eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi CzęstochowaZakup i nieodpłatne sukcesywne dostarczanie mięsa drobiowego, podrobów i konserw mięsnych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-10-02

Częstochowa: Zakup i nieodpłatne sukcesywne dostarczanie mięsa drobiowego, podrobów i konserw mięsnych
Numer ogłoszenia: 227550 - 2008; data zamieszczenia: 02.10.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 202628 - 2008r.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej, ul. Sabinowska 62/64, Częstochowa, woj. śląskie, tel. (034) 378 53 00, 378 53 01, fax (034) 378 53 32.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: SAMODZIELNA PAŃSTWOWA JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA NIE MAJĄCA OSOBOWOŚCI PRAWNEJ.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup i nieodpłatne sukcesywne dostarczanie mięsa drobiowego, podrobów i konserw mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zakup i sukcesywne nieodpłatne dostarczanie, wg aktualnych potrzeb Zamawiającej: 1. ZADANIE A: mięsa drobiowego i podrobów, 2. ZADANIE B: konserw mięsnych, których szczegółowe zestawienia asortymentowo-ilościowe stanowią załączniki nr: 1A - mięso drobiowe i podroby, 1B - konserwy mięsne, do specyfikacji istotnych warunków zamówienia w niniejszym postępowaniu, a szczegółowy opis minimalnych parametrów wymaganych przez Zamawiającą stanowią załączniki nr 1.1A i 1.1B - szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia. Oferowany do sprzedaży towar winien być świeży, odpowiednio schłodzony i w pierwszym gatunku. Dostawy realizowane będą partiami wg aktualnego zapotrzebowania zamawiającej, po uprzednim złożeniu zamówienia - telefonicznie lub za pomocą faksu. Ilości oraz asortyment przedmiotu zamówienia przedstawiają zestawienia asortymentowo-ilościowo-cenowe, stanowiące załącznik nr 1A, 1B, do siwz. Dostawy realizowane będą raz w tygodniu, od poniedziałku do soboty w godzinach 7:30-15:00 Transport i dostawę na miejsce zapewnia Wykonawca nieodpłatnie własnym środkiem transportu dostosowanym do przewozu żywności w warunkach zapewniających utrzymanie właściwej jakości. Wymagany termin wykonania zamówienia: każdorazowa dostawa będzie realizowana w ilości i asortymencie według aktualnego zapotrzebowania Zamawiającej w okresie obowiązywania umowy, lub do wyczerpania wartości całkowitej zamówienia, określonej przez Wykonawcę, lub ilości maksymalnych określonych przez zamawiającą. Miejscem realizacji zamówienia (dostaw) będzie stołówka na terenie Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie przy ul. Sabinowskiej 62/64. Podane w w/w zestawieniu ilości są ilościami maksymalnymi i mogą ulec zmianie w zależności od ilości osób aktualnie szkolonych i żywionych przez Zamawiającą, a także w przypadku zaistnienia sytuacji, których Zamawiająca nie mogła przewidzieć. Oznaczenie wg CPV -15100000-9. Wymagany termin płatności - 30 dni od daty odbioru przedmiotu umowy przez osoby upoważnione po stronie Zamawiającej i Wykonawcy i doręczenia faktury. Zamawiająca dopuszcza wystawianie faktur częściowych za każdą dostawę. Wykonawca zobowiązany jest do utrzymania stałych cen netto przez minimum 3 miesiące od dnia podpisania umowy i zagwarantowania, iż zmiana cen nie nastąpi częściej niż co 3 miesiące..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 45545.50 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Zakup i nieodpłatne sukcesywne dostarczanie mięsa drobiowego i podrobów

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.09.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Drobiu MARICA Sp.J. J.M.E.K. Wróbel, ul. Straconki 20, 43-300 Bielsko-Biała, kraj/woj. śląskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 31830.00
  • Oferta z najniższą ceną: 31830.00 oferta z najwyższą ceną: 31830.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.