eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi CzęstochowaDostawy wędlin i przetworów mięsnych, mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz konserw mięsnych do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-08-03

Częstochowa: Dostawy wędlin i przetworów mięsnych, mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz konserw mięsnych do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie
Numer ogłoszenia: 229150 - 2011; data zamieszczenia: 03.08.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 165886 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralna Szkoła Państwowej Straży Pożarnej, ul. Sabinowska 62/64, 42-200 Częstochowa, woj. śląskie, tel. (034) 378 53 00, 378 53 01, faks (034) 378 53 32.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: SAMODZIELNA PAŃSTWOWA JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA NIE MAJĄCA OSOBOWOŚCI PRAWNEJ.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wędlin i przetworów mięsnych, mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego oraz konserw mięsnych do Centralnej Szkoły Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Sukcesywne dostarczanie, wg aktualnych potrzeb Zamawiającej: 1. zadanie A - wędliny i przetwory mięsne, których szczegółowe zestawienie asortymentowo-ilościowe stanowi załącznik nr 1.A do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, a szczegółowy opis minimalnych parametrów wymaganych przez Zamawiającą stanowi załącznik nr 1.1.A - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 2. zadanie B - mięso wieprzowe i wołowe, którego szczegółowe zestawienie asortymentowo-ilościowe stanowi załącznik nr 1.B do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, a szczegółowy opis minimalnych parametrów wymaganych przez Zamawiającą stanowi załącznik nr 1.1.B - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 3. zadanie C - mięso drobiowe, którego szczegółowe zestawienie asortymentowo-ilościowe stanowi załącznik nr 1.C do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, a szczegółowy opis minimalnych parametrów wymaganych przez Zamawiającą stanowi załącznik nr 1.1.C - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 4. zadanie D - konserwy mięsne, których szczegółowe zestawienie asortymentowo-ilościowe stanowi załącznik nr 1.D do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, a szczegółowy opis minimalnych parametrów wymaganych przez Zamawiającą stanowi załącznik nr 1.1.D - szczegółowy opis przedmiotu zamówienia. 5. W/w załączniki nr 1.1.A, 1.1.B, 1.1.C i 1.1.D stanowią szczegółowe opisy przedmiotu zamówienia wymaganego przez zamawiającą. W przypadku zastosowania wyrobów równoważnych należy załączyć do oferty dodatkowe opisy zaoferowanych produktów, sporządzone w formie porównania produktów wymaganych przez Zamawiającą z produktami równoważnymi, oferowanymi przez Wykonawcę. Zamawiająca dokona analizy porównania niniejszego opisu - porównania. W przypadku zaistnienia rozbieżności i stwierdzenia, iż zaoferowany przedmiot zamówienia nie spełnia wymagań postawionych przez Zamawiającą, treść oferty zostanie uznana za nieodpowiadającą treści siwz. Oferta taka zostanie odrzucona na podstawie art. 89. ust. 1 pkt. 2 ustawy Pzp. 6. Oferowany do sprzedaży towar winien być świeży, nowy i w pierwszym gatunku. 7. Dostawy realizowane partiami wg zapotrzebowania zamawiającej, w terminie nie dłuższym niż 24 godziny od momentu złożenia zamówienia (telefonicznie lub faxem). Ilości, asortyment i szczegółowy opis przedmiotu zamówienia przedstawiają załączniki nr 1.A, 1.1.A, 1.B, 1.1.B, 1.C, 1.1.C, 1.D i 1.1.D. do SIWZ. 8. Podane w w/w zestawieniach ilości są ilościami maksymalnymi i mogą ulec zmniejszeniu. 9. Oznaczenie wg CPV - 15100000-9. 10. Miejscem realizacji zamówienia (dostaw) będzie stołówka na terenie Centralnej Szkoła Państwowej Straży Pożarnej w Częstochowie przy ul. Sabinowskiej 62/64. 11. Transport i dostawę na miejsce zapewnia Wykonawca nieodpłatnie własnym środkiem transportu. 12. Wymagany termin płatności - 30 dni od daty odbioru przedmiotu umowy przez osoby upoważnione po stronie Zamawiającej i Wykonawcy i doręczenia prawidłowo wystawionego dokumentu rozliczeniowego. 13. Zamawiająca dopuszcza wystawianie faktur (rachunków) częściowych za każdą dostawę.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawy wędlin i przetworów mięsnych do Centralnej Szkoły PSP w Częstochowie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.07.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Masarnia z ubojnią Alina Kowalska, Bilska Wola Kolonia 1, 97-330 Sulejów, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 217495,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 188748,00

  • Oferta z najniższą ceną: 188748,00 / Oferta z najwyższą ceną: 241402,88

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawy mięsa wieprzowego i wołowego do Centralnej Szkoły PSP w Częstochowie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.07.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Wędliniarski Władysław Gabrysiak, Lichawa 41, 98-160 Sędziejowice, kraj/woj. łódzkie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 159025,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 139870,50

  • Oferta z najniższą ceną: 139870,50 / Oferta z najwyższą ceną: 145717,43

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawy mięsa drobiowego do Centralnej Szkoły PSP w Częstochowie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.07.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Drobiu MARICA Spółka Jawna J.M.E.K. Wróbel, ul. Straconki 20, 43-300 Bielsko-Biała, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 46704,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 50662,50

  • Oferta z najniższą ceną: 50662,50 / Oferta z najwyższą ceną: 61582,50

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.