eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PniewyDOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA BURSY SZKOLNEJ W PNIEWACH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-07-09

Pniewy: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA BURSY SZKOLNEJ W PNIEWACH
Numer ogłoszenia: 230734 - 2009; data zamieszczenia: 09.07.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Bursa Szkolna w Pniewach , ul. Św. Ducha 10, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 0-61 2911844, faks 0-61 2911844.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bursa.pniewy.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA BURSY SZKOLNEJ W PNIEWACH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I* WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Banany kg kg 350 2. Brukselka świeża kg kg 50 3. brzoskwinie kg 100 4. Buraki kg 560 5. Cebula kg 300 6. Cytryna kg 5 7. Jabłka na kg kg 420 8. Kalafior świeży szt szt 180 9. Kalarepa szt 20 10. Kapusta biała główka szt 370 11. Kapusta włoska szt 32 12. Kapusta czerwona kg kg 360 13. Kapusta pekińska główka szt 80 14. kiwi szt 300 15. mandarynka kg 10 16. Marchew korzeń kg 250 17. Ogórki zielone świeże kg 180 18. Papryka czerwona świeża kg 15 19. Pieczarki świeże kg 270 20. Pietruszka korzeń kg 30 21. Pomarańcza kg kg 10 22. Pomidory kg 170 23. Por na kg 150 24. Rzodkiewka pęczek szt 15 25. Sałata zielona główka szt 30 26. Seler korzeń kg 100 27. Szczypiorek świeży pęczek szt 90 28. Zielona pietruszka świeża pęczek szt 200 29. Ziemniaki jadalne kg 11000 CZĘŚĆ II* TŁUSZCZE, JAJA Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Margaryna zwykła 250g szt 550 2. Oliwa typu kujawska butelka 5l szt 80 3. jajka szt 5000 CZĘŚĆ III* PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, PRZYPRAWY Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Ananas puszka 565g szt 6 2. bazylia 10 g szt 7 3. Cukier kryształ op 1 kg kg 210 4. Cukier waniliowy 32g szt 5 5. Czekolada mleczna 100g szt 50 6. Czosnek mielony 20G szt 150 7. Drożdże 100g szt 12 8. Dżem 300g szt 150 9. Fasola Jaś opakowanie 500g szt 12 10. Fasola drobna luz na kg kg 55 11. Fasola szparagowa konserwowa 400g szt 450 12. Groszek konserwowy 400g szt 15 13. Herbata granulowana czarna 100g szt 110 14. Kakao extra ciemne 100g szt 25 15. Kapusta czerwona słoik 0,9 ltr szt 50 16. Kapusta kwaszona wiaderko 5 kg szt 70 17. Kasza wiejska 1000g szt 160 18. Kaszka manna 1kg kg 30 19. Ketchup pikantny 210g słoik szt 60 20. Ketchup pikantny wyciskany 500g szt 50 21. Kisiel szt 150 22. Koncentrat buraczany 210 szt 180 23. Koncentrat pomidorowy 30% 1000g szt 100 24. Konserwa rybna w pomidorach 170g szt 50 25. Koper suszony 9g szt 20 26. Krem czekoladowy 200g szt 45 27. Kukurydza konserwowa 400g szt 40 28. Kwasek cytrynowy 20g szt 110 29. Liść laurowy 6g szt 30 30. Majeranek 300 g szt 45 31. Majonez dekoracyjny 700ml szt 90 32. Makaron nitka i świderki opakowanie 0,4kg szt 550 33. Marmolada 550 g szt 10 34. Mąka krupczatka 1 kg kg 10 35. Mąka wrocławska pszenna TYP 500 op. 1kg kg 400 36. Mąka ziemniaczana 1kg kg 21 37. Musztarda stołowa słoik 200g szt 30 38. Ocet spirytusowy 10% 500ml szt 60 39. Ogórki konserwowe 900gr szt 330 40. Ogórki kwaszone wiaderko 3kg szt 30 41. oregano 10g szt 10 42. Papryka konserwowa 900ml szt 130 43. Papryka mielona ostra 20g szt 120 44. Papryka mielona słodka 20g