eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Komańczadostawa artykułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-10-01

Komańcza: dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 245243 - 2008; data zamieszczenia: 01.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Łupkowie , Łupków 45, 38-543 Komańcza, woj. podkarpackie, tel. 013 467-70-49, fax. 0-13 4677011.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie I : - dżem owocowy, CPV 15332290-3, w ilości 1 600 kg, - marmolada owocowa, CPV 15332230-5, w ilości 1 600 kg. Zadanie II : - cukier biały kryształ, CPV 15831000-2, w ilości 10 000 kg. Zadanie III :- groszek konserwowy, CPV 15331400-1, w ilości 600 kg,- chrzan tarty, CPV 15331400-1, w ilości 500 kg,- koncentrat pomidorowy, CPV 15331400-1, w ilości 1 400 kg,-ketchup,CPV15871230-5, w ilości 400 kg,- musztarda stołowa, CPV 15871250-1, w ilości 400 kg,- ocet spirytusowy zwykły 10 %, CPV 15871110-1, w ilości 300 l,- przyprawa w płynie, CPV 15871000-4, w ilości 2 200 l,- olej roślinny jadalny, rafinowany, konfekcjonowany, CPV 15411100-3, w ilości 1 200 l,- sól warzona, próżniowa, jodowana, spożywcza, CPV 15872400-5, w ilości 2 500 kg,- kawa zbożowa, CPV 15863200-7, w ilości 450 kg,- herbata czarna granulowana, CPV 15863200-7, w ilości 450 kg,- fasola gruba Jaś, CPV 03221210-1, w ilości 1 500 kg,- groch łuskany, CPV 03221220-4, w ilości 1 000 kg,- jaja kurze, świeże, spożywcze, klasy ekstra lub standard, CPV 03142500-3, w ilości 40 000 szt.,- ryba morska mrożona, tusza, CPV 15221000-3, w ilości 1 500 kg, - kurczak ogólnospożywczy, cały, mrożony, oskubany i wypatroszony, bez głowy, łap oraz szyi, serca wątroby i żołądka, CPV 15112100-7, w ilości 1 800 kg. Zadanie IV :- konserwa ze szprotów całych lub w kawałkach, w oleju, o gramaturze 170 - 200 g, CPV 15241000-9, w ilości 700 kg,- konserwa ze szprotów całych lub w kawałkach, w sosie pomidorowym, o gramaturze 170 - 200 g, CPV 15241000-9, w ilości 700 kg,- paprykarz z ryb, o gramaturze 200 - 300 g, CPV 15241000-9, w ilości 2 000 kg. Zadanie V :- leczo pieczarkowe, CPV 15894300-4, w ilości 800 kg,- sałatka szwedzka, CPV 15831000-2, w ilości 2 000 kg,- sałatka obiadowa , CPV 15831000-2, w ilości 2 000 kg,- sałatka z czerwonej kapusty, CPV 15831000-2, w ilości 1 500 kg. Zadanie VI :- rosół drobiowy - bulion baza w proszku, CPV 15891500-5, w ilości 200 kg,- bulion jarzynowy - bulion baza w proszku, CPV 15891500-5, w ilości 300 kg,- sos pieczarkowy w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 250 kg,- sos pieczeniowy w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 250 kg,- sos biały w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 250 kg,- zupa ogonowa w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 250 kg,- zupa pieczarkowa w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 250 kg,- żurek w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 250 kg. Zadanie VII :- majeranek, CPV 15872000-1, w ilości 15 kg,- papryka mielona, CPV 15872000-1, w ilości 20 kg,- liść laurowy, CPV 15872000-1, w ilości 25 kg,- czosnek mielony, CPV 15872000-1, w ilości 10 kg,- pieprz czarny mielony, CPV 15872100-2, w ilości 50 kg,- pieprz ziołowy mielony, CPV 15872100-2, w ilości 40 kg,- mieszanka warzywna suszona, CPV 15331400-1, w ilości 200 kg,- kminek, CPV 15872000-1, w ilości 15 kg,- ziele angielskie, CPV 15872000-1, w ilości 20 kg,- cynamon, CPV 15872000-1, w ilości 5 kg,- przyprawa do mięs, CPV 15871200-6, w ilości 40 kg,- przyprawa do ryb, CPV 15871200-6, w ilości 30 kg. Zadanie VIII :- makaron różny, CPV 15851100-9, w ilości 5 000 kg,- kasza gryczana, CPV 15613000-3, w ilości 1 500 kg,- kasza jęczmienna, CPV 15613000-3, w ilości 2 000 kg,- kasza manna, CPV 15613000-3, w ilości 1 000 kg,- mąka pszenna, CPV 15612100-2, w ilości 3 000 kg,- ryż, CPV 15611000-4, w ilości 2 500 kg..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 31.00.00.0 - Produkty rolnictwa i ogrodnictwa .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: 1. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych. Ocena spełniania warunków dokonywana będzie według formuły: spełnia/nie spełnia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie na podstawie następujących dokumentów: - oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 i nie podleganiu wykluczeniu z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy, - aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.10.2008 godzina 12:00, miejsce: sekretariat w zakładzie Karnym w Łupkowie.