eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Biały BórDostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum Ogólnokształcącego w Białym Borze.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-12-04

Biały Bór: Dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum Ogólnokształcącego w Białym Borze.
Numer ogłoszenia: 240674 - 2007; data zamieszczenia: 04.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Biały Bór, ul. Żymierskiego 10, 78-425 Biały Bór, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3839002, fax 094 3739745.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bialybor.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum Ogólnokształcącego w Białym Borze..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest zakup produktów żywnościowych do stołówki Internatu I Liceum Ogólnokształcącego w Białym Borze : Pakiet I - Produkty mleczarskie . Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik NR 2 Pakiet II - Warzywa i owoce, warzywa przetworzone, jaja, cytrusy. Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2 A Pakiet III - Mrożonki(warzywa, owoce, ryby, przetwory rybne). Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2 B Pakiet IV - Mięso i wyroby mięsne, wędliny. Szczegółowy opis zamówienia zawiera Załącznik Nr 2 C Pakiet V - artykuły ogólnospożywcze Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2 D Pakiet VI - pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie. Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2 E

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 01.24.20.00 - 01.24.20.00 01.12.10.00 - 01.12.10.00 01.13.13.00 - 01.13.13.00 01.13.12.00 - 01.13.12.00 Oryginalny kod CPV: 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.60.00 - Produkty głęboko mrożone Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data rozpoczęcia: 01.01.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca powinien zapoznać się ze wszystkimi wymaganiami określonymi w niniejszej specyfikacji. O udzielenie zamówienia ubiegać się mogą Wykonawcy, składający ważną i odpowiednią ofertę, którzy spełniają następujące warunki: a. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, na dostawy mięsa i wyrobów wędliniarskich zapisanych w pakiecie IV przedmiot zamówienia musi odpowiadać wszystkim cechom określonym w opisie w zał. nr 2 C do SIWZ i być zgodnym Z Polskimi Normami oraz normami HACCP, obowiązującymi od 1 stycznia 2006r. Zamawiający wymaga przedłożenia certyfikatu wdrożenia systemu bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego HACCP. b. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia c. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia,d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. ponadto -zadeklarują wykonywanie dostawy w sposób ciągły zapewniający utrzymanie dziennego zapasu, -posiadają środek transportu przystosowany do przewozu żywności, -akceptują warunki projektu umowy, -akceptują warunki zawarte w niniejszej specyfikacji. Oferta zostanie odrzucona bez rozpatrywania gdy -Jest niezgodna z ustawą -Jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia -Jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. -zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia -została złożona przez Wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia -zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny; których nie można poprawić na podstawie art. 88, lub błędy w obliczeniu ceny. -wykonawca w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia nie zgodził się na poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny. -jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów. Wykonawca ponosi wszelkie koszty związane z przygotowaniem i złożeniem oferty. Wymaga się, aby oferent zdobył wszystkie informacje, które mogą być konieczne do przygotowania oferty oraz podpisania umowy. Wybrany wykonawca jest zobowiązany do zawarcia umowy w terminie nie krótszym niż 7 dni od dnia przekazania zawiadomienia o wyborze oferty, nie później jednak niż przed upływem terminu związania ofertą.