Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-11-24
Ełk: Numer sprawy: 29/2014-DZP/PNO. Nazwa zadania: Dostawa artykułów spożywczych, mleka i wyrobów mleczarskich, wyrobów mięsnych i wędliniarskich, drobiu, ryb oraz pieczywa.
Numer ogłoszenia: 242793 - 2014; data zamieszczenia: 24.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: 108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SP ZOZ , ul. Kościuszki 30, 19-300 Ełk, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 087 6219803, faks 087 6219807.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.108spzoz.elk.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Numer sprawy: 29/2014-DZP/PNO. Nazwa zadania: Dostawa artykułów spożywczych, mleka i wyrobów mleczarskich, wyrobów mięsnych i wędliniarskich, drobiu, ryb oraz pieczywa..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę wymienionych w niniejszej specyfikacji części zamówienia - zadania od 1 do 5. Każdy z wykonawców może złożyć ofertę na wybrane przez siebie zadanie lub zadania, jednak nie więcej niż dopuszczalna liczba zadań Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, mleka i wyrobów mleczarskich, wyrobów mięsnych i wędliniarskich, drobiu, ryb oraz pieczywa. Termin przydatności do spożycia asortymentu określonego w umowie nie będzie krótszy niż połowa okresu przydatności do spożycia przewidzianego dla danego produktu licząc od dnia dostawy Reklamacje będą załatwiane w terminie 5 dni roboczych. Wymagania stawiane wykonawcy: warunki transportu (zgodne z ustawą o bezpieczeństwie żywności i żywienia - Dz. U. z 2006 r. nr 171, poz. 1225 oraz rozporządzeniem w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności - Dz. U. z 2003 r. nr 21, poz. 179) oznakowanie produktu zgodnie z wymaganiami rozporządzenia w sprawie oznakowania środków spożywczych (Dz. U. z 2007 r. nr 137, poz. 966); zgodnie z przepisami tego rozporządzenia oznakowanie musi zawierać: nazwę, pod którą środek jest wprowadzony do obrotu; wykaz i ilość składników lub kategorii składników; zawartość netto w opakowaniu; datę minimalnej trwałości lub termin przydatności do spożycia; warunki przechowywania; firmę i adres producenta lub przedsiębiorcy paczkującego środek spożywczy; nazwę i adres producenta. W przypadku dostaw produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych: wykonawca musi posiadać decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej możliwości produkcji lub obrotu danym produktem spożywczym będącym przedmiotem zamówienia; wykonawca musi posiadać dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP (certyfikat wydany przez jednostkę certyfikującą lub zaświadczenie Państwowego Lekarza Weterynarii); warunki transportu muszą być zgodne z zasadami GMP/GHP (GMP jest to Dobra Praktyka Produkcyjna obejmująca działania mające na celu, aby produkcja żywności oraz wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością odbywała się w sposób zapewniający bezpieczeństwo żywności, zgodnie z jej przeznaczeniem, GHP Dobra Praktyka Higieniczna obejmuje działania związane z warunkami i środkami podejmowanymi celem zapewnienia produkcji bezpiecznej żywności na wszystkich etapach produkcji) dostawy mięsa powinny odbywać się w zamkniętych opakowaniach lub pojemnikach plastikowych z pokrywami, posiadającymi stosowne atesty, pojemnikach plombowanych lub metkowanych, czystych, nieuszkodzonych; przy każdej dostawie produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych mleka przetworów mlecznych, ryb dostawca ma obowiązek przedstawić Handlowy dokument identyfikacyjny zgodnie z ustawą o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r. nr 17, poz. 127) oraz rozporządzeniem WE 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z 29 kwietnia 2004 r., ustanawiającego szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego (Dz. Urz. UE L139 z 30 kwietnia 2004 r.) Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy, Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. Określenie przez wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.21.10.00-0, 15.80.00.00-6.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
III.2) ZALICZKI
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Razem z ofertą Wykonawca zobowiązany bezie złożyć następujące dokumenty nie wymienione powyżej: 1) Formularz ofertowy - wypełniony i podpisany przez wykonawcę - Załącznik Nr 1 do SIWZ 2) Formularze cenowe w zakresie wybranych przez wykonawcę zadań od 1 do 5 - wypełnione i podpisane przez wykonawcę - Załącznik Nr 2 do SIWZ 3.) Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 ust. 1 Prawa zamówień publicznych - Załącznik Nr 3 do SIWZ
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1 - Cena - 90
- 2 - Termin realizacji dostawy - 10
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Zamawiający przewiduje możliwość dokonania zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru Wykonawcy, z zastrzeżeniem postanowień w art. 144 ust. 1 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych: 1. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany cen w zakresie ich obniżenia w trakcie trwania umowy.. 2. Zamiany w zakresie danych dotyczących stron. 3. Zamawiający dopuszcza zmianę ceny w przypadku zmiany przepisów prawa podatkowego w okresie obowiązywania umowy dotyczących stawek VAT, przy czym zmiana nastąpi w wartości brutto, wartość netto pozostaje bez zmian.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.108spzoz.elk.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: 108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SP ZOZ
Kościuszki 30
19-300 Ełk
Pokój nr 04 Dział Zamówień Publicznych.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.12.2014 godzina 09:30, miejsce: 108 Szpital Wojskowy z Przychodnią SP ZOZ Kościuszki 30 19-300 Ełk Pokój nr 22 Kancelaria Ogólna.
