To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-11-22
Warszawa: Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla klientów wskazanych przez Zamawiającego, w lokalu gastronomicznym będącym w dyspozycji Wykonawcy
Numer ogłoszenia: 250183 - 2013; data zamieszczenia: 22.11.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 230135 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Pomocy Społecznej Dzielnicy Wola m.st. Warszawy, ul. Gen. J. Bema 91, 01-233 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 571 50 30, faks 22 571 50 50.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla klientów wskazanych przez Zamawiającego, w lokalu gastronomicznym będącym w dyspozycji Wykonawcy.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i wydawanie gorących posiłków, zwanych dalej obiadami, dla klientów wskazanych przez Zamawiającego, w lokalu gastronomicznym będącym w dyspozycji Wykonawcy znajdującym się w granicach administracyjnych Dzielnicy Wola. Dopuszcza się składanie ofert częściowych. Zamówienie zostało podzielone na 2 części. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub dwie części: CZĘŚĆ 1: przygotowanie i wydawanie obiadów w lokalu gastronomicznym będącym w dyspozycji Wykonawcy znajdującym się w granicach administracyjnych Dzielnicy Wola w rejonie ulic na zachód od linii kolejowej biegnącej z południa na północ dzielnicy. Ilości obiadów i osób w odniesieniu do poszczególnych części: średnia ilość osób uprawnionych do korzystania z obiadów w skali miesiąca: 70 osób; średnia liczba obiadów dla jednej osoby w skali miesiąca: 22 obiady ; średnia ilość obiadów w skali miesiąca: 1 540 obiadów; ogólna ilość obiadów w skali całego zamówienia wynosi maksymalnie: 18 480 obiadów. Zamawiający zastrzega, że bezwarunkowo zostanie zlecona realizacja 95 % maksymalnej ilości obiadów, warunkowo zostanie zlecona realizacja 5% maksymalnej ilości obiadów, stosownie do rzeczywistych potrzeb Zamawiającego. CZĘŚĆ 2: przygotowanie i wydawanie obiadów w lokalu gastronomicznym będącym w dyspozycji Wykonawcy znajdującym się w granicach administracyjnych Dzielnicy Wola w rejonie ulic na wschód od linii kolejowej biegnącej z południa na północ dzielnicy. Ilości obiadów i osób w odniesieniu do poszczególnych części: średnia ilość osób uprawnionych do korzystania z obiadów w skali miesiąca: 70 osób; średnia liczba obiadów dla jednej osoby w skali miesiąca: 22 obiady; średnia ilość obiadów w skali miesiąca: 1 540 obiadów; ogólna ilość obiadów w skali całego zamówienia wynosi maksymalnie: 18 480 obiadów. Zamawiający zastrzega, że bezwarunkowo zostanie zlecona realizacja 95 % maksymalnej ilości obiadów, warunkowo zostanie zlecona realizacja 5% maksymalnej ilości obiadów, stosownie do rzeczywistych potrzeb Zamawiającego. Dotyczy obydwu części: Zamawiający wymaga, aby obiady były wydawane przez 5 dni w tygodniu, bez sobót i niedziel oraz bez dni świątecznych z zastrzeżeniem, że około 15% ogólnej liczby osób uprawnionych Zamawiający przyzna obiady również na soboty i/lub niedziele i święta. Osobom tym będą przysługiwały w piątek dwa lub trzy obiady, jeden do spożycia na miejscu i jeden lub dwa do zabrania do domu w zamkniętych naczyniach jednorazowych Wykonawcy. Wykonawca zobowiązany będzie świadczyć przedmiotową usługę zgodnie z przepisami określonymi w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010r. Nr 136, poz. 914 tekst jednolity z późn. zm.) i rozporządzeń wykonawczych wydanych na podstawie tej ustawy. Lokal gastronomiczny/lokale gastronomiczne, w których będą przygotowywane i wydawane obiady muszą posiadać decyzję powiatowego inspektora sanitarnego zatwierdzającą zakład do prowadzenia działalności gastronomicznej objętej przedmiotem zamówienia. Do lokalu gastronomicznego, w którym będą wydawane posiłki, musi być dogodny dojazd środkami komunikacji miejskiej, a dojście od przystanku nie powinno trwać dłużej niż 10 min. dla średnio sprawnej osoby. Czas wydawania obiadów powinien być nie krótszy niż 3 godziny dziennie w przedziale czasowym 12:00 - 16:00 z zastrzeżeniem, że jeśli Wykonawca zaoferuje lokal, w którym jednorazowo obiady będzie mogło spożywać więcej niż 20 osób, lub jeśli Wykonawca zaoferuje więcej niż jeden lokal - czas