Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2007-12-12
Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych.
Numer ogłoszenia: 247966 - 2007; data zamieszczenia: 12.12.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa nr 4198, ul. Żwirki i Wigury 1C, 00-909 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6821316, fax 022 6821316.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.1blot.sp.mil.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Wojskowa 4198.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych określona w siedmiu poniższych zadaniach: Zadanie nr 1 - napoje i soki Zadanie nr 2 - wyroby czekoladowe, kawa, herbata, kakao Zadanie nr 3 - desery, dżemy, miód naturalny Zadanie nr 4 - produkty zbożowe Zadanie nr 5 - cukry, przyprawy przetworzone Zadanie nr 6 - konserwy mięsne Zadanie nr 7 - karma dla psa
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.98.10.00 - Wody mineralne Kod CPV wg słownika 2008: 15.98.10.00 - Wody mineralne Oryginalny kod CPV: 15.84.21.00 - Czekolada Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.21.00 - Czekolada Oryginalny kod CPV: 15.83.31.00 - Desery Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.31.00 - Desery Oryginalny kod CPV: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Oryginalny kod CPV: 15.87.12.73 - Majonez Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.12.73 - Majonez Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Oryginalny kod CPV: 15.71.30.00 - Karma dla zwierząt domowych Kod CPV wg słownika 2008: 15.71.30.00 - Karma dla zwierząt domowych .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 7.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.12.2008.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: nie dotyczy.
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy którzy: - spełniają warunki określone w art 22 i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy, - spełniają warunki zawarte w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. Zamawiający oceni spełnianie warunków udziału w postępowaniu na podstawie oświadczeń lub dokumentów złożonych przez wykonawców w systemie (spełnia - nie spełnia).
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu Zamawiający żąda złożenia wraz z ofertą: 1. Odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert. 2. Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust 1 oraz nie podleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006r. nr 164 poz. 1163, nr 170, poz. 1217 i nr 227, poz. 1658 oraz z 2007r. nr 64, poz. 427 i nr 82, poz. 560). 3. Aktualną decyzję administracyjną wydaną przez właściwy organ Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Inspekcji Weterynaryjnej o spełnianiu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów zgodnie z art. 62 ust. 1 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225) oraz ustawy z dnia 16 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 r. nr 17 poz. 127) jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 4. Protokół z kontroli sanitarnej właściwego organu urzędowej kontroli w zakresie bezpieczeństwa żywności (o prawidłowości stosowania zasad systemu HACCP)zgodnie z art. 73 ust. 1 pkt 1 litera c ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z dnia 27 września 2006 r. nr 171 poz. 1225), wystawiony nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu do składania ofert.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.1blot.sp.mil.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Jednostka Wojskowa nr 4198 , 00-909 Warszawa ul. Żwirki i Wigury 1 C, budynek 51, pokój nr 15 lub 16..
