extra Ilość na 12 m-cy: 500 kg Opis: Opakowanie hermetyczne 1 kg 12. Mięso gulaszowe indycze, klasa extra Ilość na 12 m-cy: 500 kg Opis: Opakowanie hermetyczne 1 kg 13. Pierś drobiowa kanapkowa, wędzona/pieczona lub produkt równoważny Ilość na 12 m-cy: 150 kg Opis: Osłonka foliowa 14. Udko z kurczaka Ilość na 12 m-cy: 800 kg Opis: Pojemnik 15. Porcja rosołowa Ilość na 12 m-cy: 2000 kg Opis: Pojemnik 16. Szynka drobiowa gotowana Ilość na 12 m-cy: 150 kg Opis: Siatka.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6, 15.11.40.00-0, 15.13.11.35-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 - Mięso wieprzowe i wołowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Smalec Ilość na 12 m-cy: 200 kg Opis: Kostka 250g 2. Kości zwykłe / konsumpcyjne Ilość na 12 m-cy: 2000 kg Opis: Pojemnik 3. Karczek wieprzowy b/k Ilość na 12 m-cy: 250 kg Opis: Pojemnik 4. Mięso wieprzowe gulaszowe, klasa extra Ilość na 12 m-cy: 600 kg Opis: Opakowanie hermetyczne 0,5 kg-1 kg 5. Mięso wołowe gulaszowe, klasa extra Ilość na 12 m-cy: 700 kg Opis: Opakowanie hermetyczne 0,5 kg-1 kg 6. Pieczeń wołowa b/k Ilość na 12 m-cy: 60 kg Opis: Pojemnik 7. Łopatka b/k Ilość na 12 m-cy: 80 kg Opis: Pojemnik 8. Schab wieprzowy b/k Ilość na 12 m-cy: 250 kg Opis: Pojemnik 9. Szynka tyrolska lub równoważna Ilość na 12 m-cy: 240 kg opis: Osłona barierowa 1,80 kg 10. Kiełbasa kanapkowa Ilość na 12 m-cy: 180 kg Opis: Osłona barierowa 1,80 kg 11. Kiełbasa podwawelska Ilość na 12 m-cy: 180 kg Opis: Folia PA/PE 0,75 kg 12. Kiełbasa śląska Ilość na 12 m-cy: 200 kg Opis: Folia PA/PE 0,75 kg 13. Szynka wieprzowa gotowana extra Ilość na 12 m-cy: 50 kg Opis: Folia PA/PE 1,5 kg 14. Szynka z pieca wędzona, parzona Ilość na 12 m-cy: 80 kg Opis: Folia PA/PE 1,5 kg 15. Kiełbasa krakowska wędzona, parzona Ilość na 12 m-cy: 80 kg Opis: Folia PA/PE 0,70 kg 16. Boczek wędzony, parzony Ilość na 12 m-cy: 60 kg Opis: Folia termokurczliwa 1 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.11.10.00-9, 15.11.30.00-3, 15.13.11.30-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3 - Artykuły spożywcze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Budyń z cukrem Ilość na 12 m-cy: 1800 torebek po 60 g Opis: Torebka 60 g 2. Cukier kryształ Ilość na 12 m-cy: 2500 torebek po 1 kg Opis: Torebka 1 kg 3. Cukier waniliowy Ilość na 12 m-cy: 200 torebek po 32 g Opis: Torebka 32 g 4. Herbata granulowana Ilość na 12 m-cy: 800 torebek po 100 g Opis: Torebka 100 g 5. Groszek konserwowy puszka Ilość na 12 m-cy: 400 puszek po 375 g Opis: Puszka 375 g 6. Kucharek lub produkt równoważny Ilość na 12 m-cy: 360 torebek po 200 g Opis: Torebka 200 g 7. Kasza jęczmienna Ilość na 12 m-cy: 1000 torebek po 1 kg Opis: Torebka 1 kg 8. Kasza manna Ilość na 12 m-cy: 600 torebek po 1 kg Opis: Torebka 1 kg 9. Koncentrat pomidorowy 900g Ilość na 12 m-cy: 240 słoików po 900 g Opis: Słoik 900 g 10. Koncentrat pomidorowy 165g Ilość na 12 m-cy: 400 słoików po 165 g Opis: Słoik 165 g 11. Koncentrat barszczu czerwonego w płynie Ilość na 12 m-cy: 300 słoików po 190 ml Opis: Słoik 190 ml 12. Kawa zbożowa Ilość na 