To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2011-09-02
D³ugosiod³o: ¦wiadczenie us³ug cateringowych na terenie gminy D³ugosiod³o w ramach projektu pn. Dobry start - lepsza przysz³o¶æ
Numer og³oszenia: 236043 - 2011; data zamieszczenia: 02.09.2011
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 223861 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina D³ugosiod³o, ul. Ko¶ciuszki 2, 07-210 D³ugosiod³o, woj. mazowieckie, tel. 029 7412512 w.47, 7412526, faks 02907412512.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦wiadczenie us³ug cateringowych na terenie gminy D³ugosiod³o w ramach projektu pn. Dobry start - lepsza przysz³o¶æ.
II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest ¶wiadczenie us³ug cateringowych na terenie gminy D³ugosiod³o, dla uczestników zajêæ pozalekcyjnych dydaktyczno-wyrównawczych, w ramach projektu POKL.9.1.2 pod nazw± Dobry start - lepsza przysz³o¶æ w kontek¶cie realizacji projektu, wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Spo³ecznego z Programu Operacyjnego Kapita³ Ludzki. Przez us³ugê cateringu rozumie siê przygotowanie, dostarczenie oraz podanie w wyznaczonym czasie 213 posi³ków w Gimnazjum Publicznym im. Armii Krajowej w D³ugosiodle. Us³uga bêdzie wykonywana jeden raz w tygodniu (poniedzia³ek). Wykonawca bêdzie dostarcza³ posi³ki zgodnie z poni¿szym zestawieniem. ZESTAW I: 1. Kotlet mielony z pieczarkami -150g 2. Ziemniaki t³uczone -150g 3. Surówka z kapusty pekiñskiej -150g ZESTAW II: 1. Serek homogenizowany waniliowy -200g 2. Bu³ka s³odka z nadzieniem jab³kowym -100g - 1szt 3. Napój owocowy niegazowany (ró¿ne smaki) w opakowaniu jednorazowym- 250ml 4. Owoc (jab³ko - 200 g, banan - 180 g, mandarynki - 180 g) - ka¿dy z owoców wyst±pi z czêstotliwo¶ci± co 3 dostawa tego zestawu. ZESTAW III: 1. Gulasz wieprzowy - 150g 2. Ziemniaki t³uczone -150g 3. Marchewka duszona z zielonym groszkiem -150g ZESTAW IV: 1. Kanapka: bu³ka kajzerka posmarowana mas³em, 1 li¶æ sa³aty, 1 plasterek wêdliny (np. polêdwica sopocka, szynka), plaster pomidora lub 2 plastry ogórka - 1 szt./osobê 2. Napój owocowy niegazowany (ró¿ne smaki) w opakowaniu jednorazowym - 250ml, 3. Wafelek w czekoladzie Grzesiek lub równowa¿ny - 39g ZESTAW V: 1. Pierogi z serem - 200g + ¶mietana - 50ml ZESTAW VI: 1. Serek wiejski Mlekovita lub równowa¿ny - 200g 2. Bu³ka s³odka z nadzieniem serowym (100g) - 1 szt 3. Napój owocowy niegazowany (ró¿ne smaki) w opakowaniu jednorazowym- 250ml 4. Owoc (jab³ko - 200 g, banan - 180 g, mandarynki - 180 g) - ka¿dy z owoców wyst±pi z czêstotliwo¶ci± co 3 dostawa tego zestawu Czêstotliwo¶æ wystêpowania zestawu - co 6 tygodni. Zestaw I, III i V nale¿y podaæ na ciep³o w pojemniku termoizolacyjnym z kompletem sztuæców jednorazowych oraz serwetek. Posi³ki nale¿y dostarczyæ wyporcjowane..
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.32.00.00 - Us³ugi podawania posi³ków 55.32.10.00 - Us³ugi przygotowywania posi³ków 55.52.00.00 - Us³ugi dostarczania posi³ków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt jest wspó³finansowany ze ¶rodków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Spo³ecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapita³ Ludzki, Priorytet IX. Rozwój wykszta³cenia i kompetencji w regionach, Dzia³anie 9.1. Wyrównanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jako¶ci us³ug edukacyjnych ¶wiadczonych w systemie o¶wiaty, Poddzia³anie 9.1.2. Wyrównywanie szans edukacyjnych uczniów z grup o utrudnionym dostêpie do edukacji oraz zmniejszanie ró¿nic w jako¶ci us³ug edukacyjnych..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.09.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Zajazd Borowik s.c. El¿bieta Hryniewska, Katarzyna Gwiazda, £ukasz Hryniewski, £odziska 1a, 07-402 Lelis, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 49688,64 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 51759,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 51759,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 99377,28
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "¦wiadczenie us³ug cateringowych"
- Przygotowanie i dostarczenie posi³ków (us³uga cateringowa) dla dzieci uczêszczaj±cych do ¯³obka Publicznego w Biskupcu z siedzib± w Borkach Wielkich w dniach, w których placówka pe³ni opiekê.
- Us³ugi cateringowe na potrzeby Bran¿owego Centrum Umiejêtno¶ci w Zgorzelcu - Czê¶æ I - Catering dla uczestników zajêæ stacjonarnych
- przygotowanie i dostawa ca³odziennego wy¿ywienia dla wychowanków placówek opiekuñczo wychowawczych w Poznaniu
- Przygotowanie i dostawa obiadów dwudaniowych dla podopiecznych Dziennego Domu "Senior-WIGOR" oraz przygotowanie i dostawa ca³odobowego wy¿ywienia dla uczestników i mieszkañców COM w Zgierzu.
- ¦wiadczenie us³ug ca³odziennego ¿ywienia pacjentów Szpitala Miejskiego w Siemianowicach ¦l±skich Sp. z.o.o.
wiêcej: Us³ugi podawania posi³ków »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.