eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Radomzakup z dostawą mięsa i wędlin

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-11-12

Radom: zakup z dostawą mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 238275 - 2012; data zamieszczenia: 12.11.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej Nad Potokiem im. Bohdany "Danuty" Kijewskiej , ul. Andrzeja Struga 88, 26-600 Radom, woj. mazowieckie, tel. 48 3448689, faks 48 3448689.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: bip.dpsnp.radom.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu terytorialnego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: zakup z dostawą mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - mięso wieprzowe i wołowe Lp. Asortyment j.m. Ilość 1. Kark wieprzowy bez kości kg 450 2. Łopatka wp. bez kości kg 1300 3. Nogi wieprzowe kg 100 4. Schab wp.bez kości kg 200 5. Wołowina -rozbratel kg 60 6. Wołowina b.k kg 300 7. Żeberka wieprzowe kg 240 8. Flaki wołowe kg 180 9. Kości schabowe kg 800 10. Serca wieprzowe kg 40 11, Płuca wieprzowe kg 40 12. Ogony wieprzowe kg 420 13 Od szynki bez kości kg 250 Ogółem : kg 4.380kg Część II - mięso drobiowe Lp. Asortyment j.m. Ilość 1. Piersi z kurczaka kg 300 2. Porcje rosołowe kg 600 3. Wątroba drobiowa kg 170 4. Żołądki drobiowe kg 200 5. Udka drobiowe kg 1080 6. Kurczaki kg 450 7. Gulasz drobiowy kg 360 Ogółem : kg 3.160 kg Część III - wyroby wędliniarskie lepsze gatunkowo Lp. Asortyment J.m. Ilość 1. Polędwica sopocka kg 150 2. Szynka gotowana kg 150 3. Szynka wiejska kg 150 4. Schab drobiowy kg 150 5. Pierś opiekana z indyka kg 100 6. Baleron kg 200 7. Boczek wędzony kg 200 8. Ogonówka kg 250 9. Szynka z piersi indyka kg 150 10. Łopatka pieczona kg 220 11. Szynka tradycyjna kg 200 12. Szynka tostowa kg 220 Ogółem: kg 2140 kg Część IV - wyroby wędliniarskie - podroby Lp. Asortyment j.m. Ilość 1. Szynkówka z indyka kg 150 2. Szynka z piersi kurczaka kg 170 3. Baleron z indyka kg 200 4. Mielonka kg 220 5. Pieczeń bawarska kg 220 6. Pasztetowa kg 300 7. Kiszka gryczana kg 400 8. Salceson włoski kg 200 9. Pasztet mięsny kg 300 10. Salceson brunszwicki kg 160 11. Mielonka tyrolska kg 200 12. Pasztet mazowiecki w słoiku - 400-500g. szt. 144 Ogółem: kg 2.520 kg bez pasztetu mazowieckiego Część V - wyroby wędliniarskie - kiełbasy Lp. Asortyment j.m. Ilość 1. Kiełbasa podsuszana kg 450 2. Kiełbasa dębicka kg 450 3. Kiełbasa krakowska kg 450 4. Kiełbasa debreczyńska kg 300 5. Kiełbasa żywiecka kg 450 6. Kiełbasa zwyczajna kg 300 7. Kiełbasa wiejska kg 220 8. Kiełbasa szynkowa kg 200 9. Kiełbasa parówkowa kg 100 10. Kiełbasa serwolatka kg 200 11. Parówki drobiowe kg 400 12. Mortadela kg 480 13. Kiełbasa biała kg 100 Ogółem kg 4.100 kg Wszystkie produkty winny być świeżę , odpowiednio oznakowane, zapakowane, z ważną datą przydatności do spożycia..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie wymagane

