eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tomaszów LubelskiSUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY INTARNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ NR 1 W TOMASZOWIE LUBELSKIM, UL. Wyspiańskiego 8

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-08-03

Tomaszów Lubelski: SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY INTARNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ NR 1 W TOMASZOWIE LUBELSKIM, UL. Wyspiańskiego 8
Numer ogłoszenia: 236186 - 2010; data zamieszczenia: 03.08.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Nr 1 , ul. Wyspiańskiego 8, 22-600 Tomaszów Lubelski, woj. lubelskie, tel. 084 6642445, faks 084 6643206.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ PRZY INTARNACIE ZESPOŁU SZKÓŁ NR 1 W TOMASZOWIE LUBELSKIM, UL. Wyspiańskiego 8.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy internacie Zespołu Szkół nr 1 w Tomaszowie Lubelskim przy ul. Wyspiańskiego 8 Przedmiot zamówienia został podzielony na 12 CZĘŚCI od nr I do XII . CZĘŚĆ I PIECZYWO Kod CPV- 15612500-6-6 CZĘŚĆ II MLEKO I JEGO PRZETWORY kod CPV -15500000-3 CZĘŚĆ III MIĘSO i PRODUKTY WĘDLINIARSKIEKod CPV 15100000-9 , CPV 15131120-2 CZĘŚĆ IV RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE Kod CPV 15800000-6 CZĘŚĆ V RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE Kod CPV 15200000-0 CZĘŚĆ VI DRÓB Kod CPV 15112000-6 CZĘŚĆ VII MROŻONKI Kod CPV 15331100-8 CZĘŚĆ VIII OWOCE ŚWIEŻE Kod CPV 03121000-5 CZĘŚĆ IX WARZYWA Kod CPV 15300000-1 CZĘŚĆ X JAJA KURZE Kod CPV03142500-3 CZĘŚĆ XI PRODUKTY MĄCZNE GOTOWE Kod CPV 15851000-8 CZĘŚĆ XII ZIEMNIAKI kod CPV 03212100-1.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.61.25.00-6, 15.50.00.00-3, 15.10.00.09-, 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.11.20.00-6, 15.33.11.00-8, 03.12.10.00-5, 15.30.00.00-1, 03.14.25.00-3, 15.85.10.00-8, 03.21.21.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 12.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ustawy 1 oraz wykażą brak podstaw do wykluczenia z powodu niespełnienia warunków określonych w art.24 ust.1 ustawy PZP. Zgodnie z art.22 ust.1 ustawy, o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące: 5.1 posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania: 5.2 Dopuszcza się możliwość złożenia oferty wspólnej przez dwóch lub więcej wykonawców w rozumieniu art.23 ustawy W przypadku złożenia oferty wspólnej żaden z wykonawców nie może podlegać wykluczeniu z powodu nie spełnienia warunków o których mowa w art.24 ust.1 ustawy Prawo Zamówień Publicznych, natomiast warunki określone w art. 22 ust. Pkt. 2,3 i 4 wymienionej wyżej ustawy Wykonawcy mogą spełniać wspólnie. 5.3 Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie zamówienia ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie wykonania zamówienia publicznego. 5.5 Sprawdzenie warunków udziału w postępowaniu odbywać się będzie na postawie przedłożonych przez wykonawcę dokumentów i oświadczeń na zasadzie spełnia /nie spełnia/. Niespełnienie jednego warunku, skutkować będzie wykluczeniem wykonawcy z postępowania. Z treści złożonych dokumentów musi jednoznacznie wynikać , iż wyżej wymienione warunki zostały spełnione przez wykonawcę.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: /www.lo-tomaszow.pl/przetargi.html