szt 100 45. Pasztet drobiowy 135g szt 100 46. Pieprz mielony50g szt 120 47. Pietruszka suszona 100g szt 30 48. Płatki kukurydziane250g szt 40 49. Powidła węgierkowe 310g szt 65 50. Przyprawa do potraw uniwersalna sypka 200 g typu wegeta lub równoważna szt 250 51. Przyprawa do zup i potraw w płynie 1l szt 150 52. Ryż długoziarnisty biały opakowanie 1kg szt 200 53. sok jabłkowy, pomarańczowy, czerw. pomarańcza 2 l karton szt 1500 54. Sos do pieczeni typu Amino 38 g szt 140 55. Sól spożywcza, jodowana op.1kg kg 220 56. Syrop owocowy wysokosłodzony 1 l 240 57. Syrop owocowy butelka 5l szt 10 58. Zaprawa żurek 500ml szt 50 59. Ziele angielskie 15g szt 30 60. Żelatyna 50g szt 6 CZĘŚĆ IV* NABIAŁ Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Jogurt owocowy 150g szt 250 2. Masło extra 250gr zaw.tłuszcz.82% kg 150 3. Mleko 2% folia 1 ltr ltr 750 4. Ser smażony 200g szt 60 5. ser feta 270 g szt 25 6. Ser topiony bloczki 100g szt 80 7. Ser topiony kremowy 100 g szt 60 8. Sery żółte różne zaw. tłuszcz. nie mniej niż 25%( edamski, gouda, morski, salami i królewski) kg 220 9. Śmietana słodka 18% 200g szt 450 10. Śmietana zakwaszana 18% 200g szt 400 11. Gzik Wielkopolski szt 80 12. Twarożek wiejski 200g szt 40 13. Twaróg extra śmietankowy mielony kg 150 14. Twaróg wędzony zaw.tłuszcz.26% kg 5 CZĘŚĆ V* PIECZYWO, CIASTO Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Bułka mała 60 gr szt 4200 2. Bułka hamburgerowa 100gr szt 100 3. Bułka hot-dog 100gr szt 100 4. Bułka tarta 0,5 kg szt 300 5. Chleb wieloziarnisty 500gr szt 480 6. Chleb zwykły 600gr szt 290 7. Drożdżówki szt 150 8. Pączki szt 100 9. Pierniki kg 5 10. Makowiec kg 3 11. Ciastka typu francuskie szt 100 CZĘŚĆ VI* MROŻONKI, RYBY, PRZETWORY RYBNE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Brokuły mrożone luz kg 140 2. Frikadela mrożona karton - 24szt 62 g -szt szt 4 3. Groszek mrożony luz kg 60 4. Kalafior mrożony luz szt 120 5. Makrela wędzona kg kg 4 6. Marchew mrożona luz kg 200 7. Marchew z groszkiem mrożona luz kg 150 8. Matias - śledź solony wiaderko 3kg szt 20 9. Wiśnie mrożone luz kg 150 10. truskawki mrozone 30 11. Pierogi mrożone z serem 2,5kg op szt 10 12. Ryba Panga luz kg 280 13. Pasta z tuńczyka 2,5 kg wiaderko szt 1 14. Pasta z łososia 2,5 kg wiaderko szt 1 15. Włoszczyzna w paski luz kg 350 16. frytki 2,5 kg ,op szt 6 17. Zupa jarzynowa luz kg 80 18. Karp świeży kg 25 19. Zupa wiosenna 8 składnikowa luz kg 90 CZĘŚĆ VII* MIĘSO DROBIOWE I JEGO PRZETWORY Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość z jadł 1. Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 420 2. Kurczak cały świeży kg 150 3. Pasztet z drobiu 130g szt 45 4. Porcje rosołowe świeże kg 120 5. Szynka drobiowa kg 15 6. Udko z kurczaka świeże kg 450 7. Wątróbka drobiowa świeże kg 7 8. Wędlina drobiowa kg 12 CZĘŚĆ VIII* WĘDLINY WIEPRZOWE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Boczek parzony kg 80 2. Kieł. typu farmerska kg 4 3. Kieł. typu kanapkowa kg 4 4. Kieł. typu słoikowa kg 3,5 5. Kieł. typu śląska kg 23 6. Kieł. typu zielonogórska kg 4 7. Kieł. typu zwyczajna kg 25 8. Kieł. typu żywiecka kg 8 9. Kieł. Typu Wiejska kg 3 10. Metka łososiowa kg 3 11. Mielonka wieprz. kg 6 12. Mielonka zapiekana kg 6 13. Mortadela kg 8 14. Ogonówka parzona kg 12 15. Parówki cieńkie kg 33 16. Polędwica typu sopocka kg 18 17. Polędwiczka wędzona kg 4 18. Serdelki kg 8 19. Szynka gotowana kg 18 20. Szynka konserwowa kg 10 21. Szynka tyrolska kg 10 22. szynka wiejska kg 10 23. Szynkowa wieprzowa kg 12 24. Smalec kg 17 25. Wątrobianka kg 3 CZĘŚĆ IX* MIĘSO WIEPRZOWE Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość z jadł 1. Karkówka bk kg 200 2. Kości kg 150 3. Mielone wieprzowe kg 330 4. Łopatka wieprzowa bk zmielona kg 300 5. Mięso gulaszowe kg 290 6. Schab zk kg 900 7. Żeberka I klasa kg 200.