eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BiałystokDostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2013/2014 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-11-20

Białystok: Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2013/2014 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku.
Numer ogłoszenia: 246305 - 2013; data zamieszczenia: 20.11.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 133261 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II, ul. Łagodna 10, 15-757 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 6644680, faks 085 6540049.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywieniowych w roku szkolnym 2013/2014 dla potrzeb Zespołu Szkół Integracyjnych Nr 1 im. Jana Pawła II w Białymstoku..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy pieczywa i wyrobów cukierniczych: Bułka tarta 500g-300 kg; Bułka słodka z budyniem 60g-2 000 szt.; Bułka słodka z marmoladą 60g-2 000szt.; Bułka słodka z serem 60g-2 000szt.; Bułka zwykła 50g-3 000 szt.; Chleb biały 600g-3 000 szt.; Chleb razowy 500g-2 000 szt.; Pączek-2 000 szt. 2) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy mięsa i wyrobów mięsnych: Boczek pieczony b/k-80 kg; Boczek świeży b/ż-400 kg; Boczek wędzony-200 kg; Filet z indyka-1500 kg; Filet z kurczaka-1000 kg; Gulasz wieprzowy surowy-1500 kg; Karkowina b/k-1000 kg; Kiełbasa biała parzona drobiowa-400 kg; Kiełbasa biała wieprzowa surowa-200 kg; Kiełbasa biała wieprzowa parzona-200 kg; Kiełbasa podwawelska-800 kg; Kiełbasa swojska, nie krótsza niż 15 cm-1000 kg; Kiełbasa toruńska-600 kg; Kiełbasa złota-400 kg; Kości karkowe-700 kg; Kurczak świeży-800 kg; Krzyżówka wieprzowa obrobiona-500 kg; Łopatka wieprzowa b/k-2500 kg; Łopatka wieprzowa z/k-500 kg; Łopatka wołowa b/k-600 kg; Mięsień czterogłowy-800 kg; Mięso kl II wieprzowe-500 kg; Parówki typu śląskie kl I-800 kg; Podudzie z kurczaka-600 kg; Porcje rosołowe-200 kg; Schab wieprzowy b/k-1 900 kg; Schab wieprzowy z/k-500 kg; Szynka wieprzowa kl. I b/k (bitki)-1 000 kg; Szynka wieprzowa kl. II b/k (gulasz)-700 kg; Szynka wieprzowa kl. III b/k (kotlet mielony)-500 kg; Szynka wieprzowa z/k-300 kg; Udziec wołowy b/k-800 kg; Udziec z kurczaka świeży-1 900 kg; Wątróbka drobiowa-300 kg; Wątroba wieprzowa-300 kg; Wołowina kl. I b/k-300 kg; Wołowina kl. II b/k-300 kg; Wołowina kl. III b/k-300 kg; Żeberka wp pasy-100 kg; Żołądki drobiowe-300 kg. 3) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy mrożonek: Fasolka szparagowa- 450g; 300 szt.; Filet z mintaja-200 kg; Filet z miruna-800 kg; Filet z morszczuka-700 kg; Filet zapiekany z serem-200kg; Frytka 2,5 kg-500 szt.; Kalafior 450g-400 szt.; Kartacze-400 kg; Knedle owocowe, mrożone (opak. 0,45 - 3 kg)-400 kg; Kompot wieloowocowy 450g-800 szt.; Kostka rybna panierowana-400 kg; Kotlet cordon blue 1 kg-600 kg; Lody kubek, różne smaki-2 500 szt.; Leczo 450g-500 szt.; Mieszanka kompotowa 450g-800 szt.; Mieszanka warzywna7-składnikowa 450g-900 szt.; Paluszki rybne z fileta-600 kg; Pierogi ruskie (opak. 0,5 - 2,5 kg)-400 kg; Pierogi z kapustą i grzybami, mrożone-300 kg; Pierogi z truskawkami, mrożone-300 kg; Placki ziemniaczane-900 kg; Pyzy z mięsem-200 kg; Pyzy ziemniaczane-150 kg; Śledź matias solony-300 kg; Śledź matias marynowany-300 kg; Truskawka 450g-1 200 szt.; Wiśnia b/p 450g-600 szt. 4) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy artykułów spożywczych: Baton typu Kinder bueno lub równoważny nie mniejszy niż 43g-2 000 szt.; Baton typu Lion lub równoważny nie mniejszy niż 43g-1 000 szt.; Baton typu Snickers lub równoważny nie mniejszy niż 51g-2 000 szt.; Baton typu nestle Cini minis lub równoważny nie mniejszy niż 25g-2 000 szt.; Bomboniera Toffifee lub równoważny nie mniejszy niż 125 g-800 szt.; Brzoskwinie w syropie nie mniejsze niż 850 ml-800 szt.; Chrzan nie mniejszy niż 290g-400 szt.; Ciastka typu Pieguski lub równoważne nie mniejsze niż 135 g-1 500 szt.; Cukier nie mniejszy niż 1 kg-2 000 kg; Cukier puder nie mniejszy niż 400g-100 szt.; Cukier waniliowy nie mniejszy niż 32g-300 szt.; Cynamon mielony nie mniejszy niż 15 g-150 