eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Toruń › Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Kujawsko-Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Toruniu, w celu przygotowania posiłków w warsztatach gastronomicznych znajdujących się w2-4 Środowiskowym Hufcu Pracy w Toruniu, ul. Poznańska 11/13, 87-100 Toruń, Ośrodku Szkolenia i Wychowania w Grudziądzu, ul. Parkowa 18/20, 86-300 Grudziądz.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-11-18

Toruń: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Kujawsko-Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Toruniu, w celu przygotowania posiłków w warsztatach gastronomicznych znajdujących się w: 2-4 Środowiskowym Hufcu Pracy w Toruniu, ul. Poznańska 11/13, 87-100 Toruń, Ośrodku Szkolenia i Wychowania w Grudziądzu, ul. Parkowa 18/20, 86-300 Grudziądz.
Numer ogłoszenia: 243943 - 2013; data zamieszczenia: 18.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy , ul. Poznańska 11/13, 87-100 Toruń, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 056 6547068, faks 056 6529619.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.kujawsko-pomorska.ohp.pl/

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa Jednostka Budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Kujawsko-Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Toruniu, w celu przygotowania posiłków w warsztatach gastronomicznych znajdujących się w: 2-4 Środowiskowym Hufcu Pracy w Toruniu, ul. Poznańska 11/13, 87-100 Toruń, Ośrodku Szkolenia i Wychowania w Grudziądzu, ul. Parkowa 18/20, 86-300 Grudziądz..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Kujawsko-Pomorskiej Wojewódzkiej Komendy Ochotniczych Hufców Pracy w Toruniu, w celu przygotowania posiłków w warsztatach gastronomicznych znajdujących się w: 2-4 Środowiskowym Hufcu Pracy w Toruniu, ul. Poznańska 11/13, 87-100 Toruń, Ośrodku Szkolenia i Wychowania w Grudziądzu, ul. Parkowa 18/20, 86-300 Grudziądz. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawierają Załączniki od nr 5.1 do nr 5.16 do SIWZ (formularz asortymentowo - cenowy). Dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert, które nie obejmują wszystkich pozycji danej części. Zakres zamówienia obejmuje sukcesywną dostawę artykułów żywnościowych według 16 części: Dostawa artykułów żywnościowych do warsztatu gastronomicznego w Toruniu a) Część nr 1 - Dostawa warzyw i owoców - Załącznik nr 5.1 do SIWZ b) Część nr 2 - Dostawa wyrobów piekarskich i cukierniczych - Załącznik nr 5.2 do SIWZ c) Część nr 3 - Dostawa mrożonych artykułów spożywczych - załącznik nr 5.3 do SIWZ d) Część nr 4 - Dostawa jaj kurzych - Załącznik nr 5.4 do SIWZ e) Część nr 5 - Dostawa ryb oraz przetworów rybnych - Załącznik nr 5.5 do SIWZ f) Część nr 6 - Dostawa mięsa świeżego, wędlin oraz drobiu - Załącznik nr 5.6 do SIWZ g) Część nr 7 - Dostawa mleka i produktów mleczarskich - Załącznik nr 5.7 do SIWZ h) Część nr 8 - Dostawa innych produktów spożywczych - Załącznik nr 5.8 do SIWZ Dostawa artykułów żywnościowych do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu i) Część nr 9 - Dostawa warzyw i owoców - Załącznik nr 5.9 do SIWZ j) Część nr 10 - Dostawa wyrobów piekarskich i cukierniczych - Załącznik nr 5.10 do SIWZ k) Część nr 11 - Dostawa mrożonych artykułów spożywczych - Załącznik nr 5.11 do SIWZ l) Część nr 12 - Dostawa jaj kurzych - Załącznik nr 5.12 do SIWZ m) Część nr 13 - Dostawa ryb oraz przetworów rybnych - Załącznik nr 5.13 do SIWZ n) Część nr 14 - Dostawa mięsa świeżego, wędlin oraz drobiu - Załącznik nr 5.14 do SIWZ o) Część nr 15 - Dostawa mleka i produktów mleczarskich- załącznik nr 5.15 do SIWZ p) Część nr 16 - Dostawa innych produktów spożywczych - Załącznik nr 5.16 do SIWZ..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.33.11.90-7, 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0, 03.14.25.00-3, 15.81.00.00-9, 15.81.10.00-6, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-2, 15.80.00.00-6, 15.11.31.20-2, 15.10.00.00-9, 15.81.14.00-0, 15.81.21.00-4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 16.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zgodnie z art. 45 ust. 2 pzp Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • wykonawcy posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania tj.: na podstawie ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. nr 136 poz. 914 z późn. zm.) posiadają wpis do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej - zgodnie z art. 61 i 62 ust. 1 wyżej wymienionej ustawy i/lub na podstawie ustawy z dnia 16 grudnia 2005 roku o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r. Nr 17 poz. 127 z późn. zm.) posiadać decyzję administracyjną o wpisie do rejestru zakładów albo zatwierdzeniu zakładu wydaną przez Powiatowego lekarza weterynarii wraz z nadanym numerem identyfikacyjnym zgodnie z art. 21 ust. 4 wyżej wymienionej ustawy,