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.12.2007 godzina 10:00, miejsce: Jednostka Wojskowa nr 4198 , 00-909 Warszawa ul. Żwirki i Wigury 1 C, budynek 51, pokój 214 - Kancelaria.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Napoje i soki..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Woda mineralna gazowana - L 60 000 2. Woda mineralna niegazowana - L 60 500 3. Soki owocowe zagęszczone (malina) 400 - 800 ml - L 700 4. Soki owocowe pomarańczowy 200 - 250 ml - L 900 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycje nr 1 - 2 Opakowanie jednostkowe - butelka z tworzywa sztucznego 1,5 l Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Opakowanie transportowe - ostreczowana europaleta Pozycja nr 3 Opakowanie jednostkowe - butelka szklana Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa po 6 lub 12 szt. Pozycja nr 4 Opakowanie jednostkowe - kartonik 0,2 ml - 0,25 ml Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę dostawcy b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8, 15.32.18.00-2, 15.32.16.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Wyroby czekoladowe, kawa, herbata, kakao..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Czekolada mleczna 100 g o zawartości masy kakaowej nie mniej niż 30% - Kg 250 2. Baton zbożowy 25 - 40 g - Kg 80 3. Baton typu Milky Way 20 - 25 g - Kg 200 4. Wafel w czekoladzie 37 - 42 g - Kg 200 5. Mikołaj czekoladowy 50 - 100 g - Kg 20 6. Zajączek w czekoladzie 50 - 100 g - Kg 20 7. Kakao naturalne 100 g - Kg 40 8. Kawa naturalna mielona 255 - 500 g - Kg 30 9. Herbata ekspresowa typu Lipton - Kg 100 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycja nr 1 Opakowanie jednostkowe - tabliczka 100 g zawinięta w folię lakierowaną Opakowanie zbiorcze - kartonik 2 - 5 kg Pozycja nr 2 Opakowanie jednostkowe - pakowane jednostkowo 25 - 40 g Opakowanie zbiorcze - kartonik Pozycja nr 3 Opakowanie jednostkowe - pakowane jednostkowo 20 - 25 g Opakowanie zbiorcze - kartonik Pozycja nr 4 Opakowanie jednostkowe - pakowane jednostkowo 37 - 42 g Opakowanie zbiorcze - kartonik Pozycja nr 5 Opakowanie jednostkowe - pakowane jednostkowo 50 - 100 g Opakowanie zbiorcze - karton Pozycja nr 6 Opakowanie jednostkowe - pakowane jednostkowo 50 - 100 g Opakowanie zbiorcze - karton Pozycja nr 7 Opakowanie jednostkowe - torebka foliowa hermetycznie spawana 100 g w pudełku Opakowanie zbiorcze - pudło kartonowe 1 - 3 kg Pozycja nr 8 Opakowanie jednostkowe - kawa pakowana próżniowo 255 - 500 g Opakowanie zbiorcze - pudło kartonowe lub zgrzewa termokurczliwa 1 - 3 kg Pozycja nr 9 Opakowanie jednostkowe - pojedyncze 2 g torebki ze sznurkiem przy opakowaniu jednostkowym pakowane w pudełka po 100 szt. Opakowanie zbiorcze - pudło kartonowe Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę dostawcy b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.21.00-3, 15.84.22.20-0, 15.84.22.00-4, 15.84.10.00-5, 15.86.00.00-2, 15.86.30.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Desery, dżemy, miód naturalny..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kisiel - różne smaki z cukrem 38 - 77 g - Kg 300 2. Galaretka owocowa 70 - 90 g - Kg 700 3. Miód naturalny 25 g - Kg 250 4. Dżem 25 g - Kg 650 5. Dżem 280 - 400 g - Kg 180 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycje nr 1 - 2 Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie spawana Opakowanie zbiorcze - kartonik Pozycje nr 3 - 4 Opakowanie jednostkowe - wykonane z tworzywa termoformowalnego 25 g Opakowanie zbiorcze - pudła kartonowe Pozycja nr 5 Opakowanie jednostkowe - zgodne z PN - 90/A - 75032 Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę dostawcy b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.31.00-7, 15.83.16.00-8, 15.33.22.90-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Produkty zbożowe..