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wypełniony formularz oferty wg załącznika nr 1 do SIWZ. Wykonawca winien wypełnić odpowiednie załączniki formularze cenowe zał. Nr 2 - 2E wg pakietów w zależności na które i ile zadań składa ofertę.Wypełniony arkusz kalkulacyjny wg załącznika nr 3. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. W przypadku podmiotów występujących wspólnie wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. W przypadku spółki cywilnej lub konsorcjum powyższy dokument pkt. 3.3 powinien dołączyć każdy podmiot występujący wspólnie. Jeżeli Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania za granicą, zamiast dokumentów, o których mowa w pkt 3.4., składa odpowiedni dokument lub dokumenty wystawione zgodnie z prawem kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające,że : a.nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości b. nie zalega z uiszczeniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. c.nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie; Jeżeli w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub zamieszkanie, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt. 3.4.1. SIWZ,zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego kraju,w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Dokumenty , o których mowa w pkt. 3.3. i w pkt 3.4.1. SIWZ są składane w formie oryginału odpisu ,wypisu ,wyciągu lub kopii ,przetłumaczonych na język polski, poświadczonych przez polskie placówki konsularne, stosownie do obowiązujących przepisów. Dokumenty sporządzone w języku obcym, inne niż określone w pkt. 3.3. i w pkt 3.4.1. SIWZ są składane wraz z tłumaczeniem na język polski, sporządzonym przez tłumacza przysięgłego. W celu potwierdzenia, że oferowane dostawy przedmiotu zamówienia,odpowiadają normom jakościowym, zmawiającemu należy dołączyć zaświadczenie podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom oraz aktualnym przepisom Państwowej Inspekcji Sanitarnej odnośnie pochodzenia sprzedawanego towaru. Zamawiający żąda przedłożenia następujących dokumentów, potwierdzających spełnienie warunków określonych w art.22 ustawy prawo zamówień publicznych: a)Oświadczenie o spełnieniu warunków określonych w art. 22 ustawy prawo zamówień publicznych oraz, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy - na formularzu stanowiącym załącznik nr 4 do SIWZ Zaakceptowany projekt umowy załącznik nr 5 do SIWZ 3.7. UWAGI. -Dokumenty przetargowe, które zostały otworzone w trakcie wykonywania procedury przetargowej zatrzymuje zamawiający. -Zaleca się aby Formularz oferty oraz załączniki od nr 2 do nr 4 zostały wypełnione przez Wykonawcę bez wyjątku i dokonywania jakichkolwiek zmian. -Wzór umowy zał. Nr 5 powinien zostać zaakceptowany na ostatniej stronie bez dokonywania w nim jakichkolwiek zmian. -Zamawiający wzywa wykonawców, którzy w wyznaczonym terminie nie złożyli dokumentów potwierdzających spełnienie warunków udziału w postępowaniu, do uzupełnienia tych dokumentów w określonym terminie, jeżeli ich nie uzupełnienie skutkowałoby unieważnieniem postępowania.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.bialybor.alfatv.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zamawiający udostępnia SIWZ nieodpłatnie u zamawiającego w sekretariacie I Liceum Ogólnokształcącego przy ulicy Żymierskiego 27 w Białym Borze..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.12.2007 godzina 09:30, miejsce: I Liceum Ogólnokształcące w Białym Borze 78 - 425 Biały Bór ul. Żymierskiego 27, Sekretariat szkoły..