wydawania obiadów może być krótszy, w godzinach uzgodnionych wcześniej z Zamawiającym. Wykonawca zobowiązany będzie do wydawania obiadów przygotowanych z pełnowartościowych produktów z uwzględnieniem świeżych warzyw sezonowych. Obiady muszą być gorące, przygotowane w dniu ich wydawania. Zestaw obiadowy winien składać się z potraw tradycyjnych: zupy z pieczywem, drugiego dania i napoju. Obiady muszą być urozmaicone, ten same potrawy nie mogą powtarzać się częściej niż raz na 10 dni. Termin wykonania zamówienia: w okresie od 02.12.2013r. do 30.11.2014r. z zastrzeżeniem, że w sytuacji, gdy umowa nie zostanie podpisana przed wskazanym wyżej terminem, realizacja zamówienia nastąpi niezwłocznie po podpisaniu umowy, od dnia ustalonego między stronami..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Przygotowanie i wydawanie obiadów w lokalu gastronomicznym będącym w dyspozycji Wykonawcy znajdującym się w granicach administracyjnych Dzielnicy Wola w rejonie ulic na zachód od linii kolejowej biegnącej z południa na północ dzielnicy.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
AGENCJA SŁUŻBY SPOŁECZNEJ KOŚCIELAK SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
AGENCJA SŁUŻBY SPOŁECZNEJ KOŚCIELAK SPÓŁKA JAWNA
- Agencja Służby Społecznej Kościelak Spółka Jawna, ul. Kwiatowa 7A, 02-579 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 263340,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 184800,00
Oferta z najniższą ceną: 184800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 184800,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: przygotowanie i wydawanie obiadów w lokalu gastronomicznym będącym w dyspozycji Wykonawcy znajdującym się w granicach administracyjnych Dzielnicy Wola w rejonie ulic na wschód od linii kolejowej biegnącej z południa na północ dzielnicy.
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 15.11.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
AGENCJA SŁUŻBY SPOŁECZNEJ KOŚCIELAK SPÓŁKA JAWNA
jakie przetargi wygrała firma
AGENCJA SŁUŻBY SPOŁECZNEJ KOŚCIELAK SPÓŁKA JAWNA
- Agencja Służby Społecznej Kościelak Spółka Jawna, ul. Kwiatowa 7A, 02-579 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 263340,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 184800,00
Oferta z najniższą ceną: 184800,00 / Oferta z najwyższą ceną: 184800,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Sukcesywne dostawy odzieży roboczej i obuwia ochronnego dla Politechniki Warszawskiej Filii w Płocku
- Obsługa techniczna urządzeń i instalacji elektrycznych w budynku Sądu Okręgowego w Warszawie przy ul. Czerniakowskiej 100 w Warszawie.
- Sukcesywna dostawa materiałów biurowych i papieru kserograficznego dla Politechniki Warszawskiej Filii w Płocku
- Usługa polegająca na mechanicznym sprzątaniu gruntu oraz utylizacji urobku na działce nr 89 z obrębu 1-08-24 położonej w Warszawie przy zbiegu ulic Poleczki, Tango, Wodzirejów i Poloneza
- Przebudowa ulicy Gibalskiego w ramach zadania "Modernizacja ulic na terenie Dzielnicy Wola - numer postępowania 33/ZP/25
- Zwiększenie zdolności retencyjnej zlewni rzeki Kanał Mordy poprzez remont zastawki w km 1+874 wraz z zabudową wyrw oraz naprawą ubezpieczenia skarp rzeki
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługi w zakresie przygotowania, dostaw i dystrybucji posiłków dla pacjentów
- Świadczenie usług żywienia na potrzeby: Szkoły Podstawowej nr 1 z Oddziałem Przedszkolnym, Szkoły Podstawowej nr 3 oraz Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Lidzbarku Warmińskim
- Usługa przygotowania i wydawania posiłków dla wychowanków Gminnego Przedszkola w Michałowie.
- Przedmiot zamówienia: zapewnienie usługi cateringowej (przerwa kawowa i obiad) wraz z wynajmem sali szkoleniowej podczas organizacji 12 dni szkoleniowych - II postępowanie
- Obsługa w zakresie organizacji zawodów sportowych pracowników i funkcjonariuszy Izby Administracji Skarbowej w Rzeszowie o puchar Dyrektora Izby Administracji Skarbowej w Rzeszowie
- Przygotowywanie i dowożenie posiłków dzieciom do Przedszkola Gminnego "Bajka" w Jezierzycach, Filii Przedszkola Gminnego "Bajka" i oddziału żłobkowego w Siemianicach w roku szkolnym 2025/2026.
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.