eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lublin16/Ż/2008

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-10-06

Lublin: 16/Ż/2008
Numer ogłoszenia: 228768 - 2008; data zamieszczenia: 06.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Południowa 5, 20-482 Lublin, woj. lubelskie, tel. 081 7444471 do 75.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: 16/Ż/2008.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: L.p. Przedmiot zamówienia gat. j.m. ilość 1 2 3 4 5 CZĘŚĆ PIERWSZA 1 Śmietana 18 procentowa w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg) I kg 6500 2 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 procent (opakowanie do 25 kg) I kg 11000 3 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka do 250 g) I kg 8000 4 Serek termizowany (opakowanie do 150 g) I kg 5500 5 Serek typu Fromage, różne smaki (opakowanie do 100 g) I kg 3500 6 Serek typu topiony (opakowanie do 100 g) o zawartości tłuszczu nie mniej niż 16 procent I kg 3000 7 Ser żółty o zawartości tłuszczu nie mniej niż 40 procent I kg 3000 8 Jogurt naturalny w kubku (opakowanie do 200 g) I kg 500 CZĘŚĆ DRUGA 9 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku I kg 200 10 Fix do potraw chińskich w proszku I kg 250 11 Sos myśliwski w proszku I kg 200 12 Rosół w proszku o smaku wędzonki I kg 400 13 Sos bolonese w proszku I kg 200 14 Sos neapolitański w proszku I kg 200 15 Sos z zielonym pieprzem w proszku I kg 200.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: 1. Warunki wniesienia wadium : - wadium może być wniesione w pieniądzu, poręczeniach bankowych, gwarancjach bankowych, gwarancjach ubezpieczeniowych, poręczeniach udzielanych przez podmioty , o których mowa w art. 6b ust 5 pkt. 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (Dz.U. Nr 109 poz. 1158 oraz z 2002r. Nr 25 poz. 253, Nr 66 poz. 596, Nr 216 poz. 1824 i z 2004r. Nr 145 poz. 1537). Zamawiający dopuszcza składanie tych dokumentów tylko w formie oryginałów, które należy dołączyć do złożonej oferty. - wadium wnoszone w pieniądzu w wysokości: dla części pierwszej - 5 000,00 zł (słownie pięć tysięcy zł), dla części drugiej - 500 zł (słownie pięćset zł) należy wpłacać na konto w banku NBP O-Lublin Nr 13 1010 1339 0008 4013 9120 0000 do dnia 13 października 2008r. - wadium wnoszone w pieniądzu uznaje się za wniesione w terminie, jeżeli znajdzie się na koncie bankowym Zamawiającego do dnia 13 października 2008r. do godziny 10:00. - w przypadku wniesienia wadium w pieniądzu Wykonawca zobowiązany jest do dołączenia do złożonej oferty odpowiedniego dokumentu lub jego kserokopii potwierdzającego wniesienie wadium (dowód wpłaty, wydruk itp.). 2. Warunki zwrotu wadium i utraty wadium zgodne z art. 46 ustawy Prawo zamówień publicznych z wyjątkiem zapisu art. 46 ust. 4, gdzie : Wadium wniesione w pieniądzu będzie przechowywane na nie oprocentowanym koncie bankowym i zostanie zwrócone bez należnych odsetek. 3. Wykonawca, który nie zabezpieczył oferty wadium zostaje wykluczony z postępowania, a jego oferta zostaje odrzucona. Termin ważności wadium musi być zgodny z terminem związania ofertą.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki, jakie zamawiający żąda od wykonawców: 1. Złożenie prawidłowo wypełnionego formularza ofertowego. 2. Złożenie oświadczenia stanowiącego załącznik Nr 3 do SIWZ 3. Złożenie oryginału lub poświadczonej kserokopii decyzji o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: nie dotyczy.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/download/siwz/siwz_as_lublin_016_2008.doc.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Lublinie, 20-482 Lublin, ul. Południowa 5.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy.

IV.3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.10.2008 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy w Lublinie, 20-482 Lublin, ul. Południowa 5, sekretariat pok. 133.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: artykuły mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śmietana 18 procentowa w kubku (opakowanie o pojemności do 1kg) I kg 6500 Mleko w proszku pełne o zawartości tłuszczu nie mniej niż 26 procent (opakowanie do 25 kg) I kg 11000 Ser twaróg chudy, ofoliowany (opakowanie kostka do 250 g) I kg 8000 Serek termizowany (opakowanie do 150 g) I kg 5500 Serek typu Fromage, różne smaki (opakowanie do 100 g) I kg 3500 Serek typu topiony (opakowanie do 100 g) o zawartości tłuszczu nie mniej niż 16 procent I kg 3000 Ser żółty o zawartości tłuszczu nie mniej niż 40 procent I kg 3000 Jogurt naturalny w kubku (opakowanie do 200 g) I kg 500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.11.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: sosy w proszku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sos do surówek typu sałatkowy w proszku I kg 200 Fix do potraw chińskich w proszku I kg 250 Sos myśliwski w proszku I kg 200 Rosół w proszku o smaku wędzonki I kg 400 Sos bolonese w proszku I kg 200 Sos neapolitański w proszku I kg 200 Sos z zielonym pieprzem w proszku I kg 200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.09.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.