Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-11-24
Baranów: Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Baranowie w 2015 roku
Numer ogłoszenia: 243267 - 2014; data zamieszczenia: 24.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Baranowie , ul. Szkolna 2, 24-105 Baranów, woj. lubelskie, tel. 81 883 49 65, faks 81 883 49 65.
- Adres strony internetowej zamawiającego: zsp.gminabaranow.pl
- Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa placówka oświatowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Baranowie w 2015 roku.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres przedmiotu zamówienia obejmuje dostawę artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Baranowie z siedzibą: 24-105 Baranów, ul. Szkolna 2. Dostawa będzie realizowana cyklicznie transportem Wykonawcy i na jego koszt do siedziby Zamawiającego znajdującej się w Baranowie przy ul. Szkolnej 2 Każdy z produktów powinien być dostarczony w wymaganych opakowaniach. Cykliczne dostawy będą realizowane w następujący sposób: Dostawa dla poszczególnych części asortymentowych w ustalony dzień w godz. 7.30 - 14.30 dla: 1) jaja - raz w tygodniu, 2) warzywa - dwa razy w tygodniu, 3) mięso i wędliny - dwa razy w tygodniu, 4) drób - raz w tygodniu, 5) ryby - 2 razy w miesiącu 6) różne artykuły spożywcze - raz w tygodniu, zioła, przyprawy korzenne, zupy i buliony, cukier i produkty pokrewne - dwa razy w miesiącu, 7) oleje i tłuszcze- dwa razy w miesiącu, 8) produkty mleczarskie - raz w tygodniu, 9) pieczywo i wyroby piekarskie - codziennie od poniedziałku do piątku w godz.5.30 do 7.00. Zamawiający powiadomi telefonicznie Wykonawcę, o każdej dostawie oraz wskaże zamawiane produkty z podaniem ilości. Produkty muszą spełniać normy jakościowe oraz muszą być dostarczone w ich początkowym okresie gwarancji. W przypadkach, w których Zamawiający użył nazw własnych dla określenia walorów smakowych produktów, Zamawiający dopuszcza produkty o walorach smakowych takich samych lub wyższych. Wykonawca powinien zachować odpowiednie warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru. Każda dostawa towaru wymagającego załączenia handlowego dokumentu identyfikacyjnego musi posiadać taki dokument. Wykonawca użyczy nieodpłatnie ewentualnie potrzebnych pojemników przy każdorazowej dostawie towaru do siedziby Zamawiającego na okres do następnej dostawy. Zamawiający zastrzega sobie prawo zamawiania mniejszej ilości towaru niż określona w ofercie. Wykonawcy nie przysługują wobec Zamawiającego roszczenia odszkodowawcze z tytułu zmniejszenia zamówienia. Dopuszcza się możliwość zamiany ilości poszczególnego asortymentu w ramach każdej z części. Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości i ilości dostarczanego towaru i dostarczenia nowej partii do siedziby Zamawiającego w dniu złożenia reklamacji. Przedmiot zamówienia obejmuje 9 zadań ( 9 części), które należy wykonać zgodnie z zapisami niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia i załącznikami do SIWZ. Zadanie Nr 1 Dostawa jaj kurzych - dużych Zadanie Nr 2 Dostawa warzyw Zadanie Nr 3 Dostawa mięsa i wędlin Zadanie Nr 4 Dostawa mięsa drobiowego Zadanie Nr 5 Dostawa ryb Zadanie Nr 6 Dostawa różnych artykułów spożywczych, produktów z przemiału ziarna i skrobi, cukru i produktów pokrewnych, warzyw przetworzonych, makaronów i ziół, przypraw i przypraw korzennych, zup i bulionów. Zadanie Nr 7 Dostawa olejów i tłuszczy Zadanie Nr 8 Dostawa produktów mleczarskich Zadanie Nr 9 Dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5, 01.12.13.00-1, 15.33.10.00-7, 15.11.30.00-3, 15.13.11.20-2, 15.11.20.00-6, 15.20.00.00-0, 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4, 15.83.00.00-5, 15.33.10.00-7, 15.87.20.00-1, 15.89.10.00-0, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Wypełniony i podpisany Formularz ofertowy - w przypadku składania oferty przez podmioty występujące wspólnie należy podać nazwy (firmy) oraz dokładne adresy wszystkich wykonawców składających ofertę wspólną (wg załącznika nr 1); Informacja o części zamówienia, której wykonanie Wykonawca zamierza powierzyć do wykonania podwykonawcy (wg załącznika nr 5). Uwaga! Umowa o podwykonawstwo musi mieć zapisy zgodne ze sposobem realizacji przedmiotu zamówienia określonym w niniejszej SIWZ, w przeciwnym razie zamawiający zgłosi zastrzeżenia lub sprzeciw. Pisemne zobowiązanie (lub inny dokument) podmiotów opisanych w pkt. V.3 SIWZ do oddania Wykonawcy do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia - o ile dotyczy. Dokumenty dotyczące tzw. podmiotów zagranicznych opisane w pkt. VI.3 SIWZ - o ile dotyczy. Pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu albo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy, w przypadku wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia, zgodnie z art. 23 ustawy Prawo zamówień publicznych (dotyczy również wspólników spółki cywilnej). Treść pełnomocnictwa