IV.4.5) Termin związania ofertą: do 01.01.2015.
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie Nr 1 - PIECZYWO.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka pszenna wrocławska 50 g kg 1600 Chleb razowy żytni krojony 500 g kg 1300 Chleb zwykły mieszany krojony 0,5 kg kg 500 Chleb zwykły mieszany krojony 1 kg kg 4500 Barwa od jasno - do ciemnobrązowej, kształt chleba podłużny, bułek okrągły. Skórka sprężysta z miękiszem o odpowiedniej barwie w zależności od rodzaju asortymentu. Dobrze wypieczony, suchy, nie kruszący się, bez grudek mąki. Powierzchnia skórki gładka nie popękana bez uszkodzeń mechanicznych. Pieczywo powinno się charakteryzować przyjemnym smakiem i zapachem właściwym dla danego rodzaju. Smak pieczywa powinien być przyjemny, a w przypadku pieczywa pszennego lekko słodki..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Termin realizacji dostawy - 10
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie Nr 2 - WYROBY MIĘSNE I WĘDLINIARSKIE, DRÓB.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Baleron drobiowy kg 50 Baleron wieprzowy gotowany kg 60 Ćwiartka tylna z kurczaka kg 1500 Filet królewski z indyka kg 50 Filet z piersi kurczaka świezy kg 500 Flak wołowy krojony świeży kg 50 Golonka prasowana kg 50 Karczek wieprzowy b/k kg 400 Karczek wieprzowy z/k kg 100 Kiełbasa biała surowa kg 10 Kiełbasa krakowska parzona kg 200 Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 150 Kiełbasa zwyczajna/toruńska kg 100 Kiełbasa żywiecka wieprzowa kg 50 Kiszka pasztetowa kg 50 Kurczak cały świeży kg 300 Łopatka wieprzowa b/k kg 800 Łopatka wieprzowa z/k kg 100 Mielonka tyrolska kg 100 Mięso wieprzowe drobne kg 100 Mięso wołowe drobne (gulasz woł.) kg 180 Mortadela kg 100 Ogonówka (wędzonka) wieprz. kg 200 Parówki cienkie (paluszki) kg 240 Paski boczkowe wędzone kg 100 Pieczeń schabowa kg 50 Pieczeń rzymska wieprzowa kg 60 Polędwica drobiowa kanadyjska kg 200 Polędwica drobiowa z warzywami kg 240 Polędwica sopocka drobiowa kg 200 Polędwica sopocka wieprz. kg 100 Rolada z kurcząt / drobiowa kg 50 Salceson włoski kg 50 Schab wieprzowy b/k kg 800 Schab wieprzowy z/k kg 100 Szynka drobiowa kg 100 Szynka konserwowa prasowana wieprzowa kg 220 Szynka wieprzowa gotowana kg 180 Szynkówka kg 100 Wątróbka wieprzowa kg 50 Żeberka wieprzowe paski extra kg 100 MIĘSO, DRÓB: Powierzchnia cięć powstała przy podziale półtusz lub ćwierćtusz na części zasadnicze - możliwie gładkie; luźne strzępy mięśni i tłuszczu oraz ewentualne odłamki kości usunięte; niedopuszczalne przekrwienia powierzchniowe. Powierzchnia: sucha; dopuszczalna lekko wilgotna; gładka, bez pomiażdżonych kości, głębszych pozacinań; Czystość: mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń Barwa: mięśni - jasnoróżowa, jasnoczerwona, czerwona, ciemnoczerwona do brązowowiśniowej; dopuszczalne zmatowienie, tłuszczu - biała do jasnożółtej; Konsystencja: jędrna i elastyczna Zapach: swoisty, charakterystyczny dla świeżego mięsa, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia; niedopuszczalny zapach obcy. Właściwości: brak zanieczyszczeń chemicznych, brak oznak obecności pleśni WYROBY WĘDLINIARSKIE: Barwa zewnętrzna jednolita typowa dla każdego rodzaju wyrobu. Konsystencja elastyczna, jędrna, w przekroju widoczne cząstki użytych dodatków Zapach typowy dla rodzaju bez obcych posmaków. Właściwości: brak zanieczyszczeń chemicznych, brak oznak obecności pleśni.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Termin realizacji dostawy - 10
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie Nr 3 - RYBY.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet śledziowy płaty małosolny kg 15 Filet śledziowy płaty marynowany kg 30 Filet z miruny z/k mrożony kg 400 Filet z pstrąga mrożony kg 50 Karp cały świeży kg 15 Konserwa rybna (śledź, makrela) w oleju / pomidorach 110 g szt 60 Filety: Konsystencja: jędrna i elastyczna Skóra błyszcząca i gładka Zapach: swoisty, charakterystyczny dla filetów rybnych, Właściwości: brak zanieczyszczeń chemicznych, brak oznak obecności pleśni Ryby: Woń skóry swoista, skóra błyszcząca i gładka, Łuski połyskujące i mocno osadzone, Oko nieuszkodzone, błyszczące, Powierzchnia cięć u ryby patroszonej błyszcząca, Skrzela barwy jasnoczerwonej.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2, 15.21.10.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Termin realizacji dostawy - 10
