eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi RybnikZorganizowanie poczęstunku dla 200 osób na spotkanie sieci w ramach projektu pn. Wspomaganie szkół i przedszkoli w Powiecie Rybnickim poprzez wprowadzenie systemu doskonalenia nauczycieli.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-02-23

Rybnik: Zorganizowanie poczęstunku dla 200 osób na spotkanie sieci w ramach projektu pn. Wspomaganie szkół i przedszkoli w Powiecie Rybnickim poprzez wprowadzenie systemu doskonalenia nauczycieli.
Numer ogłoszenia: 24385 - 2015; data zamieszczenia: 23.02.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 17197 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zarząd Powiatu w Rybniku, ul. 3 Maja 31, 44-200 Rybnik, woj. śląskie, tel. 032 4228300, faks 032 4228658.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zorganizowanie poczęstunku dla 200 osób na spotkanie sieci w ramach projektu pn. Wspomaganie szkół i przedszkoli w Powiecie Rybnickim poprzez wprowadzenie systemu doskonalenia nauczycieli..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest Zorganizowanie poczęstunku dla 200 osób na spotkanie sieci w ramach projektu pn. Wspomaganie szkół i przedszkoli w Powiecie Rybnickim poprzez wprowadzenie systemu doskonalenia nauczycieli realizowanego w ramach Priorytetu III Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół, Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. 2. Usługa polegała będzie na przygotowaniu poczęstunku w każdym z 8 spotkań wskazanych w pkt IV; poczęstunek będzie każdorazowo przygotowany dla minimum 25 osób; w każdym dniu poczęstunek będzie się składał z: 1) Serwisu kawowego obejmującego: a) Kawa rozpuszczalna liofilizowana 100% arabica, opakowanie szklane waga 200g, sztuk: 1; b) Herbata owocowa różne smaki, opakowania min. 0,2 g x 20szt; sztuk: 1 c) Śmietanka UHT 12%- opakowanie kartonowe 250 ml, sztuk: 1 d) Cukier opakowanie 1 kg, sztuk: 1 e) Soki owocowe: ­ smaku pomarańczowym- butelki szklane min. 300 ml, sztuk: 25 ­ o smaku jabłkowym- butelki szklane min. 300 ml, sztuk: 25 ­ woda mineralna niegazowana - butelka plastikowa 500 ml , sztuk: 25 ­ woda mineralna gazowana - butelka plastikowa 500 ml , sztuk: 25 f) kołacz (2 rodzaje: z serem, makiem, po równo) - podanego na jednorazowych tacach z ozdobnymi serwetami w kolorze białym- na każdy dzień po 2 tace po 15 porcji na tacy - (1 porcja ok. 200 g); 2) Dania obiadowego obejmującego: a. Barszcz podany w termosie - 1 termos o pojemności 10 litrów na każdy dzień; b. Krokiety z mięsem 50sztuk na każdy dzień 3. Usługa zostanie wykonana w Starostwie Powiatowym w Rybniku, ul. 3 Maja 31, 44-200 Rybnik, w terminach 20 lutego 2015r. w godzinach 13:30 - 18.00, 24 lutego 2015 r. w godzinach 16.00-20:30, 3 marca 2015 w godzinach 16.00-20:30, 11 marca 2015 w godzinach 16.00-20:30, 17 kwietnia 2015 r. w godzinach 13:30 - 18.00, 5 maja 2015 r. w godzinach 16.00-20:30, 19 maja 2015r. w godzinach 16.00-20:30 oraz 20 maja 2015 r. w godzinach 16.00-20:30. Wykonawca zapewni wszelkie niezbędne naczynia, nakrycia i dekorację oraz przygotowanie i sprzątanie stołów. 4. Wykonawca ma obowiązek wskazania w ofercie części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom- brak w/w informacji oznaczać będzie, iż całość zamówienia będzie zrealizowana przez Wykonawcę. 5. Zamawiający zastrzega sobie możliwość unieważnienia niniejszego postępowania w szczególności w przypadku nie przyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia 6. Kod CPV: 55 32 00 00 - 9 Usługi podawania posiłków, 15800000-6 Różne produkty spożywcze, 15320000-7 Soki owocowe i warzywne 7. Usługa zostanie zrealizowana zgodnie z obowiązującymi normami sanitarnymi na koszt i ryzyko Wykonawcy. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych oraz do świadczenia usług wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych. 8. Zamawiający dopuszcza możliwość zaoferowania asortymentu równoważnego pod warunkiem, iż oferowany asortyment będzie o takich samych lub lepszych parametrach jakościowych z zachowaniem podanych rozmiarów i pojemności opakowań zamawianych produktów. 9. Zamawiający zastrzega, iż w uzasadnionych przypadkach może zdecydować o zmianie terminu realizacji usługi, z zastrzeżeniem jednak, że usługa musi zostać zrealizowana do 20 maja 2015 r..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.32.00.00-7.

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Przedmiot zamówienia finansowany jest przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach projektu Wspomaganie szkół i przedszkoli w Powiecie Rybnickim poprzez wprowadzenie systemu doskonalenia nauczycieli realizowanego w ramach Priorytetu IIIWysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół, Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.02.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • CAPITOL S.C, Teofila Bieli 14, 44-213 Rybnik, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4540,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4540,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8800,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.