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PAKIET I PRODUKTY MLECZARSKIE,Załącznik nr 2 do SIWZ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Masło -Kg 400,- Ser twarogowy 200 g.-Szt.-450, Ser topiony w kostkach (zegar)-Szt.- 200,- Ser żółty salami lub gouda kg-250, Mleko 2% -karton l.-500, Śmietana 18% - 180gr.-Szt.500, Monte szt.3000,- Jogurt kubek 150 ml (nie gorszy jak Jogobella)- szt.3000, Serek Danio Szt. 2.000..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.53.00.00-2, 15.54.21.00-0, 15.54.22.00-1, 15.54.40.00-3, 15.51.11.00-4, 15.55.10.00-2, 15.51.23.00-5, 15.55.10.00-5, 15.55.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2008; Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet II - Warzywa i owoce, warzywa przetworzone, jaja, cytrusy.Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2 A.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ziemniaki Ton. 4,- Banan kg400,- Burak czerwony kg100,- Cebula kg300,- Fasola czarna - puszka Szt.150,- Kapusta włoska kg.20,- Nektaryna kg.30,- Gruszki kg.40,- Fasola Jaś kg.100,- Groch Łuskany kg.50,- Kapusta biała kg.400,- Kapusta kiszona kg.600,- Kapusta pekińska kg.50,- Mandarynki kg.60,- Pomarańcze kg.60,- Marchew świeża kg.200,- Pietruszka korzeń kg.10,- Seler kg10,- Por kg30,- Ogórek świeży kg450,- Ogórek kiszony kg45,- Ogórek konserwowy 900 gr. Szt.300,- Kapusta czerw. Past. 900 gr. Szt.30,- Kapusta czerwona świeża kg15,- Pieczarki kg60,- Pomidory kg200,- Fasola czarna - puszka Szt.150,- Sałatka obiadowa 0,90 l.Szt.50,- Kukurydza puszki Szt.200,- Groszek puszka Szt.200,- Papryka świeża kg.50,- Papryka konserwowa 0,900Szt.80,- Jajka Szt.8.000, Jabłka duże kg.400,- Chrzan tarty 200 g. Szt.10,-.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5, 01.12.10.00-1, 01.13.13.00-7, 01.13.12.00-6, 01.11.21.00-6, 01.13.11.11-5, 01.12.11.11-2, 01.12.11.13-6, 15.33.22.93-4, 15.33.22.94-1, 15.33.22.95-8, 01.13.13.22-7, 01.11.22.10-0, 01.11.22.13-1, 01.12.14.10-8, 15.33.14.61-6, 01.12.14.10-8, 01.13.12.40-8, 01.13.12.20-2, 01.12.11.12-9, 01.12.11.10-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2008; Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: PAKIET NR III - Mrożonki warzywa, owoce, ryby,przetwory rybne..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Fasola szparagowa 450g Szt.200,- Truskawki 450g Szt.20,- Włoszczyzna 450g.Szt. 500,- Bukiet kwiatowy 450g.Szt.100,- Marchewka kostka 450g Szt.50,- Marchewka + groszek 450g.Szt.250,- Kalafior 450g Szt.200,- Wiśnie mrożone 450g.Szt.20,- Ryba filet z mintajaKg. 50,- Ryba filet z pangi kg. 100,- Śledzie matias Kg. 5,- Filet śledziowy w pomidorach Szt. 400,- Ryba filet - miruna Kg. 250,- Pyzy z mięsem Szt. 60,- Brokuły - 400 gr.Szt. 300,- Bagietki z pieczarkami (mroż). Szt.1000,-.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5, 15.33.11.70-9, 15.33.21.00-5, 15.33.11.10-1, 15.33.11.10-1, 15.33.11.70-9, 15.33.11.70-9, 15.33.11.40-0, 15.33.00.00-0, 15.22.20.00-0, 15.22.90.00-0, 15.24.12.00-1, 15.21.10.00-0, 15.22.20.00-0, 15.85.12.20-6, 15.33.11.40-0, 15.89.60.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2008; Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet IV - Mięso i wyroby mięsne, wędliny. Załącznik Nr 2 C.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Porcje rosołowe kg 400,- Łopatka bez kości Kg 100,- Karkówka bez kości kg 400,- Schab bez kości kg 300,- Mięso mielone wieprzowe kg 50,- Wątroba wieprzowa kg 20,- Smalec 200 g. Szt. 500,- Boczek świeży kg 50,- Kurczak świeży kg 30,- Udka drobiowe kg 900,- Piersi z kurczaka świeże kg 500,- Boczek wędzony parzony kg 80,- Kiełbasa krakowska wieprzowa kg 150,- Kiełbasa krakowska drobiowa kg 20,- Kiełbasa żywiecka kg 30,- Kiełbasa starogardzka kg 20,- Kiełbasa biała parzona kg 30,- Szynka gotowana wieprzowa kg 40,- Polędwica wieprzowa wędzona kg 50,- Pierś z indyka wędzona kg 10,- Ogonówka wędzona kg 20,- Łopatka z przyprawami kg 20,- Parówka cienka wieprzowa kg 80,- Serdelki drobiowe kg 60,- Pasztet drobiowy 135 g. Szt. 500,- Kiełbasa śląska kg 50,- Pieczeń mięsna kg 20,- Kiełbasa szynkowa kg 30,- Kiełbasa podwawelska kg 300,- Szynka Babuni kg 20,- Szynka z indyka kg 10,- Szynka wędzona wieprzowa kg 20,- Słonina bez skóry kg 30,-.