eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GiżyckoZapewnienie zakwaterowania wraz z wyżywieniem podczas wyjazdu na Targi do Poznania w dniach 30 września - 1 października 2014r.



Ogłoszenie z dnia 2014-10-29

Giżycko: Zapewnienie zakwaterowania wraz z wyżywieniem podczas wyjazdu na Targi do Poznania w dniach 30 września - 1 października 2014r.
Numer ogłoszenia: 228127 - 2014; data zamieszczenia: 29.10.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowy Zespół Obsługi Szkół i Placówek Oświatowych, ul. Smętka 7, 11-500 Giżycko, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 87 429 9434, faks 87 428 4565.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zapewnienie zakwaterowania wraz z wyżywieniem podczas wyjazdu na Targi do Poznania w dniach 30 września - 1 października 2014r..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest nocleg wraz z wyżywieniem dla uczniów Technikum Nr 3 i ich opiekunów podczas wyjazdu na Targi do Poznania w ramach Międzynarodowych Targów Poznańskich (ul. Głogowska 14) w dniach 30.09.2014 r. - 01.10.2014 r. Oferta powinna zawierać informację o cenie oraz dostępności poniższych usług w Państwa Schronisku, Hotelu: 1) Nocleg dla 40 uczniów, uczestników projektu w pokojach 2-3 osobowych z oddzielnymi łóżkami wraz z pościelą oraz dostępem do łazienki (oddzielne łazienki dla chłopców i dziewcząt), 2) Nocleg dla 3 opiekunów podczas wyjazdu, pokoje 1 - 2 osobowe wraz z pościelą i pełnym węzłem sanitarnym, 3) Wyżywienie: Śniadanie (wliczone w cenie noclegu) dla uczniów i opiekunów, składające się z: - min. 2 gatunków pieczywa - do wyboru: jajka gotowane, ser, wędlina, jajecznica, dżem, masło, pokrojone świeże pomidory i ogórki - do wyboru: Kawa, herbata, cytryna, cukier Obiadokolacja (w dniu przyjazdu) dla uczniów i opiekunów, składająca się z zupy i II dania: danie rybne + ziemniaki lub inny dodatek węglowodanowy + zestaw surówek) Czas podania posiłku nie może być dłuższy niż 15 minut, czas posiłku ok. 1 godziny. Obiadokolacja oraz wybrane elementy śniadania muszą być podane na ciepło..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego 55.20.00.00 - Pola kempingowe i inne miejsca noclegowe, inne niż hotelowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenę

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Niniejsze zamówienie stanowi część projektu Podniesienie kompetencji uczniów Technikum Nr 3 drogą do ich sukcesu zawodowego współfinansowanego z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa zawodowego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.09.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Powidzki Ośrodek Sportu i Rekreacji Sp. z o.o., ul. J. Bilskiego 7, 62-430 Powidz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3521,75 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2580,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2580,00 / Oferta z najwyższą ceną: 4085,00

  • Waluta: PLN.

ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenę na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    Do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na usługę Zapewnienia zakwaterowania wraz z wyżywieniem podczas wyjazdu na Targi do Poznania w dniach 30 września - 1 października 2014r w projekcie pn. Podniesienie kompetencji uczniów Technikum Nr 3 drogą do ich sukcesu zawodowego został wybrany tryb zapytania o cenę. Monitoring zamówień publicznych odbywa się na podstawie Planu Finansowego PZOSiPO, na podstawie, którego zweryfikowano, że usługi planowane do realizacji w roku 2014 przekraczają kwotę 30.000 euro, jednak nie przekraczają kwoty 207.000 euro. Na podstawie przeprowadzonych postępowań na usługi zakwaterowania i wyżywienia przeprowadzonych w b.r. oraz rozeznania rynku przeprowadzonego w dniu 08.09.2014r. stwierdzono, że wartość zamówienia jest mniejsza niż kwoty określone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8. Usługa cateringu objęta zamówieniem jest powszechnie dostępna o ustalonych standardach jakościowych i parametrowych. Przygotowane postępowanie zostanie przesłane do 7 wybranych wykonawców świadczących w ramach prowadzonej przez nich działalności usługę będącą przedmiotem zamówienia. Lista Wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do składania ofert w postępowaniu prowadzonym w trybie zapytania o cenę na organizację cateringu dla uczestników zajęć kompetencyjnych w ramach projektu Podniesienie kompetencji uczniów Technikum Nr 3 drogą do ich sukcesu zawodowego. 1. Hostel Poznań, ul. Słowackiego 40, 60 - 825 Poznań, e-mail: hostelslowackiego@hostelpoznan.pl 2. Szkolne Schronisko Młodzieżowe Hanka, ul. Biskupińska 27, 60 - 463 Poznań, e-mail: schroniskohanka@onet.pl 3. Szkolne Schronisko Młodzieżowe Nr 1 Im. Pawła Edmunda Strzeleckiego, ul. Głuszyna 127, 61 - 329 Poznań, e-mail: rezerwacje@schronisko.poznan.pl 4. Poco Loco Hostel Sp. z o.o., ul. Taczaka 23, 61 - 819 Poznań, e-mail: hostel@poco-loco.pl 5. YOUTH HOSTEL TPD, ul. Michała Drzymały 3, 60-613 Poznań, e-mail: recepcja@schronisko-tpd.pl 6. Powidzki Ośrodek Sportu i Rekreacji sp. z o.o., ul. J. Bilskiego 7, 62-430 Powidz, e-mail: posir.powidz@o2.pl 7. Notówka Sp. z o.o. z siedzibą przy ul. Chałubińskiego 40, 34-500 Zakopane, Hotel Masovia, ul. Dąbrowskiego 8, 11-500 Giżycko, e-mail: recepcja@hotelmasovia.pl

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.