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 32.00.00.0 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 4.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium zgodnie z dyspozycją art.36 ust.3.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca ubiegający się o udzielenie niniejszego zamówienia publicznego zobowiązany jest spełniać następujące warunki udziału: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek poosiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się: - wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 22 ust. 1 Prawa zamówień publicznych - wykonawców, którzy podlegają wykluczeniu na podstawie art.24 ust.1 Prawo zamówień publicznych. - wykonawców, którzy wykonywali czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności - wykonawców, którzy złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania - wykonawców, którzy nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków Zamawiający odrzuca ofertę, która: - jest niezgodna z ustawą lub jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia - jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji - zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia - została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia . - zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny, których nie można poprawić na podstawie art. 88 cyt. ustawy, lub błędy w obliczeniu ceny - w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia wykonawca nie zgodził się na poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny - jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: . Informacje o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełnienia warunków udziału w postępowaniu W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: 1. Dokumenty wymagane: - formularz ofertowy - Załącznik nr 1 - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - oświadczenie wykonawcy o spełnianiu warunków art..22 ust.1 i art. 24 ust.1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych - Załącznik nr 2 - oświadczenie o zapoznaniu się ze specyfikacją istotnych warunków zamówienia i przyjęciu jej bez zastrzeżeń (zapis w formularzu ofertowym) - zaakceptowany projekt umowy - Załącznik nr 3 - oświadczenie o nie zaleganiu z opłacaniem podatków wobec właściwego Urzędu Skarbowego oraz o nie zaleganiu z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne ..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bursa.pniewy.org.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Bursa Szkolna w Pniewach, ul. Św. Ducha 10, 62-045 Pniewy.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.07.2009 godzina 10:00, miejsce: Bursa Szkolna w Pniewach, ul. Św. Ducha 10, 62-045 Pniewy.