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

W przypadku składania jednej oferty przez podmioty występujące wspólnie (spółka cywilna, konsorcjum), Wykonawcy ustanawiają pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego i dlatego też zobowiązani są dołączyć do oferty pełnomocnictwo do reprezentowania Wykonawców w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo pełnomocnictwo do reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego. Treść pełnomocnictwa powinna dokładnie określać zakres umocowania. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o udzielenie niniejszego zamówienia ponoszą solidarną odpowiedzialność za niewykonanie lub nienależyte wykonanie zamówienia. Warunek nie podlegania wykluczeniu z postępowania, o którym mowa w art. 24 ust. 1 ustawy musi być spełniony przez każdego z Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. Wykonawcy, o których mowa wyżej składają jedną ofertę, przy czym: a) Załącznik nr 2 do SIWZ (oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy) - każdy podmiot występujący wspólnie składa oddzielnie w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej za zgodność z oryginałem i podpisuje we własnym imieniu. Dopuszcza się możliwość zebrania na jednym formularzu, w którym będą znajdować się podpisy umocowanych osób wszystkich Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia. b) Załącznik nr 3 do SIWZ (oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu wynikające z art. 22 ust. 1 pkt 1-4 ustawy). W zakresie posiadania uprawnień każdy podmiot musi posiadać stosowne uprawnienie (pozwolenia, koncesje itp.) - jeśli są wymagane w przedmiotowym postępowaniu, natomiast w zakresie pozostałych warunków określonych w art. 22 ust. 1 ustawy, powinny być one spełnione co najmniej przez jeden podmiot występujący wspólnie. Dopuszcza się możliwość złożenia na jednym formularzu - dokumencie (oświadczenie podpisane tylko przez Pełnomocnika). UWAGA: Do podmiotów wspólnie ubiegających się o zamówienie publiczne stosuje się te same przepisy co do pojedynczego Wykonawcy. Odpowiednie ich stosowanie oznacza, że każdy uczestnik wspólnej oferty musi posiadać uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności i nie może podlegać wykluczeniu z postępowania. Natomiast przy ocenie spełnienia warunków brany jest pod uwagę łączny potencjał techniczny i kadrowy Wykonawców (członków konsorcjum, członków spółki cywilnej), ich łączne kwalifikacje i doświadczenie oraz łączna sytuacja ekonomiczna i finansowa.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Zgodnie z postanowieniami art. 144 ust. 1 ustawy pzp Zamawiający przewiduje możliwość dokonania istotnych zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie, której dokonano wyboru wykonawcy, pod warunkiem podpisania aneksu zaakceptowanego przez obydwie Strony. Zmiany te zgodnie z zapisami art. 140 ust. 3 ustawy pzp nie mogą wykraczać poza określenie przedmiotu zamówienia zawartego w SIWZ. W szczególności Zamawiający, dopuszcza: a) zmiany danych Wykonawcy (np.: zmianę adresu, nazwy) lub zmianę wynikającą z przekształcenia podmiotowego po stronie Wykonawcy, b) zmiany pracowników upoważnionych przez Zamawiającego do odbioru towarów, c) zmiany sposobu konfekcjonowania artykułów objętych umową w przypadku zmiany wielkości opakowania wprowadzonej przez producenta z zachowaniem zasady proporcjonalności w stosunku do ceny objętej umową, na podstawie pisemnego wniosku Wykonawcy, pod warunkiem uzyskania zgody przez Zamawiającego, d) zmianę dotyczącą dostarczanych artykułów składających się na przedmiot zamówienia w sytuacji gdy nastąpi wycofanie danego asortymentu z produkcji przez producenta, a dostępny będzie artykuł o parametrach nie gorszych niż wynikające z umowy, pod warunkiem że nowa cena nie będzie wyższa niż wskazana w ofercie; wycofanie asortymentu objętego przedmiotem zamówienia z produkcji przez producenta Wykonawca musi udokumentować, e) zmianę