Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-10-03
Strzelce Opolskie: Dostawa art. żywnościowych - produktów i wędlin drobiowych
Numer ogłoszenia: 248551 - 2008; data zamieszczenia: 03.10.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny nr 1 w Strzelcach Opolskich , ul. Karola Miarki 1, 47-100 Strzelce Opolskie, woj. opolskie, tel. 077 4621520+25.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa art. żywnościowych - produktów i wędlin drobiowych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.1.pasztet drobiowy zapiekany z mięsa drobiowego o puszystej konsystencji, termin prz datności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg lub raz w miesiącu po 130kg, 1.2.blok drobiowy z indyka o strukturze wysoko rozdrobnionej, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 480kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.3.pieczeń drobiowa o strukturze wysoko rozdrobnionej termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., raz w miesiącu po około 130kg. 1.4.pasztetowa drobiowa o smarowanej konsystencji termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650 kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.5.parówki drobiowe parzone, homogenizowane, w jelicie naturalnym, średnica ok. 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14dni od daty sprzedaży w ilości 1000kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.6.kiełbasa krakowska drobiowa średnio rozdrobniona, baton średnica ok. 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.7.kiełbasa żywiecka drobiowa średnio rozdrobniona, baton ok. 70-90mm, parzona,, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.8.kiełbasa szynkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.9.kiełbasa mielonka drobiowa wysoko rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.10.kiełbasa kanapkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 2300 kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., dostawy raz w miesiącu po około 130kg. 1.11.baleron drobiowy, średnio rozdrobniony, baton 70-90mm, parzony, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.12.kiełbasa mortadela drobiowa wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.13. szynka z piersi z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.14.polędwica z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650 kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.15. kiełbasa śniadaniowa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., raz w miesiącu po około 130kg. 1.16. salceson drobiowy średnio rozdrobniony, parzony, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650 kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.17. kiełbasa śląska drobiowa w jelicie naturalnym średnio rozdrobniona, parzona, baton 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 1000 kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg. 1.18. kurczak mrożony w ilości 5 400 kg. dostawy sukcesywne po około 30-220 kg. 1.19. żołądki drobiowe w ilości 200 kg. dostawy sukcesywne po około 12kg. 1.20. serca drobiowe w ilości 200 kg . dostawy sukcesywne po około 12kg. 1.21. wątroba drobiowa w ilości 200 kg. dostawy sukcesywne po około 12kg. Jakość w/w art. żywnościowego nie może odbiegać od Polskich Norm..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 21.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium:III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia, t.j. wykonują lub wykonali co najmniej jedno zamówienie w okresie ostatnich trzech latach przed dniem wszczęcia postępowania, a jeżeli okres prowadzonej działalności jest krótszy - w tym okresie odpowiadające swoim rodzajem i wartością, dostawy stanowiące przedmiot zamówienia; dysponują niezbędnym potencjałem technicznym do wykonania zamówienia, t.j.posiadają środek transportu przystosowany do przewozu art. żywnościowych stanowiących przedmiot zamówienia; znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia (art. 24 ust. 1 i 2 ustawy) - zobowiążą się realizować dostawy do OTZS Przywary , ul. Cegielniana , 42-793 Ciasna Ocena spełniania w/w warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych w pkt 9 SIWZ. Z treści załączonych dokumentów musi wynikać jednoznacznie, iż w/w warunki wykonawca spełnił. W/w warunki są takie same dla wszystkich części.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenia, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu, określone w art. 22 ust. 1 ustawy oraz w pkt 2 SIWZ ;(załącznik nr 2, do SIWZ) aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał zgodę na zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności, lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji organu podatkowego -wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; aktualne zaświadczenie z właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczenie, że uzyskał zgodę na zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności -wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; formularz ofertowy ( załącznik nr 4 do SIWZ ).