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dżem, marmolada.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - dżem owocowy, CPV 15332290-3, w ilości 1 600 kg,- marmolada owocowa, CPV 15332230-5, w ilości 1 600 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Cukier.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier biały kryształ, CPV 15831000-2, w ilości 10 000 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Różne artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - groszek konserwowy, CPV 15331400-1, w ilości 600 kg,- chrzan tarty, CPV 15331400-1, w ilości 500 kg,- koncentrat pomidorowy, CPV 15331400-1, w ilości 1 400 kg,- ketchup, CPV 15871230-5, w ilości 400 kg,- musztarda stołowa, CPV 15871250-1, w ilości 400 kg,- ocet spirytusowy zwykły 10 %, CPV 15871110-1, w ilości 300 l,- przyprawa w płynie, CPV 15871000-4, w ilości 2 200 l,- olej roślinny jadalny, rafinowany, konfekcjonowany, CPV 15411100-3, w ilości 1 200 l,- sól warzona, próżniowa, jodowana, spożywcza, CPV 15872400-5, w ilości 2 500 kg,- kawa zbożowa, CPV 15863200-7, w ilości 450 kg,- herbata czarna granulowana, CPV 15863200-7, w ilości 450 kg,- fasola gruba Jaś, CPV 03221210-1, w ilości 1 500 kg,- groch łuskany, CPV 03221220-4, w ilości 1 000 kg,- jaja kurze, świeże, spożywcze, klasy ekstra lub standard, CPV 03142500-3, w ilości 40 000 szt.,- ryba morska mrożona, tusza, CPV 15221000-3, w ilości 1 500 kg,- kurczak ogólnospożywczy, cały, mrożony, oskubany i wypatroszony, bez głowy, łap oraz szyi, serca, wątroby i żołądka, CPV 15112100-7, w ilości 1 800 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Konserwy rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - konserwa ze szprotów całych lub w kawałkach, w oleju, o gramaturze 170 - 200 g, CPV 15241000-9, w ilości 700 kg,- konserwa ze szprotów całych lub w kawałkach, w sosie pomidorowym, o gramaturze 170 - 200 g, CPV 15241000-9, w ilości 700 kg,- paprykarz z ryb, o gramaturze 200 - 300 g, CPV 15241000-9, w ilości 2 000 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Sałatki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - leczo pieczarkowe, CPV 15894300-4, w ilości 800 kg,- sałatka szwedzka, CPV 15831000-2, w ilości 2 000 kg,- sałatka obiadowa , CPV 15831000-2, w ilości 2 000 kg,- sałatka z czerwonej kapusty, CPV 15831000-2, w ilości 1 500 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: buliony, sosy i zupy w proszku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - rosół drobiowy - bulion baza w proszku, CPV 15891500-5, w ilości 200 kg,- bulion jarzynowy - bulion baza w proszku, CPV 15891500-5, w ilości 300 kg,- sos pieczarkowy w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 250 kg,- sos pieczeniowy w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 250 kg,- sos biały w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 250 kg,- zupa ogonowa w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 250 kg,- zupa pieczarkowa w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 250 kg,- żurek w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 250 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Przyprawy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - majeranek, CPV 15872000-1, w ilości 15 kg,- papryka mielona, CPV 15872000-1, w ilości 20 kg,- liść laurowy, CPV 15872000-1, w ilości 25 kg,- czosnek mielony, CPV 15872000-1, w ilości 10 kg,- pieprz czarny mielony, CPV 15872100-2, w ilości 50 kg,- pieprz ziołowy mielony, CPV 15872100-2, w ilości 40 kg,- mieszanka warzywna suszona, CPV 15331400-1, w ilości 200 kg,- kminek, CPV 15872000-1, w ilości 15 kg,- ziele angielskie, CPV 15872000-1, w ilości 20 kg,- cynamon, CPV 15872000-1, w ilości 5 kg,- przyprawa do mięs, CPV 15871200-6, w ilości 40 kg,- przyprawa do ryb, CPV 15871200-6, w ilości 30 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 14.00.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Przetwory zbożowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - makaron różny, CPV 15851100-9, w ilości 5 000 kg,- kasza gryczana, CPV 15613000-3, w ilości 1 500 kg,- kasza jęczmienna, CPV 15613000-3, w ilości 2 000 kg,- kasza manna, CPV 15613000-3, w ilości 1 000 kg, - mąka pszenna, CPV 15612100-2, w ilości 3 000 kg, - ryż, CPV 15611000-4, w ilości 2 500 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.