12 m-cy: 600 torebek po 500 g Opis: Torebka 500 g 13. Kwasek cytrynowy Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 30 g opis: Torebka 30 g 14. Kompot (asortyment: wiśnia, truskawka, czarna porzeczka) Ilość na 12 m-cy: 500 słoików po 900 ml opis: Słoik 900 ml 15. Kleik ryżowy Ilość na 12 m-cy: 300 torebek po 180 g opis: Torebka 180 g 16. Konserwa rybna makrela w pomidorach Ilość na 12 m-cy: 1000 puszek po 310 g opis: Puszka 310 g 17. Kisiel z cukrem Ilość na 12 m-cy: 7000 torebek po 77 g opis: Torebka 77 g 18. Kapusta czerwona konserwowa 0,9 l Ilość na 12 m-cy: 500 słoików po 900 g opis: Słoik 900 g 19. Kakao Ilość na 12 m-cy: 120 opakowań po 200 g opuis: Opakowanie tekturowe 200 g 20. Makaron asortyment (kolanko, nitka, łazanki, świderki) Ilość na 12 m-cy: 1000 opakowań po 500 g opis: Opakowanie 500 g 21. Mąka pszenna Ilość na 12 m-cy: 2000 torebek po 1 kg opis: Torebka 1 kg 22. Mąka ziemniaczana Ilość na 12 m-cy: 200 torebek po 1 kg opis: Torebka 1 kg 23. Musztarda Ilość na 12 m-cy: 120 słoików po 200 g opis: Słoik 200 g 24. Marmolada twarda Ilość na 12 m-cy: 600 opakowań po 500g opis: Opakowanie 500g 25. Masło roślinne Ilość na 12 m-cy: 1000 opakowań po 500 g opis: Opakowanie 500 g 26. Majonez Ilość na 12 m-cy: 250 słoików po 730 g opis: Słoik 730 g 27. Majonez Ilość na 12 m-cy: 200 słoików po 260 g opis: Słoik 260 g 28. Przyprawa w płynie typu Magii Ilość na 12 m-cy: 250 butelek po 1 l opis: Butelka 1 l 29. Majeranek Ilość na 12 m-cy: 120 torebek po 20 g opis: Torebka 20 g 30. Ocet spirytusowy 10% Ilość na 12 m-cy: 200 butelek po 0,5 l opis: Butelka 0,5 l 31. Ogórek konserwowy Ilość na 12 m-cy: 800 słoików po 0,9 l opis: Słoik 0,9 l 32. Olej Ilość na 12 m-cy: 300 butelek po 1 l opis: Butelka 1 l 33. Liść laurowy Ilość na 12 m-cy: 120 torebek po 20 g opis: Torebka 20 g 34. Pieprz Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 20 g opis: Torebka 20 g 35. Pasztet drobiowy typu Drop Ilość na 12 m-cy: 3700 puszek po 160 g opis: Puszka 160 g 36. Płatki owsiane Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 500 g opis: Torebka 500 g 37. Przecier ogórkowy Ilość na 12 m-cy: 400 słoików po 300 g opis: Słoik 300 g 38. Ryż Ilość na 12 m-cy: 1100 torebek po 1 kg opis: Torebka 1 kg 39. Sól Ilość na 12 m-cy: 800 torebek po 1 kg opis: Torebka 1 kg 40. Sos pieczeniowy Ilość na 12 m-cy: 150 torebek po 30 g opis: Torebka 30 g 41. Suchary z cukrem Ilość na 12 m-cy: 600 opakowań po 290 g opis: Opakowanie 290 g 42. Suchary bez cukru Ilość na 12 m-cy: 100 opakowań po 290 g opis: Opakowanie 290 g 43. Syrop owocowy (asortyment: wiśniowy, malinowy, żurawinowy) Ilość na 12 m-cy: 1400 butelek po 290 g opis: Butelka 290 g 44. Szczaw konserwowy Ilość na 12 m-cy: 200 słoików po 300 g opis: Słoik 300 g 45. Żelatyna Ilość na 12 m-cy: 400 torebek po 30 g opis: Torebka 30 g 46. Mrożonka - fasolka szparagowa cięta Ilość na 12 m-cy: 150 opakowań po 2,5 kg opis: Opakowanie 2,5 kg 47. Mrożonka - szpinak Ilość na 12 m-cy: 150 opakowań po 2,5 kg ilość: Opakowanie 2,5 kg 48. Ziele angielskie Ilość na 12 m-cy: 120 torebek po 15 g opis: Torebka 20 g 49. Wafle w czekoladzie Ilość na 12 m-cy: 450 szt. wafli opis: Karton 36 szt. 1szt. =39g 50. Wafle ryżowe Ilość na 12 m-cy: 5 opakowań po 400 g opis: Opakowanie 400g 51. Sok marchwiowo-owocowy Ilość na 12 m-cy: 450 szt. po 300 ml opis: 1szt.