eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Krosno OdrzańskieSukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Szczawnie.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-11-22

Krosno Odrzańskie: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Szczawnie.
Numer ogłoszenia: 247351 - 2012; data zamieszczenia: 22.11.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , Szczawno, ul. Parkowa 2, 66-600 Krosno Odrzańskie, woj. lubuskie, tel. 0509 413169.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: dps@bip-dpsszczawno.alte.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Szczawnie..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Szczawnie..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-2, 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5, 15.11.20.00-6, 15.81.10.00-6, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.20.00.00-0, 03.22.10.00-6, 03.22.23.21-9, 03.21.21.00-1, 15.85.11.00-9, 15.83.12.00-4, 15.61.21.00-2, 15.80.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wymagane oświadczenie

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wymagane oświadczenie

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wymagane oświadczenie

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wymagane oświadczenie

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wymagane oświadczenie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • inne dokumenty

    Wymagane oświadczenie

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip-dpsszczawno.alte.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Szczawnie. ul. Parkowa 2 66 - 600 Krosno Odrzańskie sekretariat-pokój 330.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Szczawnie. ul. Parkowa 2 66 - 600 Krosno Odrzańskie sekretariat-pokój 330.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet I - mięso, produkty mięsne, wędliny i drób..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Boczek parzony extra-kg-200; 2.Łopatka b/k-kg-300; 3.Karkówka z/k- kg-400; 4.Kości wieprzowe-kg-1050; 5.Serdelki wieprzowe-kg-500; 6.Kiełbasa zwyczajna-kg-710; 7.Mortadela-kg-400; 8.Mielone z łopatki-kg-270; 9.Kaszanka-kg-260; 10.Salceson włoski-kg-230; 11.Kiełbasa belwederska-kg-100; 12.Żeberka-kg-150; 13.Pasztet śniadaniowy-kg-210; 14.Nogi wieprzowe-kg-100; 15.Golonki wieprzowe-kg-100; 16.Baleron wędzony wiejski-kg-20; 17.Blok turystyczny-kg-360; 18.Metka łososiowa-kg-150; 19.Kiełbasa żywiecka-kg-20; 20.Szynka drobiowa-kg-180; 21.Pasztet wiejski-kg-150; 22.Schab z kością-kg-175; 23.Kiełbasa biała surowa-kg-30; 24.Ogonówka wędzona-kg-20; 25.Wątrobianka wędzona-kg-300; 26.Smalec w osłonce-kg-160; 27.Szynka myszka-kg-20; 28.Kości wędzone-kg-30; 29.Kiełbasa podwawelska-kg-150; 30.Kurczak świeży-kg-710; 31.Wątroba z indyka-kg-100; 32.Kiełbasa kanapkowa-kg-240;..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.00.00-2, 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5, 15.11.20.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet II - Pieczywo - CPV 158 11000-6;..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Chleb baltonowski krojony 600g/szt-szt-15000; 2.Chleb razowy krojony 600g/szt-szt-1830; 3.Bułki wyborowe 50g/szt-szt-200; 4.Bułka tarta-kg-170; 5.Drożdżówka mała 100g/szt-szt-1100;..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet III - produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Mleko w proszku granulowane 0,25 kg/szt, odtłuszczone, zawartość białka min. 36%-kg-1000; 2.Ser seropodobny żółty-kg-300; 3.Margaryna do pieczenia 0,25 kg/szt -Dobra gospodyni-kg-900; 4.Margaryna do pieczenia 1 kg/szt - Dobra Gospodyni-kg-170; 5.Ser topiony-kg-300; 6.