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: WARZYWA ŚWIEŻE, OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Banany kg kg 350 2. Brukselka świeża kg kg 50 3. brzoskwinie kg 100 4. Buraki kg 560 5. Cebula kg 300 6. Cytryna kg 5 7. Jabłka na kg kg 420 8. Kalafior świeży szt szt 180 9. Kalarepa szt 20 10. Kapusta biała główka szt 370 11. Kapusta włoska szt 32 12. Kapusta czerwona kg kg 360 13. Kapusta pekińska główka szt 80 14. kiwi szt 300 15. mandarynka kg 10 16. Marchew korzeń kg 250 17. Ogórki zielone świeże kg 180 18. Papryka czerwona świeża kg 15 19. Pieczarki świeże kg 270 20. Pietruszka korzeń kg 30 21. Pomarańcza kg kg 10 22. Pomidory kg 170 23. Por na kg kg 150 24. Rzodkiewka pęczek szt 15 25. Sałata zielona główka szt 30 26. Seler korzeń kg 100 27. Szczypiorek świeży pęczek szt 90 28. Zielona pietruszka świeża pęczek szt 200 29. Ziemniaki jadalne kg 11000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TŁUSZCZE, JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Margaryna zwykła 250g szt 550 2. Oliwa typu kujawska butelka 5l szt 80 3. jajka szt 5000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2, 03.14.25.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: PRZETWORY KONSERWOWE, MĄCZNE, PRZYPRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Ananas puszka 565g szt 6 2. bazylia 10 g szt 7 3. Cukier kryształ op. 1 kg kg 210 4. Cukier waniliowy 32g szt 5 5. Czekolada mleczna 100g szt 50 6. Czosnek mielony 20G szt 150 7. Drożdże 100g szt 12 8. Dżem 300g szt 150 9. Fasola Jaś opakowanie 500g szt 12 10. Fasola drobna luz na kg kg 55 11. Fasola szparagowa konserwowa 400g szt 450 12. Groszek konserwowy 400g szt 15 13. Herbata granulowana czarna 100g szt 110 14. Kakao extra ciemne 100g szt 25 15. Kapusta czerwona słoik 0,9 ltr szt 50 16. Kapusta kwaszona wiaderko 5 kg szt 70 17. Kasza wiejska 1000g szt 160 18. Kaszka manna 1kg kg 30 19. Ketchup pikantny 210g słoik szt 60 20. Ketchup pikantny wyciskany 500g szt 50 21. Kisiel szt 150 22. Koncentrat buraczany 210 szt 180 23. Koncentrat pomidorowy 30% 1000g szt 100 24. Konserwa rybna w pomidorach 170g szt 50 25. Koper suszony 9g szt 20 26. Krem czekoladowy 200g szt 45 27. Kukurydza konserwowa 400g szt 40 28. Kwasek cytrynowy 20g szt 110 29. Liść laurowy 6g szt 30 30. Majeranek 300 g szt 45 31. Majonez dekoracyjny 700ml szt 90 32. Makaron nitka i świderki opakowanie 0,4kg szt 550 33. Marmolada 550 g szt 10 34. Mąka krupczatka 1 kg kg 10 35. Mąka wrocławska pszenna TYP 500 op. 1kg kg 400 36. Mąka ziemniaczana 1kg kg 21 37. Musztarda stołowa słoik 200g szt 30 38. Ocet spirytusowy 10% 500ml szt 60 39. Ogórki konserwowe 900gr szt 330 40. Ogórki kwaszone wiaderko 3kg szt 30 41. oregano 10g szt 10 42. Papryka konserwowa 900ml szt 130 43. Papryka mielona ostra 20g szt 120 44. Papryka mielona słodka 20g szt 100 45. Pasztet drobiowy 135g szt 100 46. Pieprz mielony50g szt 120 47. Pietruszka suszona 100g szt 30 48. Płatki kukurydziane250g szt 40 49. Powidła węgierkowe 310g szt 65 50. Przyprawa do potraw uniwersalna sypka 200 g typu wegeta lub równoważna szt 250 51. Przyprawa do zup i potraw w płynie 1l szt 150 52. Ryż długoziarnisty biały opakowanie 1kg szt 200 53. sok jabłkowy, pomarańczowy, czerw. pomarańcza 2 l karton szt 1500 54. Sos do pieczeni typu Amino 38 g szt 140 55. Sól spożywcza, jodowana op.1kg kg 220 56. Syrop owocowy wysokosłodzony 1 l 240 57. Syrop owocowy butelka 5l szt 10 58. Zaprawa żurek 500ml szt 50 59. Ziele angielskie 15g szt 30 60. Żelatyna 50g szt 6.