=300ml 52. Zupki marchwiowo-ryżowe od 5 miesiąca życia Ilość na 12 m-cy: 80 szt. słoiczków po 130 g opis: Słoiczek 130 g 53. Tuńczyk kawałki w sosie własnym Ilość na 12 m-cy: 2000 puszek po 170 g opis: Puszka 170 g 54. Papryka czerwona słodka - przyprawa Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g opis: Opakowanie 25 g 55. Bazylia - przyprawa Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g opis: Opakowanie 25 g 56. Przyprawa do kurczaka Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g opis: Opakowanie 25 g 57. Przyprawa do grilla Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g opis: Opakowanie 25 g 58. Oregano - przyprawa Ilość na 12 m-cy: 60 opakowań po 25 g opis: Opakowanie 25 g 59. Soda oczyszczona Ilość na 12 m-cy: 30 opakowań po 80 g opis: Opakowanie 80 g.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4 - Nabiał.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko pasteryzowane 1,5% ilość na 12 m-cy: 42000 jednostaka miary: Litr opis: Worek foliowy 5 l 2. Ser żółty twardy ilość na 12 m-cy: 150 jednostka miary: kg opis: Typu salami, opakowanie 2 kg 3. Ser biały (twaróg półtłusty) ilość na 12 m-cy: 2700 jednostka miary: kg opis: Pakowany w pergamin po 1 kg 4. Śmietana słodka zawartość tłuszczu 15% ilość na 12 m-cy: 1200 jednostka miary: Litr opis: Worek foliowy 0,5 litra 5. Ser topiony ilość na 12 m-cy: 150 jednostka miary: kg opis: Opakowanie zbiorcze 10 sztuk x 100 g 6. Jogurty smakowe, wieloowocowe ilość na 12 m-cy: 3000 jednostka miary: Szt. opis: kubek 125 ml, widoczne kawałki owoców, zawartość tłuszczu 2% 7. Masło typu ekstra ilość na 12 m-cy: 1500 jednostka miary: Szt. opis: kostka 200 g (80-90% tłuszczu) 8. Śmietana kwaśna 12% ilość na 12 m-cy: 550 jednostka miary: Szt. opis: Kubek 450 g 9. Jogurt naturalny ilość na 12 m-cy: 400 jednostka miary: Szt. opis: kubek 125 ml, zawartość tłuszczu 2% 10. Margaryna ilość na 12 m-cy: 1800 jednostka miary: Szt. opis: Kostka 250 g (80% tłuszczu) 11. Masło roślinne ilość na 12 m-cy: 1000 jednostka miary: Szt. opis: Kostka 250 g.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.20.00-0, 15.50.00.00-3, 15.51.11.00-4, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9, 15.54.21.00-0, 15.55.13.00-8.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 - Warzywa i owoce.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Burak czerwony Ilość na 12 m-cy: 2400 kg opis: Worek 10 kg kg 2. Cebula Ilość na 12 m-cy: 200 kg opis: Worek 5 kg jednostka miary: kg 3. Czosnek Ilość na 12 m-cy: 6 kg opis: Worek 1 kg jednostka miary: kg 4. Fasola Jaś Ilość na 12 m-cy: 140 kg opis: Woreczek 400 g jednostka miary: kg 5. Jabłka Ilość na 12 m-cy: 1000 kg opis: Skrzynka 15 kg, jabłko o wadze 100g szt. jednostka miary: kg 6. Kapusta biała Ilość na 12 m-cy: 1600 kg opis: Worek 25 kg jednostka miary: kg 7. Kapusta czerwona Ilość