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny nr1
ul. Karola Miarki 1
47-100 Strzelce Opolskie.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.10.2008 godzina 08:00, miejsce: Zakład Karny nr1 ul. Karola Miarki 1 47-100 Strzelce Opolskie.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: pasztet drobiowy.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pasztet drobiowy zapiekany z mięsa drobiowego o puszystej konsystencji, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostaw sukcesywne po około 9kg lub raz w miesiącu po 130kg,.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: blok drobiowy.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: blok drobiowy z indyka o strukturze wysoko rozdrobnionej, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 480kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: pieczen drobiowa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: pieczeń drobiowa o strukturze wysoko rozdrobnionej termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., raz w miesiącu po około 130kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: pasztetowa drobiowa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.4.pasztetowa drobiowa o smarowanej konsystencji termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650 kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: paróeki drobiowe.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: parówki drobiowe parzone, homogenizowane, w jelicie naturalnym, średnica ok. 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14dni od daty sprzedaży w ilości 1000kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: kieł. krakowska drob..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa krakowska drobiowa średnio rozdrobniona, baton średnica ok. 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: kieł żywiecka. drob.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa żywiecka drobiowa średnio rozdrobniona, baton ok. 70-90mm, parzona,, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: kieł. szynkowa drob..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa szynkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: kiel. mielonka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa mielonka drobiowa wysoko rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: kieł. kanapkowa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa kanapkowa drobiowa, średnio rozdrobniona, baton 70-90mm, parzona, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 2300 kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., dostawy raz w miesiącu po około 130kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: baleron drob..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: baleron drobiowy, średnio rozdrobniony, baton 70-90mm, parzony, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: kieł. mortadela.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa mortadela drobiowa wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 6 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: szynka z piersi indyka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: szynka z piersi z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: polędwica z indyka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: .polędwica z indyka wysoko rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650 kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: kieł. śniadaniowa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: iełbasa śniadaniowa drobiowa średnio rozdrobniona, parzona, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 2300kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg., raz w miesiącu po około 130kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: salceson drob.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: salceson drobiowy średnio rozdrobniony, parzony, baton 70-90 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 650 kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: kieł. śląska drob..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kiełbasa śląska drobiowa w jelicie naturalnym średnio rozdrobniona, parzona, baton 20-40 mm, termin przydatności do spożycia nie krótszy niż 14 dni od daty sprzedaży w ilości 1000 kg. - dostawy sukcesywne po około 9kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: kurczak mrożony.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kurczak mrożony w ilości 5 400 kg. dostawy sukcesywne po około 30-220 kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: żołądki drob..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: żołądki drobiowe w ilości 200 kg. dostawy sukcesywne po około 12kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: serca drob..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: serca drobiowe w ilości 200 kg . dostawy sukcesywne po około 12kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: wątroba drobiowa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: wątroba drobiowa w ilości 200 kg. dostawy sukcesywne po około 12kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z STRZELEC OPOLSKICH
- Kompleksowa dostawa energii elektrycznej na potrzeby krytej pływalni MOSIR w Strzelcach Opolskich
- Budowa dróg i zagospodarowanie terenu wokół inwestycji "Twoje M" na ul. Bocznicowej w Strzelcach Opolskich
- Bieżące remonty dróg gminnych - remonty cząstkowe
- realizacja zadania pn.: Zamiatanie nawierzchni dróg powiatowych Powiatu Strzeleckiego w ilości 136 206 m2 i chodników w ilości 7 674 m2 Przedmiot...
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych i mrożonek
- Sukcesywna dostawa mięsa, wędlin, wyrobów wędliniarskich oraz drobiu do SP ZOZ Sanatorium Uzdrowiskowego "Bristol" MSWiA w Kudowie-Zdroju
- Dostawa artykułów spożywczych do szkół Gminy Gniezno _1
- Dostawy wędlin oraz mięsa drobiowego
- Dostawy mięsa i przetworów mięsnych (sprawa nr 1/ZP/WTiZ/25)
- Zakup i dostawa poczęstunku dla uczestników projektu: "ROZWIJAMY POTENCJAŁY - Powiatowy Program Transformacji Pokoleniowej.", numer wniosku o dofinansowanie: FESL.10.24-IZ.01-06BE/23.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.