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • 1. Warunkiem udziału w postępowaniu są: a) przedłożenie w zakreślonym terminie właściwie sporządzonej oferty zgodnej z wymaganiami SIWZ, b) przedłożenie do oferty niżej wymienionych dokumentów, w formie oryginałów lub kserokopii, poświadczonych za zgodność z oryginałem przez osobę podpisującą ofertę: - oświadczenie o spełnieniu przez Wykonawcę warunków określonych w art. 22 ust. 1 p.z.p. /wg. wzoru stanowiącego zał. nr 1/, - oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 pzp. /wg wzoru stanowiącego załącznik nr 2/ - oświadczenie o zapoznaniu się z SIWZ i braku zastrzeżeń do jej postanowień /wg. wzoru stanowiącego zał. Nr 3/ - aktualne, tj. wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, lub wypis z KRS, - oświadczenie o warunkach dostawy-załącznik nr 7

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.dpsnp.radom.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej Nad Potokiem im. Bohdany Danuty Kijewskiej 26-600 Radom, ul.Struga 88 budynek adm.pok.6.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.11.2012 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Nad Potokiem im. Bohdany Danuty Kijewskiej 26-600 Radom, ul.Struga 88 budynek adm.pok.kadr.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso wieprzowe i wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Asortyment j.m. Ilość 1. Kark wieprzowy bez kości kg 450 2. Łopatka wp. bez kości kg 1300 3. Nogi wieprzowe kg 100 4. Schab wp.bez kości kg 200 5. Wołowina -rozbratel kg 60 6. Wołowina b.k kg 300 7. Żeberka wieprzowe kg 240 8. Flaki wołowe kg 180 9. Kości schabowe kg 800 10. Serca wieprzowe kg 40 11, Płuca wieprzowe kg 40 12. Ogony wieprzowe kg 420 13 Od szynki bez kości kg 250 Ogółem : kg 4.380kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Asortyment j.m. Ilość 1. Piersi z kurczaka kg 300 2. Porcje rosołowe kg 600 3. Wątroba drobiowa kg 170 4. Żołądki drobiowe kg 200 5. Udka drobiowe kg 1080 6. Kurczaki kg 450 7. Gulasz drobiowy kg 360 Ogółem : kg 3.160 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Wyroby wędliniarskie lepsze gatunkowo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Asortyment J.m. Ilość 1. Polędwica sopocka kg 150 2. Szynka gotowana kg 150 3. Szynka wiejska kg 150 4. Schab drobiowy kg 150 5. Pierś opiekana z indyka kg 100 6. Baleron kg 200 7. Boczek wędzony kg 200 8. Ogonówka kg 250 9. Szynka z piersi indyka kg 150 10. Łopatka pieczona kg 220 11. Szynka tradycyjna kg 200 12. Szynka tostowa kg 220 Ogółem: kg 2140 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: wyroby wędliniarskie-podroby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Asortyment j.m. Ilość 1. Szynkówka z indyka kg 150 2. Szynka z piersi kurczaka kg 170 3. Baleron z indyka kg 200 4. Mielonka kg 220 5. Pieczeń bawarska kg 220 6. Pasztetowa kg 300 7. Kiszka gryczana kg 400 8. Salceson włoski kg 200 9. Pasztet mięsny kg 300 10. Salceson brunszwicki kg 160 11. Mielonka tyrolska kg 200 12. Pasztet mazowiecki w słoiku - 400-500g. szt. 144 Ogółem: kg 2.520 kg bez pasztetu mazowieckiego.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: wyroby wędliniarskie -kiełbasy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Asortyment j.m. Ilość 1. Kiełbasa podsuszana kg 450 2. Kiełbasa dębicka kg 450 3. Kiełbasa krakowska kg 450 4. Kiełbasa debreczyńska kg 300 5. Kiełbasa żywiecka kg 450 6. Kiełbasa zwyczajna kg 300 7. Kiełbasa wiejska kg 220 8. Kiełbasa szynkowa kg 200 9. Kiełbasa parówkowa kg 100 10. Kiełbasa serwolatka kg 200 11. Parówki drobiowe kg 400 12. Mortadela kg 480 13. Kiełbasa biała kg 100 Ogółem kg 4.100 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.