eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-07-08

Jastrzębie-Zdrój: dostawa warzyw
Numer ogłoszenia: 228710 - 2009; data zamieszczenia: 08.07.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , ul. C. K. Norwida 23, 44-268 Jastrzębie-Zdrój, woj. śląskie, tel. 032 4710997, faks 032 4710997.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: zakład karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa warzyw.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: część I (kapusta świeża i kiszone) 1. kapusta biała - 4000 kg 2. kapusta czerwona - 3000 kg 3. kapusta kiszona - 4500 kg 4. ogórki kiszone - 2500 kg część II (marchew, buraki, seler, pietruszka, cebula) 1. marchew - 5000 kg 2. buraki czerwone - 5500 kg 3. seler - 2000 kg 4. pietruszka - 2000 kg 5. cebula - 1700 kg część III (pomidory, ogórki) 1.pomidory czerwone - 1500 kg 2.ogórki zielone długie - 1500 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 32.21.11.0 - Warzywa korzeniowe 32.21.41.0 - Kapusta 15.33.11.42 - Kapusta przetworzona 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone 32.21.24.0 - Pomidory 32.21.27.0 - Ogórki .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 2.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: zamawiający nie żąda wnoszenia wadium

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: w przetargu mogą brać udział wszyscy wykonawcy spełniający wymogi określone w art. 22 ust.1 ustawy Pzp i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ust.1 i 2 ustawy Pzp.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: wykonawcy muszą złoyć podpisane oświadczenie będące załącznikiem do SIWZ o spełnianiu warunków i niepodleganiu wykluczeniu z postepowania..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: w siedzibie Zamawiajacego - Jastrzebie Zdrój, ul. C.K.Norwida 23 , pokój 105 w budynku administracji..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.07.2009 godzina 10:00, miejsce: sekretariat w siedzibie zamawiającego.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: kapusta świeża i kiszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. kapusta biała - 4 000 kg 2. kapusta czerwona - 3 000 kg 3. kapusta kiszona - 4 500 kg 4. ogórki kiszone - 2 500 kg ogórki kiszone i kapusta kiszona muszą być dostarczane w opakowaniach nie większych niż 30 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.14.10-3, 15.33.11.42-4, 15.33.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 2.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: marchew, buraki, seler, pietruszka, cebula.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. marchew - 5 000 kg 2. buraki czerwone - 5 500 kg 3. seler - 2 000 kg 4. pietruszka - 2 000 kg 5. cebula - 1 700 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.10-0, 03.22.11.13-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 2.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: pomidory i ogórki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.pomidory czerwone - 1500 kg 2.ogórki zielone świeże-długie - 1500 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.12.40-0, 03.22.12.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 2.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.