miejsca dostawy przedmiotu zamówienia w sytuacji powstania nowej jednostki lub w sytuacji likwidacji jednostki objętej dostawą, f) zmianę terminów realizacji przedmiotu zamówienia z powodu wystąpienia siły wyższej, np. wystąpienia zdarzenia losowego wywołanego przez czynniki zewnętrzne, którego nie można było przewidzieć, w szczególności zagrażającego bezpośrednio życiu lub zdrowiu ludzi lub grożącego powstaniem szkody w znacznych rozmiarach, które to przyczyny każda ze Stron musi udokumentować. Zamawiający nie przewiduje zmiany ceny brutto w przypadku wzrostu stawki podatku VAT. Wszelkie zmiany w treści umowy wymagają zgody obu stron w formie pisemnej pod rygorem nieważności.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kujawsko-pomorska.ohp.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Toruniu, ul. Poznańska 11/13, 87-100 Toruń.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 28.11.2013 godzina 10:00, miejsce: Kujawsko-Pomorska Wojewódzka Komenda Ochotniczych Hufców Pracy w Toruniu, ul. Poznańska 11/13, 87-100 Toruń, Sekretariat pok. 12..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa warzyw i owoców do warsztatu gastronomicznego w Toruniu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa warzyw i owoców do warsztatu gastronomicznego w Toruniu.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa wyrobów piekarskich i cukierniczych do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wyrobów piekarskich i cukierniczych do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.10.00-6, 15.81.11.00-7, 15.81.21.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawa mrożonych artykułów spożywczych do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mrożonych artykułów spożywczych do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Dostawa jaj kurzych do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa jaj kurzych do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dostawa ryb oraz przetworów rybnych do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa ryb oraz przetworów rybnych do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Dostawa mięsa świeżego, wędlin oraz drobiu do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mięsa świeżego, wędlin oraz drobiu do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2, 15.13.11.30-5, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Dostawa mleka oraz produktów mleczarskich do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mleka oraz produktów mleczarskich do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Dostawa innych produktów spożywczych do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa innych produktów spożywczych do warsztatu gastronomicznego w Toruniu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Dostawa warzyw i owoców do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa warzyw i owoców do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Dostawa wyrobów piekarskich i cukierniczych do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wyrobów piekarskich i cukierniczych do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.10.00-6, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.81.21.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Dostawa mrożonych artykułów spożywczych do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mrożonych artykułów spożywczych do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Dostawa jaj kurzych do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa jaj kurzych do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Dostawa ryb oraz przetworów rybnych do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa ryb oraz przetworów rybnych do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Dostawa mięsa świeżego, wędlin oraz drobiu do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mięsa świeżego, wędlin oraz drobiu do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2, 15.13.11.30-5, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Dostawa mleka i produktów mleczarskich do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mleka i produktów mleczarskich do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Dostawa innych produktów spożywczych do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa innych produktów spożywczych do warsztatu gastronomicznego w Grudziądzu..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.