eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi W³odawaDostawa warzyw i owoców do Zak³adu Karnego we W³odawie

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2015-09-09

W³odawa: Dostawa warzyw i owoców do Zak³adu Karnego we W³odawie
Numer og³oszenia: 234398 - 2015; data zamieszczenia: 09.09.2015
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny we W³odawie , ul. ¯o³nierzy WiN 19, 22-200 W³odawa, woj. lubelskie, tel. 0-82 5726810, 5726824, faks 0-82 5726866.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna S³u¿by Wiêziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa warzyw i owoców do Zak³adu Karnego we W³odawie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Czê¶æ I zamówienia: 1. Buraki czerwone w ilo¶ci 8000 kg, kod CPV 03221111-7 2. Cebula w ilo¶ci 6000 kg, kod CPV 03221113-1 3. Marchew w ilo¶ci 12000 kg, kod CPV 03221112-4 4. Por w ilo¶ci 1500 kg, kod CPV 03221100-7 5. Pietruszka w ilo¶ci 2500 kg, kod CPV 03221100-7 6. Seler w ilo¶ci 3500 kg, kod CPV 03221100-7 7. Kapusta czerwona w ilo¶ci 4000 kg, kod CPV 03221410-3 8. Jab³ka w ilo¶ci 7000 kg, kod CPV 03222320-2 9 Kapusta bia³a w ilo¶ci 9000 kg, kod CPV 03221410-3 Czê¶æ II zamówienia: 1. Papryka ¶wie¿a w ilo¶ci 300 kg, kod CPV03221230-7 2. Rzodkiewka, w ilo¶ci 600 kg, kod CPV03221110-0 3. Kapusta pekiñska w ilo¶ci 1200 kg, kod CPV 03221410-3 4. Szczypior w ilo¶ci 500 kg, , kod CPV 03221113-1 5. Sa³ata w ilo¶ci 900 kg, kod CPV 03221310-2 6. Pomidor w ilo¶ci 500 kg, kod CPV 03221240-0 7. Ogórek ¶wie¿y w ilo¶ci 500 kg, kod CPV 03221270-9 8. Czosnek ¶wie¿y w ilo¶ci 50 kg, kod CPV 03221110-0 9 . Pieczarki w ilo¶ci 600 kg, kod CPV 03221260-6 Czê¶æ III zamówienia: 1. Fasola w ilo¶ci 1600 kg, kod CPV 03212200-2 2 Groch w ilo¶ci 600 kg, kod CPV 03212200-2 Czê¶æ IV zamówienia: 1. Ziemniaki w ilo¶ci 70000 kg , kod CPV 03212100-1.

II.1.5)

  przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych

  • Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówieñ uzupe³niaj±cych

II.1.6) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.11.11-7, 03.22.11.12-4, 03.22.14.10-3, 03.22.23.20-2, 03.22.12.30-7, 03.22.12.40-0, 03.22.12.60-6, 03.21.22.00-2, 03.21.21.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 4.

II.1.8) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakoñczenie: 30.06.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O O¦WIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJ¡ DOSTARCZYÆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPE£NIANIA WARUNKÓW UDZIA£U W POSTÊPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spe³niania przez wykonawcê warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz o¶wiadczenia o spe³nianiu warunków udzia³u w postêpowaniu nale¿y przed³o¿yæ:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, nale¿y przed³o¿yæ:

  • o¶wiadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu o udzielenie zamówienia albo sk³adania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona bêdzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której bêdzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostêpna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Zak³ad Karny we W³odaewie, ul. ¯o³nierzy W i N 19, 22-200 W³odawa - dzia³ kwatermistrzowski.

IV.4.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 17.09.2015 godzina 09:00, miejsce: Zak³ad Karny we W³odaewie, ul. ¯o³nierzy W i N 19, 22-200 W³odawa - sekretariat.

IV.4.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje siê uniewa¿nienie postêpowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania ¶rodków pochodz±cych z bud¿etu Unii Europejskiej oraz niepodlegaj±cych zwrotowi ¶rodków z pomocy udzielonej przez pañstwa cz³onkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które mia³y byæ przeznaczone na sfinansowanie ca³o¶ci lub czê¶ci zamówienia: nie

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Czê¶æ I.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Buraki czerwone w ilo¶ci 8000 kg, kod CPV 03221111-7 2. Cebula w ilo¶ci 6000 kg, kod CPV 03221113-1 3. Marchew w ilo¶ci 12000 kg, kod CPV 03221112-4 4. Por w ilo¶ci 1500 kg, kod CPV 03221100-7 5. Pietruszka w ilo¶ci 2500 kg, kod CPV 03221100-7 6. Seler w ilo¶ci 3500 kg, kod CPV 03221100-7 7. Kapusta czerwona w ilo¶ci 4000 kg, kod CPV 03221410-3 8. Jab³ka w ilo¶ci 7000 kg, kod CPV 03222320-2 9 Kapusta bia³a w ilo¶ci 9000 kg, kod CPV 03221410-3.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.11.11-7, 03.22.11.12-4, 03.22.14.10-3, 03.22.23.20-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Czê¶æ II.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Papryka ¶wie¿a w ilo¶ci 300 kg, kod CPV03221230-7 2. Rzodkiewka, w ilo¶ci 600 kg, kod CPV03221110-0 3. Kapusta pekiñska w ilo¶ci 1200 kg, kod CPV 03221410-3 4. Szczypior w ilo¶ci 500 kg, , kod CPV 03221113-1 5. Sa³ata w ilo¶ci 900 kg, kod CPV 03221310-2 6. Pomidor w ilo¶ci 500 kg, kod CPV 03221240-0 7. Ogórek ¶wie¿y w ilo¶ci 500 kg, kod CPV 03221270-9 8. Czosnek ¶wie¿y w ilo¶ci 50 kg, kod CPV 03221110-0 9 . Pieczarki w ilo¶ci 600 kg, kod CPV 03221260-6 Czê¶æ III zamówienia:.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.22.12.30-7, 03.22.12.40-0, 03.22.13.10-2, 03.22.11.10-0, 03.22.12.60-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: Czê¶æ III.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Fasola w ilo¶ci 1600 kg, kod CPV 03212200-2 2 Groch w ilo¶ci 600 kg, kod CPV 03212200-2.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.21.22.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: Czê¶æ IV.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki w ilo¶ci 70000 kg , kod CPV 03212100-1.

  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakoñczenie: 30.06.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.


Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.