Ogłoszenie z dnia 2014-10-29
Giżycko: Zapewnienie zakwaterowania wraz z wyżywieniem podczas wyjazdu na Targi do Poznania w dniach 30 września - 1 października 2014r.
Numer ogłoszenia: 228127 - 2014; data zamieszczenia: 29.10.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowy Zespół Obsługi Szkół i Placówek Oświatowych, ul. Smętka 7, 11-500 Giżycko, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 429 9434, faks 87 428 4565.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zapewnienie zakwaterowania wraz z wyżywieniem podczas wyjazdu na Targi do Poznania w dniach 30 września - 1 października 2014r..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest nocleg wraz z wyżywieniem dla uczniów Technikum Nr 3 i ich opiekunów podczas wyjazdu na Targi do Poznania w ramach Międzynarodowych Targów Poznańskich (ul. Głogowska 14) w dniach 30.09.2014 r. - 01.10.2014 r. Oferta powinna zawierać informację o cenie oraz dostępności poniższych usług w Państwa Schronisku, Hotelu: 1) Nocleg dla 40 uczniów, uczestników projektu w pokojach 2-3 osobowych z oddzielnymi łóżkami wraz z pościelą oraz dostępem do łazienki (oddzielne łazienki dla chłopców i dziewcząt), 2) Nocleg dla 3 opiekunów podczas wyjazdu, pokoje 1 - 2 osobowe wraz z pościelą i pełnym węzłem sanitarnym, 3) Wyżywienie: Śniadanie (wliczone w cenie noclegu) dla uczniów i opiekunów, składające się z: - min. 2 gatunków pieczywa - do wyboru: jajka gotowane, ser, wędlina, jajecznica, dżem, masło, pokrojone świeże pomidory i ogórki - do wyboru: Kawa, herbata, cytryna, cukier Obiadokolacja (w dniu przyjazdu) dla uczniów i opiekunów, składająca się z zupy i II dania: danie rybne + ziemniaki lub inny dodatek węglowodanowy + zestaw surówek) Czas podania posiłku nie może być dłuższy niż 15 minut, czas posiłku ok. 1 godziny. Obiadokolacja oraz wybrane elementy śniadania muszą być podane na ciepło..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego 55.20.00.00 - Pola kempingowe i inne miejsca noclegowe, inne niż hotelowe .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Niniejsze zamówienie stanowi część projektu Podniesienie kompetencji uczniów Technikum Nr 3 drogą do ich sukcesu zawodowego współfinansowanego z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.09.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
POWIDZKI OŚRODEK SPORTU I REKREACJI SP. Z O.O.
jakie przetargi wygrała firma
POWIDZKI OŚRODEK SPORTU I REKREACJI SP. Z O.O.
- Powidzki Ośrodek Sportu i Rekreacji Sp. z o.o., ul. J. Bilskiego 7, 62-430 Powidz, kraj/woj. wielkopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3521,75 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2580,00
Oferta z najniższą ceną: 2580,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4085,00
Waluta: PLN.
ZAŁĄCZNIK I
Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę
1. Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.
2. Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na usługę Zapewnienia zakwaterowania wraz z wyżywieniem podczas wyjazdu na Targi do Poznania w dniach 30 września - 1 października 2014r w projekcie pn. Podniesienie kompetencji uczniów Technikum Nr 3 drogą do ich sukcesu zawodowego został wybrany tryb zapytania o cenę. Monitoring zamówień publicznych odbywa się na podstawie Planu Finansowego PZOSiPO, na podstawie, którego zweryfikowano, że usługi planowane do realizacji w roku 2014 przekraczają kwotę 30.000 euro, jednak nie przekraczają kwoty 207.000 euro. Na podstawie przeprowadzonych postępowań na usługi zakwaterowania i wyżywienia przeprowadzonych w b.r. oraz rozeznania rynku przeprowadzonego w dniu 08.09.2014r. stwierdzono, że wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8. Usługa cateringu objęta zamówieniem jest powszechnie dostępna o ustalonych standardach jakościowych i parametrowych. Przygotowane postępowanie zostanie przesłane do 7 wybranych wykonawców świadczących w ramach prowadzonej przez nich działalności usługę będącą przedmiotem zamówienia. Lista Wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do składania ofert w postępowaniu prowadzonym w trybie zapytania o cenę na organizację cateringu dla uczestników zajęć kompetencyjnych w ramach projektu Podniesienie kompetencji uczniów Technikum Nr 3 drogą do ich sukcesu zawodowego. 1. Hostel Poznań, ul. Słowackiego 40, 60 - 825 Poznań, e-mail: hostelslowackiego@hostelpoznan.pl 2. Szkolne Schronisko Młodzieżowe Hanka, ul. Biskupińska 27, 60 - 463 Poznań, e-mail: schroniskohanka@onet.pl 3. Szkolne Schronisko Młodzieżowe Nr 1 Im. Pawła Edmunda Strzeleckiego, ul. Głuszyna 127, 61 - 329 Poznań, e-mail: rezerwacje@schronisko.poznan.pl 4. Poco Loco Hostel Sp. z o.o., ul. Taczaka 23, 61 - 819 Poznań, e-mail: hostel@poco-loco.pl 5. YOUTH HOSTEL TPD, ul. Michała Drzymały 3, 60-613 Poznań, e-mail: recepcja@schronisko-tpd.pl 6. Powidzki Ośrodek Sportu i Rekreacji sp. z o.o., ul. J. Bilskiego 7, 62-430 Powidz, e-mail: posir.powidz@o2.pl 7. Notówka Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Chałubińskiego 40, 34-500 Zakopane, Hotel Masovia, ul. Dąbrowskiego 8, 11-500 Giżycko, e-mail: recepcja@hotelmasovia.pl
INNE PRZETARGI Z GIŻYCKA
- Zarządzanie gminnym zasobem nieruchomości miasta Giżycka oraz zarządzanie nieruchomością - targowiskiem "Mój Rynek" i Targowiskiem Miejskim w Giżycku.
- WYCINKA DRZEW, KRZEWÓW, FREZOWANIE PNI, WYKONYWANIE NASADZEŃ DRZEW I KRZEWÓW, PIELĘGNACJĘ ZIELENI ORAZ WYCINKĘ SAMOSIEJ I DRZEW NA TERENACH ADMINISTROWANYCH PRZEZ 24 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
- Świadczenie usług pocztowych w obrocie krajowym i zagranicznym dla potrzeb Urzędu Gminy Giżycko
- Remont drogi powiatowej nr 1774N Jurkowo - Wolisko - dr. pow. nr 1746N na odcinku Wolisko - dr. pow. nr 1746N
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW MLECZARSKICH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W GIŻYCKU, NA 2025 ROK.
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W GIŻYCKU, NA 2025 ROK.
więcej: przetargi w Giżycku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Organizacja i przeprowadzenie stacjonarnych szkoleń z zakresu prawa w podziale na 4 części
- Usługi hotelarskie obejmujące usługi hotelarskie noclegowe, restauracyjne i dotyczące podawania posiłków oraz zapewnienie sal konferencyjnych na potrzeby organizacji szkoleń i seminariów przez KCER
- Świadczenie usług hotelarskich i transportowych na rzecz pacjentów SK MSWiA z W-MCO w Olsztynie w trakcie leczenia
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.