eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KrakówDostawa produktów głęboko mrożonych, warzyw i owoców mrożonych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-09-04

Kraków: Dostawa produktów głęboko mrożonych, warzyw i owoców mrożonych
Numer ogłoszenia: 230596 - 2015; data zamieszczenia: 04.09.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 4228 , ul. Montelupich 3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 261 137 554, faks 261 137 553.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.3rblog.wp.mil.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Wojskowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów głęboko mrożonych, warzyw i owoców mrożonych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje dwie grupy produktów: Grupa I - Produkty głęboko mrożone (zadania od 1 - 6) Grypa II - Warzywa i owoce mrożone (zadania od 7-12) Dla każdej grupy obowiązuje 6 obszarów dostaw..

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5, 15.31.11.00-2, 15.33.11.70-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 12.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie wymagane

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia zgodnie z art. 22. ust. 1

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia zgodnie z art. 22. ust. 1

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia zgodnie z art. 22. ust. 1

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia zgodnie z art. 22. ust. 1

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • oświadczenia zgodnie z art. 22. ust. 1

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • inne dokumenty

    Wykonawca zobowiązany jest załączyć do oferty: 1) aktualną Decyzję Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego o zatwierdzeniu zakładu do wprowadzania do obrotu produktów pochodzenia niezwierzęcego. Podstawa prawna: art. 61 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz.1225 z późn. zm.) 2) aktualny dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP, tj.: a) Certyfikat HACCP, wystawiony przez niezależną, akredytowaną jednostkę certyfikującą; lub b) Zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP, wydane na podstawie art. 59 i 73, ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia; lub c) Protokół z kontroli sanitarnej przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej, jako organ urzędowej kontroli żywności, w skład którego wchodzi punkt zawierający pozytywną ocenę opracowania, wdrożenia i utrzymania systemu HACCP na podstawie art. 59 i 73 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia.