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Nr 1 w Tomaszowie Lubelskim, ul. Wyspiańskiego 8, 22-600 Tomaszów Lubelski.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.08.2010 godzina 12:00, miejsce: Zespól Szkół Nr 1 w Tomaszowie Lubelskim, ul. Wyspiańskiego 8, 22-600 Tomaszów Lubelski.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb zwykły krojony 500 g szt. 3000 2 Bułka 50g. szt. 5000 3 Bułka tarta 100g szt. 100 4 Drożdżówka 100 g szt. 500 5 Pączki 80 g Szt 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.25.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MLEKO I JEGO PRZTWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko spożywcze 2% tł. w opak. 1 l.litr 350 Śmietana 18 % tł. litr 500 Masło ex .zawartość tł. 82,5% op. 0.200 g kg. 10 Twaróg półtłusty kg. 90 Ser żółty salami Kg. 70 Jogurty kubek 150 ml. Szt. 500 Serek homogenizowany op.100 g Szt. 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO I PRODUKTY WĘDLINIARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek surowy kg 10 Boczek wędzony parzony kg 10 słonina kg. 50 Łopatka wieprzowa b/ kośći kg. 220 Karkówka wieprzowa b/k kg. 250 Schab b/k kg. 240 baleron kg 20 Kiełbasa krakowska kg 35 Kiełbasa żywiecka kg 35 Kiełbasa zwyczajna kg 50 Kiełbasa łopatkowa kg 30 Kiełbasa podwawelska kg 40 Mielonka prasowana Tyrolska kg 40 Paróweczki wieprzowe kg 100 Pasztet pieczony kg 20 Szynka wieprzowa domowa kg 60 Polędwica sopocka kg 50 Przysmak śniadaniowy kg 20 Pieczeń chlebowa kg 50 ogonówka kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.20-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier biały kryształ- luzem a 50 kg 420 Kg Barszcz czerwony konc w płynie 330 milil 30 szt Cukier waniliowy 30 Szt Barszcz czerwony inst. słoik 160 g 40 Szt Chrzan tarty w słoiku op. Nie mniej jak 200 g 50 Szt Kakao ciemne sypkie op. nie mniej jak 100 g 20 Szt Dżem wiśniowy nie mniej jak 280 200 Szt Dżem truskawkowy nie mniej jak 280 g 200 Szt Dżem śliwkowy - nie mniej jak 280g 200 Szt Ciastka kruche luz 30 kg Krem chrzanowy op do 200g 150 szt Fasolka konserwowa czerwona op. nie mniejsze jak 400g 20 szt Groszek konserwowy op.nie mniej jak 400 g 60 Szt Cukierki czekol. luzem 30 kg Herbata granulowana 100 g 200 Szt Herbata Lipton expresowa op 200g 10 Op Kawa inka op. nie mniejsze jak 200 g 20 Szt Keczup PIKANTNY firmy Roleskiej lub inny równoważny opakowaniu nie mnie jak 500 g 250 Szt Keczup łagodny poj nie mniej jak 500 g 50 szt Koncentrat pomidorowy 30 % op. 900 ml 60 Szt Papryka mielona ostra op.nie mniej jak 20 g 20 Szt Kukurydza konserwowa słodka -op.nie mniejsze jak 400 g 100 Szt Kwasek cytrynowy nie mniej jak 20g 90 Szt Majonez dekoracyjny nie mniej jak 700 g Firmy Winiary lub inny równoważny 100 Szt Musztarda kremska op. nie mniej 180g 150 Szt Majeranek torebka 20g 60 kg Seler konserwowy op. 05 l 30 Szt Ocet spirytusowy 10 % op. 05l. 10 Szt Ogórek konserwowy poj 0,9l 50 szt Przyprawa do zup w płynie op. - 1 l Firmy Winiar lub inny równoważny 50 Szt Pieprz naturalny czarny mielony- op nie mniej jak 20 g 150 Szt Pieprz ziołowy torebka op. nie mniej jak 20 g 150 Szt Papryka w proszku słodka mielona torebka 20 g 50 Szt Pietruszka susz- natka op nie mnie jak 20 g 60 Szt Koper susz op. nie mniej jak 25 g 60 Kg Przyprawa do potraw typu Vegeta lub równoważny op. 500 g 120 Szt Przyprawa do potraw op.200g Podarka lub równoważny 50 szt Ryż biały op. 1 kg 70 Kg Rosołki drobiowe op. 180 g Firmy Winiar lub równoważny 100 Op Sól kuchenna spożywcza 1 kg 80 Kg Ziele angielskie torebka 15 g 4 kg Liść laurowy torebka 15 g 70 Szt Mąka ziemniaczana op. 100 g 15 szt Mąka pszenna typ 450 130 Kg Olej jadalny Uniwersalny op. 3 l. 25 Szt Olej jadalny uniwersalny Op. 1 litr 400 Szt Margaryna stołowa zwykła kostka 250 g 50 Szt Margaryna śniadaniowa z zaw. Olejów roślinnych op.500 g 300 kg Kasza jęczmienna wiejska op.500g 70 szt Kisiel 50 szt Kasza gryczana 500 g 80 szt Płatki kukurydz. 