musi rozstrzygać, czy ustanowiony pełnomocnik jest uprawniony do reprezentowania wykonawców w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, czy również do zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Treść pełnomocnictwa powinna także identyfikować wszystkich wykonawców ubiegających się wspólnie o udzielenie zamówienia, jak również wskazywać ustanowionego pełnomocnika. Pełnomocnictwo do występowania w imieniu wykonawcy, w przypadku gdy dokumenty składające się na ofertę podpisuje osoba nieuprawniona do reprezentowania wykonawcy (zgodnie z odpisem z Krajowego Rejestru Sądowego lub z zaświadczeniem o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej). Pełnomocnictwa, o których mowa powyżej powinny być przedstawione w formie oryginału lub poświadczonej za zgodność z oryginałem kopii przez osoby wystawiające pełnomocnictwo, notariusza lub osoby, których uprawnienie do reprezentacji wynika z dokumentu rejestracyjnego (ewidencyjnego) wykonawcy, zgodnie ze sposobem reprezentacji określonym w tych dokumentach. Jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w III.4.3., zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie, w którym określa się także osoby uprawnione do reprezentacji wykonawcy, złożone przed właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiedniego kraju miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania lub przed notariuszem - wystawionym nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1 - Cena - 90
- 2 - Kryterium smaku - 10
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Do specyfikacji istotnych warunków zamówienia załączony jest projekt umowy (załącznik Nr 6 do SIWZ), stanowiący jej integralną część. Zamawiający z wybranym Wykonawcą zawrze umowę odrębnie dla jednej, kilku lub dotyczącą wszystkich części postępowania. Zmiany postanowień umowy zawarte są w załączonym do SIWZ projekcie umowy. Zamawiający przewiduje następujące rodzaje i warunki zmiany treści umowy: 1) zmniejszenie zakresu przedmiotu zamówienia, gdy jego wykonanie w pierwotnym zakresie nie leży w interesie Zamawiającego, 2) zmiana terminu realizacji przedmiotu zamówienia, w przypadku: a) działania siły wyższej, uniemożliwiającego wykonanie umowy w określonym pierwotnie terminie, b) gdy zachowanie pierwotnie określonego terminu nie leży w interesie Zamawiającego, c) zaistnienia niesprzyjających warunków atmosferycznych, uniemożliwiających wykonywanie dostaw artykułów żywnościowych; d) przerwy w dostawie prądu, wody, trwającej ponad 7 dni, e) wydłużenia terminów dostaw z przyczyn niezależnych od Wykonawcy, f) konieczności wykonania dodatkowych badań i ekspertyz, 4) zmiana stawki i kwoty podatku VAT oraz wynagrodzenia brutto w przypadku zaistnienia okoliczności określonych w § 4 ust.6 umowy.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: zsp.gminabaranow.pl; bip.gminabaranow.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkolno - Przedszkolny, ul. Szkolna 2, 24-105 Baranów - sekretariat - tel: 81 8834965, fax 81 8834965, e-mail: zsp@gminabaranow.pl..
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.12.2014 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkolno - Przedszkolny, ul. Szkolna 2, 24-105 Baranów - sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa jaj kurzych - dużych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa jaj dużych kurzych - 5000 szt..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. kryterium smaku - 10
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa warzyw.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Ziemniaki (dobra odmina jadalna ) Ziemniaki młode Pietruszka Seler Burak ćwikłowy Marchew Cebula Papryka Pomidory Pieczarki Ogórki szklarniowe: węże lub gruntowy Sałata Por Kapusta biała Kapusta pekińska Kapusta czerwona Cebula czerwona Jabłka słodkie Szczypior Kapusta kiszona Kiszony ogórek Cytryna Rzodkiewka Mandarynka Banany.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.13.00-1, 15.33.10.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Kryterium smaku - 10
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mięsa i wędlin.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Mięso wieprzowe II Łopatka b/k wieprz. Szynka b/k wieprz. Schab b/k wieprz. Karkówka b/k wieprz. Słonina bez skóry Podgardle bez skóry Szynka wieprzowa Kiełbasa szynkowa, Kiełbasa krakowska Parówki śląskie z szynki typu Sokołów lub Tarczyński Kiełbasa zwyczajna Szynka z piersi indyka typu złocista Boczek wędzony Kiełbasa zwyczajna biała Żeberka wołowe Polędwica typu sopocka.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.13.11.20-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Kryterium smaku - 10
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa mięsa drobiowego.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Udko(nóżka z kurczka) bez kości Kurczak Filet z kurczaka Filet z indyka Porcje rosołowe (korpusy ze skrzydłami).