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Wypełniony druk OFERTA. 2. Wypełnione formularze cenowe - w zakresie zadań, których realizację wykonawca oferuje. 3. Oryginał lub kopię pełnomocnictwa: - dla osoby/osób podpisującej/cych ofertę do podejmowania zobowiązań w imieniu wykonawcy składającego ofertę, gdy prawo do podpisania oferty nie wynika z innych dokumentów do niej załączonych (np. z aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, odpisu z właściwego rejestru). - dla ustanowionego pełnomocnika, do reprezentowania w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy - dotyczy wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. Zgodnie z art. 23 ust. 2 ustawy wykonawcy ubiegający się wspólnie o udzielenie zamówienia zobowiązani są do ustanowienia pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie niniejszego zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy. Wymagana jest forma, rodzaj i zakres pełnomocnictwa właściwy do poszczególnych czynności. W przypadku złożenia kopii pełnomocnictwa, musi być ona potwierdzona za zgodność z oryginałem notarialnie. 4. W przypadku, gdy wykonawca będzie polegał na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków - zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia. Zobowiązanie należy złożyć w formie oryginału. 5. Wykonawca zobowiązany będzie najpóźniej w dniu podpisania umowy przedstawić zamawiającemu aktualną polisę lub inny dokument ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej (deliktowej) z rozszerzonym zakresem (lub odrębną) od odpowiedzialności cywilnej ubezpieczonego za szkody osobowe lub rzeczowe wyrządzone przez produkty wyprodukowane lub/i dostarczone, sprzedane przez ubezpieczonego o wartości równej lub wyższej sumie wartości zawartej umowy na dowód czego przedkłada kopię dowodu zawarcia ubezpieczenia, który stanowić będzie załącznik do umowy. Wykonawca zobowiązuje się do posiadania, ubezpieczenia odpowiedzialności, o którym mowa powyżej przez cały okres związania umową.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zamowienia.3rblog.wp.mil.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Jednostka Wojskowa 4228 ul. Montelupich 3, 30-901 Kraków.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.09.2015 godzina 09:00, miejsce: Jednostka Wojskowa 4228 ul. Montelupich 3, 30-901 Kraków - kancelaria jawna.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Flaki zamrożone, Pierogi z mięsem zamrożone, Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone, Pierogi z serem zamrożone, Pierogi ruskie zamrożone, Knedle owocowe zamrożone, Uszka z kapustą i grzybami zamrożone, Naleśniki z serem zamrożone, Naleśniki z owocami zamrożone, Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone, Krokiety z mięsem zamrożone, Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone, Paszteciki drożdżowe z pieczarkami i serem zamrożone, Pyzy ziemniaczane zamrożone, Kluski śląskie zamrożone, Kopytka zamrożone, Frytki zamrożone.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie 2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Flaki zamrożone, Pierogi z mięsem zamrożone, Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone, Pierogi z serem zamrożone, Pierogi ruskie zamrożone, Knedle owocowe zamrożone, Uszka z kapustą i grzybami zamrożone, Naleśniki z serem zamrożone, Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone, Krokiety z mięsem zamrożone, Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone, Pyzy ziemniaczane zamrożone, Kluski śląskie zamrożone, Kopytka zamrożone, Frytki zamrożone.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie 3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Flaki zamrożone, Pierogi z mięsem zamrożone, Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone, Pierogi ruskie zamrożone, Uszka z kapustą i grzybami zamrożone, Naleśniki z serem zamrożone, Naleśniki z owocami zamrożone, Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone, Krokiety z mięsem zamrożone, Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone, Paszteciki drożdżowe z pieczarkami i serem zamrożone, Pyzy ziemniaczane zamrożone, Kluski śląskie zamrożone, Kopytka zamrożone, Frytki zamrożone.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: zadanie 4.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Flaki zamrożone, Pierogi z mięsem zamrożone, Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone, Pierogi z serem zamrożone, Pierogi ruskie zamrożone, Knedle owocowe zamrożone, Uszka z kapustą i grzybami zamrożone, Naleśniki z serem zamrożone, Naleśniki z owocami zamrożone, Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone, Krokiety z mięsem zamrożone, Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone, Paszteciki drożdżowe z pieczarkami i serem zamrożone, Pyzy ziemniaczane zamrożone, Kluski śląskie zamrożone, Kopytka zamrożone, Frytki zamrożone..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: zadanie 5.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pierogi z mięsem zamrożone, Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone, Pierogi z serem zamrożone, Pierogi ruskie zamrożone, Uszka z kapustą i grzybami zamrożone, Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone, Krokiety z mięsem zamrożone, Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone, Paszteciki drożdżowe z pieczarkami i serem zamrożone, Pyzy ziemniaczane zamrożone, Kluski śląskie zamrożone, Kopytka zamrożone, Frytki zamrożone..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: zadanie 6.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Flaki zamrożone, Pierogi z mięsem zamrożone, Pierogi z kapustą i grzybami zamrożone, Pierogi z serem zamrożone, Pierogi ruskie zamrożone, Knedle owocowe zamrożone, Uszka z kapustą i grzybami zamrożone, Naleśniki z serem zamrożone, Naleśniki z owocami zamrożone, Krokiety z kapustą i grzybami zamrożone, Krokiety z mięsem zamrożone, Pyzy ziemniaczane z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z mięsem zamrożone, Paszteciki drożdżowe z kapustą i grzybami zamrożone, Paszteciki drożdżowe z pieczarkami i serem zamrożone, Pyzy ziemniaczane zamrożone, Kluski śląskie zamrożone, Kopytka zamrożone, Frytki zamrożone..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: zadanie 7.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Truskawka zamrożona, Czarna porzeczka zamrożone, Sliwka zamrożona, Kapusta brukselska zamrożona, Fasolka szparagowa zamrożona, Różyczki kalafiora zamrożone, Brokuł zamrożony, Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona, Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona, Szpinak zamrożony..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.11.00-2, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: zadanie 8.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kapusta brukselska zamrożona, Fasolka szparagowa zamrożona, Różyczki kalafiora zamrożone, Brokuł zamrożony, Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona, Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona, Szpinak zamrożony,.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: zadanie 9.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kapusta brukselska zamrożona, Fasolka szparagowa zamrożona, Różyczki kalafiora zamrożone, Brokuł zamrożony, Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona, Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona, Szpinak zamrożony..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.11.00-2, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: zadanie 10.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Truskawka zamrożona, Czarna porzeczka zamrożone, Sliwka zamrożona, Kapusta brukselska zamrożona, Fasolka szparagowa zamrożona, Różyczki kalafiora zamrożone, Brokuł zamrożony, Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona, Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona, Szpinak zamrożony..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.11.00-2, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: zadanie 11.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Truskawka zamrożona, Czarna porzeczka zamrożone, Sliwka zamrożona, Kapusta brukselska zamrożona, Fasolka szparagowa zamrożona, Różyczki kalafiora zamrożone, Brokuł zamrożony, Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona, Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona, Szpinak zamrożony..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.11.00-2, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: zadanie 12.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Truskawka zamrożona, Czarna porzeczka zamrożone, Sliwka zamrożona, Kapusta brukselska zamrożona, Fasolka szparagowa zamrożona, Różyczki kalafiora zamrożone, Brokuł zamrożony, Mieszanka warzywa II składnikowa zamrożona, Mieszanka warzywna III składnikowa zamrożona, Szpinak zamrożony..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.11.00-2, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.