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5, 15.11.22.10-1, 15.13.11.33-6, 15.11.30.00-3, 15.11.00.00-2, 15.11.40.00-0, 15.10.00.00-9, 15.11.21.30-6, 15.13.11.33-6, 15.13.14.10-2, 15.13.11.35-0, 15.13.12.10-0, 15.13.11.35-0, 15.13.13.10-1, 15.13.11.33-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2008; Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet V - artykuły ogólnospożywcze Szczegółowy opis zamówienia zawiera załącznik Nr 2 D.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Koncentrat pomidorowy 990 gr. nie gorszy niż Kotlin Szt. 30,- Koncentrat pomidorowy 200 g. Szt. 300,- Syrop owocowy 500 g.malinowy, pomarańczowy , wiśniowy - Łowicz, herbapol. Szt. 500,- Musztarda 200 g. Szt. 50,- Olej -nie gorszy niż Kujawski l.- 300,- Maggi w płynie - oryginalna l.80,- Mąka - koszalińska kg 400,- Cukier kryształ kg 400,- Kasza jęczmienna kg 100,- Ryż kg 100,- Majonez dekoracyjny Winiary 400g Szt. 250,- Makaron muszelki nie gorszy niż Lubella 2 - jajeczny - 500 g. Szt. 300,- Makaron nitki nie gorszy niż Lubella 2 - jajeczny 500 g. Szt. 300,- Makaron świderki nie gorszy niż Lubella 2 - jajeczny 500 g. Szt. 200,- Mąka ziemniaczana kg 20,- Płatki kukurydziane Corn Flakes zwykłe 250 g. Szt. 200,- Płatki kukurydziane czekoladowe 250 g. Szt. 50,- Keczup 250g łagodny- nie gorszy niż Kotlin Szt. 300,- Krem czekoladowy 200g - Nutella Szt. 150,- Kawa inka 150g Szt. 10,- Kwasek cytrynowy 20g Szt. 100,- Kisiel Wiśniowy, truskawkowy Szt. 80,- Mąka tortowa - koszalińska- 1 kg. kg 200,- Sól drobna kg 100,- Cukier waniliowy Szt. 30,- Herbata zwykła-granulowana Saga 200g Szt. 250,- Czosnek granulowany 20g Szt. 600,- Liść laurowy 15g Szt. 15,- Ziele angielskie 20g Szt. 15,- Pieprz naturalny mielony 20g Szt. 300,- Pieprz ziołowy 20g Szt. 50,- Proszek do pieczenia 18g Szt. 50,- Papryka ostra mielona 20g Szt. 50,- Papryka słodka 20g Szt. 30,- Vegeta 200g Szt. 400,- Delikt czerwony 90g Szt. 200,- Sos pieczeniowy 34g Szt. 60,- Zupa pieczarkowa 34g Szt. 60,- Zupa ogonowa 53g Szt. 20,- Majeranek 20g Szt. 200,- Żurek w torebce Szt. 150,- Czekolada orzechowa 100 g. Szt. 150,- Czekolada mleczna 100 g. Szt. 150,- Baton Grzesiek39 g. Szt. 1000,- Baton Princessa 36 g. Szt. 300,- Baton Prince-Polo 40 g. Szt. 100,- Baton Prince-Polo- XXL Szt. 200,- Baton Pawełek Szt. 1500,- Prince Polo XXL Szt. 100,- Sok KUBUŚ lub Łabuś Szt. 1000,-.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.33.14.27-6, 15.32.18.00-2, 15.87.12.50-1, 15.41.11.00-3, 15.87.10.00-4, 15.61.21.00-2, 15.61.31.00-9, 15.61.10.00-4, 15.87.12.73-8, 15.85.11.00-9, 15.61.20.00-1, 15.61.13.31-1, 15.87.12.30-5, 15.84.11.00-6, 15.86.20.00-8, 15.87.10.00-4, 15.84.23.10-8, 15.61.21.00-2, 15.87.24.00-5, 15.83.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2008; Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet VI - pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie- załącznik Nr 2 E.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb krojony 500 g. Szt. 2.000,- Chleb krojony wieloziarnisty 500 gr. Szt. 300,- Bułki zwykłe - poznańskie 0,080 Szt. 1.000,- Bułka poznańska - 0,050 Szt. 4000,- Rogal - 0,09 Szt. 500,- Bułka słodka - ser, dżem, kruszonka - 0,07 Szt. 300,- Bułka tarta kg 80,- Pączki 0,050 Szt. 500,-.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.81.21.00-4, 15.82.10.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.01.2008; Zakończenie: 31.12.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.