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Kryterium smaku - 10
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa ryb.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Sola filet (25% glazury) Dorsz filet SHP.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Kryterium smaku - 10
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa różnych artykułów spożywczych, produktów z przemiału ziarna i skrobi, cukru i produktów pokrewnych, warzyw przetworzonych, makaronów i ziół, przypraw i przypraw korzennych, zup i bulionów..
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Groch łuskany Fasola Piękny Jaś Szczaw konserwowy Koncentrat pomidorowy 30% typu Łowicz, Pudliszki lub równoważny Koncentrat buraczany Dżem wiśniowy, truskawkowy, brzoskwiniowy, ananasowy niskosłodzony z kawałkami owoców Chrzan Mąka pszenna typ 500 Mąka ziemniaczana Kasza manna Kasza jęczmienna mazurska, wiejska Kasza gryczana palona Ryż długaziarnity Płatki kukurydziane Sól warzona jodowana Cukier 1kg Ketchup łagodny bez konserwantów Musztarda łagodna Majonez Krem czekoladowy typu nutella lub równoważny Kakao rozpuszczalne Herbata ekspresowa typu Lipton lub równoważna Herbata owocowa Konserwa rybna makrela w oleju Papryka słodka Kwas cytrynowy spożywczy Przyprawa warzywna typu Vegeta natur Ryż Sos sałatkowy koperkowy typu Knorr lub równoważny Sos sałatkowy ogrodowy typu Knorr lub równoważny Sos myśliwski Sos Bolognese Sos pomidorowy, typu Knorr lub rownoważny Sos pieczeniowy Majonez do sałatek Pieprz czarny Pieprz ziołowy Primerba bazyliowa , prowansalska, czosnkowa Majeranek Liść laurowy liście Ziele angielskie Koper suszony Natka pietruszki suszona Żurek Syrop owocowy:, malinowy, wiśniowy, cytrynowy, truskawkowy, brzoskwiniowy,owoce leśne i inne. Makaron polski typu Lubella Makaron włoski typu Knorr Rama cremefine profi 31% Kukurydza konserwowa Fasola czerwona Ogórek konserwowy Kalafior mrożony Groszek zielony mrożony Fasolka szparagowa mrożona: zielona, żółta Brukselka mrożona Brokuł mrożony Bazylia Cebula suszona mielona Curry Czosnek granulowany Gałka muszkatołowa mieszanka Jałowiec Kardamon Kminek mielony Kolendra mielona Kurkuma Liść laurowy mielony Oregano Papryka ostra mielona Pieprz biały ziarno Tymianek Ziele angielskie mielone Pieprz cayenne Zioła prowansalskie Pomidory suszone w oleju z ziołami Ocet winny biały Ocet balsamiczny Truskawka mrożona Szpinak mrożony Lubczyk suszony.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4, 15.83.00.00-5, 15.33.10.00-7, 15.87.20.00-1, 15.89.10.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Kryterium smaku - 10
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa olejów i tłuszczy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Olej uniwersalny rzepakowy Masło roślinne Olej do sałatek z bazylią.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Kryterium smaku - 10
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Dostawa produktów mleczarskich.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Mleko 25% UHT Śmietana 18% Twaróg półtłusty Ser żółty edamski Jogurt owocowy różne smaki: truskawka, jagoda,brzoskwinia, malina Masło 82% tłuszczu.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Kryterium smaku - 10
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Dostawa pieczywa i wyrobów piekarskich.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa: Chleb Bułeczki Bułeczki Bułka tarta Bułka grahamka Chleb żytni na zakwasie Chleb razowy.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. Kryterium smaku - 10
INNE PRZETARGI BARANÓW
- Przebudowa zbiornika retencyjnego w miejscowości Śniadówka
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Baranowie w 2025 r.
więcej: przetargi BARANÓW »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy pieczywa świeżego, wyrobów piekarskich i ciastkarskich
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Gminnego Przedszkola Publicznego im. Wandy Chotomskiej w Woli w 2025 roku"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Szkoły Podstawowej im. Obrońców Pomorza Gdańskiego w Miłobądzu - część nr 3
- Dostawa żywności do stołówki Szkoły Podstawowej im. Św. Brata Alberta w Narolu w 2025 r.
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół w Tułowicach w 2025 r.
- Dostawa żywności dla Przedszkola Miejskiego nr 15 w Bytomiu im. Misia Uszatka
więcej: »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.