szt.; Czekolada typu goplana lub równoważna nie mniejsza niż 100 g-2 000 szt.; Czekolada typu Wedel lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2 000 szt.; Czekolada typu Baron lub równoważna nie mniejsza niż 100g-2 000 szt.; Czosnek granulowany nie mniejszy niż 16g-880 szt.; Delikat do drobiu typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 600g-50 szt.; Delikat do mięs typu Knorr lub równoważny nie mniejszy niż 700g-50 szt.; Groszek konserwowy nie mniejszy niż 400g typu Vernet lub równoważny-350 szt.; Herbata typu Lipton lub równoważna saszetki 100x2g-200 szt.; Herbata granulowana typu Lipton lub równoważna nie mniejsza niż 100 g-200 szt.; Herbata liściasta typu Lipton lub równoważne nie mniejsza niż 100 g-200 szt.; Herbatniki typu Jeżyki lub równoważne nie mniejsze niż 140 g-3 000 szt.; Jajka typu Kinder lub równoważne nie mniejsze niż 20 g-2 500 szt.; Kasza gryczana nie mniejsza niż 500 g-500 szt.; Kasza jęczmienna gruboziarnista, średnia nie mniejsza niż 500g-2 000 szt.; Kasza jęczmienna pęczak nie mniejsza niż 500g-500 szt.; Kasza manna nie mniejsza niż 500g-160 szt.; Ketchup ł/p nie mniejszy niż 500g typu Pudliszki lub równoważny-540 szt.; Koncentrat buraczany nie mniejszy niż 300 ml typu Krakus lub równoważny-20 l; Koncentrat pomidorowy nie mniejszy niż 1 kg typu Dawtona lub równoważny-120 kg; Kukurydza konserwowa nie mniejsza niż 425g typu Vernet lub równoważny-400 szt.; Kwasek cytrynowy nie mniejszy niż 20g-800 szt.; Liść laurowy nie mniejszy niż 10g-500 szt.; Liść laurowy nie mniejszy niż 12g-200 szt., Liść laurowy nie mniejszy niż 5g-200 szt.; Majeranek nie mniejszy niż 10g-80 szt.; Majeranek nie mniejszy niż 20g-300 szt.; Majonez nie mniejszy niż 320 ml typu Winiary lub równoważny-500 szt.; Majonez nie mniejszy niż 2,85 kg typu Winiary lub równoważny-200 szt.; Majonez nie mniejszy niż 400 ml typu Winiary lub równoważny-200 szt.; Makaron kolanka nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny-2 000 kg; Makaron spaghetti nie mniejszy niż 1 kg typu Lubella lub równoważny-800 kg; Makaron świder nie mniejszy niż 1 kg typu Barilla lub równoważny-2 000 kg; Mąka luksusowa nie mniejsza niż 1 kg- 800 kg; Mąka tortowa nie mniejsza niż 1 kg-600 kg; Mąka ziemniaczana nie mniejsza niż 1 kg-200 kg; Miód pasieka wielokwiatowy nie mniejszy niż 400g-70 kg; Musztarda chrzanowa nie mniejsza niż 190g typu Agrovita lub równoważna-400 szt.; Napój herbaciany nie mniejszy niż 300g-100 szt.; Napój herbaciany cytrynowy nie mniejszy niż 300g-100 szt.; Napój nie mniejszy niż 400 ml typu Kubuś play lub równoważny-2 000 szt.; Ogórek konserwowy nie mniejszy niż 900 ml-800 szt.; Olej nie mniejszy niż 1l typu kujawski lub równoważny-25 000 szt.; Ocet spirytusowy 10% nie mniejszy niż 500 ml-50 szt.; Pieprz naturalny mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-580 szt.; Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 20g typu Prymat lub równoważny-500 szt.; Pieprz ziołowy mielony nie mniejszy niż 15g typu Prymat lub równoważny-400 szt.; Płatki owsiane nie mniejszy niż 500g-80 szt.; Przecier ogórkowy nie mniejszy niż 300g-600 szt.; Przyprawa do mięs i grilla nie mniejsza niż 1,1 kg typu maggi lub równoważna-30 szt.; Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 20g-200 szt.; Przyprawa do mięsa mielonego nie mniejsza niż 30g-80 szt.; Przyprawa do ryb typu Prymat lub równoważna nie mniejsza niż 20 g-80 szt.; Przyprawa typu jarzynka lub równoważna nie mniejsza niż 2,8 kg-120 szt.; Przyprawa prowansalska nie mniejsza niż 10g-300 szt.; Przyprawa sypka nie mniejsza niż 1 kg typu Vegetta lub równoważna-1000 szt.; Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 200 g-300 szt.; Przyprawa w płynie typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 960ml-40 szt.; Pulpa pomidorowa nie mniejsza niż 3 kg-30 szt.; Rodzynki nie mniejsze niż 150 g-100 szt.; Rogalik typu chipita 7 days lub równoważny nie mniejszy niż 65 g-4 000 szt.; Rosół drobiowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 2,2 kg-90 kg; Ryż biały typu Sonko lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-500 kg; Sekret szefa drobiowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 800g-20 kg; Sekret szefa grzybowy typu Maggi lub równoważny nie mniejszy niż 650g-15 kg; Sekret szefa typu Maggi lub równoważny wołowy nie mniejszy niż 900g-25 kg; Sos boloński typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1 kg-30 kg; Sos boloński typu Winary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg-30 kg; Sos demi glace typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900 g- 30 k; Sos grzyby leśne typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg; Sos myśliwski typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg; Sos pieczeniowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 1,1 kg-35 kg; Sos sałatkowy typu Winiary lub równoważny nie mniejszy niż 900g-30 kg; Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 350 ml-140 l; Sos spaghetti typu Łowicz lub równoważny nie mniejszy niż 520 ml-120 l; Sól jodowana typu Cenos lub równoważna nie mniejsza niż 1 kg-700 kg; Syrop mix typu Herbapol lub równoważny nie mniejszy niż 420 ml-1000 szt.; Syrop mix typu Paola lub równoważny nie mniejszy niż 430 ml-1 000 szt.; Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 300g-400 szt.; Szczaw konserwowy typu Hana lub równoważny nie mniejszy niż 900g; 100 szt.; Zaprawa cytrynowa nie mniejsza niż 300 ml-100 szt.; Ziele angielskie nie mniejsze niż 15 g-900 szt.; Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-40 szt.; Zupa borowikowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-40 szt.; Zupa barszcz biały typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt.; Zupa cebulowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g-30 szt.; Zupa ogonowa typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900g-80 szt.; Zupa żurek typu Winiary lub równoważna nie mniejsza niż 900 g-30 szt.; Zestaw świąteczny 145g-1 000 szt. 5) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 5 dotyczy nabiału: Drożdże świeże nie mniejsze niż 100 g-200 szt.; Jogurt polski pitny różne smaki, nie mniejszy niż 400g-2 000 szt.; Jogurt polski pitny różne smaki, nie mniejszy niż 250g-2 000 szt.; Masło śmietankowe nie mniejsze niż 200g-900 szt.; Masło polskie nie mniejsze niż 200g-900 szt.; Masło typu łaciate nie mniejsze niż 200g-900 szt.; Mleko 3/2% nie mniejsze niż 1 l-1 000 szt.; Mleko typu twój kubek 2% nie mniejsze niż 1l-100l; Ser żółty typu Gouda lub równoważny-250 kg; Śmietana nie mniejsza niż 0,2l-500 szt.; Śmietana gęsta 18% nie mniejsza niż 400ml-4 400 szt.; Śmietanka UHT 18% nie mniejsza niż 375ml-200 szt.; Twaróg mielony w wiadrze nie mniejszy niż 1 kg-500 kg; Twaróg półtłusty krajanka-500 kg 6) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy warzyw i owoców: Banan-3 000 kg; Brzoskwinia-1 000 kg; Burak-2 000 kg; Cebula-1 900 kg; Cytryna-200 kg; Czereśnia-500 kg; Czosnek świeży-5 kg; Fasola-500 kg; Groch połówki-400 kg; Gruszka-1 000 kg; Jabłko-1 900 kg; Jaja-1 300 kg; Kalafior-200 kg; Kapusta biała-1 500 kg; Kapusta biała młoda-500 kg; Kapusta czerwona-800 kg; Kapusta kiszona-1 400 kg; Kapusta pekińska-500 kg; Kapusta włoska-800 kg; Kiwi-800 kg; Koper-900 pęczków; Mandarynka-800 kg; Marchew-5 500 kg; Nektarynka-400 kg; Ogórek kiszony-1 200 kg; Ogórek małosolny-400 kg; Ogórek świeży-1 600 kg; Papryka-800 kg; Pieczarka-900 kg; Pietruszka-1 500 kg; Pietruszka natka-900 pęczków; Pomarańcza; 3000 kg; Pomidor-1 200 kg; Por-700 kg; Rzodkiew-800 kg; Rabarbar świeży-300 kg; Rzodkiewka-800 pęczków; Sałata-400 kg; Seler-1 900 kg; Szczypior-300 pęczków; Śliwka-500 kg; Truskawka-300 kg; Winogrono jasne-400 kg; Winogrono ciemne-400 kg; Wiśnia-500 kg; Ziemniak-44 000 kg; Ziemniaki młode-4 000 kg.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: 1) Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy pieczywa i wyrobów cukierniczych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.08.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ZAKŁAD PIEKARNICZO-CUKIERNICZY Rafał Rozwadowski, ul. W. Oczki 7, 15-166 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5475,02 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10042,50