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie Nr 4 - ARTYKUŁY MLECZNE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurt owocowy 150 g szt 320 Jogurt naturalny 150 g szt 60 Kefir 150 g szt 100 Masło stołowe śmiet. 200 g kostka 82 % tłuszczu kg 560 Za produkt równoważny uważa się produkt o gramaturze nie niższej niż podana w opisie przedmiotu zamówienia, posiadający te same walory organoleptyczne - smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja, zawierające w swoim składzie nie gorsze surowce użyte do produkcji. Mleko spożywcze 2 % 1 l l 4800 Mleko w proszku pełne kg 250 Ser topiony Hochland mixtet / tercet 200 g szt 64 Ser topiony kostka 100 g kg 200 Ser twarogowy półtłusty kostka 250 g / 200 g kg 450 Ser żółty dojrzewający Gouda/ Podlaski/ Edamski kg 140 Serek homogenizowany Darek 135 g szt 1400 Śmietana 18 % 400 ml kubek l 650.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Termin realizacji dostawy - 10
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie Nr 5 - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Budyń waniliowy/śmietankowy kg 5 Bułka tarta kg 160 Cukier biały kryształ kg 950 Cukier waniliowy 16g / 32g kg 1 Czosnek granulowany kg 2 Dżem wieloowocowy/ marmolada kg 70 Fasola biała drobna kg 120 Groch żółty połówki kg 120 Groszek konserwowy 400 g kg 40 Herbata granul. Saga 90 g kg 34 Kasza gryczana 1 kg kg 150 Kasza jęczmienna wiejska 1 kg kg 450 Kasza manna 1 kg kg 180 Kawa zbożowa Kujawianka kg 100 Ketchup łagodny 500 g kg 20 Kisiel owocowy kg 15 Koncentrat pomidor. 30 % 1 l kg 300 Kwasek cytrynowy kg 10 Liść laurowy kg 3 Majeranek kg 2 Majonez Winiary / Mosso / Kętrzyński 300 g kg 20 Mak niebieski kg 2 Makaron świderki Lubella / Rapido kg 480 Mąka pszenna kg 700 Mąka ziemniaczana kg 70 Musztarda delikatesowa/ sarepska kg 30 Ocet spirytusowy 10 % 1 l l 140 Olej rzepakowy uniwersalny 1l kg 360 Pieczywo bezglutenowe (ryżowe / kukurydziane) kg 3 Pieprz czarny mielony kg 4 Płatki owsiane zwykłe kg 100 Przyprawa do kurczaka Prymat / Galeo kg 3 Przyprawa do mięsa mielonego Prymat / Galeo kg 2 Przyprawa typu kucharek/ warzywko kg 110 Przyprawa w płynie maggi Winiary kg 220 Ryż biały kg 600 Sól kuchenna kg 340 Syrop owocowy l 300 Woda mineralna 1,5 l gazowana szt 1300 Woda mineralna 1,5 l niegazowana szt 1300 Ziele angielskie kg 4 Żelatyna kg 1 Za produkt równoważny uważa się produkt o gramaturze nie niższej niż podana w opisie przedmiotu zamówienia, posiadający te same walory organoleptyczne - smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja, zawierające w swoim składzie nie gorsze surowce użyte do produkcji..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Termin realizacji dostawy - 10
INNE PRZETARGI Z EŁKU
- Dostawa fortepianu i pianin
- Sukcesywne dostawy artykułów ogólnospożywczych przeznaczonych do przygotowania żywienia zbiorowego w Bursie Szkolnej w Ełku przy ul. Sikorskiego 7A
- Sukcesywne dostawy nabiału przeznaczonego do przygotowania żywienia zbiorowego w Bursie Szkolnej w Ełku przy ul. Sikorskiego 7A
- Sukcesywne dostawy mięsa, wędlin i drobiu przeznaczonego do przygotowania żywienia zbiorowego w Bursie Szkolnej w Ełku przy ul. Sikorskiego 7A
- Sukcesywne dostawy owoców i warzyw przeznaczonych do przygotowania żywienia zbiorowego w Bursie Szkolnej w Ełku przy ul. Sikorskiego 7A
- Sukcesywne dostawy pieczywa przeznaczonego do przygotowania żywienia zbiorowego w Bursie Szkolnej w Ełku przy ul. Sikorskiego 7A
więcej: przetargi w Ełku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów spożywczych
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w roku 2025
- Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Gminnego Żłobka nr 1 "Zaczarowany Ogród" w Ruścu w 2025 r.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Publicznego w Osiu
- Sukcesywne dostawy pieczywa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2025 roku.
- Sukcesywne dostawy mięsa do Zespołu Żłobków Miejskich w Szczecinie w pierwszej połowie 2025 roku
więcej: Ryby »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.