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Płatki owsiane 500 g - Kg 300 2. Płatki kukurydziane 250 g - Kg 200 3. Kulki czekoladowe typu Nesquik 250 g - Kg 170 4. Mieszanka zbożowa z owocami (Musli) 350 g - Kg 170 5. Kasza manna 1 kg - Kg 200 6. Mąka pszenna 1 kg - Kg 2400 7. Mąka ziemniaczana - Kg 25 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycja nr 1 Opakowanie jednostkowe - torba polietylenowa spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) 500 g Opakowanie zbiorcze - worki Pozycja nr 2 Opakowanie jednostkowe - torba polietylenowa spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) 250 g Opakowanie zbiorcze - karton Pozycja nr 3 Opakowanie jednostkowe - torba polietylenowa spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) 250 g Opakowanie zbiorcze - karton Pozycja nr 4 Opakowanie jednostkowe - torba polietylenowa spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) 350 g Opakowanie zbiorcze - karton Pozycja nr 5 Opakowanie jednostkowe - torba papierowa 1 kg Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 6 Opakowanie jednostkowe - torba papierowa 1 kg Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 7 Opakowanie jednostkowe - torby papierowe 1 kg Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę dostawcy b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.21.00-2, 15.61.31.00-9, 15.61.33.80-5, 15.61.33.11-1, 15.61.33.13-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Cukry, przyprawy przetworzone..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier puder 500 g - Kg 100 2. Cukier porcjowany 5 g /opak po 1000 szt/ - Kg 130 3. Cukier waniliowy 16 - 32 g - Kg 12 4. Cynamon 15 - 30 g - Kg 28 5. Drożdże suszone instant 7 g - Kg 15 6. Proszek do pieczenia 20 - 36 g - Kg 10 7. Kwasek cytrynowy 20 - 50 g - Kg 40 8. Przyprawa typu Vegeta 200 - 250 g - Kg 80 9. Przyprawa do drobiu, ryb, mięs 15 - 30 g - Kg 50 10. Przyprawa do flaków 15 - 20 g - Kg 5 11. Przyprawa do bigosu 15 - 20 g - Kg 5 12. Barszcz biały 40 - 65 g - Kg 100 13. Ketchup 450 - 500 g - Kg 200 14. Musztarda 450 - 500 g - Kg 300 15. Majonez 400 - 700 g - Kg 600 16. Żelatyna - Kg 15 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycja nr 1 Opakowanie jednostkowe - torba 500 g Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 2 Opakowanie jednostkowe - pakowane jednostkowo 5 g Opakowanie zbiorcze - kartonik 1000 szt. Pozycja nr 3 Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie spawana 16 - 32 g Opakowanie zbiorcze - kartonik Pozycja nr 4 Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie spawana 15 - 30 g Opakowanie zbiorcze - pudło kartonowe Pozycja nr 5 Opakowanie jednostkowe - pakowane jednostkowo 7 g Opakowanie zbiorcze - kartonik Pozycja nr 6 Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie spawana 20 - 36 g Opakowanie zbiorcze - kartonik Pozycja nr 7 Opakowanie jednostkowe - torebka z tworzywa sztucznego (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) 20 - 50 g Opakowanie zbiorcze - pudło kartonowe Pozycja nr 8 Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie spawana 200 - 250 g Opakowanie zbiorcze - karton Pozycja nr 9 Opakowanie jednostkowe - torebka 15 - 30 g Opakowanie zbiorcze - pudło kartonowe Pozycja nr 10 Opakowanie jednostkowe - torebka 15 - 20 g Opakowanie zbiorcze - pudło kartonowe Pozycja nr 11 Opakowanie jednostkowe - torebka 15 - 20 g Opakowanie zbiorcze - pudło kartonowe Pozycja nr 12 Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie spawana 40 - 65 g Opakowanie zbiorcze - kartonik Pozycja nr 13 Opakowanie jednostkowe - butelka plastikowa lub słoik Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 14 Opakowanie jednostkowe - butelka plastikowa lub słoik Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 15 Opakowanie jednostkowe - słoik szklany od 400 - 700 g Opakowanie zbiorcze - zgrzewa termokurczliwa Pozycja nr 16 Opakowanie jednostkowe - torebka hermetycznie zamknięta Opakowanie zbiorcze - kartonik Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę dostawcy b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.73-8, 15.87.12.50-1, 15.89.14.00-4, 15.87.12.70-7, 15.87.00.00-7, 15.89.90.00-6, 15.89.80.00-9, 15.89.00.00-3, 15.83.11.00-2, 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Konserwy mięsne..