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Jogurt owocowy 150g szt 250 2. Masło extra 250gr zaw.tłuszcz.82% kg 150 3. Mleko 2% folia 1 ltr ltr 750 4. Ser smażony 200g szt 60 5. ser feta 270 g szt 25 6. Ser topiony bloczki 100g szt 80 7. Ser topiony kremowy 100 g szt 60 8. Sery żółte różne zaw. tłuszcz. nie mniej niż 25%( edamski, gouda, morski, salami i królewski) kg 220 9. Śmietana słodka 18% 200g szt 450 10. Śmietana zakwaszana 18% 200g szt 400 11. Gzik Wielkopolski szt 80 12. Twarożek wiejski 200g szt 40 13. Twaróg extra śmietankowy mielony kg 150 14. Twaróg wędzony zaw.tłuszcz.26% kg 5.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: PIECZYWO, CIASTO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary ilość 1. Bułka mała 60 gr szt 4200 2. Bułka hamburgerowa 100gr szt 100 3. Bułka hot-dog 100gr szt 100 4. Bułka tarta 0,5 kg szt 300 5. Chleb wieloziarnisty 500gr szt 480 6. Chleb zwykły 600gr szt 290 7. Drożdżówki szt 150 8. Pączki szt 100 9. Pierniki kg 5 10. Makowiec kg 3 11. Ciastka typu francuskie szt 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: MROŻONKI, RYBY, PRZETWORY RYBNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Brokuły mrożone luz kg 140 2. Frikadela mrożona karton - 24szt 62 g/szt szt 4 3. Groszek mrożony luz kg 60 4. Kalafior mrożony luz szt 120 5. Makrela wędzona kg kg 4 6. Marchew mrożona luz kg 200 7. Marchew z groszkiem mrożona luz kg 150 8. Matias - śledź solony wiaderko 3kg szt 20 9. Wiśnie mrożone luz kg 150 10. truskawki mrozone 30 11. Pierogi mrożone z serem 2,5kg/op szt 10 12. Ryba Panga luz kg 280 13. Pasta z tuńczyka 2,5 kg wiaderko szt 1 14. Pasta z łososia 2,5 kg wiaderko szt 1 15. Włoszczyzna w paski luz kg 350 16. frytki 2,5 kg /op szt 6 17. Zupa jarzynowa luz kg 80 18. Karp świeży kg 25 19. Zupa wiosenna 8 składnikowa luz kg 90.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: MIĘSO DROBIOWE I JEGO PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość z jadł 1. Filet z kurczaka bez chrząstki świeży kg 420 2. Kurczak cały świeży kg 150 3. Pasztet z drobiu 130g szt 45 4. Porcje rosołowe świeże kg 120 5. Szynka drobiowa kg 15 6. Udko z kurczaka świeże kg 450 7. Wątróbka drobiowa świeże kg 7 8. Wędlina drobiowa kg 12.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: WĘDLINY WIEPRZOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość 1. Boczek parzony kg 80 2. Kieł. typu farmerska kg 4 3. Kieł. typu kanapkowa kg 4 4. Kieł. typu słoikowa kg 3,5 5. Kieł. typu śląska kg 23 6. Kieł. typu zielonogórska kg 4 7. Kieł. typu zwyczajna kg 25 8. Kieł. typu żywiecka kg 8 9. Kieł. Typu Wiejska kg 3 10. Metka łososiowa kg 3 11. Mielonka wieprz. kg 6 12. Mielonka zapiekana kg 6 13. Mortadela kg 8 14. Ogonówka parzona kg 12 15. Parówki cieńkie kg 33 16. Polędwica typu sopocka kg 18 17. Polędwiczka wędzona kg 4 18. Serdelki kg 8 19. Szynka gotowana kg 18 20. Szynka konserwowa kg 10 21. Szynka tyrolska kg 10 22. szynka wiejska kg 10 23. Szynkowa wieprzowa kg 12 24. Smalec kg 17 25. Wątrobianka kg 3.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: MIĘSO WIEPRZOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Ilość z jadł 1. Karkówka bk kg 200 2. Kości kg 150 3. Mielone wieprzowe kg 330 4. Łopatka wieprzowa bk zmielona kg 300 5. Mięso gulaszowe kg 290 6. Schab zk kg 900 7. Żeberka I klasa kg 200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 4.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.