To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie
Og³oszenie z dnia 2014-07-22
Opole: ¦wiadczenie us³ugi hotelarskiej, restauracyjnej i cateringowej dla Uniwersytetu Opolskiego
Numer og³oszenia: 244300 - 2014; data zamieszczenia: 22.07.2014
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 127026 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Opolski, Pl. Kopernika 11A, 45-040 Opole, woj. opolskie, tel. 077 5 415977, faks 077 5415930.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦wiadczenie us³ugi hotelarskiej, restauracyjnej i cateringowej dla Uniwersytetu Opolskiego.
II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.
II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej dla Uniwersytetu Opolskiego - w podziale na 4 czê¶ci zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±czniki nr 1A - 1D do SIWZ. Czê¶æ I: ¦wiadczenie us³ugi hotelarsko-restauracyjnej podczas konferencji naukowej Wie¶ i rolnictwo w procesie zmian - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1A do SIWZ; Czê¶æ II: ¦wiadczenie us³ugi restauracyjnej podczas miêdzynarodowych warsztatów studentów Uniwersytetu Opolskiego i Studierendenwerk Trier Niemcy, nazwa projektu FOTO-GRAFIA - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1B do SIWZ; Czê¶æ III: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas konferencji naukowej Polska po 10 latach cz³onkostwa w Unii Europejskiej z perspektywy rynku pracy ¦l±ska - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1C do SIWZ; Czê¶æ IV: ¦wiadczenie us³ugi hotelarskiej podczas konferencji Wyzwania teoretyczne i praktyka badawcza - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1D do SIWZ.
II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.30.00.00 - Us³ugi restauracyjne i dotycz±ce podawania posi³ków 55.10.00.00 - Us³ugi hotelarskie 55.52.00.00 - Us³ugi dostarczania posi³ków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Czê¶æ NR: 1
Nazwa: Czê¶æ I: ¦wiadczenie us³ugi hotelarsko-restauracyjnej podczas konferencji naukowej Wie¶ i rolnictwo w procesie zmian - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1A do SIWZ
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.05.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Sanktuarium ¶w. Jacka, Centrum Kultury i Nauki Wydzia³u Teologicznego Uniwersytetu Opolskiegob, ul. Parkowa 1A, 47-325 Kamieñ ¦l±ski, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 28983,74 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 13743,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 13743,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 13743,00
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 2
Nazwa: Czê¶æ II: ¦wiadczenie us³ugi restauracyjnej podczas miêdzynarodowych warsztatów studentów Uniwersytetu Opolskiego i Studierendenwerk Trier Niemcy, nazwa projektu FOTO-GRAFIA - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1B do SIWZ
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.05.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- BUFET STUDENCKI Pawe³ Koy, ul. Oleska 48, 45-052 Opole, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 7317,89 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 8925,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 4850,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 8925,00
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 3
Nazwa: Czê¶æ III: ¦wiadczenie us³ugi cateringowej podczas konferencji naukowej Polska po 10 latach cz³onkostwa w Unii Europejskiej z perspektywy rynku pracy ¦l±ska - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1C do SIWZ
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.05.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
jakie przetargi wygra³a firma
MP INVESTA - SPÓ£KA CYWILNA MICHA£ KOMOROWSKI, PRZEMYS£AW CHWALIÑSKI
- MP INVESTA s.c. Micha³ Komorowski Przemys³aw Chwaliñski, ul. Ko¶ciuszki 3, 45-063 Opole, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 3252,03 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 2942,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 2942,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 3145,00
Waluta: PLN.
Czê¶æ NR: 4
Nazwa: Czê¶æ IV: ¦wiadczenie us³ugi hotelarskiej podczas konferencji: Wyzwania teoretyczne i praktyka badawcza - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowi±cym za³±cznik nr 1D do SIWZ
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 05.05.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PAHO Spó³ka z o.o., ul. ¦wiatowida 2, 45-325 Opole, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 1951,22 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡
Cena wybranej oferty: 1950,00
Oferta z najni¿sz± cen±: 1950,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 1950,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z OPOLA
- BUD. DEDYK. O¦WIETLENIA PRZEJ¦Æ DLA PIESZYCH ORAZ BUDOWÊ WZBUDZANYCH SYGNALIZACJI ¦WIETLNYCH WRAZ Z DEDYKOWANYM O¦WIETLENIEM PRZEJ¦Æ DLA PIESZYCH W RAMACH PROGRAMU "SUPER ZEBRA" - Z PODZ. NA ZAD.
- "Transport (tam i z powrotem) uczestników pó³kolonii i ich opiekunów na wycieczki organizowane przez M³odzie¿owy Dom Kultury w Opolu" z podzia³em na czê¶ci.
- Dost i inst kwadrupolowego spektrometru mas (QMS) w ram dop i integ posiadanego syst chromatograf gaz - termograwimetr (GC-STA) na potrzeby projektu "RID."
- ,,Rozbudowa drogi wojewódzkiej nr 407 na odcinku Pogórze-£±cznik"
- Kompleksowa us³uga przeprowadzenia specjalistycznego szkolenia strzeleckiego w ró¿nym ¶rodowisku dzia³ania dla funkcjonariuszy jednostek kontrterrorystycznych w ramach projektu pn. "In Service ++"
- Kompleksowa us³uga zwi±zana z realizacj± wyjazdu studyjnego do Nadrenii-Palatynatu/Niemcy oraz Wielkiego Ksiêstwa Luksemburg dla bran¿y rolno-spo¿ywczej i gastronomiczno-hotelarskiej
wiêcej: przetargi w Opolu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Realizacja szkoleñ pracowników z zakresu cyberbezpieczeñstwa".
- "¦wiadczenie us³ug cateringowych"
- Przygotowanie i dostarczenie posi³ków (us³uga cateringowa) dla dzieci uczêszczaj±cych do ¯³obka Publicznego w Biskupcu z siedzib± w Borkach Wielkich w dniach, w których placówka pe³ni opiekê.
- Us³ugi cateringowe na potrzeby Bran¿owego Centrum Umiejêtno¶ci w Zgorzelcu - Czê¶æ I - Catering dla uczestników zajêæ stacjonarnych
- Organizacja wypoczynku dla osób uprawnionych w formie turystyki grupowej do S³owenii dofinansowanej z ZF¦S PZPW w Rzeszowie
- Kompleksowa us³uga przeprowadzenia specjalistycznego szkolenia strzeleckiego w ró¿nym ¶rodowisku dzia³ania dla funkcjonariuszy jednostek kontrterrorystycznych w ramach projektu pn. "In Service ++"
wiêcej: Us³ugi hotelarskie »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.