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pasztet drobiowy 50 g - Kg 250 2. Pasztet drobiowy 155 g - Kg 250 3. Konserwy mięsne 160 g - Kg 250 4. Szynka konserwowa 110 - 135 g - Kg 130 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycja nr 1 Opakowanie jednostkowe - opakowanie termokurczliwe 50 g Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa Pozycja nr 2 Opakowanie jednostkowe - puszki o pojemności 155 g z zamknięciem przystosowanym do jednorazowego otwarcia Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa Pozycja nr 3 Opakowanie jednostkowe - puszki o pojemności 160 g z zamknięciem przystosowanym do jednorazowego otwarcia Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa Pozycja nr 4 Opakowanie jednostkowe - opakowanie termokurczliwe 110 - 135 g Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę dostawcy b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5, 15.13.13.10-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Karma dla psa..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Karma dla psa (Mięso suszone typu royal canin lub cariba lub Eukanuba Performance) - Kg 500 2. Karma dla psa typu (Chappi) - puszki 400 g - Kg 120 CZĘSTOTLIWOŚĆ DOSTAW: · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Żwirki i Wigury 1 c 00 - 909 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 · jeden raz w tygodniu (od poniedziałku do piątku) do magazynu żywnościowego ul. Kajakowa 11 02 - 800 Warszawa w godz. 8:00 - 12:00 SPOSÓB SKŁADANIA ZAMÓWIEŃ: 1. Odbiorcy będą przesyłać faxem zamówienia z 24 godzinnym wyprzedzeniem poprzedzającym dostawę towaru zamówienia określające datę dostawy, godzinę, asortyment, ilość. 2. Korekta zamówienia będzie dokonywana telefonicznie 12 godzin przed realizacją zamówienia. OPAKOWANIA: Pozycja nr 1 Opakowanie jednostkowe - torba polietylenowa spawana (materiał opakowaniowy dopuszczony do kontaktu z żywnością) 10 - 25 kg. Karma dla psa powinna zawierać następujące składniki oraz wartość energetyczną: - wartość energetyczna 1000 g - 4400 kcal. - białko zwierzęce 31 % (28%) - węglowodany 36 % (32%) - tłuszcz zwierzęcy 15 % (12%) - tłuszcz roślinny 5 % (3%) Dopuszczalne są karmy o nieco niższej zawartości podanych składników (wartości w nawiasach). Pozycja nr 2 Opakowanie jednostkowe - puszki 400 g Opakowanie zbiorcze - zgrzewka termokurczliwa Oznakowanie opakowania zbiorczego powinno zawierać a) nazwę dostawcy b) nazwę produktu c) masę netto produktu d) datę - termin produkcji lub przydatności do spożycia (należy spożyć do Miesiąc, rok) e) warunki przechowywania.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.71.30.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2008.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Udzielanie świadczeń zdrowotnych w Centrum Diagnostyki Laboratoryjnej - Bank Krwi.
- Pełnienie funkcji inspektora nadzoru dla zadania pn.: Rozbudowa drogi wojewódzkiej nr 555 na terenie m. Siecień, gm. Brudzeń Duży, powiat płocki - nr postępowania 282/24
- RZP-52/IM/2024 Świadczenie usług serwisowych nad systemami AMMS Plus i Infomedica Plus firmy Asseco
- Świadczenie usługi wynajmu samochodu wraz z kierowcą do transportu krwi i jej składników dla Zespołu Medycznego w Warszawie.
- Zakup i sukcesywna dostawa wyposażenia meblowego
- Konserwacja klimatyzacji w budynku siedziby OR AMW w Szczecinie przy ul. Sambora 4
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zakup oraz dostawa artykułów żywnościowych dla Zespołu Szkół Publicznych w Szewnie ul. M. Langiewicza 3 w okresie od 1 stycznia 2025 r. do 31 grudnia 2025 r.
- Dostawa artykułów żywnościowych do Żłobka w Centrum Małego Dziecka i Rodziny w Sępólnie Krajeńskim w roku 2025
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Szkoły Podstawowej Nr 1 im. Jana Pawła II w Sztumie w 2025 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów nabiałowych i spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 na rok 2025
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Żytkowicach
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych do Publicznego Przedszkola z Oddziałami Integracyjnymi Nr 1 im. Kubusia Puchatka w Sztumie w 2025 roku
więcej: Konserwy i przetwory z mięsa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.