eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WarszawaDostawa artykułów spożywczych gotowych dla JW 2414 - spr 96/07/Ż

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-11-27

Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych gotowych dla JW 2414 - spr 96/07/Ż
Numer ogłoszenia: 233960 - 2007; data zamieszczenia: 27.11.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 2414, ul. Żwirki i Wigury 9/13, 00-909 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6847323, 022 6848574, fax 022 6847323.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jw2414.wp.mil.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka wojskowa - obrona.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych gotowych dla JW 2414 - spr 96/07/Ż.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych gotowych dla JW 2414 - spr 96/07/Ż szczegółowo określonych w siwz. Wielkość zamówienia do 137 000 euro. Zamówienie podzielono na cześć zadań: zadanie I - przyprawy, warzywa i owoce suszone Zadanie II - produkty zbożowe zadanie III - wyroby spożywcze gotowe zadanie IV - przyprawy warzywne zadanie V - warzywa konserwowe zadanie VI - tłuszcze roślinne i zwierzęce

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.87.12.70 - Mieszanki przypraw Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.12.70 - Mieszanki przypraw Oryginalny kod CPV: 15.33.24.10 - Owoce suszone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.24.10 - Owoce suszone Oryginalny kod CPV: 15.89.30.00 - Produkty suszone Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.30.00 - Produkty suszone Oryginalny kod CPV: 15.87.10.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.10.00 - Ocet; sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy; gotowa musztarda Oryginalny kod CPV: 15.61.33.11 - Płatki kukurydziane Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.33.11 - Płatki kukurydziane Oryginalny kod CPV: 15.61.33.10 - Gotowe zboża śniadaniowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.33.10 - Gotowe zboża śniadaniowe Oryginalny kod CPV: 15.61.33.13 - Musli Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.33.13 - Muesli lub produkty równoważne Oryginalny kod CPV: 15.61.33.80 - Płatki owsiane Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.33.80 - Płatki owsiane Oryginalny kod CPV: 15.41.11.00 - Olej roślinny Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.11.00 - Olej roślinny Oryginalny kod CPV: 15.43.00.00 - Tłuszcze jadalne Kod CPV wg słownika 2008: 15.43.00.00 - Tłuszcze jadalne 14.54.12.10 - 14.54.12.10 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia może ubiegać się wykonawca, który spełni warunki określone w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień oraz nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy. Spełnienie tego wymogu nastąpi poprzez złożenie następujących dokumentów: a.)aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej. b.)aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego lub oświadczenie wykonawcy o niezaleganiu z ww. opłatami. c.)aktualnej decyzji administracyjnej właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o spełnianiu wymagań koniecznych da zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów zgodnie z artykułem 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz.1225 oraz ustawy z dnia 16 grudnia 2005 o produktach pochodzenia zwierzęcego - Dz. U. z 2006 r. Nr 17 poz.127 - jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. d.)protokół z kontroli sanitarnej właściwego organu urzędowej kontroli w zakresie bezpieczeństwa żywności o prawidłowości stosowania zasad systemu HACCP e.)potwierdzenie zgłoszenia działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno - spożywczymi, wydane przez wojewódzkiego inspektora jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych, właściwego ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę wykonawcy. 2) posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponuje potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia Spełnienie tego wymogu nastąpi poprzez złożenie następujących dokumentów: Oświadczenia - wzór oświadczenia załącznik nr 3 do SIWZ 3) znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. Spełnienie tego wymogu nastąpi poprzez złożenie: Oświadczenia - wzór oświadczenia załącznik nr 3 do SIWZ 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia Spełnienie tego wymogu nastąpi poprzez złożenie: Oświadczenia - wzór oświadczenia załącznik nr 3 do SIWZ

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jw2414.wp.mil.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Sekcja zamówień publicznych Budynek nr 21, pok. 117 Jednostka Wojskowa 2414 Ul. Żwirki i Wigury 9/13, 00-909 Warszawa.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2007 godzina 09:00, miejsce: Kancelaria Jednostki Wojskowej 2414 Ul. Żwirki i Wigury 9/13, 00-909 Warszawa,budynek nr 2.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przyprawy warzywa i owoce suszone..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa przypraw warzyw i owoców suszonych dla JW 2144, szczegółowo określonych w siwz. Wielkość zamówienia do 137 000 euro..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.70-7, 15.89.30.00-4, 15.89.00.00-3, 15.33.24.10-1, 15.87.10.00-4, 15.87.12.70-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Produkty zbożowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów zbożowych dla JW 2144 szczegółowo określonych w siwz. Wielkość zamówienia do 137 000 euro.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.33.11-1, 15.61.33.10-4, 15.61.33.13-5, 15.61.33.80-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Wyroby spożywcze gotowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostaw awyrobów spożywczych gotowych dla JW 2414 szczegółowo określonych w siwz. Wielkość zamówienia do 137 000 euro.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.32.00-6, 15.84.10.00-5, 15.86.13.00-4, 15.86.41.00-3, 15.83.16.00-8, 15.33.22.90-3, 15.89.00.00-3, 15.91.21.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Przyprawy warzywne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa przypraw warzywnych dla JW 2414 szczegółowo określonych w siwz. Wielkość zamówienia do 137 000 euro..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.50-1, 15.33.14.80-5, 15.87.12.60-4, 15.33.21.40-7, 15.33.14.28-3, 15.87.11.10-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa konserwowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa warzyw konserwowych dla JW 2414 szczegółowo określonych w siwz. Wielkość zamówienia do 137 000 euro..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.15.00-2, 15.33.14.00-1, 15.32.18.00-2, 15.33.14.60-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Tłuszcze roślinne i zwierzęce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa tłuszczy roślinnych i zwierzęcych dla JW 2414 szczegółowo określonych w siwz..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.11.00-3, 15.43.00.00-1, 15.41.21.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.