na 12 m-cy: 400 kg opis: Worek 25 kg jednostka miary: kg 8. Kapusta kiszona Ilość na 12 m-cy: 500 kg opis: Woreczek foliowy 1 kg jednostka miary: kg 9. Kalafior - sezon Ilość na 12 m-cy: 600 szt. opis: Skrzynka 10 szt. jednostka miary: Szt. 10. Koper Ilość na 12 m-cy: 1200 pęczków opis: Pęczki po 10 szt. jednostka miary: pęczek 11. Marchew Ilość na 12 m-cy: 8000 kg opis: Worek 10 kg, płukana, bez śladów piachu i brudu jednostka miary: kg 12. Natka pietruszki Ilość na 12 m-cy: 740 pęczków opis: Pęczek po 10 szt. jednostka miary: pęczek 13. Ogórek zielony - sezon Ilość na 12 m-cy: 400 kg opis: Worek 10 kg jednostka miary: kg 14. Ogórek zielony poza sezonem Ilość na 12 m-cy: 200 kg opis: Luz jednostka miary: kg 15. Ogórek kiszony Ilość na 12 m-cy: 500 kg opis: Woreczek foliowy 0,5 kg jednostka miary: kg 16. Pietruszka - korzeń Ilość na 12 m-cy: 500 kg opis: Worek 5 kg, płukana, bez śladów piachu i brudu jednostka miary: kg 17. Pomidor - sezon Ilość na 12 m-cy: 800 kg opis: Skrzynka 5 kg jednostka miary: kg 18. Rzodkiew biała Ilość na 12 m-cy: 400 kg opis: Skrzynka 10 kg jednostka miary: kg 19. Seler Ilość na 12 m-cy: 1400 kg opis: Worek 5 kg, płukany, bez śladów piachu i brudu jednostka miary: kg 20. Sałata - sezon Ilość na 12 m-cy: 705 szt. opis: Skrzynka 15 szt. jednostka miary: Szt. 21. Szczypior Ilość na 12 m-cy: 400 pęczków opis: Pęczek po 10 szt. jednostka miary: pęczek 22. Groch łuskany Ilość na 12 m-cy: 100 opis: torebek po 500 g jednostka miary: Szt. 23. Pomidor poza sezonem Ilość na 12 m-cy: 500 kg opis: Skrzynka 15 kg, pomidor okrągły o wadze 100 g za 1 szt. jednostka miary: kg 24. Gruszka Ilość na 12 m-cy: 70 kg opis: Skrzynka 10 kg jednostka miary: kg 25. Banan Ilość na 12 m-cy: 70 kg opis: Karton 18 kg jednostka miary: kg 26. Por Ilość na 12 m-cy: 150 kg opis: Luz jednostka miary: kg 27. Brokuły Ilość na 12 m-cy: 250 szt. opis: Skrzynka 10 szt. jednostka miary: Szt. 28. Brukselka Ilość na 12 m-cy: 400 kg opis: Worek po 2,5 kg jednostka miary: kg 29. Rzodkiewka Ilość na 12 m-cy: 540 pęczków opis: Pęczek po 10 szt. jednostka miary: pęczek 30. Pomarańcza Ilość na 12 m-cy: 70 kg opis: Siatka 2 kg jednostka miary: kg 31. Pieczarka sezon/poza sezonem Ilość na 12 m-cy: 100 kg opis: Skrzynka 5 kg jednostka miary: kg 32. Mandarynka sezon Ilość na 12 m-cy: 600 kg opis: Siatka 2 kg jednostka miary: kg 33. Papryka (asortyment: żółta, czerwona, zielona) sezon Ilość na 12 m-cy: 80 kg opis: Luz jednostka miary: Kg 34. Papryka (asortyment: żółta, czerwona, zielona) poza sezonem Ilość na 12 m-cy: 50 kg opis: Luz jednostka miary: kg 35. Kapusta pekińska Ilość na 12 m-cy: 150 kg opis: luz jednostka miary: kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 03.22.23.21-9, 03.22.23.22-6, 03.22.21.11-4, 03.22.22.20-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6 - Ziemniaki.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki ilość na 12 m-cy: 36 000 kg opis: Worek 15 kg 2. Ziemniaki młode sezon ilość na 12 m-cy: 12 000 kg opis: Worek 15 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.00.00-4.