250 grNESKWIK lub równoważne 180 Szt. Papryka mielona słodka op.nie mniej jak 20 g 20 Szt Ser topiony bloczek 100 g 130 szt Ser topiony Rama krem nie mniej jak 180 g 60 szt Pieczarka konserwowa poj.800 ml 40 Szt Makaron wstążka op.0,500 g Lubella lub inny równoważny 20 Szt Makaron nitka op. 500g Lubella lub inny równoważny 30 kg Makaron świderki op.400g Lubella lub inny równoważny 120 Szt Makaron nitki spagetti op.400 g Lubella lub inny równoważny 120 Szt makaron kolanka op. 0,5kg Lubella lub inny równoważny 30 Szt Makaron łazanki op.0,5 kg Lubella lub inny równoważny 100 Szt Serek top. Krążki op. 140g Hohland lub równoważny 100 szt Serek top. plastry op.150g Hohland lub równoważny 200 Szt Szyneczka drobiowa Polska 110g 500 Szt Szyneczka mielona 110 g 200 Szt Pasztet drobiowy nie mniej jak op. 130g 500 Szt Pasztet drobiowy nie mniej jak 290g 50 szt Paluszki słone opakowanie 0,80 g 200 Szt Barszcz biały op 3 kg 15 kg Zupa ogonowa op.3 kg 10 kg Baton czekoladowy op. do 40 g 300 szt Czekolada Wedell lub inna równoważna op. 100 g 300 Szt Cukierki draże kawowe 80 g 50 szt Ser Puszysty 90 Szt Soda oczyszczona 20 szt Delikat do ryb nie mniej jak 0,25 g 10 Kg Delikat do drobiu 10 Kg Sos sałatkowy ogrodowy lub równoważny 5 Kg Sos cygański 5 Kg Sos pieczeniowy 6 kg Przyprawa bazylia nie mniej jak 0,10 g 5 kg Czosnek granulowany nie mniej jak 0, 16 g 3 kg Sos włoski nie mniej jak 0, 20 g 2 kg Fix do gulaszu nie mniej jak 0,20 g 6 kg Sos boloński nie mniej jak 0,48 g 6 kg Woda 1,5 l Nałęczowianka 20 szt Soki owocowe 2 l Caprio 30 szt Zupa pieczarkowa op.3 kg 5 Kg Barszcz czerwony op.3 kg 9 Kg Zupa pomidorowa op.3 kg 6 Kg Rosół z kury op.1 kg 10 Kg Zioła prowensalskie op nie mniej jak 0,10 g 50 szt Ananasy w puszkach 40 szt Napój niegazow.op.1,5 l 40 szt Szczaw konserwowy 300 g 60 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: RYBY PRZETWORZONE I KONSERWOWANE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z ryby Dorsz mrożona kg 150 Filety śledziowe matjasy małosolne kg 15 Konserwa rybna śledż w oleju op. nie mniej jak 170 g sz 100 Konserwa rybna śledż w pomidorach op. nie mniej jak 170 g szt 100 Paprykarz szczeciński -op. nie mniej jak 300 g szt 100 Filet z soli kg 150 Kotlety rybne panierowane kg 60 Bryza płaty w oleju 8 kg Op. szt 5 Płat śledziowy po cygańsku 0,5 kg szt 15 Płat po wiejsku op.2 kg szt 20 Matjas op 4 kg solony szt 10 Tuńczyk w oleju 170 gr szt 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: DRÓB.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet drobiowy mrożony kg. 200 Porcje rosołowe kg. 60 Udka drobiowe mrożone kg. 250.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mieszanka warzywna -bukiet jarzyn mrożona 6 skł.op.2,50 kg kg 70 Marchew mrożona op.10 kg kg 30 Porzeczka mrożona op.2.50 kg Kg 120 Wiśnia mrożona op.2.50 kg kg 120 Kalafior mrożony op.2.50 kg kg 50 Truskawka mrożona op.2,50 kg Kg 120 Marchew z groszkiem op.2.50 kg kg 60 Włoszczyzna op.2.50 kg 160 Zupa pieczarkowa op.2,50 kg kg 60 Fasola zielona 2,50 kg op, kg 30 Fasola żółta 2,50 kg op. kg 30 Brokuły 2,50 kg op. kg 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: OWOCE ŚWIEŻE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jabłka gat.I kg 300 Gruszki Kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.12.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: WARZYWA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Buraki ćwikła kg. 250 Cebula biała kg. 150 marchew kg. 100 seler kg. 20 por kg. 60 Pietruszka korzeń kg. 10 Kapusta czerwona kg. 120 Kapusta biała kg. 500 Cytryny kg. 40 Kapusta pekińska kg. 200 Kapusta kiszona kg. 120 Ogórek kwaszony kg. 100 Fasola biała Jaś kg. 60 Czosnek kg. 5 Pieczarka kg. 40 kalafior kg. 40 Brokuły Kg 40.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: JAJA KURZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze świeże kl. I szt 4000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: PRODUKTY MĄCZNE GOTOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pierogi ruskie domowe Kg. 350 Pierogi z kapustą i grzybami kg. 100 Pierogi z mięsem kg 100 Uszka z grzybami kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: ZIEMNIAKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ziemniaki kg 4000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.