  • Oferta z najniższą ceną: 10042,50 / Oferta z najwyższą ceną: 14161,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy mięsa i wyrobów mięsnych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.08.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Sokołów S. A., ul. Al. 550- lecia 1, 08-309 Sokołów Podlaski, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 359461,20 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 359461,20

  • Oferta z najniższą ceną: 359461,20 / Oferta z najwyższą ceną: 359461,20

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 3 dotyczy mrożonek

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.08.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Marywilska Sp. z o.o. Oddział Białystok, ul. Składowa 10, 15-399 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 95036,55 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 95036,55

  • Oferta z najniższą ceną: 95036,55 / Oferta z najwyższą ceną: 113348,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 4 dotyczy artykułów spożywczych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.08.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurt - Detal Art. Spoż - Rolne Anna Siekierko, ul. Szpitalna 24, 18-200 Wysokie Mazowieckie, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 385019,10 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 385019,10

  • Oferta z najniższą ceną: 385019,10 / Oferta z najwyższą ceną: 385019,10

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: W zakresie zadania nr 5 dotyczącego nabiału

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.08.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego, ul. Handlowa 4, 15-959 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 38963,32 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 38963,32

  • Oferta z najniższą ceną: 38963,32 / Oferta z najwyższą ceną: 40103,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 6 dotyczy warzyw i owoców

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.08.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Barbara Wlazło, ul. Szosa Knyszyńska 17, 15-694 Fasty, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 89290,25 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 89290,25

  • Oferta z najniższą ceną: 89290,25 / Oferta z najwyższą ceną: 167982,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.