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7 - Pieczywo.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Bułka ilość na 12 m-cy: 23 400 szt. opis: Bułka krojona, opakowanie termiczne pokrywające wyrób, waga 400g, kształt podłużny, wyraźny podział na kromki o jednakowej długości, skórka ściśle powiązana z miękiszem. Miękisz zwarty, jednolity. Widoczne oznakowanie pieczywa z datą ważności. 2. Chleb ilość na 12 m-cy: 9000 szt. opis: Chleb krojony, opakowanie termiczne pokrywające wyrób, waga 600g, kształt podłużny, wyraźny podział na kromki o jednakowej długości. Skórka ściśle powiązana z miękiszem. Miękisz zwarty, jednolity. Widoczne oznakowanie pieczywa z datą ważności. 3. Chleb razowy ilość na 12 m-cy: 9000 szt. opis: Chleb krojony, opakowanie termiczne pokrywające wyrób, waga 500g, kształt podłużny, wyraźny podział na kromki o jednakowej długości. Skórka ściśle powiązana z miękiszem. Miękisz zwarty, jednolity. Widoczne oznakowanie pieczywa z datą ważności. 4. Bułka tarta ilość na 12 m-cy: 170 kg opis: Opakowanie 1 kg. Barwa od szarokremowej do złocistej, postać sypka bez grudek, zapach swoisty bez obcych zapachów, smak charakterystyczny dla suszonego pieczywa bez obcych posmaków, wilgotność nie więcej niż 10%, zawartość cukru w suchej masie nie więcej niż 5%.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.11.00-7, 15.81.10.00-6, 15.81.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8 - Jajka.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jajko ilość na 12 m-cy: 35 000 szt. opis: Rozmiar M 53-63 g. Pakowane w wytłaczanki po 10 szt. Klasa 1A. szczegółowe znakowanie opakowania zbiorczego (data ważności, klasa wagowa, rozmiar). Pojedyncze sztuki oznakowane pieczątką producenta..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9 - Ryby mrożone.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryba mrożona dorsz - filet bez skóry, bez glazury SHP ilość na 12 m-cy: 1000 kg opis: Tafla 7 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z OLEŚNICY
- USŁUGA ODBIORU, PRZEWOZU I PRZECHOWYWANIA ZWŁOK.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 1 w Oleśnicy w 2025 roku
- Sprzątanie dróg powiatowych położonych na terenie miasta Oleśnica w 2025 r.
- Utrzymanie zieleni na terenach zarządzanych przez Zakład Budynków Komunalnych w Oleśnicy w okresie 01.03.2025 do 31.12.2025 r.
- Opracowanie dokumentacji projektowej dla zadania pn. Przebudowa DW 757 w m. Strzelce
- Dostawa bonów żywieniowych na posiłki profilaktyczne dla pracowników Nadleśnictwa Oleśnica Śląska.
więcej: przetargi w Oleśnicy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w roku 2025
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Przedszkola nr 1 w Oleśnicy w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 77 w Gdańsku z podziałem na 7 części
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Jedlance. ZADANIE PODZIELONE NA 9 CZĘŚCI
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkolno-Przedszkolnym w Książu Wielkim w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Woli w 2025 roku
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.