Śmietana 12%- l-1300; 7.Drożdże-kg-10; 8.Twaróg chudy-kg-850; 9.Jogurt 125g/szt.-szt.-1000;..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet IV - jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Świeże jajka pow. 60 g/szt- szt-24000;..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet V-Ryby przetworzone i konserwowe - CPV 152 00000-0;..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Ryba mrożona (filet z mintaja)-kg-310; 2.Ryba wędzona (makrela)-kg-150; 3.Śledź (matias)-kg-160; 4.Konserwa rybna 330 g/szt-kg-160; 5.Sałatka z makreli z warzywami330g/szt-kg-300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet VI - Warzywa,owoce i ziemniaki - CPV 03221000-6,032 22321-9,032 12100-1;..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Buraki czerwone, odmiana jadalna, minimalna średnica korzenia- 6cm-kg-600; 2.Marchew jadalna- średnica korzenia w najszerszym przekroju od 2,5 do 6 cm-kg-1800; 3.Cebula do spożycia, odmiana jadalna, średnica nie mniejsza niż 4 cm-kg-600; 4.Seler korzeniowy, odmiana jadalna, średnica od 7÷13 cm-kg-250; 5.Por-kg-120; 6.Kapusta biała-kg-850; 7.Pietruszka korzeniowa, odmiana jadalna, średnica 2,5÷6cm-kg-210; 8.Pomidory , odmiana jadalna-kg-440; 9.Ogórki-kg-240; 10.Kapusta kiszona-kg-250; 11.Ogórek kiszony-kg-340; 12.Kapusta pekińska-kg-70; 13.Pieczarki-kg-160; 14.Natka pietruszki pęczek-290; 15.Rzodkiewka pęczek-100; 16.Sałata-szt.-100; 17.Szczypior pęczek-250; 18.Koper pęczek-350; 19.Jabłka-kg- 2500; 20.Banan-kg-300; 21.Ziemniaki jadalne późne, workowane, średnia kłębów w cm - poprzeczna 4, podłużna 4,5. Opakowanie - worki raszlowe do 30 kg-kg-12500;.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet VII - makaron, cukier biały, mąka oraz produkty spożywcze - CPV 158 51100-9, 158 31200-4, 156 12100-2, 15800000-6;..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Herbata granulowana op. 80 g-kg-70; 2.Olej roślinny-L-330; 3.Kasza jęczmienna-kg-130; 4.Kasza manna-kg-110; 5.Płatki owsiane-kg-80; 6.Ryż-kg-380; 7.Koncentrat pomidorowy 30% max. op. 3kg-kg-115; 8.Dżem (marmolada) max op. 10 kg-kg-420; 9.Budyń 100g/szt-szt.-60; 10.Kisiel 100g/szt-szt.-950; 11.Musztarda max op. 10 kg-kg-130; 12.Ketchup max op. 10 kg-kg-80; 13.Mąka ziemniaczana-kg-50; 14.Przyprawa magii-L-30; 15.Przyprawa Degusta max op. 1 kg-kg-40; 16.Sól-kg-300; 17.Pieprz prawdziwy max op. 1 kg-kg-7; 18.Pieprz ziołowy max op. 1 kg-kg-2; 19.Papryka słodka max op. 1 kg-kg-2; 20.Majeranek max op. 1 kg-kg-4; 21.Liść laurowy max op. 1 kg-kg-2; 22.Ziele angielskie max op. 1 kg-kg-2; 23.Kakao ciemne max op. 1 kg-kg-15; 24.Kawa zbożowa max op. 1kg-kg-150; 25.Zupa barszcz biały-kg-26; 26.Zupa żurek-kg-20; 27.Fasola sucha-kg-80; 28.Groch łuskany-kg-60; 29.Majonez max op. 3 kg-kg-160; 30.Aromaty 10 ml/szt-szt.-40; 31.Cynamon-kg-2; 32.Szczaw konserwowy-kg-40; 33.Papryka konserwowa 540g/szt-kg-150; 34.Groszek konserwowy 260g/szt-kg-150; 35.Cukier waniliowy 30g/szt-szt.-550; 36.Zupa ogonowa-kg-23; 37.Fasola konserwowa 260g/szt-kg-270; 38.Zupa grzybowa-kg-20; 39.Kasza gryczana-kg-100; 40.Czosnek granulowany-kg-7; 41.Kukurydza konserwowa (op.250g/szt)-kg-160; 42.Ocet-l-50; 43.Soda (op. 50g)-szt.-70; 44.Żelatyna (op. 50g)-szt.-120; 45.Kompot wiśniowy 0,9l-szt.-200; 46.Miód 0,9kg-szt.-40; 47.Proszek do pieczenia-szt.-130; 48.Ćwikła z chrzanem 0,9kg-szt.-20; 49.Mak (op. 100g)-szt.-10; 50.Wiórki kokosowe (op. 100g)-szt.-40; 51.Makaron-kg-360; 52.Cukier paczkowany kryształ opakowanie 1kg-kg-1600; 53.Mąka Premium typ 450 opak. 1 kg-kg-1000; 54.Mąka Premium tortowa opak. 1 kg-kg-300;..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9, 15.83.12.00-4, 15.61.21.00-2, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.